Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Οκ κατάλαβα, η ΑΜΗ σου δεν ήταν χαμηλή σε σχέση με αυτά που ακούμε κ τη δική μου. Αρα δε βάζατε 3ης ημέρας;  Εμένα παρότι τα βλέπουμε με το κιάλι τα ωάρια, όλοι επιμένουν για βλαστοκύστες γιατί λέει αν δε προχωρούσαν στο εργαστήριο δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Έχει τόση διαφορά ε; Και τι έγινε λάθος δηλαδή σε μικροβιολογικό; Ξέρετε αν μπορώ να πω στον ενδοκρινολόγο να γράψει στον άντρα μου σπερμοδιάγραμμα η πρέπει να πάμε ντε και καλά σε ουρολόγο; Για να ξεμπερδεύψουμε με αυτό. Αν υπάρχουν συμβεβλημμένα εξειδικευμένα κέντρα για σπερμοδιόγραμμα θα τα προτιμήσουμε.

Νομιζω εχει να κανει με τον τροπο εξετασης ..... ας μας πει καποια περισσοτερα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Ας κανει πρωτα εδω περα πρωτα να έχουμε έστω μια εικονα γιατι ειμαι απο νησι κ εδω δεν υπαρχει εξειδικευμενο κεντρο... Αν ανεβω εγω τον αλλο μηνα θα δω μηπως ερθει μαζι.... Γιατι ομως καμια σχεση? το εκαναν με μηχανημα? γιατι εδω μας ειπαν θα γινει κ με τους 2 τροπους κ με μηχανημα κ με το ματι.... Τεστ ωορρηξιας εμεις χρησιμοποιουμε 5 κυκλους τωρα. οποτε στανταρ πετυχαινουμε γονιμες απλα δεν εχει ερθει ακομα!

Θα έρθει συντομα! Εδω βγηκε χαλια 10.5 εκατομμύρια ανα ml 35% κινητικότητα και το αλλο βγηκε 40 εκατομμύρια ανα ml 52% κινητικότητα... Δεν ξερω με τι το εκαναν εδω ενταξει έτυχε εδω τι να πω δεν ειναι απαραίτητο οτι σε καθε μικροβιολογικό γίνονται λαθοι!

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Εμεις πηραμε μια αποφαση! Μετα την αποβολη δεν θα επετρεπα καμια εξαρτηση μ ή συνηθεια μ να μπλοκαρει αυτο που επιθυμουμε τοσο πολυ! Ειχα ηδη κοψει το τσιγαρο ενα χρονο κ απο τοτε προσπαθω να αθλουμαι να τρωω υγιεινα σε λογικα πλαισια βεβαια! Ειναι κ ψυχολογικο νιωθω οτι κανω μια σοβαρη προσπαθεια! Μην ξεχνας οτι εγω εχω το χειροτερο παραγοντα υπογονιμοτητας κ αυτος ειναι η ηλικια μ

Καλά έκανες και είναι αξιέπαινο!

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Εμεις πηραμε μια αποφαση! Μετα την αποβολη δεν θα επετρεπα καμια εξαρτηση μ ή συνηθεια μ να μπλοκαρει αυτο που επιθυμουμε τοσο πολυ! Ειχα ηδη κοψει το τσιγαρο ενα χρονο κ απο τοτε προσπαθω να αθλουμαι να τρωω υγιεινα σε λογικα πλαισια βεβαια! Ειναι κ ψυχολογικο νιωθω οτι κανω μια σοβαρη προσπαθεια! Μην ξεχνας οτι εγω εχω το χειροτερο παραγοντα υπογονιμοτητας κ αυτος ειναι η ηλικια μ

Ρε κορίτσι το ξέρω. Αυτό λέω κι εγώ οτι κανεις όπως αισθανεσαι καλύτερα γιατί τότε θα χεις αποτέλεσμα. Κι εγώ στην θέση σου θα έκανα τα παντα να αυξησω τις πιθανότητες συμπεριλαμβανομένων κ όσων λες. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Θα έρθει συντομα! Εδω βγηκε χαλια 10.5 εκατομμύρια ανα ml 35% κινητικότητα και το αλλο βγηκε 40 εκατομμύρια ανα ml 52% κινητικότητα... Δεν ξερω με τι το εκαναν εδω ενταξει έτυχε εδω τι να πω δεν ειναι απαραίτητο οτι σε καθε μικροβιολογικό γίνονται λαθοι!

παντως γενικα λενε καλυτερα σε εξειδικευμενο κεντρο.... εμας εδω δυστυχως δεν υπαρχει κ η δουλεια του καλου μου ειναι τετοια που δυσκολα παιρνει αδεια.. σκεψου Σαββατο παντρευτηκαμε Δευτερα δουλευε..

Διαφημίσεις

Just now, Μάντη είπε:

Με πόση διαφορά μεταξύ τους αυτά τα δύο; Είχε πάρει τις profertil είχες πει νομίζω ή κάνω λάθος; Πάντως και με κακό σπερμοδιάγραμμα μια χαρά τα καταφέρατε και εύκολα μόνο με 2 επαφές! Άμα είναι να κάτσει και στον αέρα έρχεται ο σπόρος!

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Έχει τόση διαφορά ε; Και τι έγινε λάθος δηλαδή σε μικροβιολογικό; Ξέρετε αν μπορώ να πω στον ενδοκρινολόγο να γράψει στον άντρα μου σπερμοδιάγραμμα η πρέπει να πάμε ντε και καλά σε ουρολόγο; Για να ξεμπερδεύψουμε με αυτό. Αν υπάρχουν συμβεβλημμένα εξειδικευμένα κέντρα για σπερμοδιόγραμμα θα τα προτιμήσουμε.

