Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

5 minutes ago, anemoni1989 said:

Κορίτσι να μιλησεις οπωσδήποτε με το γυναικολογο σ... Η ληψη αντισταμινικων στην εγκυμοσυνη ευθυνεται για τερατογεννεσεις... Δεν παίζουν με αυτα... 

την εχω ρωτησει ηδη κ τη γιατρο μου κ τη δερματολογο που μου εδωσε κ μου ειπαν οτι δεν επηρεαζουν απλα ηθελα να δω αν καποια εχει αναλογη εμπειρια γιατι ανυσηχω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

25 minutes ago, Alekagala said:

@ellilaw συγχαρητηρια και σε σενα κοριτσαρα μου ειναι τελεια η χοριακη σου....  

Εγω ποτε δεν ειδα τετοιες τιμες μιας και εκανα μονο πριν τις καθυστερήσεις χοριακες! 

@ada32 και σε σενα ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη

σε ευχαριστω κοριτσι μου !!! μακαρι τωρα να διπλασιαστει μεχρι την πεμπτη

πρίν από 3 λεπτά , Νορα Σ. είπε:

την εχω ρωτησει ηδη κ τη γιατρο μου κ τη δερματολογο που μου εδωσε κ μου ειπαν οτι δεν επηρεαζουν απλα ηθελα να δω αν καποια εχει αναλογη εμπειρια γιατι ανυσηχω

Τοτε εντάξει κοπελα μ... Στη θεση σου δεν θα ανησυχουσα!!! Αν υπήρχε καποιος κίνδυνος θα στο ελεγε ο γιατρος σ! Εύχομαι σύντομα να εισαι εγκυουλα! :)

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

@ada32Τι ωραία που οι άντρες ξεμωραίνονται όταν έχουν να κάνουν με εγκυμοσύνη!! Τέλεια και η χοριακή σου και ο θυροειδής!!! Με το καλό να προχωρήσουν όλα!!!!

ναι μεχρι στιγμης ολα καλα στα αιματολογικα θεματα. 

μολις εμαθα οτι ειμαι εγκυος , επαθα ουρολοιμωξη τελικα απο e.coli. 

και καλλιεργεια κολπικου αρνητικα για ολα (ουρεοπλασμα ,  μυκοπλασμα , χλαμυδια, τριχομοναδες, μυκητεςκτλ) αλλα εχω αρκετους γαλακτοβακυλους κ gram+ kokkoys  

τι ειναι αυτα ? ξερει καμια???

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Τοτε εντάξει κοπελα μ... Στη θεση σου δεν θα ανησυχουσα!!! Αν υπήρχε καποιος κίνδυνος θα στο ελεγε ο γιατρος σ! Εύχομαι σύντομα να εισαι εγκυουλα! :)

καλημερα !!! εσυ κυρια μου το σκ δεν περιμενες ετσι?? τι εγινε???

hBuvp3.png    n8xOp2.png

1 minute ago, anemoni1989 said:

δυστηχως ανυσηχω κ προσπαθω να τα ελλατωσω αν κ εχω τρομερη φαγουρα !να εισαι καλα σε ευχαριστώ

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , ellilaw είπε:

πηγα χθες στο γιατρο ! θα κανω ξανα χοριακη την πεμπτη και να ειναι ολα καλα ξανα δευτερα στο γιατρο !!!

κανατε υπερηχο??

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

ναι μεχρι στιγμης ολα καλα στα αιματολογικα θεματα. 

μολις εμαθα οτι ειμαι εγκυος , επαθα ουρολοιμωξη τελικα απο e.coli. 

και καλλιεργεια κολπικου αρνητικα για ολα (ουρεοπλασμα ,  μυκοπλασμα , χλαμυδια, τριχομοναδες, μυκητεςκτλ) αλλα εχω αρκετους γαλακτοβακυλους κ gram+ kokkoys  

τι ειναι αυτα ? ξερει καμια???

καλημερα !!! εσυ κυρια μου το σκ δεν περιμενες ετσι?? τι εγινε???

Ελα κοριτσι μου... Τι να γινει? Τιποτα... Περιοδος καο συμπτωματα αφαντα... Τεστ αρνητικο... Να σκασω ειμαι... Φοβαμαι για ανωμαλια του κυκλου λογω της παλινδρομης... :?

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Ελα κοριτσι μου... Τι να γινει? Τιποτα... Περιοδος καο συμπτωματα αφαντα... Τεστ αρνητικο... Να σκασω ειμαι... Φοβαμαι για ανωμαλια του κυκλου λογω της παλινδρομης... :?

Χοριακή θα κάνεις ή μπα; Μπορεί το τεστ να έδειξε λάθος;

πρίν από 4 λεπτά , anemoni1989 είπε:

σε ποια μερα εισαι? ποτε το εκανες το τεστ?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

Μπουυυυ!!! Που στε βρεεε οι απουσες @Smile89 ακομα κοιμάσαι αληθεια τωρα??? @MelinaFo αστον άνθρωπο να χαλαρωσει λιγο αχαχαχαα τι εγινεεεε που εισαι???

Ξενυχτάνε τα κορίτσια μας, που να ξυπνήσουν μετά! 

• Χαχα 1

2 ώρες πρίν, kido είπε:

Καλημέρα κορίτσια, έγραψα χθες να κάνω επαναληπτικές αιματολογικές για θυροειδή, ηπερηχογράφημα και βιταμίνες D και Β12! Άντε να δούμε, θα σας πω αποτελέσματα ως το τέλος του μήνα που λέω να πάω, εκτός κι αν περιμένω μετά τις 2/3 μήπως έχω καμια καθυστέρηση και κάνω μαζί και χοριακη που λέει και η @alina80! Παντως σήμερα είμαι 14η μέρα και έχω πονάκια, χθες το τεστ οωρρηξίας ήταν ακόμα αχνό, ελπίζω να βρω θετικό σήμερα και να έχουμε επαφή πάλι, από προχθές και άλλη μία Τετάρτη - Πέμπτη σίγουρα και μετά πάλι ΣΚ. Καλά δεν θα είναι; Πολύ αγχος με τα τεστάκια, δεν το μπορώ!

Κορίτσι μου αν σε αγχωνουν τόσο πολύ καλύτερα να τα αφήσεις και απλά να έχεις τις επαφουλες σου χαλαρά. 

Καλημέρα σε όλες!!!!

@alina80 και @Ungry girl εύχομαι να μην τη δείτε να έρχεται!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...