Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

2 minutes ago, kido said:

Τώρα αφού τα ξεκίνησα λέω να κάνω μέχρι να βρω το θετικό. Στον επόμενο θα δούμε πως θα νιώσω. Εμένα με πιάνει ψυχαναγκασμός! Σίγουρα καλύτερα να μην αγχώνομαι. Θα δείξει μπορεί να μου φέρουν και γούρι ρε κορίτσια!

να κανεις οτι βοηθαει το μυαλο σου να χαλαρωσεις .Εγω εμεινα εγγυος οταν χαλαρωσα οταν δε το σκεφτομουν .....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Με ανυσηχει το εξης ενω προσπαθω για το δευτερο παιδακι μου περνω συστηματικα xozal ,ειναι αντισταμινικο , κ αυτο αληθεια με ανυσηχει αν μεινω εγγυος κ καταποσο θα επηρεαζει το μωρο .

εχει καμια σχετική εμπειρία ?

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Εγώ κορίτσια όταν είχα κάνει την πρώτη μου χοριακη ήταν 4.500 και είχα 4 μερες καθυστέρηση περίπου.τωρα θα κάνω γρήγορα τεστ και μετά γρήγορα χοριακη και θα είναι μικρή και θα αναστατωθω το ξερω.

@ada32 αν είναι δύο θα είναι τέλεια!!θα έχεις δύο ταυτόχρονα δεν θα έχεις το άγχος μετά πρέπει να κάνω ένα δεύτερο να έχει αδελφακι!!τέλειααα

@alina80 τα συμπτώματα που είπες μου θυμίζουν πολύ και εγκυμοσύνης παντως

Καλημέρα!!αύτο μου έλεγε ο άντρας μου χθες!! Εγώ είχα 5 μέρες καθυστέρηση κ 3008 οπότε Τελικά Μια χαρά Την βλέπω!!

Με ηρεμήσατε κορίτσια!!

Είδα κ την χοριακη της ellilaw κ Μαρθας. Οπότε όλα Καλά.

Δεν νομίζω να  Έχω δίδυμα..!!!δεν έχω κανέναν στο σόι Εγώ!!

2 ώρες πρίν, ellilaw είπε:

σε ευχαριστω καλη μου :)

ευχαριστω κοριτσι μου !!!!

ευχαριστωω!!!!!!!!!’<3

Συγχαρητηρια!!πολυ καλη χοριακη .! Με το καλο κοριτσι μου.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Να ξερετε σας διαβάζω καθημερινα!  Χαιρομαι με τις χαρές σας! 

Μαρθουλα μου κοριτσαρα μου το περιμενα οτι θα μεινεις έγκυος γιατι ξέφυγε το μυαλο σου!!!!  Σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη

Εχω προβλημα με το κινητο και δε μου εμφανίζει συνεχεια τη σελιδα για να γραφω....  

Εμεις άρρωστοι ακομη αλλα οι βόλτες μας δε μας λείπουν....  Τα ακους τονια?  Περιμενω ναα γινω εντελως καλα για να ξαναπάω γυμναστήριο.  Για τη δυσκοιλιότητα βραζε δαμάσκηνο και βαλτης και στη κρέμα και το ζουμακι 

• Μου αρέσει 1

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

11 ώρες πρίν, orianna είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Κ συ ότι επιθυμείς. Η εξέταση τέλεια. Όλα όπως πρέπει. Ο μπέμπης μισό κιλό έφτασε κ μας ταλαιπώρησε σήμερα γτ κοιμόταν στην εξέταση το πρωί κ ήταν γυρισμένος πλάτη. Μου έδωσε καραμέλα ζαχαρωτό η εμβρυολογος κ ξύπνησε αλλά ξανακοιμηθηκε.χαχα. Πήγα κ εφαγα κ ξαναπηγαμε αλλά τίποτα. Τελικά πήγαμε ακόμη μια φορά τώρα το βράδυ κ ευτυχως ήταν ξύπνιος κ ορεξάτος.με τάραξε στις κλωτσιές. Φώτο το πρόσωπο του δεν έκατσε να το βγάλουμε αλλά τραβήξαμε μια καλή με οργανίστα τα πόδια κ το πουλί του στη μέση. Χαχαχαχαχα 

Εγώ λέω Να πας από Παρασκευή για σίγουρα. 

με το καλο να το κρατησετε στην αγκαλια σας!!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

1 hour ago, ada32 said:

Καλημέρα!!αύτο μου έλεγε ο άντρας μου χθες!! Εγώ είχα 5 μέρες καθυστέρηση κ 3008 οπότε Τελικά Μια χαρά Την βλέπω!!

Με ηρεμήσατε κορίτσια!!

Είδα κ την χοριακη της ellilaw κ Μαρθας. Οπότε όλα Καλά.

Δεν νομίζω να  Έχω δίδυμα..!!!δεν έχω κανέναν στο σόι Εγώ!!

Συγχαρητηρια!!πολυ καλη χοριακη .! Με το καλο κοριτσι μου.

σε ευχαριστω κοριτσι μου !!!!!

@ellilaw συγχαρητηρια και σε σενα κοριτσαρα μου ειναι τελεια η χοριακη σου....  

