Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, kido είπε:

Ρε συ κι εγώ που είμαι 30 τα ίδια, νομίζουν ότι θα αγχωθούμε πιο πολυ ψάχνοντας γι αυτό αρνούνται οι πιο πολλοί. Μπορεί και να έχουν δίκιο γιατί όσο ψάχνεις βρίσκεις. Αλλά κι αν είναι κάτι που πρέπει να φτιαχτεί γιατί να μην το εντοπίσουμε; Δεν ξέρω... Εσύ πες ότι προσπαθείς τουλάχιστον ένα 9μηνο και θες να ξεαγχωθείς έτσι, ότι θα δεις κι ότι όλα δουλεύουν καλά, κι αυτό είναι το θέμα στην τελική! 

Στο γυναικολογο ειπα οτι προσπαθω 10 μηνες κ δε μου εγραψε τιποτα ειπε μετα απο 1.5 χρονο προσπαθειων.... 

Εγω δε θα αγχωθω καθολου ισα ισα θα ηρεμησω αμα βρω τι φταιει. κ αν δε βρω τουλαχιστον να αποκλειω ενδεχομενα. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, ada32 είπε:

μαντη μου μην κανεις χοριακη τοσο νωρις ξανα . καλυτερα παρασκευη.. για να δειξει κ ενα καλο νουμερο . μη τρεχεις καθε 3 κ λιγο στα μικροβιολογικα. προγεστερονη να κανεις

καλημερα , ποσο καιρο εχεις που επαιρνες το χαπι για να κατεβασεις την προλακτινη? εγω στον 2ο κυκλο εμεινα με τo dostinex.

Εσένα ada32 γιατί σου άρχισε την κλομιφαινη;;

Just now, noni90 είπε:

Στο γυναικολογο ειπα οτι προσπαθω 10 μηνες κ δε μου εγραψε τιποτα ειπε μετα απο 1.5 χρονο προσπαθειων.... 

Εγω δε θα αγχωθω καθολου ισα ισα θα ηρεμησω αμα βρω τι φταιει. κ αν δε βρω τουλαχιστον να αποκλειω ενδεχομενα. 

Κι εγώ ακριβώς έτσι λειτουργώ. Δεν πειράζει, θα στα γράψει ο ενδοκρινολόγος αυτά που δεν σου έγραψε ο γυναικολόγος. Το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι! Πες extra ότι το 10μηνο είναι με τεστ οωρρηξίας, άρα είσαι σίγουρα εντός γόνιμων :confused:

πρίν από 6 λεπτά , alina80 είπε:

Άντε καλά. Με πείσατε (τραβάτε με κι ας κλαίω!). 

@Smile89 πού είσαι; Πώς είσαι σήμερα; 

Μα καλά. Οικονομία στον ΕΟΠΥΥ θέλουν να κάνουν; Αν σου πει μα και μου, πες του ότι είναι σημαντικό για εσένα ακόμα και για ψυχολογικούς λόγους. Να ηρεμήσεις. 

Νομίζω έχουν ένα όριο στα παραπεμπτικά εξετάσεων. Αλλά αυτό να πρέπει να πεις "ψέμματα" στο γιατρό για να μπορέσεις να κάνεις τις εξετάσεις που θες είναι μάστιγα!

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Κι εγώ ακριβώς έτσι λειτουργώ. Δεν πειράζει, θα στα γράψει ο ενδοκρινολόγος αυτά που δεν σου έγραψε ο γυναικολόγος. Το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι! Πες extra ότι το 10μηνο είναι με τεστ οωρρηξίας, άρα είσαι σίγουρα εντός γόνιμων :confused:

Ελπιζω να τον πεισω. μη παει τσαμπα το 70αρι.... Αφου θα μου γραψει θυρεοειδη ας μου γραψει κ τα αλλα... αχ.... κ με πηρε ο γυναικολογος κ ειμαι στη δουλεια.. κ μου ειπε το παπ δε βγηκε πολυ καλο κ να τον παρω το μεσημερι....... Εχω κ γενεθλθια σημερα μου εκανε τη καρδια περιβολι!

1 ώρα πρίν, alina80 είπε:

Κορίτσι να κάνεις αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αν αγχώνεσαι κάνε και ένα αύριο. 

Ισως και να κανω αυριο δεν ξερω....! Αμα δω και αγχώνομαι θα κανω!

1 ώρα πρίν, Ungry girl είπε:

Καλεεεεε που ειστε!!! Εγω σχολασα παω σπιτι να κάνω μυδοπιλαφο και μπροκολακι για τον αντρουλη μου!! Εσείς τι θα φτιάξετε???

Αννουλααα εγω φτιαχνω σπανακόρυζο! !!!

πρίν από 40 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα και απο μενα! εγω το απογευμα τα περιμενω τα αποτελεσματα με mail. γυρω στις 6.3 - 7.  μην σε ανησυχει το στηθος σου .εμενα ξεκινησε να ποναει απο την Παρασκευη. (4 μερες καθυστερηση) . εγω χθες εκανα ενα τεστακι !! πειραματα να δω ποσο σκουρινε κ μου βγηκε πιο χοντρη απο τη γραμμη ελεγχου κ σκουρη κατευθειαν!!  αν εχεις αμφιβολιες , κανε ενα τεστακι για να ηρεμησεις..

