Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Συμπληρώματα διατροφής μπορώ να πάρω φυσικά. Εγώ εννοούσα τα άλλα που δε θα τα έπαιρνα υπό άλλες συνθήκες. Αυτά μπορεί φαντάζομαι να μου τα προτείνει και φαρμακοποιός αν πάω και ζητήσω. Εκτός αν μπορει κάποια κοπέλα να προτείνει κάποια.

Ε μην νομίζεις μωρέ Κ τα άλλα έχουν τίποτα δράκους μέσα .. τα ίδια έχουν απλά αλλάζουν τις δοσολογιες Κ προσθέτουν ένα δύο συστατικά παραπάνω . 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Καλε γτ να ειναι αμεσως εξωμητριο?πηρες τον γιατρο σου τηλ?

Όχι ακόμα αλλά έχω διαβασει για μεγάλες τιμές χοριακης που συνδέονται με έξωμητριο..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Γεια σας κορίτσια!!σήμερα ήμουν όλη μέρα έξω με τον μικρό για δουλειές και κάναμε και βόλτα ήπια και καφέ με φίλη μου μαζεύτηκαμε στις 5 στο σπίτι όπου έπεσε αμέσως για ύπνο ο μικρός οπότε @MelinaFo μόλις γύρισε ο άντρας μου με στριμωξε ο ίδιος

@kido έτσι ακριβώς και εμείς!το Σάββατο κάγκελο η τρίχα και μια χαρά κάναμε την Κυριακή πλήρως περιποιημένη και έφαγα πόρτα!μου λέει σήμερα δεν με νοιάζει η τρίχα να μην είσαι απότομη θέλω.ενταξει τα βρήκαμε δεν δώσαμε έκταση στο θέμα.

@marillia και εγώ δεν έχω καταλάβει αν έχω πολυκυστικες lh fsh είναι πάντα οκ τριχοφυΐα δεν έχω ιδιαίτερη αλλά η ινσουλίνη ήταν ανεβασμένη οπως και κάποια ανδρογόνα τα οποία έπεσαν μόλις έχασα λίγα κιλά και ο τελευταίος υπέρηχος ήταν μια χαρά μόνο η μία ωοθήκη είχε λέει υφή πολυκυστικων.πιο μικρή πάντως που ήμουν 10κιλα λιγότερα είχα σταθερό κύκλο.για ρώτησε τον να δούμε τι θα σου πει.

Ναι ναι πρέπει επιτέλους να μάθουμε τι έχουμε!!!Δεν γίνεται!!!Κάποιοι λένε οι πολυκυστικές όταν φαίνονται μόνο στον υπέρηχο δεν πειράζει.Αλλοι λένε αν φαίνεται σημαίνει έχεις!!!Σίγουρα δεν είναι εμπόδιο για φυσική σύλληψη αλλά να ξέρουμε αν μπορεί να αργεί απο εκεί!!!!

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

Όχι ακόμα αλλά έχω διαβασει για μεγάλες τιμές χοριακης που συνδέονται με έξωμητριο..

Καλε παρε τον γιατρο σου κ.μετα βγαζεις συμπερασμα...

6 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Γειά σας κορίτσια και καλή εβδομάδα! Καλά αποτελέσματα στα κορίτσια πού έχουν γιατρό σήμερα ή περιμένουν αποτελέσματα από εξετάσεις 

@ntemiiiiii εγκυουλα γιατί γελάς, είχες και εσύ σήμερα γιατρό και χαίρεσαι; 

Λουμιδης κόκκινη συσκευασία είναι χωρίς καφεΐνη 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Κορίτσια λάθος έκανε ο γυναικολόγος.... το δικό μου το παπ είναι καθαρο άλλη θυμόταν.... 

@ada32 μη πάει ο νους σου στο κακό μπορεί να γατζωθηκε καλά!!

