Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Ναι ωραία θα ήταν!!!!!Σε χαλαρό ύφος!!!Οχι γύρισμα στους δρόμους!!!χαχχαχ πέρσυ ο δικός μου μου είχε φέρει τούρτα και ροζ σαμπάνια ντάστι!!!Αλλά πάντα με ξεχνάει στα γενέθλια!!Δεν υπάρχει!!!!Εγώ λέω να κάνω φαγητό,με κεράκια και τρελίτσες μετά!!!!!

Βάλε και τα αυτάκια τα τιγρέ!!!

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Ρε παιδια τι ακουω φαγητά τελίτσες και εμεις με βλεπω με περιοδο πφφφφφφφ θελω και εγωωωωωωω!!!!

Κάτσε περίμενε εσυ πρώτα να σου έρθει!! Είπαμε μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα!

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Ναι ωραία θα ήταν!!!!!Σε χαλαρό ύφος!!!Οχι γύρισμα στους δρόμους!!!χαχχαχ πέρσυ ο δικός μου μου είχε φέρει τούρτα και ροζ σαμπάνια ντάστι!!!Αλλά πάντα με ξεχνάει στα γενέθλια!!Δεν υπάρχει!!!!Εγώ λέω να κάνω φαγητό,με κεράκια και τρελίτσες μετά!!!!!

Ο δικός μου θα μου εμφανιστεί με λουλούδια στάνταρ. Δεν τα ξεχνάει, ούτε γενέθλια, ούτε επέτειο. Απλώς επειδή μπορεί να ξεχάσει ότι πλησιάζουν, φροντίζω να του το υπενθυμίζω για να οργανωθεί και να μου πάρει δώρο! 

Just now, kido είπε:

Εμείς Σάββατο και Κυριακή, είχα όρεξη και σήμερα το πρωί αλλά ο δικός μου νύσταζε... Έχουμε το ίδιο πρόβλημα κι εμείς ακριβώς στις ίδιες ώρες παίζουμε! Λέω κατά τις 3 να το κάνω. Χτες έκανα και ήταν αχνή γραμμή ακόμα, άρα δεν έχει ανέβει ακόμα η ορμόνη, αύριο θα έλεγα ότι θα κάνω οωρρηξία αν δεν έκανα τεστ. Θα έχω επαφή σήμερα και αύριο όμως, ε θα του την πέσω στεγνά, δεν μου τη γλυτώνει!

Μα τι πλάκα που έχουμε!!!!Ναι στεγνά χαχχαχ!!!!Ναι λόγω δουλειάς οι ώρες είναι περιορισμένες!!!!Ο δικός μου χτες κοιμήθηκε στον καναπέ!!!Τον ξυπνάω σήκω λέω δεν ζήτησες μπουγάτσα?Θα κάνουμε και.....!!Ναι ναι λέει!!!Τρώει την μπουγάτσα,είχαμε επαφούλα και νάνι!!!!

Just now, marillia είπε:

Μα τι πλάκα που έχουμε!!!!Ναι στεγνά χαχχαχ!!!!Ναι λόγω δουλειάς οι ώρες είναι περιορισμένες!!!!Ο δικός μου χτες κοιμήθηκε στον καναπέ!!!Τον ξυπνάω σήκω λέω δεν ζήτησες μπουγάτσα?Θα κάνουμε και.....!!Ναι ναι λέει!!!Τρώει την μπουγάτσα,είχαμε επαφούλα και νάνι!!!!

Στον αυτόματο σου λειτουργεί εσένα!! Μπράβο!! Νυστικό αρκούδι δεν χορεύει δεν λένε;; 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ρε παιδια τι ακουω φαγητά τελίτσες και εμεις με βλεπω με περιοδο πφφφφφφφ θελω και εγωωωωωωω!!!!

Και εγώ με περίοδο με βλέπω. Μην μου στεναχωριέσαι Αννούλα, θα μας παρηγορήσει η ταραμοσαλάτα πάνω στη λαγάνα. 

