Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Καλημέρα μικρή μου. Ναι αυτή την εβδομάδα περιμένω. Σε ευχαριστώ πολύ, αν και δεν νομίζω. Δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Να έρθει να ξεμπερδεύω να κάνω τις εξετάσεις μου. 

Παρασκευή σου είπε ο γιατρός την επόμενη χοριακή; Υπομονή, θα περάσει γρήγορα. 

Ποτε δεν ξερεις ποτε θα ερθει το σπορακι! Ναι παρασκευη μου ειπε και προσπαθώ να κρατηθω να μην κανω και ενδιαμεσα!

jgJqp3.png

πρίν από 36 λεπτά , Μάντη είπε:

Ποτε δεν ξερεις ποτε θα ερθει το σπορακι! Ναι παρασκευη μου ειπε και προσπαθώ να κρατηθω να μην κανω και ενδιαμεσα!

Κορίτσι να κάνεις αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αν αγχώνεσαι κάνε και ένα αύριο. 

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλεεεεε που ειστε!!! Εγω σχολασα παω σπιτι να κάνω μυδοπιλαφο και μπροκολακι για τον αντρουλη μου!! Εσείς τι θα φτιάξετε???

Σχόλασες κιόλας καλέ; Εγώ ακόμα προσπαθώ να με πείσω να ξεκινήσω. 

Από φαγητό έχουμε ρεβύθια από το Σάββατο και μπροκολακι κι εμείς. 

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , alina80 είπε:

Σχόλασες κιόλας καλέ; Εγώ ακόμα προσπαθώ να με πείσω να ξεκινήσω. 

Από φαγητό έχουμε ρεβύθια από το Σάββατο και μπροκολακι κι εμείς. 

Χαχαχαα έτυχε!! Ααα μια χαρα τα ρεβιθακια πολυ μ αρέσουν ποτε θα ξανουκς τεστ??? Χαχαχαχα

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Χαχαχαα έτυχε!! Ααα μια χαρα τα ρεβιθακια πολυ μ αρέσουν ποτε θα ξανουκς τεστ??? Χαχαχαχα

Ποιο τεστ μωρέ να κάνω; Έχω αρχίσει ήδη να νιώθω αυτό το "γαργάλημα" και την υγρασία κάτω. Έρχεται η λατρεμένη μου! 

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Ποιο τεστ μωρέ να κάνω; Έχω αρχίσει ήδη να νιώθω αυτό το "γαργάλημα" και την υγρασία κάτω. Έρχεται η λατρεμένη μου! 

Έχεις 2 μέρες ακόμα @alina80. Μήπως αυτό το μήνα που είχες το μυαλό σου αλλού με το νέο γιατρό κλπ και δεν το επιδίωξες και τόσο, λες να έγινε το θαύμα; Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα!

Καλημέρες και καλή ερωτική εβδομάδα κορίτσια!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

Χααχαχχα και εγω ακριβός τα ιδια νιώθω αλλα ετσι για να εχει λιγο σασπένς χαχχαχα

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Χααχαχχα και εγω ακριβός τα ιδια νιώθω αλλα ετσι για να εχει λιγο σασπένς χαχχαχα

Λες; Να κάνω ένα βαλεντίνικο την Τετάρτη; Έχω κ μπόλικα!

• Μου αρέσει 1

13 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

@Nati85 νομιζω ολες εχουμε περάσει κατι ανάλογο!  Και εμενα περασε απ το μυαλο μ αρκετές φορες οτι μπορει να μην με γουσταρη τοσο πολυ! Και ας είμαστε λιγα χρόνια μαζι.. Αλλα τελικα πιστευω οτι οι περισσότεροι δεν λειτουργούν κατω απο πιεση και αγχος! Παρτου καμια βιταμινουλα για τόνωση! 

Συμφωνώ με τη @Μάντη και έτσι πρέπει να το βλέπουμε γιατί όλες έχουμε περάσει ανάλογες φάσεις και μας πιάνουν οι ανασφάλειές μας και μετά όλο και χειρότερα νιώθουμε @Nati85 εγώ άμα νιώθω  ότι είμαι θεά και τον κοιτάξω με νόημα, είτε τρίχα να έχω είτε ιδρωμένη να είμαι (πχ μετά από γυμναστική που έχει τύχει πολλές φορές) ο kidos δεν υπολογίζει τίποτα. Άλλες φορές που έχω κάνει κούρα ομορφιάς, έχω προετοιμαστεί αλλά δεν νιώθω καλά και δεν είμαι τόσο ανεβασμένη δεν το πιάνει το νόημα και έχω απογοητευτεί κι εγώ γιατί λέω τόση ώρα και τόση προσδοκία να μην καταλήξει πουθενά; Οπότε πολλά πιστεύω ότι ξεκινάνε από μέσα μας και βγαίνουν και προς τα έξω ανάλογα με την αυτοπεποίθηση που νιώθουμε. Μην πέφτεις!

