Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

14 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

Κορίτσια καλημέρα σήμερα ξυπνισα πάλι με αίμα παραπάνω αυτήν την φορά στην αρχή ροζ και μετα αρκετό αλλά όχι με βλέννα, ανησυχώ ότι δεν πάει καλά 

θελω να πας πρωτου σου πει ο γιατρος σου στις 8 εβδομαδες.....να κανεις υπερηχο...να δεις οτι ειναι ενδομητριο...αλλιως πρεπει να κοψεις τα ουλτροτζεσταν αμεσως κ να μιλησεις με το γιατρο..

την επαθα εγω....

ευχομαι βεβαια τα καλυτερα..αλλα δε μ αρεσε η χαμηλη χοριακη που ειχες

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

εμενα βγαλτε με απο λιστα..μου ρθε περιοδος παρασκευη...!!!ενω περιμενα χθες..παλι 26 μερες αντι 29...οποτε τζαμπα τα ...φιλακια που δωσαμε!!!

τωρα δρομολογουμαι για 18...20...ιουλιου

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

@Papaki@ πώς είσαι; ελπίζω να σταμάτησε το καφέ.δουλεύεις; προσπάθησε να ξεκουράζεσαι! Τι αγωνία κ αυτή.άντε να ηρεμήσεις...

@Vila καταλαβαίνουμε απόλυτα.αν κ εμένα η παρέα με βοηθάει να είμαι καλύτερα.πόσο καιρό προσπαθείτε; σχετικά με το μήλο άλλους βοηθάει κ άλλους όχι.μάλλον πρέπει να πιστεύεις πολύ...πες μας κ για τις εξετάσεις...

Φιλιά κ στις υπόλοιπες...που δεν είναι κ τόσο καλά...

Κ @elenakii22 περιμένουμε νέα από τις εξετάσεις.κ να μου ηρεμήσεις στο ταξιδάκι...σημαδιακό...

πρίν από 14 λεπτά , andrianni είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

@Papaki@ πώς είσαι; ελπίζω να σταμάτησε το καφέ.δουλεύεις; προσπάθησε να ξεκουράζεσαι! Τι αγωνία κ αυτή.άντε να ηρεμήσεις...

@Vila καταλαβαίνουμε απόλυτα.αν κ εμένα η παρέα με βοηθάει να είμαι καλύτερα.πόσο καιρό προσπαθείτε; σχετικά με το μήλο άλλους βοηθάει κ άλλους όχι.μάλλον πρέπει να πιστεύεις πολύ...πες μας κ για τις εξετάσεις...

Φιλιά κ στις υπόλοιπες...που δεν είναι κ τόσο καλά...

Κ @elenakii22 περιμένουμε νέα από τις εξετάσεις.κ να μου ηρεμήσεις στο ταξιδάκι...σημαδιακό...

καλημερα!!!!αυριο το απογευμα θα ξερουμε!εκλεισα κ ραντεβου στον γυναικολόγο!θελω να δω την tsh μου και κυριως τις εξετασεις του ανδρα μου!!εχουμε και σπερμοδιαγραμμα να κανουμε αλλα να περασουν οι μερες μου και μετα! 

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

15 ώρες πρίν, Vila είπε:

Κοριτσια μου εχω καιρο να σας γραψω.. δεν ειχα και την καλυτερη διαθεση οποτε θελω να πιστευω οτι με καταλαβαινετε και με συγχωρείτε!

20 του μηνα αδιαθετησα τελικα ακριβως 14 μερες μετα το θετικο τεστ ωορρηξίας. Την απογοητευση μου δε χρειαζεται να την περιγραψω.. την προηγουμενη μερα βρεθηκα σχεδον τυχαια στην Αγια Ειρηνη Χρυσοβαλαντου, μας εδωσε μια μοναχη δυο κομματτια μηλο και μια ζωνουλα. Μακαρι να μας βοηθησει! εχει παρει καμια το μηλο?? 

Μεσα στη βδομαδα της περιοδου πηγα στην ενδοκρινολογο, ειδε το θυροειδη μου και εκανα και ορμονικες εξετασεις και καμπύλη γλυκοζης και ινσουλινης. Το βραδυ θα παρω τα αποτελεσματα. Στον υπερηχο ειδε τους οζους που εχω εδω και καιρο και μου ειπε οτι δεν επιρρεαζουν καθολου οι οζοι τη γονιμοτητα, αλλα θελει να μου δωσει θεραπεια αλλα εγω στη φαση αυτη δε θελω ακομα να παρω φαρμακα για κατι που παραμενει σταθερο τοσα χρονια..

Ο αντρουλης μου εχει τοση λαχταρα για μωρακι βρε κοριτσια που απο τωρα με φροντιζει και μου φέρεται σαν να ειμαι εγκυος! καθε φορα που μου ερχεται η περιοδος νιωθω οτι τον απογοητευω! 

Χάρηκα απιστευτα για τα κοριτσια που ειναι εγκυουλες!! με το καλο τα μωρακια σας!!! Ολα καλα θα πανε!

οσο για το πινακακι @caramel_83 αν θελεις βγαλε με και οταν γινει η ωορρηξια μου θα σε ενημερωσω για ημερομηνια..  

