Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

3. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

5. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

6. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!!

8. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

9. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

10. Papaki@  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   146!!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. KarMar84 10-11/6/2017!!!

2. Nati85 16/6/2017!!!

3. caramel_83  20-24/6/2017!!!

4. Vila 21/6/2017!!!

5. ath_gal1  27/6/2017!!!

6. Olivia3 28/6/2017!!!

7. andrianni 30/6/2017!!!

8. linaa  8/7/2017!!!

9. Μαρθα Κ 10/7/2017!!!

10. giota@ 10/7/2017!!!

11. Ani ani 13/7/2017!!!

12. elenaki22 15/7/2017!!!

13. λουπιτα 26/7/2017!!!

14. marillia 30/7/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

@Papaki@ μου ότι σου πει ο γιατρός μωρο Μ.ξεκούραση και μην σηκώσεις τίποτα βαρύ. @elenaki22 και εγω αύριο θα τα παραγγείλω.τα έχω φάει με το κουτάλι τα τεστ οωρηξιας .χαχαχ στην αρχή με μπέρδεψαν λίγο αλλά μετά κατάλαβα πως διαβάζονται σωστά. Καλή τύχη λοιπόν βουρ στον Ιούλιο!!!!!!

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

τα παρηγγειλα τα τεστ!!!!

και μενα  πριν λιγο μου τα φερανε...

1 hour ago, caramel_83 είπε:

αγαπη μου δεν σε βγαζω, δωσε νεα ημερομηνια να σε αλλαξω ;) 

βαλε και μενα caramel για 18/7

4 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

Ο Γιατρος μου είπε να κάνω ένεση κάθε μέρα prolutex προγεστερονη 

τι να πω κορίτσια... γολγοθά θα περάσω μέχρι να δω τι θα γίνει 

ολα καλα θα πανε...μην αγχωνεσαι και μην κουραζεσαι..οι μερες θα περασουν γρηγορα .ολα στην αρχη ειναι.εχεις καθολου πονο?επειδη δεν ξερω...ποσα εμβρυα βαζουν?

6penp2.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

Κορίτσια καλημέρα σήμερα ξυπνισα πάλι με αίμα παραπάνω αυτήν την φορά στην αρχή ροζ και μετα αρκετό αλλά όχι με βλέννα, ανησυχώ ότι δεν πάει καλά 

Papaki καλημέρα και συγχαρητήρια για τα καλά σου νέα!! Αχ μεγάλη ιστορία το αίμα... τα ίδια τράβηξα και εγώ!! Είναι το πιο αγχωτικό πράγμα του κόσμου, όμως το καλό είναι ότι δεν σημαίνει πάντα κάτι αρνητικό. Πολλές κοπέλες όπως και εγώ, είχαν αίμα όλο το πρώτο τριμηνο!να ξέρεις πάντως ότι η χοριακή είναι το πρώτο πράγμα που πάει στραβά όταν κάτι πάει στραβά...αφού η χοριακή σου ανεβαίνει καλά, να μην ανησυχείς. Να ξεκουράζεσαι πολύ και να πίνεις πολυ νερό. Ευχομαι όλα να πάνε καλά!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , elenakii22 είπε:

@λουπιτα @orianna αχ αυτα τα τεστ!!μας φάγανε!!!πηρα εγω τα 20 τεστ και 5 εγκυμοσυνης!περιμενω ωορρηξια σε 4-5 μερες

εγω αργω ακομη!!!!κοριτσια δεν ξερω πως την παλευετε με την ζεστη και αν εχετε ορεξουλες.εγω παντως οταν ακουμπαω τον αντρα μου ειναι λες και με βαζεις στον φουρνο.σκαω ιδρωνω.οταν προκειτε για επαφουλα ναναι καλα ο ανεμιστηρας.χεχεχε

Just now, λουπιτα είπε:

εγω αργω ακομη!!!!κοριτσια δεν ξερω πως την παλευετε με την ζεστη και αν εχετε ορεξουλες.εγω παντως οταν ακουμπαω τον αντρα μου ειναι λες και με βαζεις στον φουρνο.σκαω ιδρωνω.οταν προκειτε για επαφουλα ναναι καλα ο ανεμιστηρας.χεχεχε

δεν εισαι η μόνη!!για να μπορεσουμε να ερθουμε σε επαφη πρεπει πρωτα να ανοιξω το κλιματιστικο!!!καλοκαιρι και επαφες δυσκολο!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

δεν εισαι η μόνη!!για να μπορεσουμε να ερθουμε σε επαφη πρεπει πρωτα να ανοιξω το κλιματιστικο!!!καλοκαιρι και επαφες δυσκολο!!!

