Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, marillia είπε:

χαχχαχ γλυκούλες!!!Μόνο μερεντα εχει!!!!Πάω για επαφούλες!!!!Αν και κοιμάται ο αντρούλης αλλά θα τον ξυπνήσω!!!!

Κοιμάται με τέτοιες λιχουδιές που ψηνεις, θα τρελατω. Βάλτο τη μπουγάτσα κάτω από τη μύτη να δεις για πότε θα ξυπνήσει 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

χαχχαχ γλυκούλες!!!Μόνο μερεντα εχει!!!!Πάω για επαφούλες!!!!Αν και κοιμάται ο αντρούλης αλλά θα τον ξυπνήσω!!!!

Και μενα κοιμηθηκε αλλα εγω ειμαι αρρωστη αυτος δεν μπορει να κουνηθει απο την μεση του που να γινει δουλεια?

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 7 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Πωωωω τι τεραστιο νουμερο???τελειο...συγχαρητηρια μαρθα που...μμμ μπορει κ να ακουσεις δεν ξερω κιολας..δεν εχω φτασει σε αυτο το σημειο απο προσωπικη εμπειρια...ας πουν κ τα κοριτσια..

Αν μπορεις να κρατηθεις ναι...

Ευχομαι σύντομα να κάνεις και εσύ τέτοια νούμερα χοριακή μέσα από την καρδιά μου..!!! 

πρίν από 7 λεπτά , BettySt είπε:

Μπράβο Μαρτουλα. Πολύ ψηλή η χοριακη. Πόσο εβδομάδων υπολογίζεις να είσαι; Κάπου στην 6τη δεν ακούς καρδιά ή κάνω λάθος 

Λογικά έχω μπει στην 6 εβδομάδα κοριτσάκι μου.. 

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Ευχομαι σύντομα να κάνεις και εσύ τέτοια νούμερα χοριακή μέσα από την καρδιά μου..!!! 

Σε ευχαριστω πολυ..μακαρι να ειναι συντομα..

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Άρα πολύ πιθανόν να δεις  και να ακούσεις. Στο εύχομαι !

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, marillia είπε:

χαχαχχ ναι εγώ πιστεύω τώρα το κάνω το σερβις!!!Ρώτησα και τον ουρολόγο μου και μου είπε πάρε άφοβα βιταμινή d!!!Πωπω πόσα θέλω να του πω!!!!!!Σήμερα ξεκίνησε λίγη υγρασία νομίζω για γόνιμες αλλά αύριο  δεν θα έχω επαφή!!!Θα κάνω και Παπ και λέω άντε ας το τηρήσω μια φορά!!!!

Και εγώ είμαι σε γόνιμες!!!μαζί θα είμαστε περίπου!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Εγώ 6+2! Είδα μονο. 7+4 ακουσα. 

nlmNp2.png

Εγώ κορίτσια όταν είχα κάνει την πρώτη μου χοριακη ήταν 4.500 και είχα 4 μερες καθυστέρηση περίπου.τωρα θα κάνω γρήγορα τεστ και μετά γρήγορα χοριακη και θα είναι μικρή και θα αναστατωθω το ξερω.

@ada32 αν είναι δύο θα είναι τέλεια!!θα έχεις δύο ταυτόχρονα δεν θα έχεις το άγχος μετά πρέπει να κάνω ένα δεύτερο να έχει αδελφακι!!τέλειααα

@alina80 τα συμπτώματα που είπες μου θυμίζουν πολύ και εγκυμοσύνης παντως

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Nati85 είπε:

τα συμπτώματα που είπες μου θυμίζουν πολύ και εγκυμοσύνης παντως

Μην με ξεσηκώνετε και θα κλαίω μετά. Και κλαίω και φάλτσα και θα σας πάρω τα αυτιά!

• Χαχα 3

πρίν από 6 λεπτά , alina80 είπε:

Μην με ξεσηκώνετε και θα κλαίω μετά. Και κλαίω και φάλτσα και θα σας πάρω τα αυτιά!

Έτσι μου φάνηκαν και δεν ξέρω το σύννεφο έφυγε και κάτι μου αχνοφαινεται!μην σε αναστατώνω όμως συ ξέρεις!! μερικές φορές κοιτάω στα γρήγορα τα ποστς και μερικά μου κάνουν κλικ!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Όχι κοριτσαρα μου αλλα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Εσύ δεν ελεγες οτι θα σου έρθει σίγουρα σημερα? 

nlmNp2.png

πρίν από 44 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Πωωωω τι τεραστιο νουμερο???τελειο...συγχαρητηρια μαρθα που...μμμ μπορει κ να ακουσεις δεν ξερω κιολας..δεν εχω φτασει σε αυτο το σημειο απο προσωπικη εμπειρια...ας πουν κ τα κοριτσια..

Αν μπορεις να κρατηθεις ναι...

Μπορώ δε μπορω θα προσπαθήσω χαχσ!!! 

• Χαχα 1

Just now, Nati85 είπε:

Έτσι μου φάνηκαν και δεν ξέρω το σύννεφο έφυγε και κάτι μου αχνοφαινεται!μην σε αναστατώνω όμως συ ξέρεις!! μερικές φορές κοιτάω στα γρήγορα τα ποστς και μερικά μου κάνουν κλικ!

Ζώδιο του νερού είσαι συ???? Χαχαχα Χαχαχα αυτα έχουν τις μαντικές ικανότητες... 

• Χαχα 2

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Ζώδιο του νερού είσαι συ???? Χαχαχα Χαχαχα αυτα έχουν τις μαντικές ικανότητες... 

Τοξότης είμαι με ωροσκόπο Ταύρο η Μελίνα έχει πει να λέμε και ωροσκόπο!!εσυ?

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...