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Να κάνετε και οι 2 @alina80 @Ungry girlαπό ένα τεστ την τετάρτη! Το επιβάλλει η ημέρα!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

πρίν από 12 λεπτά , alina80 είπε:

Χαχαχχα ναι αμε λεωωωω μεσα ε την τεταρτη εκτός φυσικά απροόπτου

πρίν από 12 λεπτά , kido είπε:

Συμφωνώ με τη @Μάντη και έτσι πρέπει να το βλέπουμε γιατί όλες έχουμε περάσει ανάλογες φάσεις και μας πιάνουν οι ανασφάλειές μας και μετά όλο και χειρότερα νιώθουμε @Nati85 εγώ άμα νιώθω  ότι είμαι θεά και τον κοιτάξω με νόημα, είτε τρίχα να έχω είτε ιδρωμένη να είμαι (πχ μετά από γυμναστική που έχει τύχει πολλές φορές) ο kidos δεν υπολογίζει τίποτα. Άλλες φορές που έχω κάνει κούρα ομορφιάς, έχω προετοιμαστεί αλλά δεν νιώθω καλά και δεν είμαι τόσο ανεβασμένη δεν το πιάνει το νόημα και έχω απογοητευτεί κι εγώ γιατί λέω τόση ώρα και τόση προσδοκία να μην καταλήξει πουθενά; Οπότε πολλά πιστεύω ότι ξεκινάνε από μέσα μας και βγαίνουν και προς τα έξω ανάλογα με την αυτοπεποίθηση που νιώθουμε. Μην πέφτεις!

Να κάνετε και οι 2 @alina80 @Ungry girlαπό ένα τεστ την τετάρτη! Το επιβάλλει η ημέρα!

Εγώ λεω να κανω αν δεν εχω επισκέψεις μεχρι τοτε!!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Μάντη είπε:

Καλημερααα και απο εμεναααα!!!! Σύμπτωμα υπνηλία μου έφυγε... Δεν ξερω τι γίνεται και το στηθος δεν με ποναει τοσο.. 

@ntemiiiiii με το καλο να ακούσετε την καρδουλα κοτιτσι μου!!!

@orianna καλα αποτελέσματα! !! Χρονια σου πολλά οτι επιθυμείς με ενα γερο μωράκι!

@alina80 δευτέρα το χειρότερο μου!!! Θα περάσει ομως! Αυτη την εβδομαδα δεν περιμένεις και εσυ;;; μακαρι να εχεις θετικο τεστακι! Εγω θελω να παει παρασκευή να κανω τη χοριακη!

@ada32 σημερα περιμένεις αποτελέσματα χοριακης;;;; 

Καλημερα και απο μενα! εγω το απογευμα τα περιμενω τα αποτελεσματα με mail. γυρω στις 6.3 - 7.  μην σε ανησυχει το στηθος σου .εμενα ξεκινησε να ποναει απο την Παρασκευη. (4 μερες καθυστερηση) . εγω χθες εκανα ενα τεστακι !! πειραματα να δω ποσο σκουρινε κ μου βγηκε πιο χοντρη απο τη γραμμη ελεγχου κ σκουρη κατευθειαν!!  αν εχεις αμφιβολιες , κανε ενα τεστακι για να ηρεμησεις..

9 ώρες πρίν, orianna είπε:

ελενακι μου τι κανεις?πλησιαζει ο καιρος ε?η μπουμπου τι κανει?

εγω φουσκωνω κ καθε μερα ανυπομονω να τον ακουσω για να δω οτι ειναι καλα..εχω β επιπεδου το πρωι κ μολις θυμηθηκα οτι εχω κ γενεθλια σημερα.. περιμενω πως κ πως την εξεταση κ παραλιγο να ξεχασω τα γενεθλια μου..χαχα

Καλημερα και χρονια σου πολλα!  καλη επιτυχια σημερα!!!

ΚΑλημερα κοριτσια!! 

@alina80  ποτε δεν ξερεις?? ποτε περιμενεις? 

@zina7777 παρε τον να πας νωριτερα αν εχει..

@Smile89 πως εισαι κοριτσι μου? 

@antrianni καλα αποτελεσματα!!

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...