Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Εντωμεταξύ όταν εγώ τρέχω με τη δουλειά όλη μέρα γυρίζω και έχετε γράψει σεντόνια. Τώρα που είμαι πιο χαλαρή (και ψιλοβαριεμαι κιόλας) εξαφανισμένες όλες...

Που είστε; @Smile89 @MelinaFo @Nati85 @marillia και οι υπόλοιπες; 

Χαμογελάκι είσαι εδώ;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , kido είπε:

Κι εγώωωωω

Αυτα ειναι ζωαρα κάνουμε χααχχχα

πρίν από 1 λεπτό , Vila είπε:

Κορίτσι μου αν σε αγχωνουν τόσο πολύ καλύτερα να τα αφήσεις και απλά να έχεις τις επαφουλες σου χαλαρά. 

Καλημέρα σε όλες!!!!

@alina80 και @Ungry girl εύχομαι να μην τη δείτε να έρχεται!!

Ευχαριστούμε κοριτσι και αμταποδιδουμε μακαριιιιιιιι

Καλημέρα τζουτζούκα!!!!Και γω διαβαζα τα νεάκια!!!!Με ξύπνησαν το πρωί οι φίλες και με ρωτούν τι θα κάνουμε το 3μερο!!!!!Εγώ τις σιχαίνομαι τις Απόκριες χαχαχχ!!!!

1 ώρα πρίν, ada32 είπε:

Καλημέρα!!αύτο μου έλεγε ο άντρας μου χθες!! Εγώ είχα 5 μέρες καθυστέρηση κ 3008 οπότε Τελικά Μια χαρά Την βλέπω!!

Με ηρεμήσατε κορίτσια!!

Είδα κ την χοριακη της ellilaw κ Μαρθας. Οπότε όλα Καλά.

Δεν νομίζω να  Έχω δίδυμα..!!!δεν έχω κανέναν στο σόι Εγώ!!

Συγχαρητηρια!!πολυ καλη χοριακη .! Με το καλο κοριτσι μου.

Ρε κάθομαι και ψάχνω τις εξετάσεις τις παλιές για να σε ηρεμήσω μιας και πήγαν όλα οκ για να μην αγχώνεσαι.βεβαια κάθε περίπτωση είναι διαφορετική αλλά είναι μέσα στα φυσιολογικά οι τιμες αυτές!αλλά και δυδιμακια να έχεις τέλεια!!!

Άκου τι μου είχε κάνει ο άντρας μου με την πρώτη χοριακη.πηγε την επόμενη μέρα το πρωί να την πάρει ο ίδιος γιατί εγώ κοιμόμουν δούλευα μεσημεριανή βάρδια και του λέω πόσο είναι? 19 μου λέει. Κλάματα εγώ χαμός μέχρι να πάω στην δουλειά ήμουν χαλια δεν σταμάτησα να κλαίω.και τον ξαναπαίρνω τηλεφωνο και του λέω καλά είσαι σίγουρος μόνο 19 το τεστ ήταν πολύ έντονο ξανακοιταει και μου λέει α όχι η προγεστερόνη είναι 19 η χοριακη είναι 4.500! Ήθελα να του δώσω μπουνιές!!!ατάραχος αυτός εντωμεταξυ γιατί η μικροβιολόγος του είπε μια θετική η χοριακη και πολύ καλή και δεν ανησύχησε.

• Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

1 minute ago, alina80 said:

Εντωμεταξύ όταν εγώ τρέχω με τη δουλειά όλη μέρα γυρίζω και έχετε γράψει σεντόνια. Τώρα που είμαι πιο χαλαρή (και ψιλοβαριεμαι κιόλας) εξαφανισμένες όλες...

Που είστε; @Smile89 @MelinaFo @Nati85 @marillia και οι υπόλοιπες; 

Χαμογελάκι είσαι εδώ;

γεια σου @alina80 !!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Αυτα ειναι ζωαρα κάνουμε χααχχχα

Ευχαριστούμε κοριτσι και αμταποδιδουμε μακαριιιιιιιι

@Ungry girlΚαι που να μείνουμε και έγκυες!!! Από τις κότες!!! Party animals είμαστε!!!

Διαφημίσεις

@kido @ada32 δεν ξερω... Την αλλη φορα ειχε δειξει... 29η μερα ειμαι... Δε νιωθω ομως πως θα μ ερθει.. Δεν ξερω... Δεν θα ασχοληθώ για καμια βδομαδα... Αν δεν ερθει εως τοτε,  χοριακη και τηλ σ γυναικολογο.. Σημερα τ πρωι τ εκανα... Ειχε μια πααααρα πολυ αχνη γραμμη,   αλλα ειμαι σιγουρη οτι ηταν γραμμη εξατμισης... Δεν τρεφω αυταπατες... Απλα με αγχωνει η πιθανότητα ανωμαλίας του κυκλου γτ δεν ειχα ποτε.. Ολα τωρα? 

cO4Yp3.png

πρίν από 14 λεπτά , Ungry girl είπε:

Μπουυυυ!!! Που στε βρεεε οι απουσες @Smile89 ακομα κοιμάσαι αληθεια τωρα??? @MelinaFo αστον άνθρωπο να χαλαρωσει λιγο αχαχαχαα τι εγινεεεε που εισαι???

Bonjour! 

Τον αφησα μαρη αυτος δεν μ αφηνει χαχαχα εχει ρεπο σημερα! Σας διαβαζω!

πρίν από 11 λεπτά , alina80 είπε:

Ξενυχτάνε τα κορίτσια μας, που να ξυπνήσουν μετά! 

Η αληθεια ειναι οτι ξυπναω αργα και χουζουρευω! Απολαμβανω την ανεργια μ!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Ρε κάθομαι και ψάχνω τις εξετάσεις τις παλιές για να σε ηρεμήσω μιας και πήγαν όλα οκ για να μην αγχώνεσαι.βεβαια κάθε περίπτωση είναι διαφορετική αλλά είναι μέσα στα φυσιολογικά οι τιμες αυτές!αλλά και δυδιμακια να έχεις τέλεια!!!

Άκου τι μου είχε κάνει ο άντρας μου με την πρώτη χοριακη.πηγε την επόμενη μέρα το πρωί να την πάρει ο ίδιος γιατί εγώ κοιμόμουν δούλευα μεσημεριανή βάρδια και του λέω πόσο είναι? 19 μου λέει. Κλάματα εγώ χαμός μέχρι να πάω στην δουλειά ήμουν χαλια δεν σταμάτησα να κλαίω.και τον ξαναπαίρνω τηλεφωνο και του λέω καλά είσαι σίγουρος μόνο 19 το τεστ ήταν πολύ έντονο ξανακοιταει και μου λέει α όχι η προγεστερόνη είναι 19 η χοριακη είναι 4.500! Ήθελα να του δώσω μπουνιές!!!ατάραχος αυτός εντωμεταξυ γιατί η μικροβιολόγος του είπε μια θετική η χοριακη και πολύ καλή και δεν ανησύχησε.

ναι σε ευχαριστω πολυ!!  ναι καλε κ ο δικος μου για μπουνιες ειναι ! χθες του εξηγουσα για την χοριακη κ τις τιμες της που πρεπει να διπλασιαζονται κ δεν με ακουγε καν απλα μου ελεγε , ειδες που με κατηγορουσες οτι εχω αδυναμο σπερμα κ εμεις θα κανουμε διδυμα!!!  οτι να ναι ....

• Χαχα 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...