Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 1/1/2025 at 9:54 ΜΜ, anoulious είπε:

Καλησπέρα και καλή Χρονιά!Είμαι παλιό μέλος και έχω παρα πολύ καιρό να μπω..Ίσως αν υπάρχουν παλιές κοπέλες να με θυμούνται ...Διάβασα λίγο την ιστορία σου(δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πεις σε ποιο γιατρό είσαι..),αν θέλεις μπες να δεις λιγο τη δική μου ..Εννοείται να κάνεις ΕΡΑ τεστ και να ψάξεις με δική σου πρωτοβουλια τα παντα(μικροβιωμα,σάκχαρο ,αντίσταση ινσουλίνη κλπ....πριν αποφασίσεις για διπλή δωρεά. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτο αλλά υπάρχει φως στο τέλος  

καλησπέρα και καλή Χρονιά γλυκια μου @anoulious! χάρηκα πολύ που μου απάντησες! διάβαζα την ιστορία σιυ όπως και ολων των κοριτσιων εδω μεσα και με πηραν τα κλάματα μολις εμαθα ότι κράτησες γερό το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου. να είσαι καλά να το χαίρεσαι!!!!

στα δικά μου τώρα,  όλα όσα περιγράφεις τα εχω κανει είναι όλα πολύ καλά δεν εχω κανένα θέμα. και το σπερμα πολύ καλό και όλα! το ΕΡΑ τεστ μου το προτείνει ο γιατρός μου τσ..ριγ..ης γιατι δεν έχει κάτι να μου πει για την αποτυχία εμφυτευσης αλλα χωρίς να το πολυπιστευει κι ο ίδιος. έχω ακούσει και άλλους εξωσωματικους ότι δεν είναι αξιόπιστη εξέταση. όμως δεν καταλαβαίνω κι εγω πως εμιενα έγκυος όταν έκανα φυσικο κυκλο και όχι με δύο τεχνητους. καταλήγω ότι τα ωαρια δεν ήταν καλά.  αν είναι έτσι είναι καθαρά θέμα τύχης ποτε θα μου δώσει καλά ωαρια. προσωπικά δεν βλέπω φως στο τούνελ, μονο τύχη! και δεν είμαι γενικά πολύ τυχερή.... αυτα.....

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , MelinaFo είπε:

@Smile89 how u doin'? Βραδινη βαρδια?

Φυσικα αγαπη εγω το ειχα καταλαβει απο τα πρωτα ποστ! Χωρις να ξερω ζωδια!:rolleyes:

Και εγώ πουλοβερακι!! Πάω για υπνοοοοο.καληνυχτα φιλαράκια!! @Smile89 όνειρα γλυκα!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Κοιτα ιδανικα το κανεις με τα πρωτα πρωινα ουρα γτ εχουν την μεγαλυτερη συγκεντρωση της ορμονης! Διαβασε κ ακολουθα πιστα τις οδηγιες. Το απογευμα αν ειχες πιει πολλα υγρα ηταν μαλλον ψιλοακυρη στιγμη! Αν και η καθυστερηση σου ειναι μεγαλη κανε ενα τεστ οπως πρεπει ή μια χοριακη οτι αισθανεσαι

ευχαριστω παρα πολυ @MelinaFo μου δινεται τουλαχιστον μια ελπιδα οτι μπορει να ειμαι.........ευχαριστωωω μου δινεται λιγο κουραγιο.........μακαρι να εκανα λαθος.........θα παω για χωριακη να ειμαι ποιο σιγουρη και να ηρεμησω.....

πρίν από 4 λεπτά , nantinaa είπε:

καλησπεραα....οχι δεν το εκανα το πρωι....το πηρα το μεσημερι και το εκανα κατα τις οχτω το βραδακι.......μπορει γιατι δεν το διαβασα καλα και δεν εβαλα το καπακι που ελεγε μετα.....το αφησα ετσι.....και εβγαλε μονο μια κοκκινη γραμμη....επρεπε να το κανω το πρωι λετε?

