Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Ναιιιιι, η ημέρα που γεννήθηκε ο πιο σημαντικός αντρας της ζωής μου. 

Και ο δικός μου μπαμπάς Φεβρουάριο είναι. Αλλά προς το τέλος. Του το έχεις πει ότι θα τον κάνεις παππού;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

αντε με το καλοοο η καισαρικη ειναι και αποφασησμενη οχι απροοπτη χαχαχχαα! ολα καλα να πανε μετρα αντιστροφα να δουμε σε πιον μιαζει η μπουμπου! ναι αναμονη για ακομα μια φορα αλλα δεν με βλεπωωω!!!

Σε 26 μερες!!!!ασε στον πατερα της μοιαζει το ξερουμε απο τωρα χαχα!!!ευχομαι εστω κ αυτες οι λιγες φορες να ηταν αρκετες!!το καλο ειναι οτι ειδατε οτι μπορειτε να συλλαβετε οποτε ειναι θεμα χρονου να τα καταφερετε!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγω πινω εναν φρεντο στην δουλεια η λουγκο διπλο εσπρεσακι και αν παμε για κανα καφε το απογευμα .αλλιως μενω με αυτον π πινω το πρωι...και δεν ειμαι απο τους τυπους που με το που ξυπνησουν θελουν καφε για να ανοιξει το ματι....παω 7για δουλεια κ φτιαχνω καφε κατα τις 9

δημητρα ειναι νωρις για σημαδια !!! εσυ εχεις 30αρι κυκλο αν θυμαμαι??? οποτε γυρω 6-7 μερες πριν μπορει να αισθανθεις κατι ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 4 λεπτά , elenakii22 είπε:

Σε 26 μερες!!!!ασε στον πατερα της μοιαζει το ξερουμε απο τωρα χαχα!!!ευχομαι εστω κ αυτες οι λιγες φορες να ηταν αρκετες!!το καλο ειναι οτι ειδατε οτι μπορειτε να συλλαβετε οποτε ειναι θεμα χρονου να τα καταφερετε!

χαχαχαχχαχα εεεε οσο και να φενεται αλλο να την βλεπεις απο κοντα!!!!! μακαρριιιι!!!

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Ευχαριστώ. Άλλωστε έχει και ο καφές ευεργετικές ιδιότητες. Για τους γύρω μου σίγουρα -πολλοι δεν θα είχαν γλιτώσει αν δεν υπήρχε ο καφές! 

Μια απ' τα ίδια. Μπορεί να μην πίνω πολλούς, αλλά αν δεν πιω τα νεύρα μου χτυπάνε κόκκινο :evil:

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , alina80 είπε:

Και ο δικός μου μπαμπάς Φεβρουάριο είναι. Αλλά προς το τέλος. Του το έχεις πει ότι θα τον κάνεις παππού;

Καλε ναι. Και στους γονείς μου και στα πεθερικα μου απο την πρώτη στιγμή. Εννοείται. 

πρίν από 8 λεπτά , alina80 είπε:

Ευχαριστώ. Άλλωστε έχει και ο καφές ευεργετικές ιδιότητες. Για τους γύρω μου σίγουρα -πολλοι δεν θα είχαν γλιτώσει αν δεν υπήρχε ο καφές! 

Πες τα... πριν την εγκυμοσύνη το πρωί αν δεν επινα καφέ δεν με πλησιαζες... Χαχαχα Χαχαχα 

nlmNp2.png

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

δημητρα ειναι νωρις για σημαδια !!! εσυ εχεις 30αρι κυκλο αν θυμαμαι??? οποτε γυρω 6-7 μερες πριν μπορει να αισθανθεις κατι ..

Ναι 30μερες εχω 8 στις 10φορες...ειναι νωρις λες ε?τωρα ειμαι 10μερες πριν..εχω κρυωσει κιολας κ δεν ξερω ειναι κακο να παιρνω ντεπον?

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Ναι 30μερες εχω 8 στις 10φορες...ειναι νωρις λες ε?τωρα ειμαι 10μερες πριν..εχω κρυωσει κιολας κ δεν ξερω ειναι κακο να παιρνω ντεπον?

Νωρίς είναι κοριτσάκι μου. Σκέψου ότι είσαι 4-5 μέρες μετά την ωορρηξία μόλις. Το ντεπόν επιτρέπεται και στην εγκυμοσύνη, μην ανησυχείς.

Just now, alina80 είπε:

Νωρίς είναι κοριτσάκι μου. Σκέψου ότι είσαι 4-5 μέρες μετά την ωορρηξία μόλις. Το ντεπόν επιτρέπεται και στην εγκυμοσύνη, μην ανησυχείς.

