Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Οκ κατάλαβα, η ΑΜΗ σου δεν ήταν χαμηλή σε σχέση με αυτά που ακούμε κ τη δική μου. Αρα δε βάζατε 3ης ημέρας;  Εμένα παρότι τα βλέπουμε με το κιάλι τα ωάρια, όλοι επιμένουν για βλαστοκύστες γιατί λέει αν δε προχωρούσαν στο εργαστήριο δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Μη με ξεσηκώνετε...εσύ κυρίως Μάντη, επειδή έχουμε και παρόμοιο πρόβλημα. Έχεις δηλαδή τα συνήθη σου συμπτώματα περιόδου; Και τίποτα διαφορετικό;

@Dimitr@17 μου περιμένω από αύριο μέχρι την Παρασκευή το αργότερο. Το βλέπω για αύριο όμως. 

Χθες και σημερα εχω συμπτωματα περιόδου!  Τιποτα διαφορετικό!  Δεν θελω να σε ξεσηκώνω απλα να σου πω οτι καποιες φορες ολα μοιαζουν ίδια!  

• Ευχαριστώ 1

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 15 λεπτά , BettySt είπε:

Τι κάνεις μικρή, είσαι καλύτερα;

Ναι, πήρα κ την πίεση μου, Κομπλε. 

πρίν από 14 λεπτά , alina80 είπε:

@noni90 Πολύχρονη!!!

@Smile89 χαμογελάκι μάς πλάκωσε το στρώμα; Καλά κάνεις να κοιμάσαι και να ξεκουράζεσαι (συνέχισε το κλώσημα!)

Κόρες μην περιμένετε την έκπληξη από εμένα. Ήδη έχω πονάκια και "υγρασία" περιόδου.

Υγρασία περιόδου Εχω ακόμη... χεχε. 

Ν σου πω την αλήθεια πεταγομαι 7-8 κ κοιμαμαι μια ώρα μετα ως αργα. Καλύτερα Περναει ένα κομματι της ημέρας. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 33 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα!  για να εχεις πολυκιστικες πρεπει να εχεις τριχοφυια, παραπανω κιλα , ακμη κ το ποιλικο lh/fsh να ειναι 2 και πανω. θυμασαι τιμες για lh k fsh? 

εγω παλι βρε κοριτσι τπτ απο αυτα δεν ειχς...πολυκυστικες ειχα...μονο ανδρογονα κ τεστοστερόνη ειχα παραπανω απο το κανονικο το 2009..δεν τις επανελαβα ποτε,δεν ηθελε ο ενδοκρινολογος...

@Smile89 πως εισαι σμρ?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

1 hour ago, MelinaFo είπε:

Εγω πινω μισο ελληνικο διπλο καθε πρωι κ τπτ αλλο! Χαχαχαχαχα

Μου εμεινε απο τοτε με την εγκυμοσυνη κ μετα η γιατρος μ ειπε καλο ειναι να αποφευγεις καφεινη κ αλκοολ! Ολα τα εχουμε κοψει να δουμε ποτε θα γινει το θαυμα για να πουμε χαλαλι!

Πολύ καλά κάνεις. Και εγω δεν πίνω πολλούς καφέδες. 1 νες το πρωι για να ανοίξει το μάτι και 1 ελληνικό ελαφρύ το απόγευμα 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 17 λεπτά , alina80 είπε:

Μη με ξεσηκώνετε...εσύ κυρίως Μάντη, επειδή έχουμε και παρόμοιο πρόβλημα. Έχεις δηλαδή τα συνήθη σου συμπτώματα περιόδου; Και τίποτα διαφορετικό;

@Dimitr@17 μου περιμένω από αύριο μέχρι την Παρασκευή το αργότερο. Το βλέπω για αύριο όμως. 

Καλέ τι να φανεί; Ούτε εμφύτευση δεν έχει γίνει συνήθως την 20η μέρα. 

Σωστο και αυτο που λες..οσο δεν ερχεται αλινα μου ειναι θετικο...

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , elenakii22 είπε:

εγω παλι βρε κοριτσι τπτ απο αυτα δεν ειχς...πολυκυστικες ειχα...μονο ανδρογονα κ τεστοστερόνη ειχα παραπανω απο το κανονικο το 2009..δεν τις επανελαβα ποτε,δεν ηθελε ο ενδοκρινολογος...

@Smile89 πως εισαι σμρ?

Καλύτερα κοριτσι μου. Εχω λιγότερο πονοκέφαλο απλα με ενοχλεί το στομαχι, ευτυχώς η πίεση Κομπλε. 

