Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

@Nati85 @orianna @λουπιτα θεωρω οσα παιδια και να εχεις αν θέλεις και αλλο την ίδια αγωνια εχεις..ουτε το θες λιγοτερο απο καποια που δεν εχει κανενα...καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη....εγω επαφες κοριτσια απο αυριο τεταρτη...πεμπτη θα παω στον γιατρο και αν δεν σπασει που δεν νομιζω θα συνεχίσω επαφες παρασκευη σαββατο κυριακη !

Εγώ έχω να κάνω την εξής ερώτηση.όλο το μήνα έχω επαφές ελεύθερες .μερικές φορές κάθε μέρα μερικές μερα παρα μερα.Μήπως πρπει να τις αραιωσω ολο το μήνα και να κάνω πιο συχνά μόνο στις γονιμες?εσείς τι λέτε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , λουπιτα είπε:

Έχω και εγω ενα παιδάκι το οποίο βέβαια το έκανα στα 24 με την πρώτη και με τον πρώτο σύζυγο.Τώρα στα 31 μου ζητάει ο μικρος αδερφάκι.Και εγώ σαν εσενα ειμαι.νιώθω πολύ τυχερή που έχω παιδάκι αλλα δεν θα μουρλαθουμε κιολλας.περνάνε οι μέρες οι μήνες και σε λίγο καιρό θα χάσουμε την αίσθηση της ανεμελιάς όπως είπες κ εσύ!!!!

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου! Με πιάνουν οι μαύρες μου όπως και τις περισσότερες κοπέλες που προσπαθούν πιστεύω! Όλο λέω δεν θα παραγγείλω τεστακια για να μην αγχώνομαι και όλο τσουπ η παραγγελία σας ειναι έτοιμη!!!χαχαχα 

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου! Με πιάνουν οι μαύρες μου όπως και τις περισσότερες κοπέλες που προσπαθούν πιστεύω! Όλο λέω δεν θα παραγγείλω τεστακια για να μην αγχώνομαι και όλο τσουπ η παραγγελία σας ειναι έτοιμη!!!χαχαχα 

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα εμείς οι δυο μοιάζουμε πολύ χαχαχαχαχαχαχ

• Μου αρέσει 2

@λουπιτα κάποια στιγμή είχα διαβάσει οτι καλο ειναι να έχεις μια επαφή μια βδομάδα πριν απο τις γόνιμες μερες και οταν ξεκινούν οι γόνιμες μέρα παρά μέρα και μετά αν βρεις ωορρηξία κάθε μέρα.δεν ξερω αν βοήθησα μου φαίνεται σωστή σαν πληροφορία. 

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

@λουπιτα κάποια στιγμή είχα διαβάσει οτι καλο ειναι να έχεις μια επαφή μια βδομάδα πριν απο τις γόνιμες μερες και οταν ξεκινούν οι γόνιμες μέρα παρά μέρα και μετά αν βρεις ωορρηξία κάθε μέρα.δεν ξερω αν βοήθησα μου φαίνεται σωστή σαν πληροφορία. 

δλδ σεξ μια φορά μια βδομάδα πριν τις γονιμες και μετα στις γονιμες?Και τον υπόλοιπο μήνα τίποτα?χαχαχαχχα έλα πες του το.χαχαχαχ

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , λουπιτα είπε:

Εγώ έχω να κάνω την εξής ερώτηση.όλο το μήνα έχω επαφές ελεύθερες .μερικές φορές κάθε μέρα μερικές μερα παρα μερα.Μήπως πρπει να τις αραιωσω ολο το μήνα και να κάνω πιο συχνά μόνο στις γονιμες?εσείς τι λέτε?

κοιταξε να δεις εγω ειχα μερα παρα μερα αλλα νομιζω οτι για παραδειγμα σε κυκλο 28 ημερωμ ειναι καλο μερα παρα μερα και 14η 15η σιγουρα...μετα οποτς εχεις ορεξη χαχα....

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Just now, elenakii22 είπε:

κοιταξε να δεις εγω ειχα μερα παρα μερα αλλα νομιζω οτι για παραδειγμα σε κυκλο 28 ημερωμ ειναι καλο μερα παρα μερα και 14η 15η σιγουρα...μετα οποτς εχεις ορεξη χαχα....

