Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, anemoni1989 είπε:

Γενικα προσεχω γτ οταν σκυβω,  μαζευω ποδια,  κουραζομαι ή στεκιμαι ορθια ποναω... Το στηθος τουρλα και τσουζουν οι θηλες σημερα,  φλεβες εχω και στη θηλη,  αλλα τ τεστ αρνητικό... Τι να πω? Ελπίζω μόνο να μην είναι κάτι σοβαρο.... Πφφφ

Καλά είναι όλα αυτά!!! Βρε λες;;; Κάνε άλλο ένα!! Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα, πότε είχες την "ύποπτη" επαφή;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Γενικα προσεχω γτ οταν σκυβω,  μαζευω ποδια,  κουραζομαι ή στεκιμαι ορθια ποναω... Το στηθος τουρλα και τσουζουν οι θηλες σημερα,  φλεβες εχω και στη θηλη,  αλλα τ τεστ αρνητικό... Τι να πω? Ελπίζω μόνο να μην είναι κάτι σοβαρο.... Πφφφ

Αρνητικό ή άχνη γραμμή; Τεράστια διαφορά. Για μένα κάνε άλλο ένα αύριο ή μεθαύριο καλύτερα. 

Just now, alina80 είπε:

Άμα θέλει ο Μελίνα μπιφτέκάκια να κάνεις μπιφτέκάκια. Tip το κρεμμύδι να το σωταρεις λίγο, όχι ωμό. Έτσι δεν "βρωμάνε" κρεμμύδιλα. 

@Nati85 και @marillia μόνο εμείς τα κωσταλεξακια δεν θα κάνουμε τίποτα; Άσε που θα έχω και περίοδο. 

χαχχαχχα δεν υπάρχειςςςςςς!!!!!!να σου πω εγώ ήθελα χαλαρά αλλά δεν γίνεται!!!!εκτός ότι θα χτυπάνε τηλέφωνα εχω τον άντρα μου και την κουμπάρα μου που θέλουν να ντύνονται!!!Εγώ θα βάλω κάτι τιγρίσια αυτάκια που θα μου δώσει μια φίλη!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , marillia είπε:

Καλημέρα τζουτζούκα!!!!Και γω διαβαζα τα νεάκια!!!!Με ξύπνησαν το πρωί οι φίλες και με ρωτούν τι θα κάνουμε το 3μερο!!!!!Εγώ τις σιχαίνομαι τις Απόκριες χαχαχχ!!!!

Γεια σου κοριτσακι! Ζηλεύω. Μήπως να ψήσω τον Άλινο να πάμε σε ένα πάρτυ που κάνει ένα μαγαζί; 

Εντωμεταξύ χτες πέταξα "απόντα". Είναι του Αγίου Βαλεντίνου την Τετάρτη...

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Ασε με εμένα δεν μου ταιριάζουν τα τεστ αλλά είπα να κάνω αυτή τη φορά μπάς και αλλάξει η τύχη μου αν το παμε έτσι πιο στοχευμένα! Μην κάνεις όχι αφού έχεις ραντεβού, κάνε μια μέρα μετά, γιατί πρέπει να έχουμε αποχή για να βγουν σωστα τα αποτελέσματα. Είχες και πριν επαφές; Εγώ το ΣΚ το τίμησα!

Είχαμε Κυριακή και χτες!!!Εν τω μεταξύ εχουμε και θέμα με τις ώρες!!!Η θα πρέπει να έχουμε 7,30 το πρωί ή 9 το βράδυ!!!!Η Κυριακή μόνο είναι ότι ώρα θέλουμε!!!!!Σήμερα τι ώρα θα χτυπήσεις τεστάκι?

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

χαχχαχχα δεν υπάρχειςςςςςς!!!!!!να σου πω εγώ ήθελα χαλαρά αλλά δεν γίνεται!!!!εκτός ότι θα χτυπάνε τηλέφωνα εχω τον άντρα μου και την κουμπάρα μου που θέλουν να ντύνονται!!!Εγώ θα βάλω κάτι τιγρίσια αυτάκια που θα μου δώσει μια φίλη!!!

Τραβάτε με κι ας κλαίω. Βάλε τα αυτοκία σου και κοίτα να περάσεις καλά. Του χρόνου τις απόκριες θα φροντίζεις μωράκι και δεν θα μπορείς να βγεις. 

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Αρνητικό ή άχνη γραμμή; Τεράστια διαφορά. Για μένα κάνε άλλο ένα αύριο ή μεθαύριο καλύτερα. 

