Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Πλέον έχω 1!  Εγώ έλεγα να δοκιμάζαμε με 1 ωάριο φρέσκο τώρα, αυτό του κύκλου. Οχι να βάζαμε απαραίτητα την κατεψυγμένη.

Εντάξει με ένα πας στα χαμένα βρε κορίτσι είναι Τζακ ποτ . Είναι στην ουσία πραγματικά κίνηση απελπισίας ....

Τώρα για τα υπόλοιπα έχεις δίκιο δεν δοκιμάζετε ούτε καινούρια πράγματα ούτε εναλλακτικές μεθόδους ...Κ είναι κρίμα 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , alina80 είπε:

Έχουμε και μια διαφορά ηλικίας. Τέλος πάντων, περνάω τα κάτω μου. Θα μου περάσει. 

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες για τη στήριξη! 

Αντε βρε αστα αυτα και ανέβα φεν σε θελουμε στα κατω σου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 28 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Καλά κάνεις τότε!Με το καλό!

Ναιιιι

Συγχαρητήρια!!

@ada32 δίδυμα;;; ακόμη καλύτερα!!Ξεμπερδευεις!!χαχαχα

Κορίτσια,όλα καλά στον υπέρηχο! Γρήγορη και δυνατή καρδούλα!Δόξα το Θεό!Με πήραν τα δάκρυα....

@caramel_83 26/9 έχω ΠΗΤ!!!

Τελεία 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 9 λεπτά , marillia είπε:

Κορτσούλια μου μόλις έψησα μια έτοιμη μπουγάτσα με μερέντα και περιμένω να κρυώσει!!!!Σας καληνυχτίζω,όνειρα γλυκάααααα!!!!!!

Τοσο γλυκά οσο η μπουγατσα εεεεε!!!! Καληνύχτα!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Μαρθα Κ είπε:

Αγαπη μου πολύ χαίρομαι για σένα να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!! 

Τελεια @ellilaw...συγχαρητηρια για το νουμερο σου..ολα καλα να πανε σου ευχομαι...

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , marillia είπε:

Κορτσούλια μου μόλις έψησα μια έτοιμη μπουγάτσα με μερέντα και περιμένω να κρυώσει!!!!Σας καληνυχτίζω,όνειρα γλυκάααααα!!!!!!

Μας την πεταξες τη βόμβα με τη μπουγάτσα και ετσι απλά μας καληνυχτιζεις :unsure:;

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

2 ώρες πρίν, soth_26 είπε:

Ελεγα να μη βιαστώ να το αφησω 1-2 μέρες!!!  :? Απλα ξερω οτι όταν ειναι να έρθει πέφτει εμενα αντίθετα ανέβηκε... 

Ε κανε ενα την τεταρτη αν ειναι...οχι τπτ αλλο να μαθεις κ την αληθεια βρε παιδι μου να σου φυγει το αγχος..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 32 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Καλά κάνεις τότε!Με το καλό!

Ναιιιι

Συγχαρητήρια!!

@ada32 δίδυμα;;; ακόμη καλύτερα!!Ξεμπερδευεις!!χαχαχα

Κορίτσια,όλα καλά στον υπέρηχο! Γρήγορη και δυνατή καρδούλα!Δόξα το Θεό!Με πήραν τα δάκρυα....

@caramel_83 26/9 έχω ΠΗΤ!!!

Αγαπη μου πολύ χαίρομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και να κρατήσεις ένα γερό μωράκι σου εύχομαι....πρώτη φορά το άκουσες??? 

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ε κανε ενα την τεταρτη αν ειναι...οχι τπτ αλλο να μαθεις κ την αληθεια βρε παιδι μου να σου φυγει το αγχος..

Καλα ναι αν δεν μέχρι τετάρτη πεμπτη θα κάνω 

Κορίτσια μου έκανα σήμερα και την δεύτερη χοριακή 7160 πολύ καλή μου είπε ο γιατρός... Την Πέμπτη 9 και τέταρτο το βράδυ  θα πάω να με δει πόσο θα ήθελα να δω έστω μια κουκίδα μέσα στο σακο γιατί καρδιά πιστεύω ακόμα δεν θα ακούσω εε?? 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου έκανα σήμερα και την δεύτερη χοριακή 7160 πολύ καλή μου είπε ο γιατρός... Την Πέμπτη 9 και τέταρτο το βράδυ  θα πάω να με δει πόσο θα ήθελα να δω έστω μια κουκίδα μέσα στο σακο γιατί καρδιά πιστεύω ακόμα δεν θα ακούσω εε?? 

Πωωωω τι τεραστιο νουμερο???τελειο...συγχαρητηρια μαρθα που...μμμ μπορει κ να ακουσεις δεν ξερω κιολας..δεν εχω φτασει σε αυτο το σημειο απο προσωπικη εμπειρια...ας πουν κ τα κοριτσια..

πρίν από 4 λεπτά , soth_26 είπε:

Καλα ναι αν δεν μέχρι τετάρτη πεμπτη θα κάνω 

Αν μπορεις να κρατηθεις ναι...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 19 λεπτά , marillia είπε:

Έριξε τη βόμβα και αποχώρησε! Δηλαδή αυτό έχει και κρέμα και Μερέντα; Κι εμείς στα μπρόκολα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου έκανα σήμερα και την δεύτερη χοριακή 7160 πολύ καλή μου είπε ο γιατρός... Την Πέμπτη 9 και τέταρτο θα πάω να με δει πόσο θα ήθελα να δω έστω μια κουκίδα μέσα στο σακο γιατί καρδιά πιστεύω ακόμα δεν θα ακούσω εε?? 

Μπράβο Μαρτουλα. Πολύ ψηλή η χοριακη. Πόσο εβδομάδων υπολογίζεις να είσαι; Κάπου στην 6τη δεν ακούς καρδιά ή κάνω λάθος 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 9 λεπτά , BettySt είπε:

Μας την πεταξες τη βόμβα με τη μπουγάτσα και ετσι απλά μας καληνυχτιζεις :unsure:;

χαχχαχ γλυκούλες!!!Μόνο μερεντα εχει!!!!Πάω για επαφούλες!!!!Αν και κοιμάται ο αντρούλης αλλά θα τον ξυπνήσω!!!!

• Χαχα 1

πρίν από 41 λεπτά , kido είπε:

Κοριτσάκι μου τι ωραία στιγμή!!Αντε μπράβο ηρεμησε!

πρίν από 16 λεπτά , BettySt είπε:

Τελεία 

πρίν από 10 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Αγαπη μου πολύ χαίρομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και να κρατήσεις ένα γερό μωράκι σου εύχομαι....πρώτη φορά το άκουσες??? 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια μου!!!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...