Καλημερα και χρονια σου πολλα!  καλη επιτυχια σημερα!!!

ΚΑλημερα κοριτσια!! 

@alina80  ποτε δεν ξερεις?? ποτε περιμενεις? 

@zina7777 παρε τον να πας νωριτερα αν εχει..

@Smile89 πως εισαι κοριτσι μου? 

@antrianni καλα αποτελεσματα!!

Ada μου εκανα ενα τεστακι χθες το απογευμα που ειχα 3 ωρες να παω τουαλετα με σχετικα λιγα υγρα! Και ηταν ποιο έντονη απο το Σάββατο που ξανα εκανα! Μιας και εχω ακομα 4 τεστακια μπορει να κανω και σημερα ενα!

πρίν από 29 λεπτά , ada32 είπε:

μαντη μου μην κανεις χοριακη τοσο νωρις ξανα . καλυτερα παρασκευη.. για να δειξει κ ενα καλο νουμερο . μη τρεχεις καθε 3 κ λιγο στα μικροβιολογικα. προγεστερονη να κανεις

καλημερα , ποσο καιρο εχεις που επαιρνες το χαπι για να κατεβασεις την προλακτινη? εγω στον 2ο κυκλο εμεινα με τo dostinex.

Ναι θα προσπαθήσω να κρατηθώ!  Προγεστερόνη ;;; δεν μου ειπε κατι ο γιατρος.. Τι δείχνει ;

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

Ελπιζω να τον πεισω. μη παει τσαμπα το 70αρι.... Αφου θα μου γραψει θυρεοειδη ας μου γραψει κ τα αλλα... αχ.... κ με πηρε ο γυναικολογος κ ειμαι στη δουλεια.. κ μου ειπε το παπ δε βγηκε πολυ καλο κ να τον παρω το μεσημερι....... Εχω κ γενεθλθια σημερα μου εκανε τη καρδια περιβολι!

Κορίτσι @noni90χρόνια σου πολλά!! Σύντομα διπλή ευχομαι!! Μην ανησυχείς θα είναι καμιά τραχιλίτιδα; Δεν σου είπε πολλά... Είχα κι εγώ βρει στο ΠΑΠ και δεν είναι τίποτα, πήρα πρεβιοτικά υπόθετα και κολπική αντιβίωση μόνο!

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Ada μου εκανα ενα τεστακι χθες το απογευμα που ειχα 3 ωρες να παω τουαλετα με σχετικα λιγα υγρα! Και ηταν ποιο έντονη απο το Σάββατο που ξανα εκανα! Μιας και εχω ακομα 4 τεστακια μπορει να κανω και σημερα ενα!

Ναι θα προσπαθήσω να κρατηθώ!  Προγεστερόνη ;;; δεν μου ειπε κατι ο γιατρος.. Τι δείχνει ;

Εξάντλησέ τα τα τεστ εγκυμοσύνης σαν την Αντα κι εσύ λοιπόν! Ένα κάθε μέρα έτσι για το πείραμα, ως την παρασκευή που θα πας για χοριακή, βγαίνουν ακριβώς!

• Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Κορίτσι @noni90χρόνια σου πολλά!! Σύντομα διπλή ευχομαι!! Μην ανησυχείς θα είναι καμιά τραχιλίτιδα; Δεν σου είπε πολλά... Είχα κι εγώ βρει στο ΠΑΠ και δεν είναι τίποτα, πήρα πρεβιοτικά υπόθετα και κολπική αντιβίωση μόνο!

Σε ευχαριστω καλη μου!!! Κι εσυ διπλη και τριπλη αμα θελεις!!!

αυτα τα υποθετα που λες μου τα εδωσε κ εμενα κ πηρα κ ζιθρομαξ γτ στη καλλιεργεια βγηκαν ασθενως θετικα χλΑμυδια. οχι δε μπορουσα κ να μιλησω γτ ειμαι με συναδελφο στο γραφειο.... και το ηξερε οτι δουλευω οποτε μου ειπε θα σε παρω το μεσημερι... να ειδες για αυτο ας πουμε δεν αγχωνομαι καθολου. το βρηκε το διορθωνω τελος.

πρίν από 6 λεπτά , noni90 είπε:

Εγω θα παω κ θα προσπαθησω να τον πεισω να μου γραψει..... Πιο πολυ αγχωνομαι αν θα μου τις γραψει παρα για το αν θα βγουν καλες.. Βλεπεις επειδη ειμαι 28 ολοι λενε ειμαι μικροι κ κανεις δε μου γραφει τιποτα!

πες οτι προσπαθεις πανω απο 1 χρονο εντατικα με τεστ ωορηξιας.. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Σε ευχαριστω καλη μου!!! Κι εσυ διπλη και τριπλη αμα θελεις!!!

