Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Οκ κατάλαβα, η ΑΜΗ σου δεν ήταν χαμηλή σε σχέση με αυτά που ακούμε κ τη δική μου. Αρα δε βάζατε 3ης ημέρας;  Εμένα παρότι τα βλέπουμε με το κιάλι τα ωάρια, όλοι επιμένουν για βλαστοκύστες γιατί λέει αν δε προχωρούσαν στο εργαστήριο δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Δηλαδή έμεινες έγκυος το μήνα που κάνατε το σπερμοδιάγραμμα και βγήκαν οι μορφές έτσι και παίρνατε την αντιβίωση για το ουρεόπλασμα;! Πολύ δυνατό το σπόρι σου κορίτσι μου! Πιάστηκε παρά αυτά και σίγουρα θα σας πάνε καλά όλα!

Καναμε σπερμοδιάγραμμα περιπου 23 Ιανουαρίου . Το σπορακι το πιάσαμε μεταξύ 29 με 31 του μήνα και αντιβίωση ξεκινήσαμε 3 Φεβρουαρίου αλλα εγω τη σταμάτησα μολις εμαθα οτι ειμαι εγκυος! Μακαρι να πανε ολα καλο κοριστι μου απ το πρωι μεχρι το βραδυ αυτο παρακαλω!

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

και καλα κανει! ειναι κριμα, ειναι νεος ανθρωπος. Επισης θα πατε κ για δευτερο χιχιχιχιχι :)

Χαχαχααα ας έρθει με καλο τι 1ο και παμε και για 2ο! :D

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@noni90 και @orianna χρονις σας πολλα...καθε ευτυχια σας ευχομαι.. @ellilaw  καλα αποτελεσματα χοριακης.'.εχουμε αλλη χοριακη σημερα?εγω ειμαι 20η μερα σημερα αλλα δεν νιωθω τπτ οποτε.παλι δεν καναμς τπτ αυτον τον μηνα.

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Καναμε σπερμοδιάγραμμα περιπου 23 Ιανουαρίου . Το σπορακι το πιάσαμε μεταξύ 29 με 31 του μήνα και αντιβίωση ξεκινήσαμε 3 Φεβρουαρίου αλλα εγω τη σταμάτησα μολις εμαθα οτι ειμαι εγκυος! Μακαρι να πανε ολα καλο κοριστι μου απ το πρωι μεχρι το βραδυ αυτο παρακαλω!

Χαχαχααα ας έρθει με καλο τι 1ο και παμε και για 2ο! :D

Ναι το θυμάμαι που έλεγες και για το ουρεόπλασμα και για την αντιβίωση που σε χάλαγε και ήθελες να τη σταματήσεις. Το είχες το προαίσθημά σου και επαληθεύτηκες! Στο εύχομαι όλα καλά θα πάνε!

@Dimitr@17 περίμενε βρε το έβγαλες το πόρισμα από την 20η μέρα ότι πάει ο μήνας! Τόσο σεξ κάνατε, εχεις πιθανότητες πολλές αλλά θα φανεί σε 1 βδομάδα τι έγινε!

πρίν από 5 λεπτά , ada32 είπε:

χαχααχα υπερβολη ειναι ! εγω δεν εκοψα τιποτα ! αλλα γενικα δεν πινω . αν βγουμε μια φορα την βδομαδα επινα ημιγλυκο 3-4 ποτηρια κανονικα κ στο σπιτι 1 -2 ποτηρια , μια φορα την βδομαδα.. δεν δημιουργει prvlima..

a ok , οποτε θα το νιωθω για καιρο ..

Δεν είναι απαραίτητο... 

nlmNp2.png

πρίν από 29 λεπτά , marillia είπε:

Καλημέρα γλυκές μουυυυυ!!!!!!!!Δύο φορές ανδριαννη μου κατάλαβα ότι είναι 14 μέρες!!!!!!Θα τον ρωτήσω αν οι κύκλοι μου του φαίνοται καλοί!!!!Γιατι οι ορμόνες βγαίνουν καλές αλλά στον υπέρηχο φαίνονται πολυκυστικές!!!Και οι κύκλοι μου είναι 36 μέρες μετά 30 για  2 μήνες και μετά  34!!!  

