Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Μπράβο σου ρε θηρίο! Κι εγώ έτσι είμαι δεν λέω τίποτα όσο βιώνω κάτι δύσκολο, το τακτοποιώ πρώτα και μετά ξεσπάω! 

@ada32 βρε εννοείται καλά κάνεις κι εγώ θα έκανα τεστ χωρίς τελειωμό! Κάτσε να μείνω βέβαια πρώτα χαχα! Πίστεψέ το εσύ, όλα καλά πάνε! Τελικά δεν θα το πείτε σε κανέναν; Ούτε καν γονείς;

ναι δεν φοβαμαι γενικα... Ολα καλα! Θα ξερω το απογευμα!

@ada32 να σου στειλω κ τα δικα μου ρε κοριτσι... ακλαφτα πανε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 9 λεπτά , kido είπε:

Μπράβο σου ρε θηρίο! Κι εγώ έτσι είμαι δεν λέω τίποτα όσο βιώνω κάτι δύσκολο, το τακτοποιώ πρώτα και μετά ξεσπάω! 

@ada32 βρε εννοείται καλά κάνεις κι εγώ θα έκανα τεστ χωρίς τελειωμό! Κάτσε να μείνω βέβαια πρώτα χαχα! Πίστεψέ το εσύ, όλα καλά πάνε! Τελικά δεν θα το πείτε σε κανέναν; Ούτε καν γονείς;

οχιιιιιι  !!!!  μονο σε μια ξαδεφη μου το ειπα τωρα που ειναι μακρια κ μιλαμε απο το φεις, γτ  γεννησε πριν λιγο κ να μου δινει συμβουλες!!!   εγω εχω σκοπο αν ολα πανε καλα μετα την αυχενικη .

θα εξαρτηθει βεβαια απο τις αναγουλες που θα εχω , κ αν θα χρειαστω βοηθεια.. θα δειξει .

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 17 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ωραιοτατο και εγω αναμεσα σε σπανακορυζο και μυδια ημουν αλλα νίκησαν τα μύδια ,ααχαχχα

Εμεις δεν τρώμε μύδια!  Δεν εχω φαει ποτε νομίζω! 

πρίν από 16 λεπτά , ada32 είπε:

οσο πιο ανεβασμενη ειναι , τοσο πιο καλη ειναι η μητρα για να εμφυτευτει καλα το εμβρυο. αν ειναι χαμηλη θ απρεπει να παρεις προγεστερονη..κανε την μονη σου προληπτικα . κ εγω την εκανα. 

οσο για το τεστ αν ηταν πιο εντονο , τοτε μην ανησυχεις για τιποτα!!!

Χρονια πολλα!!! ολα διορθωντονται , να μην ανησυχεις!!1

Ναι θα την κάνω!  

πρίν από 6 λεπτά , ada32 είπε:

εστειλα τον αντρα μου για την χοριακη , ισως να την παρει νωριτερα αυτος αν κ αυτες ειναι οτι να ναι εκει κ τα δινουν μονο με ταυτοτητα...

σημερα εχω πονο στα αριστερα.. σαν κατι να με τρυπαει κ με αφηνει.. γενικα νιωθω πονακια κ ελιπζω να ειναι φυσιολογικο ..

Και εγω εχω πονακια...

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Καλημερα κοριτσακια καλη βδομαδα!

Καλα αποτελεσματα βλεπω πολλες εξετασεις και χρονια πολλα @noni90 πολυχρονη και συντομα εγκυουλα!

@Nati85 τον στριμωξες τον νατο?!?!

@Ungry girl μυδακια ε?? Τελεια τα λιγουρευτηκα! Ο μελινος δεν τα χορταινει ειδικα αχνιστα με το κελυφος! Και τσιπουρακι μαζι αχχαχαχα

@alina80 κανε την εκπληξη ρε παιδι μ να τρελαθουμε!!!!

@Smile89 ποσα μποφορ εχει σημερα? Ελπιζω να μην κουναει πολυ!

• Ευχαριστώ 1

tpnxp3.png

9 ώρες πρίν, MelinaFo είπε:

Νυχτοπουλι! Γυρισε το καμαρι μ περιμενω να βγει απο το μπανιο για να κανουμε νανακια!

