Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημέρα κορίτσια, έγραψα χθες να κάνω επαναληπτικές αιματολογικές για θυροειδή, ηπερηχογράφημα και βιταμίνες D και Β12! Άντε να δούμε, θα σας πω αποτελέσματα ως το τέλος του μήνα που λέω να πάω, εκτός κι αν περιμένω μετά τις 2/3 μήπως έχω καμια καθυστέρηση και κάνω μαζί και χοριακη που λέει και η @alina80! Παντως σήμερα είμαι 14η μέρα και έχω πονάκια, χθες το τεστ οωρρηξίας ήταν ακόμα αχνό, ελπίζω να βρω θετικό σήμερα και να έχουμε επαφή πάλι, από προχθές και άλλη μία Τετάρτη - Πέμπτη σίγουρα και μετά πάλι ΣΚ. Καλά δεν θα είναι; Πολύ αγχος με τα τεστάκια, δεν το μπορώ!

καλημέρα κορίτσια δυστηχως δε προλαβαινω να γραφω αλλα προσπαθω τουλαχιστον να σας διαβαζω πολυ καλη παρεα ειστε!!!

6 minutes ago, kido said:

Καλημέρα κορίτσια, έγραψα χθες να κάνω επαναληπτικές αιματολογικές για θυροειδή, ηπερηχογράφημα και βιταμίνες D και Β12! Άντε να δούμε, θα σας πω αποτελέσματα ως το τέλος του μήνα που λέω να πάω, εκτός κι αν περιμένω μετά τις 2/3 μήπως έχω καμια καθυστέρηση και κάνω μαζί και χοριακη που λέει και η @alina80! Παντως σήμερα είμαι 14η μέρα και έχω πονάκια, χθες το τεστ οωρρηξίας ήταν ακόμα αχνό, ελπίζω να βρω θετικό σήμερα και να έχουμε επαφή πάλι, από προχθές και άλλη μία Τετάρτη - Πέμπτη σίγουρα και μετά πάλι ΣΚ. Καλά δεν θα είναι; Πολύ αγχος με τα τεστάκια, δεν το μπορώ!

καλημερα κορίτσι !!!όντως πολυ αγχος αχ πως θα το απωθησουμε???

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Νορα Σ. είπε:

καλημέρα κορίτσια δυστηχως δε προλαβαινω να γραφω αλλα προσπαθω τουλαχιστον να σας διαβαζω πολυ καλη παρεα ειστε!!!

καλημερα κορίτσι !!!όντως πολυ αγχος αχ πως θα το απωθησουμε???

Εγώ πάντως όταν δεν κάνω τέστ οωρρηξίας είμαι καλύτερα, γιατί δεν το έχω συνέχεια στο μυαλό μου. Τώρα όλο αυτό σκέφτομαι πότε θα βρω το θετικό και πώς θα έχω επαφές δεν είναι ωραίο αυτό το πράγμα, αλλά από την άλλη θα επιβεβαιώσω ότι καταλαβαίνω καλά την οωρρηξία μου και χωρίς τα τεστ αν δεν θέλω στον επόμενο κύκλο. Που να μη χρειαστεί και να μείνω έγκυος σε αυτόν ελπίζω! Κι εγώ έλεγα σαν την Αννούλα ότι ως το πάσχα θα ήταν ωραία να έχουμε ευχάριστα! Αλλά αυτό το έλεγα και τα Χριστούγεννα και δεν έγινε οπότε παύω να βάζω χρονοδιαγράμματα! Τι να πω! Κάνω και yoga, κάνε άσκηση!

Διαφημίσεις

1 minute ago, kido said:

Εγώ πάντως όταν δεν κάνω τέστ οωρρηξίας είμαι καλύτερα, γιατί δεν το έχω συνέχεια στο μυαλό μου. Τώρα όλο αυτό σκέφτομαι πότε θα βρω το θετικό και πώς θα έχω επαφές δεν είναι ωραίο αυτό το πράγμα, αλλά από την άλλη θα επιβεβαιώσω ότι καταλαβαίνω καλά την οωρρηξία μου και χωρίς τα τεστ αν δεν θέλω στον επόμενο κύκλο. Που να μη χρειαστεί και να μείνω έγκυος σε αυτόν ελπίζω! Κι εγώ έλεγα σαν την Αννούλα ότι ως το πάσχα θα ήταν ωραία να έχουμε ευχάριστα! Αλλά αυτό το έλεγα και τα Χριστούγεννα και δεν έγινε οπότε παύω να βάζω χρονοδιαγράμματα! Τι να πω! Κάνω και yoga, κάνε άσκηση!