καλως σας βρηκα ολες......οχι πηρα το μονο......προσπαθουσα πολυ καιρο να κανω παιδακι...τον τελευταιο τωρα χρονο το ειχα αφησει....ειχα απογοητευτει πολυ

Κάνε μια χοριακη σε ένα μικροβιολογικό να είσαι σίγουρη.

Θα μπω και αύριο να μας πεις πόσο χρονο προσπαθείτε αν έχετε κάνει εξετάσεις να γνωριστούμε λιγάκι!!λογικό είναι να έχεις απογοητευτεί αλλά θα μείνεις εγκυουλα σίγουρα!και εμεις εδώ με τα πάνω μας και τα κάτω μας ειμαστε θα κάνουμε παρεούλα!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , nantinaa είπε:

ευχαριστω παρα πολυ @MelinaFo μου δινεται τουλαχιστον μια ελπιδα οτι μπορει να ειμαι.........ευχαριστωωω μου δινεται λιγο κουραγιο.........μακαρι να εκανα λαθος.........θα παω για χωριακη να ειμαι ποιο σιγουρη και να ηρεμησω.....

Ευχομαι λοιπον μια μεγαλη χοριακη! Να μας πεις τα νεα σου!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Nati85 είπε:

Κάνε μια χοριακη σε ένα μικροβιολογικό να είσαι σίγουρη.

Θα μπω και αύριο να μας πεις πόσο χρονο προσπαθείτε αν έχετε κάνει εξετάσεις να γνωριστούμε λιγάκι!!λογικό είναι να έχεις απογοητευτεί αλλά θα μείνεις εγκυουλα σίγουρα!και εμεις εδώ με τα πάνω μας και τα κάτω μας ειμαστε θα κάνουμε παρεούλα!!

@Nati85 θα παω να την κανω...........ευχαριστω παρα πολυ για ολα.....θα ειμαι και εγω αυριο εδω, να σας γνωρισω καλυτερα......καλο βραδυ να εχουμε .......

πρίν από 15 λεπτά , MelinaFo είπε:

@Smile89 how u doin'? Βραδινη βαρδια?

Φυσικα αγαπη εγω το ειχα καταλαβει απο τα πρωτα ποστ! Χωρις να ξερω ζωδια!:rolleyes:

Όχι οχι χαζευουμε μαζί τηλεόραση!!! 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , nantinaa είπε:

ευχαριστω παρα πολυ.....μακαριιιιι........ναι ναι θα σας τα πω αμεσως........:-D:-D:-D

Θα σε περιμένουμε κοριτσι!!! 

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Υπεροχα! Εχεις παρεουλα, την καλυτερη μαλιστα!

Έχω ναι. Νυσταζω δε Νυσταζω εν τω μεταξύ.... δεν μ λέει και το παιδί τι θέλει... ούτε το ένα ούτε το αλλο.... Χαχαχα Χαχαχα 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Θα σε περιμένουμε κοριτσι!!! 

Έχω ναι. Νυσταζω δε Νυσταζω εν τω μεταξύ.... δεν μ λέει και το παιδί τι θέλει... ούτε το ένα ούτε το αλλο.... Χαχαχα Χαχαχα 

Χαχαχαχαχ αναποφασιστος! Εχω ενα προαισθημα οτι ειναι αγορι για να δουμε θα πεσω μεσα?

tpnxp3.png

πρίν από 3 λεπτά , MelinaFo είπε:

Χαχαχαχαχ αναποφασιστος! Εχω ενα προαισθημα οτι ειναι αγορι για να δουμε θα πεσω μεσα?

Κι εγώ..... λέω να παω να κοιμηθώ.... ο σύζυγος ας καμει οτι θελει. 

Εσύ? Δεν θα την πέσεις? 

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Κι εγώ..... λέω να παω να κοιμηθώ.... ο σύζυγος ας καμει οτι θελει. 

Εσύ? Δεν θα την πέσεις? 

Περιμενω τον μελινο κατα τις δυομιση θα εμφανιστει!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...