@marillia αυτή την απορία την έχω κ εγώ.... ποσό καλή είναι μια ωορρηξία που γίνεται αργά... άμα σου απαντήσει πες μου. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , ada32 είπε:

Ναι υπάρχει. Λουμιδης! Πότε θα πας στον γιατρό α

πρίν από 1 λεπτό , BettySt είπε:

@ntemiiiiii εγκυουλα γιατί γελάς, είχες και εσύ σήμερα γιατρό και χαίρεσαι; 

Λουμιδης κόκκινη συσκευασία είναι χωρίς καφεΐνη 

Δεν πήγα ακόμη,στις 19.30 έχω ραντεβού.. έχω αγωνία.. άγχος..δεν μπόρεσα λίγο να ησυχάσω...και τώρα νυστάζω...

EvgLp2.png

πρίν από 12 λεπτά , Nati85 είπε:

Γεια σας κορίτσια!!σήμερα ήμουν όλη μέρα έξω με τον μικρό για δουλειές και κάναμε και βόλτα ήπια και καφέ με φίλη μου μαζεύτηκαμε στις 5 στο σπίτι όπου έπεσε αμέσως για ύπνο ο μικρός οπότε @MelinaFo μόλις γύρισε ο άντρας μου με στριμωξε ο ίδιος

@kido έτσι ακριβώς και εμείς!το Σάββατο κάγκελο η τρίχα και μια χαρά κάναμε την Κυριακή πλήρως περιποιημένη και έφαγα πόρτα!μου λέει σήμερα δεν με νοιάζει η τρίχα να μην είσαι απότομη θέλω.ενταξει τα βρήκαμε δεν δώσαμε έκταση στο θέμα.

@marillia και εγώ δεν έχω καταλάβει αν έχω πολυκυστικες lh fsh είναι πάντα οκ τριχοφυΐα δεν έχω ιδιαίτερη αλλά η ινσουλίνη ήταν ανεβασμένη οπως και κάποια ανδρογόνα τα οποία έπεσαν μόλις έχασα λίγα κιλά και ο τελευταίος υπέρηχος ήταν μια χαρά μόνο η μία ωοθήκη είχε λέει υφή πολυκυστικων.πιο μικρή πάντως που ήμουν 10κιλα λιγότερα είχα σταθερό κύκλο.για ρώτησε τον να δούμε τι θα σου πει.

Να χαρω εγω μπραβο στον νατο!!!! Αυτα ειναι!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Alekagala 7/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

oneira_glyka 11/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ 

1. elenakii22 ΠΗΤ  10/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

4. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

5. Vana87 ΠΗΤ  27/5/2018!!!  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. t1t1n4k1  15/7/2018!!!

9. Antila   ΠΗΤ  16/7/2018!!!

10. Χαρά Τριανταφυλλακι.  ΠΗΤ  20/8/2018!!!

11. Κόννυ  ΠΗΤ  22/8/2018!!!

12. modena  ΠΗΤ  24/8/2018!!!

13. Vasi34    ΠΗΤ  11-12/9/2018!!!

14. Smile89   ΠΗΤ  14/9/2018!!!

15. linaa   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   7000!!!!

16. ntemiiiiii   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   248!!!!

17. zina7777   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   1100!!!!

18. melina92   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   311!!!!

19. ada32  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   3008!!!!

20. Μαρθα Κ  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   2500!!!!

21. Μάντη  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   19.8!!!!

22. ellilaw  ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Ασία  22/1/2018!!!

2. Δήμητρα1988 26-28/1/2017!!!

3. WannaBeMother  27/1/2018!!!

4. ritaki13  29/1/2018!!!

5. alina80 13-16/2/2018!!!

6. andrianni  14/2/2018!!!

7. Ungry girl 17/2/2018!!!

8. Elma86  20-22/2/2018!!!

9. Dimitr@17  22/2/2018!!!

10. kido  1/3/2018!!!

11. Vila  8/3/2018!!!

12. kouzouni15 12/3/2018!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , ada32 είπε:

Κορίτσια μου δεν υπάρχει αυτό..Καλά λέω εγω να κρατάω μικρο καλάθι.. 

