Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Χαχαχα. Αν δεν φροντίσω να του το θυμίσω, εκείνη την ημέρα δεν θα προλαβαίνει και θα σκάσει λεφτά σε ανθοδέσμες και γλυκά. Κρίμα δεν είναι να μην μου μείνει ένα ωραίο δωράκι; Ειδικά που τις περισσότερες φορές διαλέγει ωραία δωράκια!

Εννοειται μικρη μ σουπια!!!! Χαχαχαχ 

Ε και ενα λουλουδακι μαζι με το δωρακι ειναι γλυκα! Εμενα παλι ψαχνει κοκκινα και ροζ εσωρουχα εκεινη την μερα χαχαχαχα οτι να ναι

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

χχαχχα ναι δεν μπορώ να πω!!!Αλλά μου έχει κοπανήσει ότι θέλω επαφές μόνο στις γόνιμες!!!!Να κάνεις 2 φορές την ημέρα τεστάκια!!!!

Δύο θα κάνω αύριο που αναμένω οωρρηξία, 3 και 7. Αλλά δεν θα έπρεπε να βρω θετικό από σήμερα αφού λέμε ότι προηγείται η ορμόνη που ανιχνεύουν 24-48 ώρες; Εκτός κι αν κάνω πιο μετά οωρρηξία τελικα. Είπα να κάνω 2 τις προάλλες και μετά τα λυπήθηκα είπα, αφού τα έχω που τα έχω τι τα χαλάω, θα κάνω το σεξάκι μου και βλέπουμε αν πέσουμε μέσα. Δεν μπορώ να μένω και χωρίς υγρά 2 φορές τη μέρα, εγώ πίνω πολύ νερό και μου κακοφαίνεται!! 

πρίν από 7 λεπτά , kido είπε:

Μην το γελάς είναι μεγάλη παρηγορία η λαγάνα. Άμα είναι και ζεστή, μπορώ να τη φάω όλη!! Περιμένω πως και πως...

Οποία έχει κέφι να φτιάξει, να δοκιμάσει τη συνταγή του Άκη. Φανταστική. 

Just now, kido είπε:

Δύο θα κάνω αύριο που αναμένω οωρρηξία, 3 και 7. Αλλά δεν θα έπρεπε να βρω θετικό από σήμερα αφού λέμε ότι προηγείται η ορμόνη που ανιχνεύουν 24-48 ώρες; Εκτός κι αν κάνω πιο μετά οωρρηξία τελικα. Είπα να κάνω 2 τις προάλλες και μετά τα λυπήθηκα είπα, αφού τα έχω που τα έχω τι τα χαλάω, θα κάνω το σεξάκι μου και βλέπουμε αν πέσουμε μέσα. Δεν μπορώ να μένω και χωρίς υγρά 2 φορές τη μέρα, εγώ πίνω πολύ νερό και μου κακοφαίνεται!! 

Ενα μήνα που είχα κάνει το πρώτο βγήκε αρνητικό και μετά το απόγευμα θετικό!!!!Ναι έτσι είναι αν δεις σήμερα θα γίνει αύριο!!!Σήμερα σε ποιά μέρα είσαι και τι κύκλους έχεις?

πρίν από 13 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλημεραααα! Σήμερα χάλια έφαγα το πρωί λίγη σπανακόπιτα (σπιτική) και από αυτή την ώρα ανεβάζω ξυνιλες... Και εγώ αρκετά υγρά! Περιμένω πως και πως να περάσουν οι μέρες να δω ότι πάει καλά! Γτ μου φαίνεται ότι η χοριακη μου ήταν πολύ χαμηλή... Δεν ξέρω ήμουν η αλήθεια και πολλές μέρες πριν την αναμενόμενη! Εσύ;;;; 

ναι βρε μην ανησυχεις! ησουν πολυ νωρις!! μην αγχωνεσαι γτ θα δεις μεγακη αυξηση την παρασκευη! δες κ εμενα με την ellilaw τις τιμες . εγω καλα ειμαι , αν φαω το βραδυ , το πρωι ειμαι καλα. σημερα κατι αναγουλες ενιωσα οσο ερχομουν στην δουλεια αλλα πηρα ενα κουλουρι εφαγα κ ειμαι καλα.  

