Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, ada32 είπε:

πρεπει να εχεις.. οχι ειχες παλια ακμη κ περασε.. να σου πω την περιπτωση μου :κυκλος 28-29 ( 1 φορα το χρονο 26-27 & μια φορα 32-34) , τριχοφυια εχω στα χερια κ στα ποδια αρκετα αλλα κ η αδερφη μου..! , απο κιλα ημουν παντα κατω των 50 με υψος 1,60. τωρα στα 32 μου , πηγα 56 σταδιακα.. τα ανδρογονα μου φυσιολογικα. κ οι υπερηχοι παλια φυσιολογικοι αλλα αριστερα ισως να ειχα τηην εικονα πολυκυστικων.. ( 5-6 ωοθυλακια) ενω δεξια οχι ..

φετος που εκανα ξανα υπερηχους λογω προσπαθειων μου λεει ο ενας  γυναικολογος που ειναι μεγαλος σε ηλικι: αριστερα εχεις αρκετα ωοθυλακια 7-8 , και ειχα lh 11.6 και fsh 6 οποτε μου λεει εχεις πολυκυστικες !!!!! μα πως εχω του λεω αφου δεν ισχυουν αλλα κριτηρια.. εχεις εχεις μου λεει..

ΠΑω στον αλλον μου γιατρο που με παρακολοθει γτ εχω ton ιο hpv (κ κανω κολποσκοπιση καθε 6μηνο + παπ), ειναι πιο νεος αυτος κ ασχολειται με τα κονδυλωματα κ με γυναικες με πολυκυστικες!!!! μου λεει : πρεπει να εχεις 3 απο αυτα : ειτε να εχεις ανεβασμενο σαγχαρο η ινσουλινη, να εχεις καθυστερησεις στους κυκλους σου , να εχεις την εικονα με πανω απο 12 ωοθυλακια στην ωοθηκη, να εισαι παραπανω στα κιλα σου, να εχεις τριχοφυια . 

εχεις 3 απο αυτα μου λεει? εγω δεν ειχα .. οποτε δεν εχεις .. ασε αυτα που ελεγαν παλια οι γαιτροι..!!! αυτα γνωριζω να σου πω. κ τελικα σε αυτον κυκλο ειχα lh 8 και fsh 6 οποτε δεν ισχυε οτι ειχα πολυκυστικες ..!!

καμια φορα κ οι γιατροι βγαζουν ευκολα συμπερασματα μαριλια μου .. δες το κ λιγο στο ιντερνετ .. αν θες να τον ρωτησω απο βδομαδα οταν τον δω, για τις πολυκυστικες..απλα πες μου τι θελεις να μαθεις

Σ ευχαριστώ για όλες τις λεπτομέρειες!!!!!Δεν ξέρω πόσα ωοθηλάκια έχω!!!Στην δεξιά ωοθήκη είναι τα περισσότερα!!!Φαίνεται η ωοθήκη στους υπερήχους σαν τρύπες τυριού!!!Κιλά και γω 50!!!Διάβασα στο νετ για τα συμπτώματα πολυκυστικών!!!!Αλλά δεν βγάζω άκρη!!!!Γιατί λεει άστατους κύκλους που έχω,χοληστερίνη(μπορεί τυχαίο),τριχοφυία που έχω στην κοιλία δηλ απ το στέρνο ως τον αφαλό και γύρω!!!Μπορεί όλα αυτά να είναι τυχαία!!!!Αλλά για τους άστατους κύκλους από χρόνια έτσι και έχω δεν καταλαβαίνω από τι είναι!!!!Τώρα που θα πάω στον γιατρό θα ρωτήσω!!!Εχω ή δεν έχω!!!!Γιατί ο προηγούμενος δεν πολυκάθεται να ρωτήσω τέτοια!!!Λεει αφού έμεινες θα ξαναεμείνεις έγκυος!!!!Και θέλω να ξέρω αν παίζουν ρόλο οι πολυκυστικές στο να αργήσει λίγο μια κοπέλα να μείνει έγκυος!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 32 λεπτά , elenakii22 είπε:

@ntemiiiiiiναι αυτο ακριβως..

