Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Blu24 είπε:

τα ραντεβού με τους άλλους γιατρούς που θέλεις να δεις γιατί δεν τα κάνεις μέσω skype; Για να μην περιορίζεσαι λόγω αποστάσεις 

Κατάλαβα εντάξει αλλά νομίζω δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο γιατί έχω καλή εικόνα ενδομητρίου !! 
      πάντως έχω διαβάσει πως και κακής ποιότητας βλαστοκύστες έχουν δώσει τελειομηνες εγκυμοσύνες αλλά θα το συζητήσω για τον προεμφυτευτικό !! Ελπίζω βέβαια αυτήν την φορά να έχουμε καλύτερες βλαστοκύστες !! 

κακές εικονικά βλαστοκύστες που τελικά ήταν ποιοτικά εσωτερικά. Αυτές έδωσαν τελειώμηνες εγκυμοσύνες. Εάν όλα είναι τα υπόλοιπα είναι καλά, μια υγιής βλστοκύστη οποιασδήποτε βαθμολογίες θα δώσει εγκυμοσύνη και μωρό. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 23 λεπτά , Μάντη είπε:

Εμεις δεν τρώμε μύδια!  Δεν εχω φαει ποτε νομίζω! 

Ναι θα την κάνω!  

Και εγω εχω πονακια...

breee ζεις μεσα στη θαλασσα και δεν εχεις φαει μυδια??

πρίν από 16 λεπτά , BettySt είπε:

Γειά σας κορίτσια και καλή εβδομάδα! Καλά αποτελέσματα στα κορίτσια πού έχουν γιατρό σήμερα ή περιμένουν αποτελέσματα από εξετάσεις 

Καλημέρα!!! Καλή εβδομάδα!!! 

nlmNp2.png

πρίν από 20 λεπτά , MelinaFo είπε:

Καλημερα κοριτσακια καλη βδομαδα!

Καλα αποτελεσματα βλεπω πολλες εξετασεις και χρονια πολλα @noni90 πολυχρονη και συντομα εγκυουλα!

@Nati85 τον στριμωξες τον νατο?!?!

@Ungry girl μυδακια ε?? Τελεια τα λιγουρευτηκα! Ο μελινος δεν τα χορταινει ειδικα αχνιστα με το κελυφος! Και τσιπουρακι μαζι αχχαχαχα

@alina80 κανε την εκπληξη ρε παιδι μ να τρελαθουμε!!!!

@Smile89 ποσα μποφορ εχει σημερα? Ελπιζω να μην κουναει πολυ!

ωραια ειναι τα ατημα οπως και να τα κανεις απλα εγω τα εκανα κοκκινα με ρυζακι για κυριος φαγειτο!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , BettySt είπε:

Κάνε κανονικό ελληνικό ελαφρύ. 

Ναι το ντεκαφεινε είναι μια αηδία και μισή , άσε που είναι μόνο η ιδέα μας που είναι και καλά πιό υγιεινος επειδή έχει λιγότερη καφεΐνη. Δεν είναι καθόλου γιατί για να βγάλουν τη καφεΐνη το επεξεργασουν με κάτι χημικές ουσίες και για αυτό ίσως έχει αυτή τη απαίσια γεύση 

ναι αυτο ακριβως!!! θα τον κοψω τον καφε να τελειωνω .... 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 54 λεπτά , noni90 είπε:

Ελπιζω να τον πεισω. μη παει τσαμπα το 70αρι.... Αφου θα μου γραψει θυρεοειδη ας μου γραψει κ τα αλλα... αχ.... κ με πηρε ο γυναικολογος κ ειμαι στη δουλεια.. κ μου ειπε το παπ δε βγηκε πολυ καλο κ να τον παρω το μεσημερι....... Εχω κ γενεθλθια σημερα μου εκανε τη καρδια περιβολι!

Χρόνια πολλά κοριτσι και πολύ σύντομα να μείνεις έγκυος! Μην αγχώνεσαι, δεν θα είναι κάτι σοβαρό, θα το φτιάξετε γρήγορα ότι και να είναι. 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 7 λεπτά , BettySt είπε:

Κάνε κανονικό ελληνικό ελαφρύ. 

Ναι το ντεκαφεινε είναι μια αηδία και μισή , άσε που είναι μόνο η ιδέα μας που είναι και καλά πιό υγιεινος επειδή έχει λιγότερη καφεΐνη. Δεν είναι καθόλου γιατί για να βγάλουν τη καφεΐνη το επεξεργασουν με κάτι χημικές ουσίες και για αυτό ίσως έχει αυτή τη απαίσια γεύση 

Εγώ Παντως ελληνικό πίνω... τελειος... 

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Μύδια σαγανακι.... τελειαααα.... 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 6 λεπτά , ada32 είπε:

Καλη εβδομαδα να εχουμε! καλα ειμαι , περιμενω την 2η χοριακη σημερα κ εχω ραντεβου με παθολογο. .. κατα τα αλλα ολα καλα. εκτος απο κατι τσμπιματα που νιωθω στην μητρα , σαν πονακια ( που ο γιατρος μου ειπε να μην ανησυχω.)  

Ααα με καθησυχάσεις και εμενα με τα πονακια! Ποσο περιμένουμε να ειναι σημερα η χορική ;;;;

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Χαχααχαχαχ οχιιιιι !!! Προτιμώ χτένια η κυδώνια! !!!

jgJqp3.png

πρίν από 9 λεπτά , ada32 είπε:

Καλη εβδομαδα να εχουμε! καλα ειμαι , περιμενω την 2η χοριακη σημερα κ εχω ραντεβου με παθολογο. .. κατα τα αλλα ολα καλα. εκτος απο κατι τσμπιματα που νιωθω στην μητρα , σαν πονακια ( που ο γιατρος μου ειπε να μην ανησυχω.)  