πες το ψέματα.Εσύ πρέπει να βάλεις μπρος από σήμερα κιολλας Ε.Όλες τις γονιμες να πάρεις με την σειρα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , elenakii22 είπε:

@λουπιτα @orianna αχ αυτα τα τεστ!!μας φάγανε!!!πηρα εγω τα 20 τεστ και 5 εγκυμοσυνης!περιμενω ωορρηξια σε 4-5 μερες

και γω αυτα πηρα και τη δευτερα θα παω και στη γιατρο μου για να δουμε τι παιζει αυτον το μηνα με τον τρελο μ κυκλο.εσυ επαφες μεχρι να πας γιατρο.

πρίν από 10 λεπτά , λουπιτα είπε:

αστα να πανε..μια απο τα ιδια και γω..δεν παλευεται αυτη η ζεστη πια.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

@Papaki@ συγχαρητήρια! Ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη.οσο μπορείς μην αγχώνεσαι! 

Σας διαβάζω κορίτσια συχνά πυκνά αλλα δεν ήμουν στα καλα μου.τα βαρέθηκα και τα τεστ! Εχει χαθεί η ανεμελιά μου εχω γίνει γκρινιάρα και κάθομαι και ασχολούμαι συνέχεια με την περίοδο μου θα μουρλαθωωωω!και ο μικρός μου μόλις βλέπει μωρά να μου λέει μαμά να πάρουμε ενα μωράκι και εμένα με πιάνει άγχος μήπως δεν μπορέσω να του κάνω ενα αδερφάκι..μήπως εχω πρόβλημα και κατα τύχη έκανα το πρώτο μήπως...μήπως...

απ την άλλη νιώθω ευλογημένη που εχω κανει ενα παιδάκι αλλα πιστέψτε με το ίδιο πάθος το θελω και τωρα!αυτα τα καταθλιπτικά!!!

τα κορίτσια που παίρνουν γκλουκοφαζ μπορούν να μου πουν τι ποσότητα παίρνουν και αν τους έχουν δημιουργήσει παρενέργειες;

@caramel_83 μην με βγάλεις απο την λίστα απλώς μέχρι να δω ωορρηξία δεν ξερω ποτε περιμένω με τόσο μεγάλο κύκλο!!!

• Μου αρέσει 3

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

@Papaki@ συγχαρητήρια! Ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη.οσο μπορείς μην αγχώνεσαι! 

Σας διαβάζω κορίτσια συχνά πυκνά αλλα δεν ήμουν στα καλα μου.τα βαρέθηκα και τα τεστ! Εχει χαθεί η ανεμελιά μου εχω γίνει γκρινιάρα και κάθομαι και ασχολούμαι συνέχεια με την περίοδο μου θα μουρλαθωωωω!και ο μικρός μου μόλις βλέπει μωρά να μου λέει μαμά να πάρουμε ενα μωράκι και εμένα με πιάνει άγχος μήπως δεν μπορέσω να του κάνω ενα αδερφάκι..μήπως εχω πρόβλημα και κατα τύχη έκανα το πρώτο μήπως...μήπως...

απ την άλλη νιώθω ευλογημένη που εχω κανει ενα παιδάκι αλλα πιστέψτε με το ίδιο πάθος το θελω και τωρα!αυτα τα καταθλιπτικά!!!

τα κορίτσια που παίρνουν γκλουκοφαζ μπορούν να μου πουν τι ποσότητα παίρνουν και αν τους έχουν δημιουργήσει παρενέργειες;

@caramel_83 μην με βγάλεις απο την λίστα απλώς μέχρι να δω ωορρηξία δεν ξερω ποτε περιμένω με τόσο μεγάλο κύκλο!!!

Έχω και εγω ενα παιδάκι το οποίο βέβαια το έκανα στα 24 με την πρώτη και με τον πρώτο σύζυγο.Τώρα στα 31 μου ζητάει ο μικρος αδερφάκι.Και εγώ σαν εσενα ειμαι.νιώθω πολύ τυχερή που έχω παιδάκι αλλα δεν θα μουρλαθουμε κιολλας.περνάνε οι μέρες οι μήνες και σε λίγο καιρό θα χάσουμε την αίσθηση της ανεμελιάς όπως είπες κ εσύ!!!!

@Nati85 @orianna @λουπιτα θεωρω οσα παιδια και να εχεις αν θέλεις και αλλο την ίδια αγωνια εχεις..ουτε το θες λιγοτερο απο καποια που δεν εχει κανενα...καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη....εγω επαφες κοριτσια απο αυριο τεταρτη...πεμπτη θα παω στον γιατρο και αν δεν σπασει που δεν νομιζω θα συνεχίσω επαφες παρασκευη σαββατο κυριακη !

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...