Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , zina7777 είπε:

Ολες θα μεινετε εγκυουλες.το 2018 ειναι μια θετικη χρονια ο Θεος τα δινει ολα σ ανθρωπους που ξερουν να περιμενουν.

Πιστη να χετε. <3

Απο το στομα σου και στου Θεου τ αυτι!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

Εχω αμε πολλα περιοδου χαχααχαχα ποναει λιγο δεξια αριστερά το στηθος μου ποναει η κοιλια μου απο τι πρωι σα να ειναι στο δρομο η συχαμενη καιιιιιιιι η μέση μου όλα τα εχω παναθεμα με εσυ????????

Συγχαρητήρια κοριτσακι μου μπραβοοοοο!!!!!!

Κι εγώ. Πονάκια χαμηλά, υγρασία, πόνο στη μέση, πρήξιμο, το αριστερό μου στήθος όταν το ακουμπάω στο πλάι ψιλοποναει (αυτο ή καινούργιο είναι ή δεν το είχα παρατηρήσει). Έρχεται, έρχεται!

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Κι εγώ. Πονάκια χαμηλά, υγρασία, πόνο στη μέση, πρήξιμο, το αριστερό μου στήθος όταν το ακουμπάω στο πλάι ψιλοποναει (αυτο ή καινούργιο είναι ή δεν το είχα παρατηρήσει). Έρχεται, έρχεται!

Χαχαχαχαχα και τι δεν θα εδεινα να.κανουμε και οι δυο λαθος!!!! Αλλα ειναι τοσο έντονα τα συμπτώματα περιοδου που δεν αφήνουνε αμφιβολίες!!!!! Και ειχα βαλει στοχο το πασχα να ειμαι έγκυος γαμωτο καθε χρονο μου εύχονται πρόπερσι μου ελεγαν αντε και του χρόνου διπλή πέρσυ μου ελεγαν αντε και του χρόνου τριπλή βλεπω μεχρι να μηνω εγκυοςε να πηγαίνω 200 κιλα χαχααχχααχα

• Χαχα 2

πρίν από 7 λεπτά , Ungry girl είπε:

Χαχαχαχαχα και τι δεν θα εδεινα να.κανουμε και οι δυο λαθος!!!! Αλλα ειναι τοσο έντονα τα συμπτώματα περιοδου που δεν αφήνουνε αμφιβολίες!!!!! Και ειχα βαλει στοχο το πασχα να ειμαι έγκυος γαμωτο καθε χρονο μου εύχονται πρόπερσι μου ελεγαν αντε και του χρόνου διπλή πέρσυ μου ελεγαν αντε και του χρόνου τριπλή βλεπω μεχρι να μηνω εγκυοςε να πηγαίνω 200 κιλα χαχααχχααχα

Ναι τα ατιμα δεν λένε ψέματα! Δεν πειράζει κορίτσι. Εσύ είσαι πολύ μικρή, οπότε έχεις χρονο. 

Εγώ τρέχω αλλά και να μην φτάσω, τι να κάνουμε. That's life. 

• Μου αρέσει 1

@ellilawΣούπερ τιμή για να είσαι πριν την καθυστέρηση! Ποια μέρα υπολογίζεις ότι έμεινες; Είχες επαφές πριν την οωρρηξια λογικά γιατί θα έγινε νωρίς η σύλληψη και έχει ανεβεί τόσο ήδη!!! Μπραβοοοοο!!!

Διαφημίσεις

Just now, kido said:

@ellilawΣούπερ τιμή για να είσαι πριν την καθυστέρηση! Ποια μέρα υπολογίζεις ότι έμεινες; Είχες επαφές πριν την οωρρηξια λογικά γιατί θα έγινε νωρίς η σύλληψη και έχει ανεβεί τόσο ήδη!!! Μπραβοοοοο!!!

νομοζω οτι εμεινα στις 30 του γεναρη αλλα μπορει να ειναι πιο γρηγορα τελικα!! για να ειναι τοση πριν την καθυστερηση!!!

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Ναι τα ατιμα δεν λένε ψέματα! Δεν πειράζει κορίτσι. Εσύ είσαι πολύ μικρή, οπότε έχεις χρονο. 

Βρεεεε αστα χαζά μη σε ακούσω να το ξαναλες εχουμε τις ίδιες πιθανότητες!!!!! Ειπαμε θα την πεθάνουμε την ενδομητρίωση!!!! Και με λιγο τύχη σύντομα θα τα έχουμε καταφέρει!!! Και μα δω τι θα λεμε το 2019!!!!!!!!!

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

Μη λες τέτοια ρε!!! 

nlmNp2.png

πρίν από 8 λεπτά , ellilaw είπε:

νομοζω οτι εμεινα στις 30 του γεναρη αλλα μπορει να ειναι πιο γρηγορα τελικα!! για να ειναι τοση πριν την καθυστερηση!!!