Αντε εγω εσυ γτ δεν κοιμασαι?

Χαχαχα Χαχαχα καλημέρα οταν ειναι ο αγαπημένος μου βραδυνός στην δουλειά δύσκολα κοιμαμαι οποτε χαζευα tv

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , noni90 είπε:

ναι δεν φοβαμαι γενικα... Ολα καλα! Θα ξερω το απογευμα!

@ada32 να σου στειλω κ τα δικα μου ρε κοριτσι... ακλαφτα πανε!

χαχαχα δεν κανω αλλα !! φτανει!!!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

1 hour ago, ada32 είπε:

Καλημερα και απο μενα! εγω το απογευμα τα περιμενω τα αποτελεσματα με mail. γυρω στις 6.3 - 7.  μην σε ανησυχει το στηθος σου .εμενα ξεκινησε να ποναει απο την Παρασκευη. (4 μερες καθυστερηση) . εγω χθες εκανα ενα τεστακι !! πειραματα να δω ποσο σκουρινε κ μου βγηκε πιο χοντρη απο τη γραμμη ελεγχου κ σκουρη κατευθειαν!!  αν εχεις αμφιβολιες , κανε ενα τεστακι για να ηρεμησεις..

Καλημερα και χρονια σου πολλα!  καλη επιτυχια σημερα!!!

ΚΑλημερα κοριτσια!! 

@alina80  ποτε δεν ξερεις?? ποτε περιμενεις? 

@zina7777 παρε τον να πας νωριτερα αν εχει..

@Smile89 πως εισαι κοριτσι μου? 

@antrianni καλα αποτελεσματα!!

Καλημέρα κορίτσι μου καλη εβδομάδα καλα είμαι. Εσύ πως είσαι? 

πρίν από 44 λεπτά , alina80 είπε:

Άντε καλά. Με πείσατε (τραβάτε με κι ας κλαίω!). 

@Smile89 πού είσαι; Πώς είσαι σήμερα; 

Μα καλά. Οικονομία στον ΕΟΠΥΥ θέλουν να κάνουν; Αν σου πει μα και μου, πες του ότι είναι σημαντικό για εσένα ακόμα και για ψυχολογικούς λόγους. Να ηρεμήσεις. 

Έλα μου καλημέρα μοοοοολις ξύπνησα..... σμουυυυτσ!!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 3 λεπτά , MelinaFo είπε:

Καλημερα κοριτσακια καλη βδομαδα!

Καλα αποτελεσματα βλεπω πολλες εξετασεις και χρονια πολλα και @noni90 πολυχρονη και συντομα εγκυουλα!

@Nati85 τον στριμωξες τον νατο?!?!

@Ungry girl μυδακια ε?? Τελεια τα λιγουρευτηκα! Ο μελινος δεν τα χορταινει ειδικα αχνιστα με το κελυφος! Και τσιπουρακι μαζι αχχαχαχα

@alina80 κανε την εκπληξη ρε παιδι μ να τρελαθουμε!!!!

@Smile89 ποσα μποφορ εχει σημερα? Ελπιζω να μην κουναει πολυ!

Χαχαχα Χαχαχα ακόμη ειναι νωρίς για να Ξερω..  

3 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Καλημέρα κόρες. Δευτέρα είναι θα περάσει! (Έρχεται και τριήμερο, το λέω μπας και γλυκάνει λίγο...μπα. Ακόμα Δευτέρα ειναι:mad:)

Τρεεελη!!! 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Bela είπε:

Καλημέρα!!!!! Έχω σταθερό κύκλο δεν έχω πολυκυστικες. Είχα υψηλή προλακτινη που διορθώθηκε και αυτή. Όπως έχω πει γιατί γράφω και στο άλλο θέμα 1 - 2 κύκλους παρακολούθησα με τον γιατρό την ωορρηξία και την μια δεν έγινε καθόλου ή δεν ήταν καλή.  Γι αυτό μου είπε ο γιατρός να αρχίσω κλομιφαινη. Τι να σου πω δεν ξέρω γιατί δεν σου έλεγε να κάνεις προγεστερόνη και συ.. Λογικά σήμερα θα ξεκινήσω και γω τον 3ο κύκλο και βλέπουμε..

