Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@marillia εμείς θα πάμε με τους κουμπάρους μου και το μικρό κάπου στην Πελοπόννησο παρασκευή απόγευμα θα φύγουμε Κυριακή θα γυρίσουμε!!το έκλεισε η κουμπάρα μου και δεν θυμάμαι που οπουδήποτε εκτός από το σπίτι της είπα μπουχτησαμε!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, anemoni1989 είπε:

@kido @ada32 δεν ξερω... Την αλλη φορα ειχε δειξει... 29η μερα ειμαι... Δε νιωθω ομως πως θα μ ερθει.. Δεν ξερω... Δεν θα ασχοληθώ για καμια βδομαδα... Αν δεν ερθει εως τοτε,  χοριακη και τηλ σ γυναικολογο.. Σημερα τ πρωι τ εκανα... Ειχε μια πααααρα πολυ αχνη γραμμη,   αλλα ειμαι σιγουρη οτι ηταν γραμμη εξατμισης... Δεν τρεφω αυταπατες... Απλα με αγχωνει η πιθανότητα ανωμαλίας του κυκλου γτ δεν ειχα ποτε.. Ολα τωρα? 

Τι τεστ ήταν; Ξανακάνε αν δεν σου έρθει ως την Παρασκευή μαζί με alina και ungry girl!! Να τριτώσει το καλό. Αχ μακάρι να είσαι! Εγώ δεν θα σκεφτόμουν ανωμαλίες αλλά εγκυμοσύνη αν συνεχίσεις έτσι!

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

@kido @ada32 δεν ξερω... Την αλλη φορα ειχε δειξει... 29η μερα ειμαι... Δε νιωθω ομως πως θα μ ερθει.. Δεν ξερω... Δεν θα ασχοληθώ για καμια βδομαδα... Αν δεν ερθει εως τοτε,  χοριακη και τηλ σ γυναικολογο.. Σημερα τ πρωι τ εκανα... Ειχε μια πααααρα πολυ αχνη γραμμη,   αλλα ειμαι σιγουρη οτι ηταν γραμμη εξατμισης... Δεν τρεφω αυταπατες... Απλα με αγχωνει η πιθανότητα ανωμαλίας του κυκλου γτ δεν ειχα ποτε.. Ολα τωρα? 

Την πολυ άχνη γραμμή την είδες μέσα στο δεκάλεπτο; Αν ναι μην την αγνοείς. Κάνε την Πέμπτη άλλο ένα, μην αφήνεις μια βδομάδα. Και καλού κακού πρόσεχε βάρη και σκυψιματα αυτές τις ημέρες. 

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

αν βγηκε γραμμη κατευθειαν , τοτε δεν ειναι εξατμισης !! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

ναι σε ευχαριστω πολυ!!  ναι καλε κ ο δικος μου για μπουνιες ειναι ! χθες του εξηγουσα για την χοριακη κ τις τιμες της που πρεπει να διπλασιαζονται κ δεν με ακουγε καν απλα μου ελεγε , ειδες που με κατηγορουσες οτι εχω αδυναμο σπερμα κ εμεις θα κανουμε διδυμα!!!  οτι να ναι ....

Χαχαχχαχα τα δικά τους τα παλαβά!

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Τα "καλά" παλιά ή τα όχι καλά;

Τα καλά!!!

• Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

ναι σε ευχαριστω πολυ!!  ναι καλε κ ο δικος μου για μπουνιες ειναι ! χθες του εξηγουσα για την χοριακη κ τις τιμες της που πρεπει να διπλασιαζονται κ δεν με ακουγε καν απλα μου ελεγε , ειδες που με κατηγορουσες οτι εχω αδυναμο σπερμα κ εμεις θα κανουμε διδυμα!!!  οτι να ναι ....

@ada32Χαχαχα καλά σου έλεγε!! Πήρε εμπράκτως την εκδίκηση του ο άνθρωπος! Είδες τελικά που όλα γίνονται!!! 

Εμενα και σημερα άφαντη ακομα και μακαρι για πολύ καιρο ..Ενας Θεος ξέρεις πως κρατιέμαι και δε πάω να παρω τεστ.. Απλα πριν 3-4 μηνες ειχα κατι ανωμαλίες και λεω να περιμένω μεχρι τη Παρασκευη!! 

Just now, Nati85 είπε:

@marillia εμείς θα πάμε με τους κουμπάρους μου και το μικρό κάπου στην Πελοπόννησο παρασκευή απόγευμα θα φύγουμε Κυριακή θα γυρίσουμε!!το έκλεισε η κουμπάρα μου και δεν θυμάμαι που οπουδήποτε εκτός από το σπίτι της είπα μπουχτησαμε!!

Αχχχχ τι ωραίααααα!!!!!Εμεις θα βγούμε έξω και θα είμαστε 10 άτομα παρέα!!!Και πάντα μαζευόμαστε από 6-10 άτομα!!!!Αλλά θα έχει κρύο όπως το βλέπω και δεν μ αρέσει!!!!

Πως πας απο γόνιμες?Εγώ είμαι 14 μέρα!!!Εχω υγρά αλλά λίγα!!!Μάλλον για 18 μέρα με κόβω!!!Θα μου πει και ο doc αύριο!!!