πόσο καιρό προσπαθείς ?

Just now, Νορα Σ. said:

πόσο καιρό προσπαθείς ?

πρίν από 2 λεπτά , Νορα Σ. είπε:

πόσο καιρό προσπαθείς ?

Από το καλοκαίρι χαλαρά... το Δεκέμβρη βρήκα θυροειδή, πήρα χάπι να τον ρίξω και τώρα το έχω πάρει πιο ζεστά!

πρίν από 6 λεπτά , kido είπε:

Ελα θα μένουμε πίστη και ελπιδα ρε κορίτσια

πρίν από 41 λεπτά , Ungry girl είπε:

Χαχαχαχαχα λογικο!!!! Παντα υπάρχει ελπιδα εδω εγω και χωρίς επαφες νιώθω οτι ειμαι εγκυος χααχΧα!! Για τρελα οχι αστεια!!! Εύχομαι να μη προλαβεις να κανεις εξετάσεις παρα μονο χοριακη!! Αυριο ειμαστε για τεστακι η να περιμενουμε λιγο ακομα??

Τις εξετάσεις θα τις κάνω γιατί έχει και προγεννητικό έλεγχο μέσα και γενική αίματος. Οπότε δεν βλάπτει. 

1 minute ago, Ungry girl said:

Ελα θα μένουμε πίστη και ελπιδα ρε κορίτσια

η αγαπημενη μου λεξη ΠΙΣΤΗ συμφωνω απολυτα

3 minutes ago, kido said:

Από το καλοκαίρι χαλαρά... το Δεκέμβρη βρήκα θυροειδή, πήρα χάπι να τον ρίξω και τώρα το έχω πάρει πιο ζεστά!

μικρο διαστημα μια χαρα !!ολα θεμα ψυχολογιας ειναι !!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Τις εξετάσεις θα τις κάνω γιατί έχει και προγεννητικό έλεγχο μέσα και γενική αίματος. Οπότε δεν βλάπτει. 

Καλα σίγουρα δεν βλαπτει αλλα εμεις αυτο που θελουμε ειναι χοριακη χαχαχαχ!!

πρίν από 2 λεπτά , Νορα Σ. είπε:

η αγαπημενη μου λεξη ΠΙΣΤΗ συμφωνω απολυτα

μικρο διαστημα μια χαρα !!ολα θεμα ψυχολογιας ειναι !!!!

Ειναι σημαντική λεξη όντως και πρέπει να την εχουνε Όλοι

• Μου αρέσει 1

@kido αν σε αγχώνουν τα τεστακια μην κάνεις. Εμένα με βοηθάνε γιατί δεν έχω το άγχος αν πέτυχα τις σωστές μέρες. Επίσης είναι πιο στοχευμένες οι επαφές. Όμως σε αυτά τα θέματα σημασία έχει τι δεν μας αγχώνει. 

• Μου αρέσει 1

1 minute ago, Ungry girl said:

Καλα σίγουρα δεν βλαπτει αλλα εμεις αυτο που θελουμε ειναι χοριακη χαχαχαχ!!

Ειναι σημαντική λεξη όντως και πρέπει να την εχουνε Όλοι

ετσι ειναι .Σε ολα τα πραγματα σε οτι κ αν κανουμε

Just now, alina80 είπε:

@kido αν σε αγχώνουν τα τεστακια μην κάνεις. Εμένα με βοηθάνε γιατί δεν έχω το άγχος αν πέτυχα τις σωστές μέρες. Επίσης είναι πιο στοχευμένες οι επαφές. Όμως σε αυτά τα θέματα σημασία έχει τι δεν μας αγχώνει. 

Τώρα αφού τα ξεκίνησα λέω να κάνω μέχρι να βρω το θετικό. Στον επόμενο θα δούμε πως θα νιώσω. Εμένα με πιάνει ψυχαναγκασμός! Σίγουρα καλύτερα να μην αγχώνομαι. Θα δείξει μπορεί να μου φέρουν και γούρι ρε κορίτσια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...