Αντε καλα αποτέλεσμα!!!! Εννοείται να μην ανησυχεις, μεγαλώνει, ο μικρό ένοικος θέλει απλα..... 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

Εγω πινω μισο ελληνικο διπλο καθε πρωι κ τπτ αλλο! Χαχαχαχαχα

Μου εμεινε απο τοτε με την εγκυμοσυνη κ μετα η γιατρος μ ειπε καλο ειναι να αποφευγεις καφεινη κ αλκοολ! Ολα τα εχουμε κοψει να δουμε ποτε θα γινει το θαυμα για να πουμε χαλαλι!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Just now, MelinaFo είπε:

Εχω πινω μισο ελληνικο διπλο καθε πρωι κ τπτ αλλο! Χαχαχαχαχα

Μου εμεινε απο τοτε με την εγκυμοσυνη κ μετα η γιατρος μ ειπε καλο ειναι να αποφευγεις καφεινη κ αλκοολ! Ολα τα εχουμε κοψει να δουμε ποτε θα γινει το θαυμα για να πουμε χαλαλι!

Εγώ λογο δουλειάς κύριως επινα τρεις την ημέρα καμια φορα..  

nlmNp2.png

1 hour ago, noni90 είπε:

Στο γυναικολογο ειπα οτι προσπαθω 10 μηνες κ δε μου εγραψε τιποτα ειπε μετα απο 1.5 χρονο προσπαθειων.... 

Εγω δε θα αγχωθω καθολου ισα ισα θα ηρεμησω αμα βρω τι φταιει. κ αν δε βρω τουλαχιστον να αποκλειω ενδεχομενα. 

1 hour ago, noni90 είπε:

Ελπιζω να τον πεισω. μη παει τσαμπα το 70αρι.... Αφου θα μου γραψει θυρεοειδη ας μου γραψει κ τα αλλα... αχ.... κ με πηρε ο γυναικολογος κ ειμαι στη δουλεια.. κ μου ειπε το παπ δε βγηκε πολυ καλο κ να τον παρω το μεσημερι....... Εχω κ γενεθλθια σημερα μου εκανε τη καρδια περιβολι!

Χρόνια πολλαααααααα ευχομαι συντομα να εχεις το σπορακι σου μεσα σου!!!! Κορίτσι μου και εμενα ο γυναικολογος πριν ενα μηνα που πηγα δεν ηθελε να μου γραψει τιποτα λογο ηλικίας για να μην αγχώνομαι ... Μονο σπερμοδιαγραμμα ειπε οτι καλα καναμε και το καναμε! Ξεκίνα απο εκει! Και μετα σταδιακα αν θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα ξεκινά και κανε καποιες αιματολογικές!  Οσο για το παπ το πολυ πολυ να ειδε τιποτα αλλοιώσεις απο μικροβιο και να κανεις θεραπεια και μετα απο 3 μηνες παλι τεστ παπ... Μου εχει συμβεί! 

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

πρίν από 5 λεπτά , MelinaFo είπε:

Εγω πινω μισο ελληνικο διπλο καθε πρωι κ τπτ αλλο! Χαχαχαχαχα

Καλά εγώ δεν έχω κόψει ούτε τον καφέ (πίνω 2 τη μερα) ούτε το αλκοόλ (1 φορά τη βδομάδα ή στις 10 μέρες) προκαταβολικά! Θα την πω την αμαρτία μου! 

Just now, Μάντη είπε:

Χρόνια πολλαααααααα ευχομαι συντομα να εχεις το σπορακι σου μεσα σου!!!! Κορίτσι μου και εμενα ο γυναικολογος πριν ενα μηνα που πηγα δεν ηθελε να μου γραψει τιποτα λογο ηλικίας για να μην αγχώνομαι ... Μονο σπερμοδιαγραμμα ειπε οτι καλα καναμε και το καναμε! Ξεκίνα απο εκει! Και μετα σταδιακα αν θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα ξεκινά και κανε καποιες αιματολογικές!  Οσο για το παπ το πολυ πολυ να ειδε τιποτα αλλοιώσεις απο μικροβιο και να κανεις θεραπεια και μετα απο 3 μηνες παλι τεστ παπ... Μου εχει συμβεί! 

Εμενα εβγαιναν παντα καθαρα αλλα τωρα στην καλλιεργεια ειχα ενα ασθενως θετικο μικροβιο οποτε ισως απο αυτο δε ξερω....Εμεις πανω που το αποφασισαμε για σπερμοδιαγραμμα δεν ερχεται ο ουρολογος στο μικροβιολογικο... ελπιζω μεσα στην αλλη βδομαδα να ερθει για να το κανουμε.... Οχι τιποτα αλλο ειναι κ ζεστος ο καλος μου τωρα μην αργησει ο γιατρος κ ξενερωσει κ δε θελει να παει! 

εσυ αν δε κανω λαθος εισαι εγκυουλα τωρα ετσι δεν ειναι? που περνατε κ αντιβιωση... Εμενα πολυ καλυτερα θα με κανει να νιωσω να κανω εξετασεις να αρχισω να αποκλειω πραγματα. Αλλα ο γυναικολογος ειναι καθετος ελπιζω να πεισω τουλαχιστον τον ενδοκρινολογο χιχιχιχιχι! Μακαρι να ερθει συντομα το σπορι! 

πρίν από 4 λεπτά , Smile89 είπε:

Εγώ λογο δουλειάς κύριως επινα τρεις την ημέρα καμια φορα..  

Μια απο τα ιδια πολυς καφες ενα πακετο prince πολυ αγχος τωρα πανε ολα συνταξιουχα ουτε καφες ουτε ποτα ουτε τσιγαρα!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...