Γιατί βρε έτσι; Φοβάσαι τους πόνους; Γιατί κι η καισαρική έχει πόνους και το χειρουργείο δεν παύει ναναι χειρουργείο.

EvgLp2.png

πρίν από 43 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Ψαράκια με παντζάρια και μπρόκολο!

Ωραία τα ρεβύθια!

Υπάρχει ελληνικός ντεκαφεινε;;;

Πολύχρονη!!!τι είδε δλδ;

Φυσιολογικά τα πονακια τόσες αλλαγές γίνονται!

Κι εγώ για τότε σκέφτομαι!

Ευχαριστούμε Δημητρούλα!

Αποφάσισες για καισαρική;Τι εννοείς; Χωρίς να συντρέχει λόγος;

Ναι υπάρχει. Λουμιδης! Πότε θα πας στον γιατρό α

hBuvp3.png    n8xOp2.png

3 ώρες πρίν, ada32 είπε:

σωστα και τα ανδρογονα @marillia ! λενε οτι πρεπει να εχεις 3 απο αυτα κ σε αυτα ειναι μεσα κ ο υπερηχος με την εικονα πολυκιστικων . τι να πω..κ οι γιατροι δν σου δινουν σαφεις απαντησεις.

Ναι τα ανδρογόνα μου είναι μια χαρά!!!Οι γιατροί δεν μιλούν ξεκάθαρα!!!Η πρώτη μου γιατρός μου απ την εφηβεία μου μου είχε πει έχεις τάσεις για πολυκυστικές!!!Ο γιατρός που μαζί του έμεινα έγκυος μου είπε έχεις πολυκυστικές γι αυτό οι άστατοι κύκλοι!!!Με άφησε να προσπαθώ έτσι και λίγο πριν μείνω έγκυος μου έδωσε inofert τα οποιά δεν ήπια και έμεινα έγκυος!!!Ο τωρινός μου δεν λεει τίποτα!!!!Να δούμε ο καινούργιος χαχχαχχ!!!!

πρίν από 12 λεπτά , marillia είπε:

Σ ευχαριστώ για όλες τις λεπτομέρειες!!!!!Δεν ξέρω πόσα ωοθηλάκια έχω!!!Στην δεξιά ωοθήκη είναι τα περισσότερα!!!Φαίνεται η ωοθήκη στους υπερήχους σαν τρύπες τυριού!!!Κιλά και γω 50!!!Διάβασα στο νετ για τα συμπτώματα πολυκυστικών!!!!Αλλά δεν βγάζω άκρη!!!!Γιατί λεει άστατους κύκλους που έχω,χοληστερίνη(μπορεί τυχαίο),τριχοφυία που έχω στην κοιλία δηλ απ το στέρνο ως τον αφαλό και γύρω!!!Μπορεί όλα αυτά να είναι τυχαία!!!!Αλλά για τους άστατους κύκλους από χρόνια έτσι και έχω δεν καταλαβαίνω από τι είναι!!!!Τώρα που θα πάω στον γιατρό θα ρωτήσω!!!Εχω ή δεν έχω!!!!Γιατί ο προηγούμενος δεν πολυκάθεται να ρωτήσω τέτοια!!!Λεει αφού έμεινες θα ξαναεμείνεις έγκυος!!!!Και θέλω να ξέρω αν παίζουν ρόλο οι πολυκυστικές στο να αργήσει λίγο μια κοπέλα να μείνει έγκυος!!!!

Δυστυχώς οι αστατοι κύκλοι προμηνύουν πολυκυστικες..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Just now, ada32 είπε:

Δυστυχώς οι αστατοι κύκλοι προμηνύουν πολυκυστικες..

Αυτό νομίζω και γω!!!Και πχ στον χρόνο που προσπαθώ τους 3 μήνες είχα κύκλους 37,37,36!!!Και η απορία μου είναι αν αυτοί οι κύκλοι πχ πήγαν άπατοι!!!Γιατί μπορεί αν γίνει η ωορρηξία 23 μέρα να είναι ποιοτική?Αυτές τις απορίες αν δεν μου τις λύσει δεν φεύγω απ το ιατρείο του!!!!Δεν θα δεχτώ ξανα έμεινες θα ξαναμείνεις!!!!!

