Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Οκ κατάλαβα, η ΑΜΗ σου δεν ήταν χαμηλή σε σχέση με αυτά που ακούμε κ τη δική μου. Αρα δε βάζατε 3ης ημέρας;  Εμένα παρότι τα βλέπουμε με το κιάλι τα ωάρια, όλοι επιμένουν για βλαστοκύστες γιατί λέει αν δε προχωρούσαν στο εργαστήριο δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Smile89 είπε:

Αντε καλα αποτέλεσμα!!!! Εννοείται να μην ανησυχεις, μεγαλώνει, ο μικρό ένοικος θέλει απλα..... 

xaxaxaxa mallon!!  ευχαριστω πολυ! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Καλά εγώ δεν έχω κόψει ούτε τον καφέ (πίνω 2 τη μερα) ούτε το αλκοόλ (1 φορά τη βδομάδα ή στις 10 μέρες) προκαταβολικά! Θα την πω την αμαρτία μου! 

Ούτε κι εγώ το ειχα κανει, θα με αγχωνε αυτο. 

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Μια απο τα ιδια πολυς καφες ενα πακετο prince πολυ αγχος τωρα πανε ολα συνταξιουχα ουτε καφες ουτε ποτα ουτε τσιγαρα!

Κι εγώ πολύ τσιγαρο... 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Ούτε κι εγώ το ειχα κανει, θα με αγχωνε αυτο. 

Ναι κι εμένα δεν τις θέλω τις πολλές καταπιέσεις. Δεν τα έκοψες και μια χαρά έμεινες είδες; Άντε και στα δικά μου!

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Καλά εγώ δεν έχω κόψει ούτε τον καφέ (πίνω 2 τη μερα) ούτε το αλκοόλ (1 φορά τη βδομάδα ή στις 10 μέρες) προκαταβολικά! Θα την πω την αμαρτία μου! 

Εγω ηπια στις γιορτες 2 ποτηρια κρασι και την ακουσα!  Προσπαθω να πινω μια φορα τον μηνα τετοια ποσοτητα ενα με δυο ποτηρια κρασι ποτο εχω να πιω 7 μηνες! Δεν ξερω βεβαια αν χρειαζεται τοση αυστηροτητα αυτες οι ποσοτητες δεν πιστευω οτι κανουν τοσο κακο! Χρειαζεται κ λιγο αλκοολ!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Μάντη είπε:

Ααα με καθησυχάσεις και εμενα με τα πονακια! Ποσο περιμένουμε να ειναι σημερα η χορική ;;;;

Χαχααχαχαχ οχιιιιι !!! Προτιμώ χτένια η κυδώνια! !!!

καλα και εγω δε το συζηταωωωωωωω τα πεθενω τα θαλασσινα ολλλαααααααααααααααα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

Εμενα εβγαιναν παντα καθαρα αλλα τωρα στην καλλιεργεια ειχα ενα ασθενως θετικο μικροβιο οποτε ισως απο αυτο δε ξερω....Εμεις πανω που το αποφασισαμε για σπερμοδιαγραμμα δεν ερχεται ο ουρολογος στο μικροβιολογικο... ελπιζω μεσα στην αλλη βδομαδα να ερθει για να το κανουμε.... Οχι τιποτα αλλο ειναι κ ζεστος ο καλος μου τωρα μην αργησει ο γιατρος κ ξενερωσει κ δε θελει να παει! 

εσυ αν δε κανω λαθος εισαι εγκυουλα τωρα ετσι δεν ειναι? που περνατε κ αντιβιωση... Εμενα πολυ καλυτερα θα με κανει να νιωσω να κανω εξετασεις να αρχισω να αποκλειω πραγματα. Αλλα ο γυναικολογος ειναι καθετος ελπιζω να πεισω τουλαχιστον τον ενδοκρινολογο χιχιχιχιχι! Μακαρι να ερθει συντομα το σπορι! 

Θα σου πω τι εγινε με εμας καναμε σπερμοδιαγραμμα σε μικροβιολογικο και απογοητευτικα με και μετα απο 1.5 μηνα καναμε σε κεντρο γονιμοποίησης και καμια σχέση! Αν υπάρχει δυνατότητα κάντε το σε εξειδικευμένο κέντρο! Ναι εμεινα εγκυος τελικα μετα απο προσπαθεια 9 κύκλων οι 2 με στοχευόμενες επαφες με τεστ ωορρηξιας που μαλλον βοήθησαν και αυτα! Τεστ παπ κανω απο τα 16 μου καθε χρονο και εμενα μια φορα ετυχε αυτο!

jgJqp3.png

Just now, MelinaFo είπε:

Εγω ηπια στις γιορτες 2 ποτηρια κρασι και την ακουσα!  Προσπαθω να πινω μια φορα τον μηνα τετοια ποσοτητα ενα με δυο ποτηρια κρασι ποτο εχω να πιω 7 μηνες! Δεν ξερω βεβαια αν χρειαζεται τοση αυστηροτητα αυτες οι ποσοτητες δεν πιστευω οτι κανουν τοσο κακο! Χρειαζεται κ λιγο αλκοολ!

Κοίτα κι εγώ δεν επινα καθημερινά, η βλακεία είναι πως αν θα έβγαινα για ποτο όσο θα ήμουν εξω παραγγελνα. Ο ατιμος ο οργανισμός μου αντέχε. Δεν έκοψα ούτε καφέ ούτε αλκοόλ ούτε τσιγαρο. Θα με αγχωνε αυτο. Θα πιεζομουν. 

nlmNp2.png

18 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Εισαι απιστευτη! Θα ρωτήσεις κ για μας! Αυτό το ερωτημα βασικό γιατί μας απασχολεί καιρό. Εσύ σταθερη ωχρινική δεν έχεις; τι αλλο σε απασχολεί που σκέφτεσαι να τον ρωτήσεις; εμένα δεν μου έρχεται κάτι...