Τεράστια!  Δεν ξερω κθολου στο μικροβιολογικο δεν το γραψαμε και πληρωσαμε 25 ευρο μαζι με καλλιέργεια απλη!

Just now, kido είπε:

Με πόση διαφορά μεταξύ τους αυτά τα δύο; Είχε πάρει τις profertil είχες πει νομίζω ή κάνω λάθος; Πάντως και με κακό σπερμοδιάγραμμα μια χαρά τα καταφέρατε και εύκολα μόνο με 2 επαφές! Άμα είναι να κάτσει και στον αέρα έρχεται ο σπόρος!

Με διαφορα 1.5 μηνα να επαιρνε βιταμινες αλλα οπως ειπε και ο ουρολογος αποκλείεται να οφείλετε μονο στις βιταμινες η αλλαγή!  Μα δεν ηταν καθολου κακο το σπερμα τελικα πανω απο 15 εκατομμύρια ειναι μέτριο εμας τελικα ηταν 40! Το μονο κακο ηταν οι μορφες λογο του ουρεοπλασματος που υπήρχε! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

jgJqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Καλά έκανες και είναι αξιέπαινο!

Αξιεπαινο ειναι αυτο που διαβαζω καθε μερα απο ολες τις κοπελες εδωμεσα! Που ζουμε καθε μηνα με λαχταρα αγωνιες αγχοι γινομαστε μικροι γιατροι διαβαζουμε ανταλασσουμε εμπειριες! Τα κοροιδευα αυτα τα φορουμ μεχρι που εζησα την απωλεια. Να ειστε ολες καλα με τις αγαπες σας και να εχουμε γεννησεις και εγκυμοσυνες!

• Μου αρέσει 3

tpnxp3.png

πρίν από 3 λεπτά , noni90 είπε:

παντως γενικα λενε καλυτερα σε εξειδικευμενο κεντρο.... εμας εδω δυστυχως δεν υπαρχει κ η δουλεια του καλου μου ειναι τετοια που δυσκολα παιρνει αδεια.. σκεψου Σαββατο παντρευτηκαμε Δευτερα δουλευε..

Καταλαβαίνω και με το δικο μου το ίδιο έγινε δεν ειχε αδεια το 17 για να παμε αθηνα γι αυτο καναμε σε μικροβιολογικό!  Ολα καλα θα πανε!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Μάντη είπε:

Τεράστια!  Δεν ξερω κθολου στο μικροβιολογικο δεν το γραψαμε και πληρωσαμε 25 ευρο μαζι με καλλιέργεια απλη!

Με διαφορα 1.5 μηνα να επαιρνε βιταμινες αλλα οπως ειπε και ο ουρολογος αποκλείεται να οφείλετε μονο στις βιταμινες η αλλαγή!  Μα δεν ηταν καθολου κακο το σπερμα τελικα πανω απο 15 εκατομμύρια ειναι μέτριο εμας τελικα ηταν 40! Το μονο κακο ηταν οι μορφες λογο του ουρεοπλασματος που υπήρχε! 

Κατάλαβα! Ωραία το θέμα ειναι οτι ακομα και μετριο και με ουρεοπλασμα λειτουργησε!

Διαφημίσεις

Just now, kido είπε:

Κατάλαβα! Ωραία το θέμα ειναι οτι ακομα και μετριο και με ουρεοπλασμα λειτουργησε!

Ναιιι!!! Τωρα ελπιζουμε να πανε ολα καλα! Αλλα δεν σταμάτησε και τη θεραπεια του! Παίρνει ακομα και βιταμινες και αντιβίωση για το ουρεοπλασμα!

jgJqp3.png

Just now, Μάντη είπε:

Ναιιι!!! Τωρα ελπιζουμε να πανε ολα καλα! Αλλα δεν σταμάτησε και τη θεραπεια του! Παίρνει ακομα και βιταμινες και αντιβίωση για το ουρεοπλασμα!

Δηλαδή έμεινες έγκυος το μήνα που κάνατε το σπερμοδιάγραμμα και βγήκαν οι μορφές έτσι και παίρνατε την αντιβίωση για το ουρεόπλασμα;! Πολύ δυνατό το σπόρι σου κορίτσι μου! Πιάστηκε παρά αυτά και σίγουρα θα σας πάνε καλά όλα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

και καλα κανει! ειναι κριμα, ειναι νεος ανθρωπος. Επισης θα πατε κ για δευτερο χιχιχιχιχι :)

πρίν από 18 λεπτά , MelinaFo είπε:

Εγω ηπια στις γιορτες 2 ποτηρια κρασι και την ακουσα!  Προσπαθω να πινω μια φορα τον μηνα τετοια ποσοτητα ενα με δυο ποτηρια κρασι ποτο εχω να πιω 7 μηνες! Δεν ξερω βεβαια αν χρειαζεται τοση αυστηροτητα αυτες οι ποσοτητες δεν πιστευω οτι κανουν τοσο κακο! Χρειαζεται κ λιγο αλκοολ!

χαχααχα υπερβολη ειναι ! εγω δεν εκοψα τιποτα ! αλλα γενικα δεν πινω . αν βγουμε μια φορα την βδομαδα επινα ημιγλυκο 3-4 ποτηρια κανονικα κ στο σπιτι 1 -2 ποτηρια , μια φορα την βδομαδα.. δεν δημιουργει prvlima..

πρίν από 27 λεπτά , Smile89 είπε:

Εδώ εγώ πονουσα προχθές, μεγαλώνει κ τραβιουνται οι σύνδεσμοι της δουλειάς. 

a ok , οποτε θα το νιωθω για καιρο ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...