μαγειρευω κ κανονικα , δεν μου φερνει αηδια κατι προς το παρον.. 

α κοριτσια ! αλλαξε κατι !  εγω δνε ετρωγα πτε εξω μπιφτεκια .. μονο κοτοπουλο, ψαρονεφρι η σουβλακι σε σαντουιτς. τωρα ζηταω μπιφτεκια!!! αν ειναι δυνατον!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , alina80 είπε:

Είχε χρώμα η γραμμή; Στα πόσα λεπτά την είδες; Δεν πάει ή καραμπάμ ή αρνητικό. Αν είναι νωρίς και χαμηλά ή ορμόνη, μπορεί ίσα που να την ανίχνευσε . Οι οδηγίες λένε, αχνό ίσον θετικό. Να τα λέμε σε άλλες αυτά, να τα λέμε και σε εσένα; Κάνε την Πέμπτη άλλο ένα. 

Η προσφορά δεν είναι εξαιτίας ελαττωματικής παρτιδας. Είναι γιατί έτσι κι αλλιώς είναι ακριβά. Επίσης μπορεί να είναι του φαρμακείου όχι της εταιρείας. 

Το ξερω βρε για την αχνη,  αλλα αυτη παραηταν... Με πολυ δυσκολια διακρινοταν... Οπως και να χει θα φανει... Αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένω μετικες μερες ακομα... Αν δεν ερθει σίγουρα κατι παιζει... Οποτε θα επαναλαβω τεστ και χοριακη... 

cO4Yp3.png

πρίν από 6 λεπτά , MelinaFo είπε:

Εννοειται μικρη μ σουπια!!!! Χαχαχαχ 

Ε και ενα λουλουδακι μαζι με το δωρακι ειναι γλυκα! Εμενα παλι ψαχνει κοκκινα και ροζ εσωρουχα εκεινη την μερα χαχαχαχα οτι να ναι

Πλάκα πλάκα μια φορά (στις αρχές μας σχετικά) μου είχε πάρει κάτι κόκκινα εσώρουχα. Ακόμα απορώ πως διάλεξε τόσο σωστό σουτιεν! Εγώ μόνη μου έχει τύχει να μην είναι σωστό για το στήθος μου και ας το έχω δοκιμασει πριν το πάρω. 

πρίν από 12 λεπτά , kido είπε:

Μην το γελάς είναι μεγάλη παρηγορία η λαγάνα. Άμα είναι και ζεστή, μπορώ να τη φάω όλη!! Περιμένω πως και πως...

Δεν το γελάω. Σοβαρά το είπα! 

πρίν από 5 λεπτά , marillia είπε:

Ενα μήνα που είχα κάνει το πρώτο βγήκε αρνητικό και μετά το απόγευμα θετικό!!!!Ναι έτσι είναι αν δεις σήμερα θα γίνει αύριο!!!Σήμερα σε ποιά μέρα είσαι και τι κύκλους έχεις?

Είμαι στην 14η σήμερα. Κάνω 28-29 μέρες κύκλο. Το πρόγραμμα στο κινητό μου λέει οωρρηξια αύριο. Πόνο δεν έχω ακομα, υγρά πολλα όμως από το σκ ξεκινησαν. Πρωί ποτε να κάνω τεστ στις 12? Νόμιζα πιο αργά πρέπει να τα κάνω!

1 hour ago, Ungry girl είπε:

Μπουυυυ!!! Που στε βρεεε οι απουσες @Smile89 ακομα κοιμάσαι αληθεια τωρα??? @MelinaFo αστον άνθρωπο να χαλαρωσει λιγο αχαχαχαα τι εγινεεεε που εισαι???