• Μου αρέσει 3

Κορίτσια μου δεν υπάρχει αυτό..Καλά λέω εγω να κρατάω μικρο καλάθι.. 

412 η πρώτη  και 3008 η δεύτερη χοριακη μου με 4 μέρες διαφορά..

Τώρα έχω τον φόβο εξωμητριου Αφού ανέβηκε αρκετά

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Γεια σας κορίτσια!!σήμερα ήμουν όλη μέρα έξω με τον μικρό για δουλειές και κάναμε και βόλτα ήπια και καφέ με φίλη μου μαζεύτηκαμε στις 5 στο σπίτι όπου έπεσε αμέσως για ύπνο ο μικρός οπότε @MelinaFo μόλις γύρισε ο άντρας μου με στριμωξε ο ίδιος

@kido έτσι ακριβώς και εμείς!το Σάββατο κάγκελο η τρίχα και μια χαρά κάναμε την Κυριακή πλήρως περιποιημένη και έφαγα πόρτα!μου λέει σήμερα δεν με νοιάζει η τρίχα να μην είσαι απότομη θέλω.ενταξει τα βρήκαμε δεν δώσαμε έκταση στο θέμα.

@marillia και εγώ δεν έχω καταλάβει αν έχω πολυκυστικες lh fsh είναι πάντα οκ τριχοφυΐα δεν έχω ιδιαίτερη αλλά η ινσουλίνη ήταν ανεβασμένη οπως και κάποια ανδρογόνα τα οποία έπεσαν μόλις έχασα λίγα κιλά και ο τελευταίος υπέρηχος ήταν μια χαρά μόνο η μία ωοθήκη είχε λέει υφή πολυκυστικων.πιο μικρή πάντως που ήμουν 10κιλα λιγότερα είχα σταθερό κύκλο.για ρώτησε τον να δούμε τι θα σου πει.

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Αυτό νομίζω και γω!!!Και πχ στον χρόνο που προσπαθώ τους 3 μήνες είχα κύκλους 37,37,36!!!Και η απορία μου είναι αν αυτοί οι κύκλοι πχ πήγαν άπατοι!!!Γιατί μπορεί αν γίνει η ωορρηξία 23 μέρα να είναι ποιοτική?Αυτές τις απορίες αν δεν μου τις λύσει δεν φεύγω απ το ιατρείο του!!!!Δεν θα δεχτώ ξανα έμεινες θα ξαναμείνεις!!!!!

Πολύ καλά θα κάνεις..

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Just now, ada32 είπε:

Καλε γτ να ειναι αμεσως εξωμητριο?πηρες τον γιατρο σου τηλ?

Just now, ada32 είπε:

Μπράβο γκυκιά μουυυ!!!Μη φοβάσαι!!!!Και η κολλητή μου είχε απίστευτο διπλασιασμό και λέγανε για διδύμα!!!Τελικά ένας μπέμπης είναι!!!Στο εξωμήτριο δεν εχεις πολύ διπλασιασμό!!!Διπλασιάζεται κανονικά και φαίνεται στον πρώτος υπέρηχο!!!

πρίν από 5 λεπτά , ada32 είπε:

Ουαουυυ!Πεμπτη είχες κάνει ξανά;; Όλα καλά θα είναι μην βάζεις ασχημα πράγματα στο μυαλό σου! Μπορεί να είναι δίδυμα!!!

jgJqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

Άντε βρε μην έχεις φοβο.μεσα στα  φυσιολογικά  μου  φαινεται.ποσες μέρες  καθυστερηση έχεις τώρα?

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Μάντη είπε:

Ουαουυυ!Παρασκευή είχες κάνει ξανά;; Όλα καλά θα είναι μην βάζεις ασχημα πράγματα στο μυαλό σου! Μπορεί να είναι δίδυμα!!!

Οντως μπορει να ειναι δυδιμα..χαχα..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...