Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Έχεις δοκιμάσει να αντικαταστήσεις κάποιον ενδιάμεσο με το χυμό ή τσάι; Εγώ δεν καπνίζω και μου αρκεί 1 στη δουλειά και 1 στο σπίτι..

Κατά καιρούς πίνω κάνα τσάι. Αλλά και αυτό έχει καφείνη οπότε... Χυμούς δεν πολυπινω. Δεν μου αρέσουν. 

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

Τι να πω.... εγώ ειχα πιο δυνατό πονο στην κοιλια οταν έμεινα έγκυος. Θα δείξει αλινακι μου.. 

Θα τον πιούμε μαζί να ξες μια μέρα.... Χαχαχα Χαχαχα έχουμε τις ίδιες απόψεις μην με βλέπεις μαζεμένη Τωρα.... 

Μα σε έχω καταλάβει. Μας βλέπω να ξεκινάμε με καφέ και να συνεχίζουμε με τσιπουρακια. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, alina80 είπε:

Κατά καιρούς πίνω κάνα τσάι. Αλλά και αυτό έχει καφείνη οπότε... Χυμούς δεν πολυπινω. Δεν μου αρέσουν. 

Δεν παει το τσαι με το τσιγαρο ούτε ο χυμός μπλιααααχ 

Είχα ανακαλύψει όμως ένα τσαι που πηγαινε με το τσιγαρο... 

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Μα σε έχω καταλάβει. Μας βλέπω να ξεκινάμε με καφέ και να συνεχίζουμε με τσιπουρακια. 

Έτσι έτσι.... χωρις γλυκανησο ειπαμε... 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Δεν παει το τσαι με το τσιγαρο ούτε ο χυμός μπλιααααχ 

Είχα ανακαλύψει όμως ένα τσαι που πηγαινε με το τσιγαρο... 

Έτσι έτσι.... χωρις γλυκανησο ειπαμε... 

Φυσικά χωρίς. Σωστά θα πιούμε λέμε. 

Χάλια το τσάι με το τσιγάρο. Άσε που στην πρώτη γουλια θα κάψεις τη γλώσσα σου και στη δεύτερη θα είναι ήδη κρύο!

πρίν από 16 λεπτά , Ungry girl είπε:

ελενακι με το καλο η μπουμπου σου! για φυσιολογικα πας η για καισαρικη? η θα κριθει στην ποροια???

αποφασισα να παω με καισαρικη..μου ειπς γυρω στις 10 να υπολογιζω,βεβαια ειναι σαββατο κ δε βαζει προγραμματισμενες καισαρικες σαββατο,δε μπορει να μ πει ακομα πιο συγκεκριμενα φανταζομαι θα εξαρτηθει απο την μικρη...εσυ Αννα μ στην αναμονη ε?απο οτι μας ειπες ομως δεν ειχατε πολυ καλες επαφες...μακαρι να εχεις θετικο αποτελεσμα εστω κ με αυτες τις λιγες!

πρίν από 11 λεπτά , Smile89 είπε:

Χαχαχα Χαχαχα στις 17/02. Λίγες μέρες μείνανε, ανυπομωνουμε. 

πλησιαζετε!!!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Χάλια το τσάι με το τσιγάρο. Άσε που στην πρώτη γουλια θα κάψεις τη γλώσσα σου και στη δεύτερη θα είναι ήδη κρύο!

Κορίτσια εγώ δεν καπνίζω γι αυτό δεν το καταλαβαίνω!

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Σου λεω Εχω βρει ένα που πηγαίνει... κατσε να το βρω... 

nlmNp2.png

πρίν από 12 λεπτά , alina80 είπε:

Πώς το κάνετε αυτό με τον καφέ; Εγώ πίνω ένα lungo το πρωι και ένα Fredο (διπλη δόση espresso δηλαδή) κατά τις 10. Και κατά τις πέντε μπορεί να πιω και έναν decaf espresso lungo. 

Να πίνεις όσο ζητάει ο οργανισμός σού. Το εσπρεσσο είναι πολύ καλό καφέ και ποιοτικό 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Just now, elenakii22 είπε:

αποφασισα να παω με καισαρικη..μου ειπς γυρω στις 10 να υπολογιζω,βεβαια ειναι σαββατο κ δε βαζει προγραμματισμενες καισαρικες σαββατο,δε μπορει να μ πει ακομα πιο συγκεκριμενα φανταζομαι θα εξαρτηθει απο την μικρη...εσυ Αννα μ στην αναμονη ε?απο οτι μας ειπες ομως δεν ειχατε πολυ καλες επαφες...μακαρι να εχεις θετικο αποτελεσμα εστω κ με αυτες τις λιγες!