Καλημερα!  για να εχεις πολυκιστικες πρεπει να εχεις τριχοφυια, παραπανω κιλα , ακμη κ το ποιλικο lh/fsh να ειναι 2 και πανω. θυμασαι τιμες για lh k fsh? 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , kido είπε:

Ναι το θυμάμαι που έλεγες και για το ουρεόπλασμα και για την αντιβίωση που σε χάλαγε και ήθελες να τη σταματήσεις. Το είχες το προαίσθημά σου και επαληθεύτηκες! Στο εύχομαι όλα καλά θα πάνε!

@Dimitr@17 περίμενε βρε το έβγαλες το πόρισμα από την 20η μέρα ότι πάει ο μήνας! Τόσο σεξ κάνατε, εχεις πιθανότητες πολλές αλλά θα φανεί σε 1 βδομάδα τι έγινε!

Κατι μεσα μου το έλεγε οτι ειμαι έγκυος ειχα ενα προαίσθημα! 

• Μου αρέσει 2

jgJqp3.png

@noni90 Πολύχρονη!!!

@Smile89 χαμογελάκι μάς πλάκωσε το στρώμα; Καλά κάνεις να κοιμάσαι και να ξεκουράζεσαι (συνέχισε το κλώσημα!)

Κόρες μην περιμένετε την έκπληξη από εμένα. Ήδη έχω πονάκια και "υγρασία" περιόδου.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 13 λεπτά , kido είπε:

Μπα τπτ δεν θα φανει το ξερω...δεν θα επρεπε να νιωθω κατι ?τεσπα σε 10 μερες θα δουμε..

Διαφημίσεις

Just now, alina80 είπε:

@noni90 Πολύχρονη!!!

@Smile89 χαμογελάκι μάς πλάκωσε το στρώμα; Καλά κάνεις να κοιμάσαι και να ξεκουράζεσαι (συνέχισε το κλώσημα!)

Κόρες μην περιμένετε την έκπληξη από εμένα. Ήδη έχω πονάκια και "υγρασία" περιόδου.

Να σου θυμίσω οτι υγρασία εχω και εγω οπως και πονακια!!!

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

@noni90 Πολύχρονη!!!

Ποτε περιμενεις αλινα.μου?

πρίν από 5 λεπτά , Μάντη είπε:

Να σου θυμίσω οτι υγρασία εχω και εγω οπως και πονακια!!!

Μη με ξεσηκώνετε...εσύ κυρίως Μάντη, επειδή έχουμε και παρόμοιο πρόβλημα. Έχεις δηλαδή τα συνήθη σου συμπτώματα περιόδου; Και τίποτα διαφορετικό;

@Dimitr@17 μου περιμένω από αύριο μέχρι την Παρασκευή το αργότερο. Το βλέπω για αύριο όμως. 

πρίν από 9 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μπα τπτ δεν θα φανει το ξερω...δεν θα επρεπε να νιωθω κατι ?τεσπα σε 10 μερες θα δουμε..

Καλέ τι να φανεί; Ούτε εμφύτευση δεν έχει γίνει συνήθως την 20η μέρα. 

• Χαχα 1

πρίν από 25 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα!  για να εχεις πολυκιστικες πρεπει να εχεις τριχοφυια, παραπανω κιλα , ακμη κ το ποιλικο lh/fsh να ειναι 2 και πανω. θυμασαι τιμες για lh k fsh? 

Ακμή είχα παλία!!!Εχω λίγο τριχοφυια στην κοιλιά γύρω απ τον αφαλό!!!!Η lh ήταν 3,8 και η fsh 7,7!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...