Ηταν παρα παρα παρα πολυ αχνη... Αρα γ μενα μαλλον ηταν η εξατμισης... Θα πρεπε να βγει μπαμ θετικο αν ημουν... Το μονο π σκέφτομαι τωρα ειναι πως τα χε προσφορα τ φαρμακείο στα 10€ απο 15€ (2πλο κλιαρ μπλου?) οποτε λεω μηπως ειχε γινει καμια πατατα σ παρτιδα και θελαν να τα ξεφορτωθουν... 

@kido μου ηταν πολυ νωρίτερα η επαφη μου... Η τελευταία ηταν 12η μέρα νομίζω... Μετά έλειπε ο αντρας μου και αργησαμε ν ξαναεχουμε

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Είχαμε Κυριακή και χτες!!!Εν τω μεταξύ εχουμε και θέμα με τις ώρες!!!Η θα πρέπει να έχουμε 7,30 το πρωί ή 9 το βράδυ!!!!Η Κυριακή μόνο είναι ότι ώρα θέλουμε!!!!!Σήμερα τι ώρα θα χτυπήσεις τεστάκι?

7.30 το πρωί; Χαρά στο κουράγιο σας. Φτου φτου σκόρδα!

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

@Μάντη που εισαι ? τι κανεις????  με τις αναγουλες πως τα πας?

Καλημεραααα! Σήμερα χάλια έφαγα το πρωί λίγη σπανακόπιτα (σπιτική) και από αυτή την ώρα ανεβάζω ξυνιλες... Και εγώ αρκετά υγρά! Περιμένω πως και πως να περάσουν οι μέρες να δω ότι πάει καλά! Γτ μου φαίνεται ότι η χοριακη μου ήταν πολύ χαμηλή... Δεν ξέρω ήμουν η αλήθεια και πολλές μέρες πριν την αναμενόμενη! Εσύ;;;; 

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Γεια σου κοριτσακι! Ζηλεύω. Μήπως να ψήσω τον Άλινο να πάμε σε ένα πάρτυ που κάνει ένα μαγαζί; 

Εντωμεταξύ χτες πέταξα "απόντα". Είναι του Αγίου Βαλεντίνου την Τετάρτη...

Ναι ωραία θα ήταν!!!!!Σε χαλαρό ύφος!!!Οχι γύρισμα στους δρόμους!!!χαχχαχ πέρσυ ο δικός μου μου είχε φέρει τούρτα και ροζ σαμπάνια ντάστι!!!Αλλά πάντα με ξεχνάει στα γενέθλια!!Δεν υπάρχει!!!!Εγώ λέω να κάνω φαγητό,με κεράκια και τρελίτσες μετά!!!!!

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Εμείς Σάββατο και Κυριακή, είχα όρεξη και σήμερα το πρωί αλλά ο δικός μου νύσταζε... Έχουμε το ίδιο πρόβλημα κι εμείς ακριβώς στις ίδιες ώρες παίζουμε! Λέω κατά τις 3 να το κάνω. Χτες έκανα και ήταν αχνή γραμμή ακόμα, άρα δεν έχει ανέβει ακόμα η ορμόνη, αύριο θα έλεγα ότι θα κάνω οωρρηξία αν δεν έκανα τεστ. Θα έχω επαφή σήμερα και αύριο όμως, ε θα του την πέσω στεγνά, δεν μου τη γλυτώνει!

Ηταν παρα παρα παρα πολυ αχνη... Αρα γ μενα μαλλον ηταν η εξατμισης... Θα πρεπε να βγει μπαμ θετικο αν ημουν... Το μονο π σκέφτομαι τωρα ειναι πως τα χε προσφορα τ φαρμακείο στα 10€ απο 15€ (2πλο κλιαρ μπλου?) οποτε λεω μηπως ειχε γινει καμια πατατα σ παρτιδα και θελαν να τα ξεφορτωθουν... 

@kido μου ηταν πολυ νωρίτερα η επαφη μου... Η τελευταία ηταν 12η μέρα νομίζω... Μετά έλειπε ο αντρας μου και αργησαμε ν ξαναεχουμε

Είχε χρώμα η γραμμή; Στα πόσα λεπτά την είδες; Δεν πάει ή καραμπάμ ή αρνητικό. Αν είναι νωρίς και χαμηλά ή ορμόνη, μπορεί ίσα που να την ανίχνευσε . Οι οδηγίες λένε, αχνό ίσον θετικό. Να τα λέμε σε άλλες αυτά, να τα λέμε και σε εσένα; Κάνε την Πέμπτη άλλο ένα. 

Η προσφορά δεν είναι εξαιτίας ελαττωματικής παρτιδας. Είναι γιατί έτσι κι αλλιώς είναι ακριβά. Επίσης μπορεί να είναι του φαρμακείου όχι της εταιρείας. 

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Βρε κάνε άλλο ένα να ξεγνοιάσεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...