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Ο δικός μου θα μου εμφανιστεί με λουλούδια στάνταρ. Δεν τα ξεχνάει, ούτε γενέθλια, ούτε επέτειο. Απλώς επειδή μπορεί να ξεχάσει ότι πλησιάζουν, φροντίζω να του το υπενθυμίζω για να οργανωθεί και να μου πάρει δώρο! 

Αλητεια χαχαχαχα!!!!

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Τυχεράκια!!!! Εμένα δεν του αρέσει η γιορτή αυτή, με τίποτα δεν ανταλλάσουμε δώρα κλπ, αλλά άμα του εμφανιστώ με τίποτα έξαλλο, όπως σκέφτομαι να κάνω, θα σου πω εγώ αν του αρέσει τελικά!!!

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Χρησιμοποίησες και βαριά όπλα. Εσύ παρέα με την μπουγάτσα με πραλινα (η οποία από χτες μου έχει κάτσει να ξέρεις). 

Just now, alina80 είπε:

Μπράβο του!!!!Και γω φέτος για τα γενέθλια του είπα 3 μέρες πριν!!!Ερχεται σπίτι μου φέρνει παιδάκια για ψήσιμο και λέω τούρτα?Εεεε λεει έφερα τα ξύλα και θα πήγαινα μετά!!!!Οχι λέω δεν θέλω τώρα!!!!Και έτσι κάνει με ξεχνάει για τούρτα στα γενέθλια και μου την φέρνει του Αγίου Βαλεντίνου μετά!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Βάλε και τα αυτάκια τα τιγρέ!!!

Κάτσε περίμενε εσυ πρώτα να σου έρθει!! Είπαμε μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα!

Χαχαχαχαχα μπορεί μπορει και μετα να δεις χαμος θα γίνει!!!καρδουλες φιλακια κόλπα χαχαχα

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Και εγώ με περίοδο με βλέπω. Μην μου στεναχωριέσαι Αννούλα, θα μας παρηγορήσει η ταραμοσαλάτα πάνω στη λαγάνα. 

Μην το γελάς είναι μεγάλη παρηγορία η λαγάνα. Άμα είναι και ζεστή, μπορώ να τη φάω όλη!! Περιμένω πως και πως...

Just now, MelinaFo είπε:

Αλητεια χαχαχαχα!!!!

Χαχαχα. Αν δεν φροντίσω να του το θυμίσω, εκείνη την ημέρα δεν θα προλαβαίνει και θα σκάσει λεφτά σε ανθοδέσμες και γλυκά. Κρίμα δεν είναι να μην μου μείνει ένα ωραίο δωράκι; Ειδικά που τις περισσότερες φορές διαλέγει ωραία δωράκια!

Χαχαχαχα οντως ειναι μια παρηγοριά και αυτη τουλαχιστον αν δεν ειμαι θα παω να πιω χωρίς τύψεις τα ουζακια μου!!!! Χεχεχε

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Στον αυτόματο σου λειτουργεί εσένα!! Μπράβο!! Νυστικό αρκούδι δεν χορεύει δεν λένε;; 

χχαχχα ναι δεν μπορώ να πω!!!Αλλά μου έχει κοπανήσει ότι θέλω επαφές μόνο στις γόνιμες!!!!Να κάνεις 2 φορές την ημέρα τεστάκια!!!!

Χρησιμοποίησες και βαριά όπλα. Εσύ παρέα με την μπουγάτσα με πραλινα (η οποία από χτες μου έχει κάτσει να ξέρεις). 

χαχχαχχαχ:-D!!!!Ναι είναι φοβερή!!!!Χρυσή ζύμη είναι!!!!!!Με κρέμα δεν την τρώω!!!Παρόλο που ο μπαμπάς μου είναι Σαλονικιός δεν τρώω τρίγωνα πανοράματος και γλυκιά μπουγάτσα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...