Η βλακεία είναι ότι έχω χάσει τις γονιμες.δλδ ενώ ήξερα περίπου ποτε ξεκινανε τωρα μου κάνει σκαμπανεβάσματα ο κύκλος μου.μονο με το τεστακι βλέπω πότε θα κάνω.Εγώ όμως θέλω να τον αφήσω λίγες μέρες πριν το θετικο τεστ χωρίς επαφή.να δυναμώσει το σπερμα.Τώρα όμως δεν ξέρω πότε πλησιάζουν .άστα Ν πανε!!!!

Just now, λουπιτα είπε:

δλδ σεξ μια φορά μια βδομάδα πριν τις γονιμες και μετα στις γονιμες?Και τον υπόλοιπο μήνα τίποτα?χαχαχαχχα έλα πες του το.χαχαχαχ

Χαχαχα χαχαχα εντάξει να κάνετε και πιο πριν μην έχουμε αλλα!!!λιγο να κρατήσεις την τελευταία βδομάδα πριν τις γόνιμες και να κανεις μια φορά για να μπείτε δυναμικά στις γόνιμες!τι να πω και γω η τρελή δεν ξερω προσπαθώ να οργανωθω ούτε προπονητής να ήμουν!χαχαχαχα τους έχουμε τρελάνει τους άντρες μας!

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Χαχαχα χαχαχα εντάξει να κάνετε και πιο πριν μην έχουμε αλλα!!!λιγο να κρατήσεις την τελευταία βδομάδα πριν τις γόνιμες και να κανεις μια φορά για να μπείτε δυναμικά στις γόνιμες!τι να πω και γω η τρελή δεν ξερω προσπαθώ να οργανωθω ούτε προπονητής να ήμουν!χαχαχαχα τους έχουμε τρελάνει τους άντρες μας!

σιγά που τους έχουμε τρελάνει.λες και τους χαλάει .Ούτε εμάς μας χαλάει αλλα εμείς τραβάμε όλο το άγχος.Πρέπει να το αποβάλουμε όμως.

Just now, λουπιτα είπε:

σιγά που τους έχουμε τρελάνει.λες και τους χαλάει .Ούτε εμάς μας χαλάει αλλα εμείς τραβάμε όλο το άγχος.Πρέπει να το αποβάλουμε όμως.

Εμένα αγχώνεται δυστυχώς πολυ!και περιμένει κάθε μηνα με αγωνία! Εγω δεν μπορώ να ειμαι χαλαρή του λέω άρα εσυ πρεπει να εισαι αλλα σιγα κάθε τόσο μου λεει αισθάνεσαι τίποτα; Οταν μου το λεει αυτο αρχίζω και σκέφτομαι μωρε μήπως αισθάνομαι ; Με αποτέλεσμα να αρχίζω να καταλαβαίνω κάθε πονάκι και κάθε τσιμπηματάκι και αρχίζει η τρέλα!!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια που προσπαθείτε έχει κάνει σπερματογραφιμα ο σύζυγος; αν είναι όλα οκ μπορείτε να κάνετε κάθε μέρα; να κάνετε 

εαν θέλετε πάρτε του συμπλήρωμα διατροφής για γονιμότητα πάρτε και εσείς 

φιλισιν κάθε μέρα και ελέγξτε την βιταμίνη d σας 

καντε και τα τεστ και όταν βγει θετικό μετά βουρ στο σεξακι χε χε 2 και 3 φορές ξεζουμιστε τους!

εγω έκανα την ένεση στις 1 ακόμη έχω αιματακι όταν σκουπιζομαι 

2rxqp3.png

Κοριτσια μου εχω καιρο να σας γραψω.. δεν ειχα και την καλυτερη διαθεση οποτε θελω να πιστευω οτι με καταλαβαινετε και με συγχωρείτε!

20 του μηνα αδιαθετησα τελικα ακριβως 14 μερες μετα το θετικο τεστ ωορρηξίας. Την απογοητευση μου δε χρειαζεται να την περιγραψω.. την προηγουμενη μερα βρεθηκα σχεδον τυχαια στην Αγια Ειρηνη Χρυσοβαλαντου, μας εδωσε μια μοναχη δυο κομματτια μηλο και μια ζωνουλα. Μακαρι να μας βοηθησει! εχει παρει καμια το μηλο?? 