Καλημέρα γλυκές μουυυυυ!!!!!!!!Δύο φορές ανδριαννη μου κατάλαβα ότι είναι 14 μέρες!!!!!!Θα τον ρωτήσω αν οι κύκλοι μου του φαίνοται καλοί!!!!Γιατι οι ορμόνες βγαίνουν καλές αλλά στον υπέρηχο φαίνονται πολυκυστικές!!!Και οι κύκλοι μου είναι 36 μέρες μετά 30 για  2 μήνες και μετά  34!!!  

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Ναι κι εμένα δεν τις θέλω τις πολλές καταπιέσεις. Δεν τα έκοψες και μια χαρά έμεινες είδες; Άντε και στα δικά μου!

Και στα δικα σου και στα δικα σου όμορφη!!! 

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

πηνας μου φενεται αχααχαχχχα η το μωροοοο!!!!

Οχι, αλλα μου τα θυμησες τώρα. Πολύ ωραία!!!! Χαχαχα Χαχαχα 

nlmNp2.png

Just now, Μάντη είπε:

Θα σου πω τι εγινε με εμας καναμε σπερμοδιαγραμμα σε μικροβιολογικο και απογοητευτικα με και μετα απο 1.5 μηνα καναμε σε κεντρο γονιμοποίησης και καμια σχέση! Αν υπάρχει δυνατότητα κάντε το σε εξειδικευμένο κέντρο! Ναι εμεινα εγκυος τελικα μετα απο προσπαθεια 9 κύκλων οι 2 με στοχευόμενες επαφες με τεστ ωορρηξιας που μαλλον βοήθησαν και αυτα! Τεστ παπ κανω απο τα 16 μου καθε χρονο και εμενα μια φορα ετυχε αυτο!

Ας κανει πρωτα εδω περα πρωτα να έχουμε έστω μια εικονα γιατι ειμαι απο νησι κ εδω δεν υπαρχει εξειδικευμενο κεντρο... Αν ανεβω εγω τον αλλο μηνα θα δω μηπως ερθει μαζι.... Γιατι ομως καμια σχεση? το εκαναν με μηχανημα? γιατι εδω μας ειπαν θα γινει κ με τους 2 τροπους κ με μηχανημα κ με το ματι.... Τεστ ωορρηξιας εμεις χρησιμοποιουμε 5 κυκλους τωρα. οποτε στανταρ πετυχαινουμε γονιμες απλα δεν εχει ερθει ακομα!

πρίν από 4 λεπτά , Μάντη είπε:

Έχει τόση διαφορά ε; Και τι έγινε λάθος δηλαδή σε μικροβιολογικό; Ξέρετε αν μπορώ να πω στον ενδοκρινολόγο να γράψει στον άντρα μου σπερμοδιάγραμμα η πρέπει να πάμε ντε και καλά σε ουρολόγο; Για να ξεμπερδεύψουμε με αυτό. Αν υπάρχουν συμβεβλημμένα εξειδικευμένα κέντρα για σπερμοδιόγραμμα θα τα προτιμήσουμε.

19 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Εμείς φάγαμε μουσακά είχα φτιάξει από εχθές για να μην μαγειρεύω σήμερα.

@ntemiiiiii μη μου φας την δουλειά ρε Ντέμι Μουρ!!αν είναι δυνατον!!:P

@Smile89 το μωράκι ήρθε και θα μείνει γερά με τσαμπουκα!! 

@marillia αν δεν είναι στρογγυλό το ωάριο πάει να πει ότι είναι κακής ποιότητας?καλά θα μου πεις κουλη ερώτηση αλλά το είχα απορία γιατί μια φορά ήταν κάπως όταν το είχαμε δει αλλά δεν μου είπε κάτι ο γιατρός πιστεύω για να μην με απιγοητευσει για εκείνο τον μηνα έτσι μου φάνηκε.με ενδιαφέρει και εμενα η ωχρονικη φάση παλιά ερχόταν στις 14 μέρες από το θετικό τεστ τώρα στις 16μερες

Νάτι μου υπάρχει περίπτωση να μην είναι στρογγυλό?Θα ρωτήσω!!!!

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Κοίτα κι εγώ δεν επινα καθημερινά, η βλακεία είναι πως αν θα έβγαινα για ποτο όσο θα ήμουν εξω παραγγελνα. Ο ατιμος ο οργανισμός μου αντέχε. Δεν έκοψα ούτε καφέ ούτε αλκοόλ ούτε τσιγαρο. Θα με αγχωνε αυτο. Θα πιεζομουν. 

Εμεις πηραμε μια αποφαση! Μετα την αποβολη δεν θα επετρεπα καμια εξαρτηση μ ή συνηθεια μ να μπλοκαρει αυτο που επιθυμουμε τοσο πολυ! Ειχα ηδη κοψει το τσιγαρο ενα χρονο κ απο τοτε προσπαθω να αθλουμαι να τρωω υγιεινα σε λογικα πλαισια βεβαια! Ειναι κ ψυχολογικο νιωθω οτι κανω μια σοβαρη προσπαθεια! Μην ξεχνας οτι εγω εχω το χειροτερο παραγοντα υπογονιμοτητας κ αυτος ειναι η ηλικια μ

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...