Αντε εσένα κοντεύουν οι μέρες σου. Με το καλό το γλυκακι σου!!! 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Καλύτερα κοριτσι μου. Εχω λιγότερο πονοκέφαλο απλα με ενοχλεί το στομαχι, ευτυχώς η πίεση Κομπλε. 

ολα καλα θα πανε θα δεις!!σας παιδευει απο τωρα το μικρό σας!!!ποτε θα πας στο γιατρο τωρα??? εγω θα αρχισω να μετραω αντριστροφα σιγα σιγα..πως εκανε κ η alina για τα χριστουγεννα!χαχα!26 μερες ακομα!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

ολα καλα θα πανε θα δεις!!σας παιδευει απο τωρα το μικρό σας!!!ποτε θα πας στο γιατρο τωρα??? εγω θα αρχισω να μετραω αντριστροφα σιγα σιγα..πως εκανε κ η alina για τα χριστουγεννα!χαχα!26 μερες ακομα!!

ελενακι με το καλο η μπουμπου σου! για φυσιολογικα πας η για καισαρικη? η θα κριθει στην ποροια???

πρίν από 7 λεπτά , elenakii22 είπε:

Χαχαχα Χαχαχα στις 17/02. Λίγες μέρες μείνανε, ανυπομωνουμε. 

nlmNp2.png

πρίν από 11 λεπτά , BettySt είπε:

Πολύ καλά κάνεις. Και εγω δεν πίνω πολλούς καφέδες. 1 νες το πρωι για να ανοίξει το μάτι και 1 ελληνικό ελαφρύ το απόγευμα 

Πώς το κάνετε αυτό με τον καφέ; Εγώ πίνω ένα lungo το πρωι και ένα Fredο (διπλη δόση espresso δηλαδή) κατά τις 10. Και κατά τις πέντε μπορεί να πιω και έναν decaf espresso lungo. 

Διαφημίσεις

Just now, alina80 είπε:

Πώς το κάνετε αυτό με τον καφέ; Εγώ πίνω ένα lungo το πρωι και ένα Fredο (διπλη δόση espresso δηλαδή) κατά τις 10. Και κατά τις πέντε μπορεί να πιω και έναν decaf espresso lungo. 

Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα...... πιες κι αλλο μπορείς.... 

nlmNp2.png

Just now, alina80 είπε:

Έχεις δοκιμάσει να αντικαταστήσεις κάποιον ενδιάμεσο με το χυμό ή τσάι; Εγώ δεν καπνίζω και μου αρκεί 1 στη δουλειά και 1 στο σπίτι..

πρίν από 12 λεπτά , Smile89 είπε:

Μέχρι στιγμής πάντως τα συνήθη συμπτώματα περιόδου δεν με έχουν απογοητεύσει ποτέ τα χρυσά μου. Πάντα έρχεται. Χαχα(λίγο θλιβερό αυτό το χαχα). 

Just now, Smile89 είπε:

Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα...... πιες κι αλλο μπορείς.... 

Αν δεν μου προκαλούσε αϋπνία εννοείται θα έπινα κι άλλο. Μου αρεσει! Άσε που είναι απαραίτητο συνοδευτικό του καπνίσματος. 

Just now, alina80 είπε:

Μέχρι στιγμής πάντως τα συνήθη συμπτώματα περιόδου δεν με έχουν απογοητεύσει ποτέ τα χρυσά μου. Πάντα έρχεται. Χαχα(λίγο θλιβερό αυτό το χαχα). 

Τι να πω.... εγώ ειχα πιο δυνατό πονο στην κοιλια οταν έμεινα έγκυος. Θα δείξει αλινακι μου.. 

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Αν δεν μου προκαλούσε αϋπνία εννοείται θα έπινα κι άλλο. Μου αρεσει! Άσε που είναι απαραίτητο συνοδευτικό του καπνίσματος. 

Θα τον πιούμε μαζί να ξες μια μέρα.... Χαχαχα Χαχαχα έχουμε τις ίδιες απόψεις μην με βλέπεις μαζεμένη Τωρα.... 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

πρίν από 23 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Smile89 πως εισαι σμρ?

σωστα και τα ανδρογονα @marillia ! λενε οτι πρεπει να εχεις 3 απο αυτα κ σε αυτα ειναι μεσα κ ο υπερηχος με την εικονα πολυκιστικων . τι να πω..κ οι γιατροι δν σου δινουν σαφεις απαντησεις.

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...