Τι σημασία έχει;! Εγώ έτσι για τα στατιστικά ρώτησα για το know how της υπόθεσης ξέρεις! Χαχα!!! Όλα καλά κορίτσι μου!!

• Μου αρέσει 1

@alina80 ένα χυμό πήγα να πιω κ με έπνιξες!! Τι είναι αυτά που κες έχουμε πει στην εσχάτη εξωσωματική σε φυσικό. Μια δυο τρεις θα έρθει.... μη μου πεις ότι δεν έχεις περιθώριο για καμια δεκαρια κύκλους ακόμα..... εμμηνόπαυση στα 50 έχουν οι γυναίκες έχεις μπροστά σου ποσά χρόνια ακόμα!!! 

Διαφημίσεις

Εφαγα μισο τιραμισου στις 6 και νιωθω να χω φαει τρενο ολοκληρο..

Επιπλεον αλλαζω καθε μερα εσωρουχο,τοσα υγρα ειναι φυσιολογικα αραγε?

Που μου πηγατε?παιζουμε κρυφτο?

2 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

δε φοβάμαι τους πονους,ισα ισα πιστευω οτι ειναι περισσότεροι στην καισαρικη...εχω κανει χειρουργεια σε μεγαλη ηλικια κ εχω ταλαιπωρηθει αλλα δε με πειραζει τα αντεχω...για δυο λογους το επελεξα...αρχικα δε θελω ραμματα απο κατω,εχω ρωτησει αρκετες κοπελες κ δεν ειναι ολες πολλες ευχαριστημενες...δλδ σου λενε ναι γεννησα ευκολα ναι σηκωθηκα αμεσως αλλα οταν τις ρωτας πως ειναι πλεον κ στις επαφες τους κ γενικα σου τα μασανε...οποτε ειπα οτι προτιμω ασχημα ραμματα στην κοιλια παρα απο κατω...επισης ειχα κανει εναν καυτηριασμο αγγειων στην καρδια κ ο γυναικολογος νιωθει μεγαλυτερη ασφαλεια με την καισαρικη(οι καρδιολογοι μου ειπαν οτι δεν ειναι λογος επιλογης καισαρικης κ οτι κ σε φυσιολογικη γεννα δεν θα εχω καποιο προβλημα)οποτε ειναι σημαντικο να νιωθεις οτι κ ο γιατρος σου συμφωνεί με την γνωμη σου γτ αν εγω αποφασιζα φυσιολογικο τοκετο κ αυτον φοβοταν θα ηταν χειροτερα...

ολα καλα θα ειναι βρε!!!μην αγχωνεσαι!!!θα εχετε κ καλη εικονα την τεταρτη που θα πας!!

Καλά κάνεις τότε!Με το καλό!

2 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Έλα κορίτσι μου λίγη ώρα έμεινε για το ραντεβου με το σποράκι σου. Όλα καλά θα είναι,  μην ανησυχείς! Όταν δεις το μικρούλι σου να δεις για πότε θα ξενισταξεις 

Ναιιιι

1 hour ago, ellilaw είπε:

πηρα τωρα τα αποτελεσματα 936!!!  θα ξααναπαω την πεμπτη:-D

Συγχαρητήρια!!

@ada32 δίδυμα;;; ακόμη καλύτερα!!Ξεμπερδευεις!!χαχαχα

Κορίτσια,όλα καλά στον υπέρηχο! Γρήγορη και δυνατή καρδούλα!Δόξα το Θεό!Με πήραν τα δάκρυα....

@caramel_83 26/9 έχω ΠΗΤ!!!

• Μου αρέσει 8

EvgLp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Καλά κάνεις τότε!Με το καλό!

Ναιιιι

Συγχαρητήρια!!

@ada32 δίδυμα;;; ακόμη καλύτερα!!Ξεμπερδευεις!!χαχαχα

Κορίτσια,όλα καλά στον υπέρηχο! Γρήγορη και δυνατή καρδούλα!Δόξα το Θεό!Με πήραν τα δάκρυα....

@caramel_83 26/9 έχω ΠΗΤ!!!

Κοριτσάκι μου τι ωραία στιγμή!!Αντε μπράβο ηρεμησε!

1 hour ago, Ungry girl είπε:

Βρεεεε αστα χαζά μη σε ακούσω να το ξαναλες εχουμε τις ίδιες πιθανότητες!!!!! Ειπαμε θα την πεθάνουμε την ενδομητρίωση!!!! Και με λιγο τύχη σύντομα θα τα έχουμε καταφέρει!!! Και μα δω τι θα λεμε το 2019!!!!!!!!!

Έχουμε και μια διαφορά ηλικίας. Τέλος πάντων, περνάω τα κάτω μου. Θα μου περάσει. 

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες για τη στήριξη! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...