αυτα τα υποθετα που λες μου τα εδωσε κ εμενα κ πηρα κ ζιθρομαξ γτ στη καλλιεργεια βγηκαν ασθενως θετικα χλΑμυδια. οχι δε μπορουσα κ να μιλησω γτ ειμαι με συναδελφο στο γραφειο.... και το ηξερε οτι δουλευω οποτε μου ειπε θα σε παρω το μεσημερι... να ειδες για αυτο ας πουμε δεν αγχωνομαι καθολου. το βρηκε το διορθωνω τελος.

Ευχαριστώ! Ε όχι και τριπλή! Ένα ας έρθει τη φορά και βλέπουμε! Χαχα!

Ναι εννοείται ό,τι βρίσκουμε και φτιαχνεται είναι καλό γιατί είναι ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο. Καλά κάνεις και δεν αγχώνεσαι γι αυτά, τίποτα δεν είναι. Βασικά μπορείς να το εκμεταλλευτείς και να της ζητήσεις και επανάληψη καλλιέργειας τώρα με το ΠΑΠ για να δεις αν θα βγει καθαρή μετά την αγωγή να ησυχάσεις.

πρίν από 8 λεπτά , Μάντη είπε:

Ωραιοτατο και εγω αναμεσα σε σπανακορυζο και μυδια ημουν αλλα νίκησαν τα μύδια ,ααχαχχα

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Μάντη είπε:

οσο πιο ανεβασμενη ειναι , τοσο πιο καλη ειναι η μητρα για να εμφυτευτει καλα το εμβρυο. αν ειναι χαμηλη θ απρεπει να παρεις προγεστερονη..κανε την μονη σου προληπτικα . κ εγω την εκανα. 

οσο για το τεστ αν ηταν πιο εντονο , τοτε μην ανησυχεις για τιποτα!!!

πρίν από 13 λεπτά , noni90 είπε:

Χρονια πολλα!!! ολα διορθωντονται , να μην ανησυχεις!!1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Ευχαριστώ! Ε όχι και τριπλή! Ένα ας έρθει τη φορά και βλέπουμε! Χαχα!

Ναι εννοείται ό,τι βρίσκουμε και φτιαχνεται είναι καλό γιατί είναι ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο. Καλά κάνεις και δεν αγχώνεσαι γι αυτά, τίποτα δεν είναι. Βασικά μπορείς να το εκμεταλλευτείς και να της ζητήσεις και επανάληψη καλλιέργειας τώρα με το ΠΑΠ για να δεις αν θα βγει καθαρή μετά την αγωγή να ησυχάσεις.

αυτο θα κανω καλη η ιδεα σου!!!! 

δεν εχω κανενα θεμα εδω πηγα για παρακεντηση στο θυρεοειδη μου κ βιοψια μονη μου κ δε το ειχα πει σε κανεναν.. 

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Χρονια πολλα!!! ολα διορθωντονται , να μην ανησυχεις!!1

Ευχαριστω κ εσυ οτι ποθεις!!! Δεν ανησυχω καθολου καλο ειναι που τα βρισκω για να ξεμπερδευω ενα ενα/...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , kido είπε:

Εξάντλησέ τα τα τεστ εγκυμοσύνης σαν την Αντα κι εσύ λοιπόν! Ένα κάθε μέρα έτσι για το πείραμα, ως την παρασκευή που θα πας για χοριακή, βγαίνουν ακριβώς!

χαχαχαχα ναι !! εγω αυτην την φορα εκαν 5 τεστ κ εχω ενα ακομα! :P  τα εντονα μου ηταν την τριτη  με την χοριακη , κ χθες το βραδυ που ητανν πολυ εντονο κ χοντρη η γραμμη .. αντε να δουμε γτ κραταω πολυ μικρο καλαθι αυτη την φορα... αν πανε ολα καλα κ κλεισω 3μηνο τοτε θα ηρεμησω....

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

αυτο θα κανω καλη η ιδεα σου!!!! 

δεν εχω κανενα θεμα εδω πηγα για παρακεντηση στο θυρεοειδη μου κ βιοψια μονη μου κ δε το ειχα πει σε κανεναν.. 

Μπράβο σου ρε θηρίο! Κι εγώ έτσι είμαι δεν λέω τίποτα όσο βιώνω κάτι δύσκολο, το τακτοποιώ πρώτα και μετά ξεσπάω! 

@ada32 βρε εννοείται καλά κάνεις κι εγώ θα έκανα τεστ χωρίς τελειωμό! Κάτσε να μείνω βέβαια πρώτα χαχα! Πίστεψέ το εσύ, όλα καλά πάνε! Τελικά δεν θα το πείτε σε κανέναν; Ούτε καν γονείς;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Μάντη είπε:

εστειλα τον αντρα μου για την χοριακη , ισως να την παρει νωριτερα αυτος αν κ αυτες ειναι οτι να ναι εκει κ τα δινουν μονο με ταυτοτητα...

σημερα εχω πονο στα αριστερα.. σαν κατι να με τρυπαει κ με αφηνει.. γενικα νιωθω πονακια κ ελιπζω να ειναι φυσιολογικο ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...