Εγω ποτε δεν ειδα τετοιες τιμες μιας και εκανα μονο πριν τις καθυστερήσεις χοριακες! 

@ada32 και σε σενα ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια ! χθες δεν μπορουσα να απαντησω γτ ημουν στην παθολογο. τελικα ηρεμησα με την χοριακη γτ απο οτι μου ειπατε ειχατε κ καποιες απο σας μεγαλη οποτε μια χαρα!  οι εξετασεις αιματος μου μια χαρα κ θυρεοειδης 2,75 δεν χρειαζεται κατι απλα να το παρακολουθησω, σε ενα 2μηνο ξανα εξετασεις.

@Smile89, @alina80 @Vila  @dimitr@17@marillia @elenaki  @ntemiii @zina777 @kido @μαντη κ ολες οι υπολοιπες κοπελες ( δεν με αφηνει να κανω tag ) ευχαριστω πολυ για την στηριξη!! 

αυριο θα εχω νεα κ κ εστω θα μου φυγει λιγακι το αγχος!!!

Εκανα πλακα στον αντγρα μου για διδυμα κ χαρηκε!!! :P:P αν κ  ειναι σε αλλον κοσμο ρε κοριτσια !! μου ειπε χθες οτι τον αλλον μηνα ποτε θα παμε να το δουμε?  

νομιζε οτι αυριο απλα θα παμε ετσι για εξετασεις!! 

κοριτσια περιμενουμε απο σας αυριο τα τεστακια. καποια εγραψε για το στηθος , να ξερετε οτι εμενα με ποναει ελαχιστα στο πλαι , τιποτα αλλο .ενω στην βιοχημικη δν μπορουσα να το ακουμπησω..

πρίν από 8 λεπτά , ellilaw είπε:

σε ευχαριστω κοριτσι μου !!!!!

ποτε θα πας στον γιατρο?

πρίν από 4 λεπτά , Alekagala είπε:

@ellilaw συγχαρητηρια και σε σενα κοριτσαρα μου ειναι τελεια η χοριακη σου....  

Εγω ποτε δεν ειδα τετοιες τιμες μιας και εκανα μονο πριν τις καθυστερήσεις χοριακες! 

@ada32 και σε σενα ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη

ευχαριστω πολυ!  ναι σε μας ηταν λιγο μεγαλες οι τιμες.. περαστικα σας!!

• Μου αρέσει 4

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

Καλημερα κοριτσια ! χθες δεν μπορουσα να απαντησω γτ ημουν στην παθολογο. τελικα ηρεμησα με την χοριακη γτ απο οτι μου ειπατε ειχατε κ καποιες απο σας μεγαλη οποτε μια χαρα!  οι εξετασεις αιματος μου μια χαρα κ θυρεοειδης 2,75 δεν χρειαζεται κατι απλα να το παρακολουθησω, σε ενα 2μηνο ξανα εξετασεις.

@Smile89, @alina80 @Vila  @dimitr@17@marillia @elenaki  @ntemiii @zina777 @kido @μαντη κ ολες οι υπολοιπες κοπελες ( δεν με αφηνει να κανω tag ) ευχαριστω πολυ για την στηριξη!! 

Εκανα πλακα στον αντγρα μου για διδυμα κ χαρηκε!!! :P:P αν κ  ειναι σε αλλον κοσμο ρε κοριτσια !! μου ειπε χθες οτι τον αλλον μηνα ποτε θα παμε να το δουμε?  

κοριτσια περιμενουμε απο σας αυριο τα τεστακια. καποια εγραψε για το στηθος , να ξερετε οτι εμενα με ποναει ελαχιστα στο πλαι , τιποτα αλλο .ενω στην βιοχημικη δν μπορουσα να το ακουμπησω..

@ada32Τι ωραία που οι άντρες ξεμωραίνονται όταν έχουν να κάνουν με εγκυμοσύνη!! Τέλεια και η χοριακή σου και ο θυροειδής!!! Με το καλό να προχωρήσουν όλα!!!!

1 hour ago, Νορα Σ. είπε:

Με ανυσηχει το εξης ενω προσπαθω για το δευτερο παιδακι μου περνω συστηματικα xozal ,ειναι αντισταμινικο , κ αυτο αληθεια με ανυσηχει αν μεινω εγγυος κ καταποσο θα επηρεαζει το μωρο .

Καλυτερα να ρωτησεις τον γιατρο σου για αυτο ... μηπως σου το αλλαξει σε κατι αλλο 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

1 ώρα πρίν, Νορα Σ. είπε:

Κορίτσι να μιλησεις οπωσδήποτε με το γυναικολογο σ... Η ληψη αντισταμινικων στην εγκυμοσυνη ευθυνεται για τερατογεννεσεις... Δεν παίζουν με αυτα... 

cO4Yp3.png

18 minutes ago, ada32 said:

ποτε θα πας στον γιατρο?

ευχαριστω πολυ!  ναι σε μας ηταν λιγο μεγαλες οι τιμες.. περαστικα σας!!

πηγα χθες στο γιατρο ! θα κανω ξανα χοριακη την πεμπτη και να ειναι ολα καλα ξανα δευτερα στο γιατρο !!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...