πλησιαζετε!!!!!

Στα γενέθλια του μπαμπακα μου.... 

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

πλησιαζετε!!!!!

αντε με το καλοοο η καισαρικη ειναι και αποφασησμενη οχι απροοπτη χαχαχχαα! ολα καλα να πανε μετρα αντιστροφα να δουμε σε πιον μιαζει η μπουμπου! ναι αναμονη για ακομα μια φορα αλλα δεν με βλεπωωω!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , alina80 είπε:

Στα στέλνω σε πμ. Να ξέρετε όμως κορίτσια για όσες πίνουν ειναι φοβερό Λουίζα με ιπποφαές. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 35 λεπτά , marillia είπε:

Ακμή είχα παλία!!!Εχω λίγο τριχοφυια στην κοιλιά γύρω απ τον αφαλό!!!!Η lh ήταν 3,8 και η fsh 7,7!!!!

πρεπει να εχεις.. οχι ειχες παλια ακμη κ περασε.. να σου πω την περιπτωση μου :κυκλος 28-29 ( 1 φορα το χρονο 26-27 & μια φορα 32-34) , τριχοφυια εχω στα χερια κ στα ποδια αρκετα αλλα κ η αδερφη μου..! , απο κιλα ημουν παντα κατω των 50 με υψος 1,60. τωρα στα 32 μου , πηγα 56 σταδιακα.. τα ανδρογονα μου φυσιολογικα. κ οι υπερηχοι παλια φυσιολογικοι αλλα αριστερα ισως να ειχα τηην εικονα πολυκυστικων.. ( 5-6 ωοθυλακια) ενω δεξια οχι ..

φετος που εκανα ξανα υπερηχους λογω προσπαθειων μου λεει ο ενας  γυναικολογος που ειναι μεγαλος σε ηλικι: αριστερα εχεις αρκετα ωοθυλακια 7-8 , και ειχα lh 11.6 και fsh 6 οποτε μου λεει εχεις πολυκυστικες !!!!! μα πως εχω του λεω αφου δεν ισχυουν αλλα κριτηρια.. εχεις εχεις μου λεει..

ΠΑω στον αλλον μου γιατρο που με παρακολοθει γτ εχω ton ιο hpv (κ κανω κολποσκοπιση καθε 6μηνο + παπ), ειναι πιο νεος αυτος κ ασχολειται με τα κονδυλωματα κ με γυναικες με πολυκυστικες!!!! μου λεει : πρεπει να εχεις 3 απο αυτα : ειτε να εχεις ανεβασμενο σαγχαρο η ινσουλινη, να εχεις καθυστερησεις στους κυκλους σου , να εχεις την εικονα με πανω απο 12 ωοθυλακια στην ωοθηκη, να εισαι παραπανω στα κιλα σου, να εχεις τριχοφυια . 

εχεις 3 απο αυτα μου λεει? εγω δεν ειχα .. οποτε δεν εχεις .. ασε αυτα που ελεγαν παλια οι γαιτροι..!!! αυτα γνωριζω να σου πω. κ τελικα σε αυτον κυκλο ειχα lh 8 και fsh 6 οποτε δεν ισχυε οτι ειχα πολυκυστικες ..!!

καμια φορα κ οι γιατροι βγαζουν ευκολα συμπερασματα μαριλια μου .. δες το κ λιγο στο ιντερνετ .. αν θες να τον ρωτησω απο βδομαδα οταν τον δω, για τις πολυκυστικες..απλα πες μου τι θελεις να μαθεις

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , BettySt είπε:

Να πίνεις όσο ζητάει ο οργανισμός σού. Το εσπρεσσο είναι πολύ καλό καφέ και ποιοτικό 

Ευχαριστώ. Άλλωστε έχει και ο καφές ευεργετικές ιδιότητες. Για τους γύρω μου σίγουρα -πολλοι δεν θα είχαν γλιτώσει αν δεν υπήρχε ο καφές! 

• Χαχα 1

πρίν από 16 λεπτά , kido είπε:

Έχεις δοκιμάσει να αντικαταστήσεις κάποιον ενδιάμεσο με το χυμό ή τσάι; Εγώ δεν καπνίζω και μου αρκεί 1 στη δουλειά και 1 στο σπίτι..

Εγω πινω εναν φρεντο στην δουλεια η λουγκο διπλο εσπρεσακι και αν παμε για κανα καφε το απογευμα .αλλιως μενω με αυτον π πινω το πρωι...και δεν ειμαι απο τους τυπους που με το που ξυπνησουν θελουν καφε για να ανοιξει το ματι....παω 7για δουλεια κ φτιαχνω καφε κατα τις 9

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...