Χαχαχα Χαχαχα καλημέρα τώρα σηκώθηκα 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

ναι βρε μην ανησυχεις! ησουν πολυ νωρις!! μην αγχωνεσαι γτ θα δεις μεγακη αυξηση την παρασκευη! δες κ εμενα με την ellilaw τις τιμες . εγω καλα ειμαι , αν φαω το βραδυ , το πρωι ειμαι καλα. σημερα κατι αναγουλες ενιωσα οσο ερχομουν στην δουλεια αλλα πηρα ενα κουλουρι εφαγα κ ειμαι καλα.  

μαγειρευω κ κανονικα , δεν μου φερνει αηδια κατι προς το παρον.. 

α κοριτσια ! αλλαξε κατι !  εγω δνε ετρωγα πτε εξω μπιφτεκια .. μονο κοτοπουλο, ψαρονεφρι η σουβλακι σε σαντουιτς. τωρα ζηταω μπιφτεκια!!! αν ειναι δυνατον!!

Εγώ κάθε βράδυ σχεδόν έτρωγα φρούτα με μέλι και την προηγούμενη μερα από το τεστ μόλις άνοιξα το μέλι μου ήρθε αναγουλα! Όσο για το μαγείρεμα με ενοχλεί λίγο και γενικά οι μυρωδιές οι έντονες! Εγώ είμαι 3+5 έχουμε μια εβδομάδα διαφορα! Πάντως χθες έκανα ένα τεστακι και βγήκε αρκετά έντονη η γραμμή!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Για τα τεστακια ωορρηξιας για να μπορεσεις να εχεις ακριβεια σχετικα κ να υπολογισεις την ωορρηξια πρεπει για δυο κυκλους να κανεις στις γονιμες μερες τεστακια μεσημερι και απογευμα! Σε μενα πχ η εκκριση της lh διαρκει δυο μερες! Δηλαδη δυο μερες πρωι απογευμα εχω θετικα τεστακια! Προσπαθω να εχω επαφες απο το πρωτο θετικο τεστ εως και μια μερα μετα την ωορρηξια! 

tpnxp3.png

Just now, kido είπε:

Είμαι στην 14η σήμερα. Κάνω 28-29 μέρες κύκλο. Το πρόγραμμα στο κινητό μου λέει οωρρηξια αύριο. Πόνο δεν έχω ακομα, υγρά πολλα όμως από το σκ ξεκινησαν. Πρωί ποτέ 12? Νόμιζα πιο αργά πρέπει να τα κάνω!

Κάνε κατά τη 13.00 και κατά τις 19.00 αν θέλεις δύο. 

πρίν από 52 λεπτά , alina80 είπε:

Εντωμεταξύ όταν εγώ τρέχω με τη δουλειά όλη μέρα γυρίζω και έχετε γράψει σεντόνια. Τώρα που είμαι πιο χαλαρή (και ψιλοβαριεμαι κιόλας) εξαφανισμένες όλες...

Που είστε; @Smile89 @MelinaFo @Nati85 @marillia και οι υπόλοιπες; 

Χαμογελάκι είσαι εδώ;

Τσαααααα!!! 

nlmNp2.png

Just now, Μάντη είπε:

Εγώ κάθε βράδυ σχεδόν έτρωγα φρούτα με μέλι και την προηγούμενη μερα από το τεστ μόλις άνοιξα το μέλι μου ήρθε αναγουλα! Όσο για το μαγείρεμα με ενοχλεί λίγο και γενικά οι μυρωδιές οι έντονες! Εγώ είμαι 3+5 έχουμε μια εβδομάδα διαφορα! Πάντως χθες έκανα ένα τεστακι και βγήκε αρκετά έντονη η γραμμή!

θα εισαι πιο ευαίσθητη εσυ στις μυρωδιες.. εγω γενικα κανω εμετο ευκολα κ εχω αναγουλες . κ η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι μην μου ξεκινησουν λιγω εγκυμοσυνης.. γτ τοτε παει ..αλλα θα δουμε ! προσπαθησε να τρως κριτσινια η κουλουρι για τις αναγουλες.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...