Just now, marillia είπε:

Αχχχχ τι ωραίααααα!!!!!Εμεις θα βγούμε έξω και θα είμαστε 10 άτομα παρέα!!!Και πάντα μαζευόμαστε από 6-10 άτομα!!!!Αλλά θα έχει κρύο όπως το βλέπω και δεν μ αρέσει!!!!

Πως πας απο γόνιμες?Εγώ είμαι 14 μέρα!!!Εχω υγρά αλλά λίγα!!!Μάλλον για 18 μέρα με κόβω!!!Θα μου πει και ο doc αύριο!!!

@marilliaΤαίρι μου πάμε μαζί εμείς πάλι!! Ελπίζω να έχουμε καλύτερη τύχη από τον προηγούμενο μήνα! Περιμένω θετικό τεστ οωρρηξίας σήμερα, θα το κάνω το απογευματάκι και μετά θα πέσει δουλειά χαχα!!

πρίν από 12 λεπτά , alina80 είπε:

Εντωμεταξύ όταν εγώ τρέχω με τη δουλειά όλη μέρα γυρίζω και έχετε γράψει σεντόνια. Τώρα που είμαι πιο χαλαρή (και ψιλοβαριεμαι κιόλας) εξαφανισμένες όλες...

Που είστε; @Smile89 @MelinaFo @Nati85 @marillia και οι υπόλοιπες; 

Χαμογελάκι είσαι εδώ;

Οβερ οβερ εδω ειμαστε! Κατσε τον στελνω γυμναστηριο! Τι φαι να κανω σημερα??? Ο μελινος θελει μπιφτεκακια!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Just now, kido είπε:

@marilliaΤαίρι μου πάμε μαζί εμείς πάλι!! Ελπίζω να έχουμε καλύτερη τύχη από τον προηγούμενο μήνα! Περιμένω θετικό τεστ οωρρηξίας σήμερα, θα το κάνω το απογευματάκι και μετά θα πέσει δουλειά χαχα!!

Αχχχ ταίρι μου τέλειααααα!!!!!Καλή μας τύχη!!!!!Εγώ λέω σήμερα να μην έχω επαφή γιατί έχω πρωί ραντεβού και όσο να πλυθώ πάλι τρέχουν χαχχαχαχ!!!!!Θα τον ρωτήσω να πάρω τεστάκια ωορρηξίας?Με αγχώνουν λίγο αλλά σκέφτομαι ένα μήνα να τα δοκιμάσω πάλι!!!

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

@Ungry girlΚαι που να μείνουμε και έγκυες!!! Από τις κότες!!! Party animals είμαστε!!!

Χαχαχαχα δε λες τιποτα να δω αν μηνουμε θα ξυπνάμε γιατι μπορει να το περνούμε και σερι χαχχαχα εγω αν μηνω αυτο που δεν θα αντεχω είναι το κατουριμα γιατι τωρα και παω 15 φορες τη μερα μετα ποσες θα πηγενω δηλαδη??

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Αχχχ ταίρι μου τέλειααααα!!!!!Καλή μας τύχη!!!!!Εγώ λέω σήμερα να μην έχω επαφή γιατί έχω πρωί ραντεβού και όσο να πλυθώ πάλι τρέχουν χαχχαχαχ!!!!!Θα τον ρωτήσω να πάρω τεστάκια ωορρηξίας?Με αγχώνουν λίγο αλλά σκέφτομαι ένα μήνα να τα δοκιμάσω πάλι!!!

Ασε με εμένα δεν μου ταιριάζουν τα τεστ αλλά είπα να κάνω αυτή τη φορά μπάς και αλλάξει η τύχη μου αν το παμε έτσι πιο στοχευμένα! Μην κάνεις όχι αφού έχεις ραντεβού, κάνε μια μέρα μετά, γιατί πρέπει να έχουμε αποχή για να βγουν σωστα τα αποτελέσματα. Είχες και πριν επαφές; Εγώ το ΣΚ το τίμησα!

πρίν από 3 λεπτά , MelinaFo είπε:

Οβερ οβερ εδω ειμαστε! Κατσε τον στελνω γυμναστηριο! Τι φαι να κανω σημερα??? Ο μελινος θελει μπιφτεκακια!

Άμα θέλει ο Μελίνα μπιφτέκάκια να κάνεις μπιφτέκάκια. Tip το κρεμμύδι να το σωταρεις λίγο, όχι ωμό. Έτσι δεν "βρωμάνε" κρεμμύδιλα. 

@Nati85 και @marillia μόνο εμείς τα κωσταλεξακια δεν θα κάνουμε τίποτα; Άσε που θα έχω και περίοδο. 

πρίν από 9 λεπτά , alina80 είπε:

Την πολυ άχνη γραμμή την είδες μέσα στο δεκάλεπτο; Αν ναι μην την αγνοείς. Κάνε την Πέμπτη άλλο ένα, μην αφήνεις μια βδομάδα. Και καλού κακού πρόσεχε βάρη και σκυψιματα αυτές τις ημέρες. 

Γενικα προσεχω γτ οταν σκυβω,  μαζευω ποδια,  κουραζομαι ή στεκιμαι ορθια ποναω... Το στηθος τουρλα και τσουζουν οι θηλες σημερα,  φλεβες εχω και στη θηλη,  αλλα τ τεστ αρνητικό... Τι να πω? Ελπίζω μόνο να μην είναι κάτι σοβαρο.... Πφφφ

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...