Μεσα στη βδομαδα της περιοδου πηγα στην ενδοκρινολογο, ειδε το θυροειδη μου και εκανα και ορμονικες εξετασεις και καμπύλη γλυκοζης και ινσουλινης. Το βραδυ θα παρω τα αποτελεσματα. Στον υπερηχο ειδε τους οζους που εχω εδω και καιρο και μου ειπε οτι δεν επιρρεαζουν καθολου οι οζοι τη γονιμοτητα, αλλα θελει να μου δωσει θεραπεια αλλα εγω στη φαση αυτη δε θελω ακομα να παρω φαρμακα για κατι που παραμενει σταθερο τοσα χρονια..

Ο αντρουλης μου εχει τοση λαχταρα για μωρακι βρε κοριτσια που απο τωρα με φροντιζει και μου φέρεται σαν να ειμαι εγκυος! καθε φορα που μου ερχεται η περιοδος νιωθω οτι τον απογοητευω! 

Χάρηκα απιστευτα για τα κοριτσια που ειναι εγκυουλες!! με το καλο τα μωρακια σας!!! Ολα καλα θα πανε!

οσο για το πινακακι @caramel_83 αν θελεις βγαλε με και οταν γινει η ωορρηξια μου θα σε ενημερωσω για ημερομηνια..  

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

1 ώρα πρίν, λουπιτα είπε:

Η βλακεία είναι ότι έχω χάσει τις γονιμες.δλδ ενώ ήξερα περίπου ποτε ξεκινανε τωρα μου κάνει σκαμπανεβάσματα ο κύκλος μου.μονο με το τεστακι βλέπω πότε θα κάνω.Εγώ όμως θέλω να τον αφήσω λίγες μέρες πριν το θετικο τεστ χωρίς επαφή.να δυναμώσει το σπερμα.Τώρα όμως δεν ξέρω πότε πλησιάζουν .άστα Ν πανε!!!!

καλα εγω το εχω μόνιμα αυτο...19η μερα σμρ!!!!

εμενα ο ανδρας μου ειναι πιο χαλαρος απο εμενα...η βασικα ετσι μου δειχνει για να μην με παιρνει απο κατω... @Papaki@ εμεις εχουμε θεμα με το σπερμα...ομως στο τελευταιο σπερμοδιαγραμμα μετα το πασχα ηταν αρκετα καλο...οχι τέλειο αλλα αρκετα πανω απο την μεση η κινητικότητα στο 70%...στην ποσότητα ειμασταν λιγο πξο πανω απο το οριο αλλα δεν ξερω σε ποιο απο ολα επηρεαζουν οι ορμονες του γτ μεχρι τοτε ακομα ηθελαν αρκετη δουλεια...η τεστοστερόνη ηταν κατω απο το οριο...

1 hour ago, elenakii22 είπε:

καλα εγω το εχω μόνιμα αυτο...19η μερα σμρ!!!!

εμενα ο ανδρας μου ειναι πιο χαλαρος απο εμενα...η βασικα ετσι μου δειχνει για να μην με παιρνει απο κατω... @Papaki@ εμεις εχουμε θεμα με το σπερμα...ομως στο τελευταιο σπερμοδιαγραμμα μετα το πασχα ηταν αρκετα καλο...οχι τέλειο αλλα αρκετα πανω απο την μεση η κινητικότητα στο 70%...στην ποσότητα ειμασταν λιγο πξο πανω απο το οριο αλλα δεν ξερω σε ποιο απο ολα επηρεαζουν οι ορμονες του γτ μεχρι τοτε ακομα ηθελαν αρκετη δουλεια...η τεστοστερόνη ηταν κατω απο το οριο...

νομιζω επηρεαζει στην ποσοτητα σπερματος που παραγει.αν σκεφτεις οτι απο τα κατι εκατομμυρια σπερματος μενουν καμια 200αρια ζωντανα μεχρι την σαλπιγγα παιζει ρολο και η ποσοτητα.του εχει δωσει να παρει τεστοστερονη?του αλλαξε διατροφη κατι?

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

1 ώρα πρίν, orianna είπε:

νομιζω επηρεαζει στην ποσοτητα σπερματος που παραγει.αν σκεφτεις οτι απο τα κατι εκατομμυρια σπερματος μενουν καμια 200αρια ζωντανα μεχρι την σαλπιγγα παιζει ρολο και η ποσοτητα.του εχει δωσει να παρει τεστοστερονη?του αλλαξε διατροφη κατι?

διατροφη κανει ετσι και αλλιως απο παλια...παιρνει serpafar,Turosint,dostinex...αυριο θα κανουμε εξετασεις να δουμε πως παει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...