Μετα το ειδα οτι γραφεις κ στο αλλο θέμα. Κ μενα ο γιατρός ειναι σιγουρος οτι θα μεινω 3ο ή 4ο κύκλο. Στους προηγουμενους επεφτε σκ ή αργία γι αυτο δεν έκανα προγ. Θα πας να σε δει πρωτα για να ξεκινήσεις; καλή μας επιτυχία!

4 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Πολύχρονη! Υγεία και Ευτυχία!

Μια άριστη εξέταση!

Άντε ωραία! Καλά αποτελέσματα!

Καλημέρα σε όλες! Καλή εβδομάδα!

Κι εγώ το απόγευμα έχω γιατρό, αγωνιώ να ακούσουμε καρδούλα!

Αντε με το καλό να ακουσεις την Καρδουλα, ο πιο όμορφος ηχος. 

11 ώρες πρίν, orianna είπε:

ελενακι μου τι κανεις?πλησιαζει ο καιρος ε?η μπουμπου τι κανει?

εγω φουσκωνω κ καθε μερα ανυπομονω να τον ακουσω για να δω οτι ειναι καλα..εχω β επιπεδου το πρωι κ μολις θυμηθηκα οτι εχω κ γενεθλια σημερα.. περιμενω πως κ πως την εξεταση κ παραλιγο να ξεχασω τα γενεθλια μου..χαχα

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!! Με το καλό το νινακι!!! 

• Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

πρίν από 3 λεπτά , andrianni είπε:

Μετα το ειδα οτι γραφεις κ στο αλλο θέμα. Κ μενα ο γιατρός ειναι σιγουρος οτι θα μεινω 3ο ή 4ο κύκλο. Στους προηγουμενους επεφτε σκ ή αργία γι αυτο δεν έκανα προγ. Θα πας να σε δει πρωτα για να ξεκινήσεις; καλή μας επιτυχία!

Αυτή η σιγουριά του Και μένα με τρελαίνει... τελοσπαντων χαχαχα!!! Εγώ μένω επαρχία και ο γιατρός μου είναι Αθήνα. Μιλάμε στο τηλέφωνο του στέλνω εξετάσεις κλπ και με κατευθύνει!!! Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να ανεβαίνω Αθήνα 1 ή 2 φορές το μήνα. Τον υπέρηχο τον κάνω στον γιατρό της πόλης μου. Άντε Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!!!! Εσένα γιατί σου άρχισε την κλομιφαινη;; 

πρίν από 56 λεπτά , ada32 είπε:

κανε ενα τστακι κ εσυ Τεταρτη τοτε!!

ΚΑλημερα ! σημερα που λες εκανα ελληνικο ντεκαφεινε ! μια αηδια ειναι ....χαχαχα μαλλον θα τον κοψω εντελως τον καφε ..

Κάνε κανονικό ελληνικό ελαφρύ. 

Ναι το ντεκαφεινε είναι μια αηδία και μισή , άσε που είναι μόνο η ιδέα μας που είναι και καλά πιό υγιεινος επειδή έχει λιγότερη καφεΐνη. Δεν είναι καθόλου γιατί για να βγάλουν τη καφεΐνη το επεξεργασουν με κάτι χημικές ουσίες και για αυτό ίσως έχει αυτή τη απαίσια γεύση 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 13 λεπτά , Smile89 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου καλη εβδομάδα καλα είμαι. Εσύ πως είσαι? 

Έλα μου καλημέρα μοοοοολις ξύπνησα..... σμουυυυτσ!!! 

Καλη εβδομαδα να εχουμε! καλα ειμαι , περιμενω την 2η χοριακη σημερα κ εχω ραντεβου με παθολογο. .. κατα τα αλλα ολα καλα. εκτος απο κατι τσμπιματα που νιωθω στην μητρα , σαν πονακια ( που ο γιατρος μου ειπε να μην ανησυχω.)  

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...