412 η πρώτη  και 3008 η δεύτερη χοριακη μου με 4 μέρες διαφορά..

Τώρα έχω τον φόβο εξωμητριου Αφού ανέβηκε αρκετά

Αχ μ αυτα τα διδυμα.. Κι εμενα ετσι με αγχωσαν απο το 40 στο 1100 σ 7 μερες.κι εμενα για διδυμα μου λεγε η μικροβιολογος ισα για να ταραχτω.Βεβαι στον υπερηχο ο γιατρος μου μιλησε για 1 πιθανων..ακομα.Να πας για υπερηχο μεθαυριο και να μην αγχωνεσαι.Επαιρνες προγεστερονη δε θυμαμαι? Παντως μου πε ο γιατρος οτι εχει παρατηρηθει 4πλασιασμος αρκετες φορες και ολα κυλουν φυσιολογικα.ανησυχουμε στο μη διπλασιασμο ανησυχουμε και στο παραπανω?? Πως μας εχουν κανει ετσι?!

Ολα καλα θα πανε..χαλαρωσε κι ασε τη φυση να κανει τη δουλεια της(οπως λεω συχνα)

πρίν από 3 λεπτά , noni90 είπε:

Κορίτσια λάθος έκανε ο γυναικολόγος.... το δικό μου το παπ είναι καθαρο άλλη θυμόταν.... 

@ada32 μη πάει ο νους σου στο κακό μπορεί να γατζωθηκε καλά!!

@marillia αυτή την απορία την έχω κ εγώ.... ποσό καλή είναι μια ωορρηξία που γίνεται αργά... άμα σου απαντήσει πες μου. 

Ναιιιι εννοείτε!!!!Ο τελευταίος μου μου είπε ότι πάνω από 35 μέρες κύκλος δεν είναι καλός!!!Και είχα κάποιους!!!Αλλα δεν μου τα λεει ξεκάθαρα!!!!Ολο μην αγχώνεσε!!!Δεν κοιτάει να μου δώσει τίποτα να στρώσει!!!Κάτι είδα που έστειλες για σενα!!!Πάω να τα διαβάσω!!!!

πρίν από 12 λεπτά , marillia είπε:

Μπράβο γκυκιά μουυυ!!!Μη φοβάσαι!!!!Και η κολλητή μου είχε απίστευτο διπλασιασμό και λέγανε για διδύμα!!!Τελικά ένας μπέμπης είναι!!!Στο εξωμήτριο δεν εχεις πολύ διπλασιασμό!!!Διπλασιάζεται κανονικά και φαίνεται στον πρώτος υπέρηχο!!!

Αν σας πω ότι δεν πήγε το μυαλό μου στα διδυμα!!!! Λέτε ;; Δεν το είχα σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο!!!για να δουμε Τετάρτη θα μου λυθεί η απορία..

Ευχαριστω πολυ κορίτσια!!!

• Μου αρέσει 3

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Αν σας πω ότι δεν πήγε το μυαλό μου στα διδυμα!!!! Λέτε ;; Δεν το είχα σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο!!!για να δουμε Τετάρτη θα μου λυθεί η απορία..

Γτ το μυαλό σου πάει όλο στο κακο!!!!

jgJqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

Ναι καλέεεεε!!!!Εδώ με την κολλητή μου είμασταν και σίγουρες παναθεμά μας!!!!!Κάτι νούμερα!!!!Φαντάσου πριν τον υπέρηχο είχε 8000!!Και την έκανε μόνη της έτσι για να είναι σίγουρη ότι διπλασιαζεται!!!!Και με πέρνει τηλ μου λεει το νούμερο!!!Απ την προηγούμενη είχε υπερ διπλασιαστεί!!!Τα εξωμήτρια έχουν και άλλα συμπτώματα!!!Μη σκέφτεσαι τέτοια φτου φτου!!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...