Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Γιατί δεν κούκλα μου @ada32 να σου συμβαίνει το κακο δηλαδή? Κι εγώ καθόμουν κι εκανα αρνητικές σκέψεις στην αρχή κ τι καταλαβα? Η καθε εγκυμοσύνη ειναι διαφορετική. Λες αμέσως να κρατας μικρο καλαθι, εξωμήτρια κλπ λες και είναι ντεφακτο. Το δα κ τρομαξα. Αγαπη μου η απλή αύξηση ειναι η διδυμακια κ Μπραβο σου που δεν Φοβασαι σε αυτό το ενδεχόμενο. Αν ήταν εξωμητριο θα πονουσες όχι λιγο αλλα πολύ. Ποτεπας για υπερηχο? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@ada32 μου τα φυσιολογικά νούμερα της χοριακής αν τα δεις έχουν μεγάλη απόκλιση. Μία χαρά είσαι. Χτες ένας ξάδερφος μας ανακοίνωσε ότι η γυναίκα του είναι έγκυος. Στην 5η εβδομάδα. Η τελευταία χοριακή της ήταν 12.000! Και στον υπέρηχο όλα έδειξαν μια χαρά. 

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

@ada32 μια χαρα η χοριακουλα σου! μπορεις να χαλαρωσεις! αντε γκαστρουλες φυσιξτε και λιγο μπεμπεδοσκονη απο δω να κολησουμε και εμεις γιατι μονο γρυπες κυκλοφορουν!!!!!!!!!!!!!!!:mad:

• Χαχα 3

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

@ada32 μια χαρα η χοριακουλα σου! μπορεις να χαλαρωσεις! αντε γκαστρουλες φυσιξτε και λιγο μπεμπεδοσκονη απο δω να κολησουμε και εμεις γιατι μονο γρυπες κυκλοφορουν!!!!!!!!!!!!!!!:mad:

Διδυμακι πώς είσαι; Κανένα σύμπτωμα;

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Smile89 είπε:

Γιατί δεν κούκλα μου @ada32 να σου συμβαίνει το κακο δηλαδή? Κι εγώ καθόμουν κι εκανα αρνητικές σκέψεις στην αρχή κ τι καταλαβα? Η καθε εγκυμοσύνη ειναι διαφορετική. Λες αμέσως να κρατας μικρο καλαθι, εξωμήτρια κλπ λες και είναι ντεφακτο. Το δα κ τρομαξα. Αγαπη μου η απλή αύξηση ειναι η διδυμακια κ Μπραβο σου που δεν Φοβασαι σε αυτό το ενδεχόμενο. Αν ήταν εξωμητριο θα πονουσες όχι λιγο αλλα πολύ. Ποτεπας για υπερηχο? 

@ada32 κι εγώ αυτό ξέρω ότι στο εξωμητριοπονας πολύ!!! Όλα καλά!!! Το πολύ πολύ να είναι δυο που έχει κι αυτό τη χάρη του!!! Υπομονή ως τον υπέρηχο!!!

πρίν από 7 λεπτά , ellilaw είπε:

πηρα τωρα τα αποτελεσματα 936!!!  θα ξααναπαω την πεμπτη:-D

Τέλεια!!!!!!! Πόσες μέρες καθυστέρηση??? Συγχαρητήρια νέα εγκύουλα στην παρέα!!! 

Επεξεργάστηκαν by kido
Προσθήκη

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Διδυμακι πώς είσαι; Κανένα σύμπτωμα;

Εχω αμε πολλα περιοδου χαχααχαχα ποναει λιγο δεξια αριστερά το στηθος μου ποναει η κοιλια μου απο τι πρωι σα να ειναι στο δρομο η συχαμενη καιιιιιιιι η μέση μου όλα τα εχω παναθεμα με εσυ????????

πρίν από 6 λεπτά , ellilaw είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσακι μου μπραβοοοοο!!!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , ellilaw είπε:

Μπραααααβοοοοοο κουκλί μου!! 

Συγχαρητήριααααααα!!! 

@ada32  πες μου σε ποια ημέρα είσαι απο την ημέρα έναρξης της τελ περιόδου σου. 

nlmNp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αχααχααχχα δεν εχω και λικε

Ολες θα μεινετε εγκυουλες.το 2018 ειναι μια θετικη χρονια ο Θεος τα δινει ολα σ ανθρωπους που ξερουν να περιμενουν.

Πιστη να χετε. <3

• Μου αρέσει 2

6 minutes ago, Ungry girl said:

Εχω αμε πολλα περιοδου χαχααχαχα ποναει λιγο δεξια αριστερά το στηθος μου ποναει η κοιλια μου απο τι πρωι σα να ειναι στο δρομο η συχαμενη καιιιιιιιι η μέση μου όλα τα εχω παναθεμα με εσυ????????

Συγχαρητήρια κοριτσακι μου μπραβοοοοο!!!!!!

ευχαριστω πολυ !!!:mad:

5 minutes ago, Smile89 said:

Μπραααααβοοοοοο κουκλί μου!! 

Συγχαρητήριααααααα!!! 

@ada32  πες μου σε ποια εβδομάδα είσαι... 

ευχαριστωω κοριτσι μου:mad:

1 minute ago, alina80 said:

Τέλεια! Συγχαρητήρια (και με τη βούλα). 

σε ευχαριστω !!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...