Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, Κελυ 32 είπε:

Απλα ειναι οπισθια..δεν ειναι προβλημα απλα μετα την αποξεση δεν εφευγε γρηγορα το αιμα λογω του οτι ειναι οπισθια...κατα τα αλλα δεν υπαρχει προβλημα σε κατι αλλο..

.

Ναι δεν.έχει πρόβλημα σε κάτι. Άπλα εσύ μένεις ευκολα με την στάση στα τέσσερα !!!! 

4 ώρες πρίν, ellilaw είπε:

κκοριτσια μου σας χαιρετω.. περιμενω αυριο να παω στο γιατρο να κανω χοριακη ...!!  τωρα με επιασαν πονοι περιοδου .. ειναι φυσιολογικο;;

Ναι είναι φυσιολογικό! Κ εγώ είχα αλλά σε ηπια Μόρφη. Πως είσαι γενικά;

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

9 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

@Farmakotriftena @orianna τι κανετε κοριτσια???πως πατε???

@andrianni εκανες τελικα η κρατήθηκες?

ελενακι μου τι κανεις?πλησιαζει ο καιρος ε?η μπουμπου τι κανει?

εγω φουσκωνω κ καθε μερα ανυπομονω να τον ακουσω για να δω οτι ειναι καλα..εχω β επιπεδου το πρωι κ μολις θυμηθηκα οτι εχω κ γενεθλια σημερα.. περιμενω πως κ πως την εξεταση κ παραλιγο να ξεχασω τα γενεθλια μου..χαχα

6penp2.png

πρίν από 11 λεπτά , orianna είπε:

εγω φουσκωνω κ καθε μερα ανυπομονω να τον ακουσω για να δω οτι ειναι καλα..εχω β επιπεδου το πρωι κ μολις θυμηθηκα οτι εχω κ γενεθλια σημερα.. περιμενω πως κ πως την εξεταση κ παραλιγο να ξεχασω τα γενεθλια μου..χαχα

Χρονια πολλα με καλα αποτελεσματα αυριο!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

πρίν από 38 λεπτά , Smile89 είπε:

@MelinaFo για θα ξενυχτισεις?? 

Νυχτοπουλι! Γυρισε το καμαρι μ περιμενω να βγει απο το μπανιο για να κανουμε νανακια!

Αντε εγω εσυ γτ δεν κοιμασαι?

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, orianna είπε:

Πολύχρονη! Υγεία και Ευτυχία!

Μια άριστη εξέταση!

πρίν από 5 λεπτά , ellilaw είπε:

κοπελες μου καλημερα! σημερα ειμαι καλυτερα .. ετοιμαζομαι γοα δουλεια ! η ωρα 6 και 15 θα παω στον γιατρο !!!

Άντε ωραία! Καλά αποτελέσματα!

Καλημέρα σε όλες! Καλή εβδομάδα!

Κι εγώ το απόγευμα έχω γιατρό, αγωνιώ να ακούσουμε καρδούλα!

• Μου αρέσει 3

EvgLp2.png

6 ώρες πρίν, orianna είπε:

καλημερα!!!χρονια πολλα!!!να τα εκατοατησεις κ οτι επιθυμεις!!με το καλο να γεννηθει κ ο μπεμπης!!!

πλησιαζει ο καιρος δε λες τπτ!λιγοτερο απο μηνας μ εμεινε!η μπουμπου κανει ολο βολτες δε σταματαει καθολου!!

αντε θα τον δειτε σμρ για αρκετη ώρα!!δε κλωτσαει πολυ ακομα ε?ασε εμενα αργησε να δώσει το παρον νομιζω 20-21 βδομαδα κ ηταν αραια κ απαλα τα χτυπηματα κ ελεγα αντε να κλωτσαει παραπανω να ξερω τουλαχιστον οτι ειναι καλα ,να μην εχω αυτο το άγχος!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Καλημερα σε ολες και καλη εβδομαδα.Ακουω οτι οατε για καρδουλα και ζηλευω..Να τον επαιρνα κι εγω τηλ.μηπως με εβαζε νωριτερα?ενα ραντεβου αργα το βραδυ ή νωρις πολυ το πρωι,μια ακυρωση ..κατι??

Καλη επιτυχια σ ολες που πανε για χτυποκάρδι...

Διαφημίσεις

1 hour ago, ntemiiiiii said:

Πολύχρονη! Υγεία και Ευτυχία!

Μια άριστη εξέταση!

Άντε ωραία! Καλά αποτελέσματα!

Καλημέρα σε όλες! Καλή εβδομάδα!

Κι εγώ το απόγευμα έχω γιατρό, αγωνιώ να ακούσουμε καρδούλα!

ατε!! με το καλονα ακουσετε υην καρδουλα :mad:

• Ευχαριστώ 1

7 ώρες πρίν, orianna είπε:

Καλημέρα! Σου έχει πάρει τα μυαλά από τώρα! Να τα εκατοστήσεις! ! !

• Μου αρέσει 1

Καλημερααα και απο εμεναααα!!!! Σύμπτωμα υπνηλία μου έφυγε... Δεν ξερω τι γίνεται και το στηθος δεν με ποναει τοσο.. 

@ntemiiiiii με το καλο να ακούσετε την καρδουλα κοτιτσι μου!!!

@orianna καλα αποτελέσματα! !! Χρονια σου πολλά οτι επιθυμείς με ενα γερο μωράκι!

@alina80 δευτέρα το χειρότερο μου!!! Θα περάσει ομως! Αυτη την εβδομαδα δεν περιμένεις και εσυ;;; μακαρι να εχεις θετικο τεστακι! Εγω θελω να παει παρασκευή να κανω τη χοριακη!

@ada32 σημερα περιμένεις αποτελέσματα χοριακης;;;; 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 2

jgJqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλημερααα και απο εμεναααα!!!! Σύμπτωμα υπνηλία μου έφυγε... Δεν ξερω τι γίνεται και το στηθος δεν με ποναει τοσο.. 

@ntemiiiiii με το καλο να ακούσετε την καρδουλα κοτιτσι μου!!!

@orianna καλα αποτελέσματα! !! Χρονια σου πολλά οτι επιθυμείς με ενα γερο μωράκι!

@alina80 δευτέρα το χειρότερο μου!!! Θα περάσει ομως! Αυτη την εβδομαδα δεν περιμένεις και εσυ;;; μακαρι να εχεις θετικο τεστακι! Εγω θελω να παει παρασκευή να κανω τη χοριακη!

@ada32 σημερα περιμένεις αποτελέσματα χοριακης;;;; 

Καλημέρα μικρή μου. Ναι αυτή την εβδομάδα περιμένω. Σε ευχαριστώ πολύ, αν και δεν νομίζω. Δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Να έρθει να ξεμπερδεύω να κάνω τις εξετάσεις μου. 

Παρασκευή σου είπε ο γιατρός την επόμενη χοριακή; Υπομονή, θα περάσει γρήγορα. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...