Ααα ωραια γτ το ειχα αγχος αν υπηρχε περιπτωση εγκυμοσυνης αν εκανε..μονο ασπρα υγρα εχω..ας ελπισουμε σε ενα θετικο αποτελεσμα αυτον τον μηνα

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ααα ωραια γτ το ειχα αγχος αν υπηρχε περιπτωση εγκυμοσυνης αν εκανε..μονο ασπρα υγρα εχω..ας ελπισουμε σε ενα θετικο αποτελεσμα αυτον τον μηνα

Στο εύχομαι!!!! 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

οχι βρε να παρεις! κ εγω που ειμαι εγκυος μπορω να παρω κανονικα.

πρίν από 7 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

και ειναι νωρις να νιωσεις. εγω το τσιμπιμα το ενιωσα 8 μερες πριν  αλλα δεν εδωσα σημασια.. κ συμπτωματα ειχα 5-6 μερες . που αν δεν ειχα τις εξαψεις , δεν θα καταλαβαινα τιποτα.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

Στο εύχομαι!!!! 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Σε ευχαριστω πολυ..εσυ πως εισαι σημερα?ελα αυτη την βδομαδα ειναι το ραντεβου..εφτασαν οι μερες...

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

οχι βρε να παρεις! κ εγω που ειμαι εγκυος μπορω να παρω κανονικα.

και ειναι νωρις να νιωσεις. εγω το τσιμπιμα το ενιωσα 8 μερες πριν  αλλα δεν εδωσα σημασια.. κ συμπτωματα ειχα 5-6 μερες . που αν δεν ειχα τις εξαψεις , δεν θα καταλαβαινα τιποτα.

Εχω παρει ηδη 2 φορες

Εγώ γυρνώντας από το γιατρό έχω καλό feeling αλλά με αυτά που είπατε μπερδεύτηκα...... καταρχήν μου έγραψε μέχρι κ ΑΜΗ να κάνω, μου είπε θα τα δούμε όλα. Κατά δεύτερον του είπα ότι δεν έχω πολυκυστικών όπως μου είπε ο τελευταίος γιατρός και μου λέει ναι αλλά έχεις τριχοφυΐα και παραπάνω κιλά να δούμε κ το ζάχαρο κ κάποιες άλλες ορμόνες γτ μπορεί να έχεις υπέρινσουλιναιμικο σύνδρομο κ απλά να μην έχεις κύστες στις ωοθήκες όποτε θα πρέπει να ξεκινήσουμε glucophase. Καλός μου φάνηκε, δε ξέρω..... επίσης μου είπε ότι οι πολυκυστικών καλύτερα να συζητούνται με ενδοκρινολογο.... επόμενο ραντεβού 5 Μαρτίου, με όλες τιε εξετάσεις που μου έγραψε συν τον υπέρηχο που μου έκανε ο γυναικολόγος.... 

πρίν από 5 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ..εσυ πως εισαι σημερα?ελα αυτη την βδομαδα ειναι το ραντεβου..εφτασαν οι μερες...

Εχω παρει ηδη 2 φορες

Καλα είμαι. Σε 5 μερουλες. 

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

Εγώ γυρνώντας από το γιατρό έχω καλό feeling αλλά με αυτά που είπατε μπερδεύτηκα...... καταρχήν μου έγραψε μέχρι κ ΑΜΗ να κάνω, μου είπε θα τα δούμε όλα. Κατά δεύτερον του είπα ότι δεν έχω πολυκυστικών όπως μου είπε ο τελευταίος γιατρός και μου λέει ναι αλλά έχεις τριχοφυΐα και παραπάνω κιλά να δούμε κ το ζάχαρο κ κάποιες άλλες ορμόνες γτ μπορεί να έχεις υπέρινσουλιναιμικο σύνδρομο κ απλά να μην έχεις κύστες στις ωοθήκες όποτε θα πρέπει να ξεκινήσουμε glucophase. Καλός μου φάνηκε, δε ξέρω..... επίσης μου είπε ότι οι πολυκυστικών καλύτερα να συζητούνται με ενδοκρινολογο.... επόμενο ραντεβού 5 Μαρτίου, με όλες τιε εξετάσεις που μου έγραψε συν τον υπέρηχο που μου έκανε ο γυναικολόγος.... 

Τουλάχιστον δεν τσιγκουνεύτηκε στις εξετάσεις όπως φοβόσουν!!! Κάντες όλες και βλέπεις! Καλά αποτελέσματα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...