Εγω πιστευω στο μηλαρακι της Αγιας Ειρηνης... ταξε της και κατι!! Ενα ονομα ..μια βαφτιση στο μοναστηρι της... οτι θα πιστευεις και θα βγαινει μεσα απο την καρδια σου!! Να νηστεψεις 3 μερες μονο και μετα να το παρεις. 

@elenakii22 που θα πατε διακοπες? 

@Papaki@ πως εισαι?

Εγω δεν αδιαθετησα ακομα...αλλα με αρνητικη χοριακη δεν ελπιζω..

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Olivia3 είπε:

Εγω πιστευω στο μηλαρακι της Αγιας Ειρηνης... ταξε της και κατι!! Ενα ονομα ..μια βαφτιση στο μοναστηρι της... οτι θα πιστευεις και θα βγαινει μεσα απο την καρδια σου!! Να νηστεψεις 3 μερες μονο και μετα να το παρεις. 

@elenakii22 που θα πατε διακοπες? 

@Papaki@ πως εισαι?

Εγω δεν αδιαθετησα ακομα...αλλα με αρνητικη χοριακη δεν ελπιζω..

δε το λες και διακοπές!!αθηνα παμε για ενα γαμο!!σε ποια μερα εισαι σμρ?

• Μου αρέσει 1

Χαχα οχι στην αθηνα δεν το λες και διακοπουλες ... !!!  Σημερα περιμενω ελενακη! Καμια ενδειξη ακομα. Εμενα ειναι και τυπικοτατη στην ωρα της αλλα ουτε δειγμα πονου δεν εχω ακομα. Μονο το στηθος ειναι τρομερα πρησμενο.

πρίν από 12 λεπτά , Olivia3 είπε:

Χαχα οχι στην αθηνα δεν το λες και διακοπουλες ... !!!  Σημερα περιμενω ελενακη! Καμια ενδειξη ακομα. Εμενα ειναι και τυπικοτατη στην ωρα της αλλα ουτε δειγμα πονου δεν εχω ακομα. Μονο το στηθος ειναι τρομερα πρησμενο.

αν έρχεται στην ωρα της τοτε με αρνητικη χοριακη δυστυχως θα ερθει☹μακαρι βρε κοριτσια να δουμε συντομα θετική χοριακη!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες μου

@Vila γλυκια μου μην απογοητευεσαι, οι εξετασεις τι εδειξαν? τις πηρες? εγω την Δευτερα θα κανω

@ath_gal1 θα σε αλλαξω γλυκια  μου δεν σε βγαζω ;) 

@Papaki@ τι εγινε σημερα κοριτσι μου?σταματησε το αιμα?

Καλημέρα κορίτσια μου! Σήμερα είχα έλαχιστο ροζ μαζί με το utrogestan και αργότερα λίγο σκούρο σταμάτησε όμως η ροη που είχα, έκανα και την ενεσουλα μου πρωί πρωί!

πηρα άδεια και σήμερα, αύριο θα πάω στη δουλειά αλλά θα κάνω την πάπια θα σηκωθώ μόνο για τουαλέτα χα χα χα

• Μου αρέσει 5

2rxqp3.png

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

3. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

5. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

6. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!!

8. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

9. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

10. Papaki@  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   146!!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. KarMar84 10-11/6/2017!!!

2. Nati85 16/6/2017!!!

3. caramel_83  20-24/6/2017!!!

4. Vila 21/6/2017!!!

5. Olivia3 28/6/2017!!!

6. andrianni 30/6/2017!!!

7. linaa  8/7/2017!!!

8. Μαρθα Κ 10/7/2017!!!

9. giota@ 10/7/2017!!!

10. Ani ani 13/7/2017!!!

11. elenaki22 15/7/2017!!!

12. ath_gal1  18-20/7/2017!!!

13. λουπιτα 26/7/2017!!!

14. marillia 30/7/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

πρίν από 15 λεπτά , Papaki@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Σήμερα είχα έλαχιστο ροζ μαζί με το utrogestan και αργότερα λίγο σκούρο σταμάτησε όμως η ροη που είχα, έκανα και την ενεσουλα μου πρωί πρωί!

πηρα άδεια και σήμερα, αύριο θα πάω στη δουλειά αλλά θα κάνω την πάπια θα σηκωθώ μόνο για τουαλέτα χα χα χα

Μήπως το αίμα προήλθε από το utrogestan; νομίζω πρέπει να στο έχω ξαναπεί...

Γεια σας κορίτσια!!! Με τόση ζέστη μου ήταν αδύνατο να πιάσω κινητό στα χέρια μου, ό,τι και όπου ακουμπούσα ίδρωνα κατευθείαν!!!! Είμαι αγκαλιά με ένα μεγάλο μπουκάλι νερό όλη μέρα, το οποίο όλο πηγαίνω και το γεμίζω... Ψηθηκαμε...

Όχι κοπέλα μου τον ρώτησα τον γιατρό και μου είπε προτιμά κολπικά να το βάζω αν δεν μπορώ να το παίρνω από το στόμα αλλά έχει πιο πολλές παρενέργειες από το στόμα 

@ΧρυσαΜ

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...