Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Nati85 είπε:

Δεν ξέρω ρε αγάπη τι να σου πω και εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι όλο το απόγευμα πως αντιστάθηκε!!!

Δεν περασε η μερα στριμωξε τον αν βεβαια βρεις ανταποκριση!

πρίν από 7 λεπτά , Smile89 είπε:

Thank u!!! 

Λοιπόν χαζεύω Sunday night εχει πλακα τελικααααα!!!! 

Εγω σαρβαιβορ χαχαχα

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Α ωραία ξεκινάτε και τα φαγητακια μεγαλώνει  το κουτσουνακι!!! Και εγώ ετρωγα από τις κρέμες ότι περίσσευε πολύ μου αρεσουν εξού και η κορμάρα που λέμε!! Εμένα  περνάει φάσεις μια τρώει μια δεν τρώει.

Κοίτα. .  Εγώ τώρα είμαι στα κιλά μου και ευτυχώς προς το παρόν δεν τρώω ότι αφήνει αλλά γενικά τρώω.  Μέχρι τώρα που θηλαζα φουλ ήταν καλα.  Αυτό που φοβάμαι είναι τώρα που μειώνονται λίγο οι θηλασμοι μην αρχίσω να παίρνω. . Τι λες? 

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 23 λεπτά , Τονι@ είπε:

Τι εννοείς σιτηρά? ? Τρώει  φαριν λακτε και από προχθές προσπαθούμε να φάμε μήλο αλλά προς το παρόν δεν κατεβαίνει μπουκιά. 

Την κρέμα που έχει και καλά δημητριακά! φρούτα να τρώει ναι

EvgLp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Τονι@ είπε:

Κοίτα. .  Εγώ τώρα είμαι στα κιλά μου και ευτυχώς προς το παρόν δεν τρώω ότι αφήνει αλλά γενικά τρώω.  Μέχρι τώρα που θηλαζα φουλ ήταν καλα.  Αυτό που φοβάμαι είναι τώρα που μειώνονται λίγο οι θηλασμοι μην αρχίσω να παίρνω. . Τι λες? 

Δεν νομίζω να παρεις εμένα δεν με επηρέασε στα κιλά όταν σταματησα.απλως ήμουν συνέχεια μέσα και τσιμπολογουσα αυτό είναι το χειρότερο

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Nati85 είπε:

Δεν νομίζω να παρεις εμένα δεν με επηρέασε στα κιλά όταν σταματησα.απλως ήμουν συνέχεια μέσα και τσιμπολογουσα αυτό είναι το χειρότερο

Αχ. ..πόσο το φοβαμαι. .κι έχω και αδυναμία στα γλυκά. . Αλλά έχω πεισμωσει το καλοκαίρι να είμαι όπως ήμουν παλιά. Δε θέλω να με βλέπω και να μη με αναγνωρίζω.  Ήταν μεγάλο σοκ οι πρώτοι μήνες μετά τη γέννα 

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Τονι@ είπε:

Πότε την τρώνε αυτή? ? Δεν μου είπε κάτι. ..

7-8 μηνών δε θυμάμαι!Θα στα πει μην αγχώνεσαι!Εγώ κάνω λες και έχει περάσει αιώνας καμιά φορά... χαχαχ

• Χαχα 1

EvgLp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Τονι@ είπε:

Αχ. ..πόσο το φοβαμαι. .κι έχω και αδυναμία στα γλυκά. . Αλλά έχω πεισμωσει το καλοκαίρι να είμαι όπως ήμουν παλιά. Δε θέλω να με βλέπω και να μη με αναγνωρίζω.  Ήταν μεγάλο σοκ οι πρώτοι μήνες μετά τη γέννα 

Θα επανέλθεις μην αγχώνεσαι!

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Smile89 είπε:

Αααα δεν με αρεκει!! 

Ε καλα κ γω δεν τρελαινομαι αλλα πλενω κατι πιατα και κανω κατι χαζο δουλιτσες γτ τα παρατησα απο το πρωι κ εχω την tv να παιζει! Καμια ταινιουλα να εχει για μετα γτ θα ξενυχτησω!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Γκαστρούλες και μελλοντικές γκαστρούλες καληνύχτα! 

(ΥΓ. Μου τη δίνουν τα κυριακάτικα βράδια). 

Καληνυχτα! ( ε λογικο ειναι αφου αυριο ειναι δευτερα :evil:)

• Χαχα 1

tpnxp3.png

3 ώρες πρίν, Bela είπε:

Ναι Andrianni μου δυστυχώς.. Εύχομαι να είσαι εσύ τυχερή και να μην σου έρθουν!!!!! Με τον γιατρό μου θα μιλήσω αύριο. 4 χρόνια προσπάθεια..

Πες μου αν θες τι θα σου πει. Πρωτη φορα την έκανες την προγεστερόνη; έχετε βρει κάποιο θέμα ή ψαχνετε ακομα; κατι θα εχεις πει αλλα δεν θυμαμαι...

3 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

υπομονη λοιπον μεχρι την τεταρτη!!!!καλα αποτελεσματα!!!να δεις που θα τα καταφερετε!!

Να το δω κ να μη το πιστεψω! Χαχαχα κ αχαχαχ!!! Σ ευχαριστώ! Είσαι πολύ γλυκιά!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , andrianni είπε:

Πες μου αν θες τι θα σου πει. Πρωτη φορα την έκανες την προγεστερόνη; έχετε βρει κάποιο θέμα ή ψαχνετε ακομα; κατι θα εχεις πει αλλα δεν θυμαμαι...

Να το δω κ να μη το πιστεψω! Χαχαχα κ αχαχαχ!!! Σ ευχαριστώ! Είσαι πολύ γλυκιά!

Επειδή δεν έκανα ωορρηξία 1-2 κύκλους άρχισα κλομιφαινη. Όταν λοιπόν παίρνεις κλομιφαινη σε παρακολουθεί με υπέρηχο κάνεις ένεση και μετά ανάλογα τι κύκλο έχεις σου λέει να κάνεις προγεστερόνη να δεις αν όντως έγινε ωορρηξία. Άλλο θέμα δεν έχουμε Όχι.. 

πρίν από 7 λεπτά , Bela είπε:

Επειδή δεν έκανα ωορρηξία 1-2 κύκλους άρχισα κλομιφαινη. Όταν λοιπόν παίρνεις κλομιφαινη σε παρακολουθεί με υπέρηχο κάνεις ένεση και μετά ανάλογα τι κύκλο έχεις σου λέει να κάνεις προγεστερόνη να δεις αν όντως έγινε ωορρηξία. Άλλο θέμα δεν έχουμε Όχι.. 

Τώρα ξεκίνησες να το παρακολουθείς; απλά το είχατε αφήσει;εχεις πολυκυστικές ή μη σταθερό κύκλο; κ εγώ στην κλομιφαίνη είμαι! 3ο κύκλο! Αλλά πρωτη φορα ειδαμε την προγεστερονη.Εσύ 1ο? 

πρίν από 57 λεπτά , alina80 είπε:

Γκαστρούλες και μελλοντικές γκαστρούλες καληνύχτα! 

(ΥΓ. Μου τη δίνουν τα κυριακάτικα βράδια). 

Καληνύχτα! Ονειρα γλυκά! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...