Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Συγνώμη που πετάγομαι..συγχαρητήρια κορίτσι..καταρχήν μη παννικοβάλεσαι συμβαινουν πολλά αυτή την στιγμή πάρε τον γιατρό κ ρώτα μήπως κάνεις μέτρηση προγεστερόνης μπορεί να χρειάζεσαι ενίσχυση..ψυχραιμία κ υπομονή 9 στις 10 έχουν ροζ καφε μόνο μπλε δεν εχω διαβάσει κ έχουν κρατήσει γερό μωρό αγκαλιά

πρίν από 4 λεπτά , Papaki@ είπε:

Κορίτσια καλημέρα σήμερα ξυπνισα πάλι με αίμα παραπάνω αυτήν την φορά στην αρχή ροζ και μετα αρκετό αλλά όχι με βλέννα, ανησυχώ ότι δεν πάει καλά 

• Μου αρέσει 3

Just now, DIMITRAS είπε:

Συγνώμη που πετάγομαι..συγχαρητήρια κορίτσι..καταρχήν μη παννικοβάλεσαι συμβαινουν πολλά αυτή την στιγμή πάρε τον γιατρό κ ρώτα μήπως κάνεις μέτρηση προγεστερόνης μπορεί να χρειάζεσαι ενίσχυση..ψυχραιμία κ υπομονή 9 στις 10 έχουν ροζ καφε μόνο μπλε δεν εχω διαβάσει κ έχουν κρατήσει γερό μωρό αγκαλιά

Συμφωνω απολυτα....  Ξάπλα ξάπλα και παλι ξάπλα..... Ξεκουράσου 

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

9 ώρες πρίν, ath_gal1 είπε:

σε ποια μερα του κυκλου σου βγηκε το 71???με καθυστερηση εκανες την πρωτη χοριακη???για εξηγησε μου λιγο αν θες...κ το 140 στις ποσες μερες επαναληψη?

Επειδή είναι με εξωσωματική δεν μπορώ να σε βοηθήσω, έκανα 14η μέρα και 16η από την εμβριομεταφορα

2rxqp3.png

πρίν από 43 λεπτά , Papaki@ είπε:

Κορίτσια καλημέρα σήμερα ξυπνισα πάλι με αίμα παραπάνω αυτήν την φορά στην αρχή ροζ και μετα αρκετό αλλά όχι με βλέννα, ανησυχώ ότι δεν πάει καλά 

Πηρες τηλ το γιατρο να του το πεις? Προσπαθησε να μην αγχωνεσαι ...ολα καλα θα πανε.. 

Διαφημίσεις

Καλή σας μέρα κυρίες μου. Έχω πολλή δουλειά και σας διαβάζω μεν, δεν προλαβαίνω να γράψω δε. @Papaki@ συγχαρητήρια. Όλα καλά θα πάνε, συμβουλευσου και το γιατρό σου για το αίμα αλλά μην ανησυχείς, από όσο ξέρω δεν είναι σπάνιο στην αρχή. Εμείς είμαστε πάλι σε φάση προσπαθειών και βλέπουμε. Αυτό το μήνα άλλαξα στόχο. Θέλω να έχω καθυστέρηση να κάνω κι εγώ ένα τεστ! Έξι μήνες τώρα η άτιμη (η περίοδος) δεν μου έχει κάνει καν τη χάρη να καθυστερήσει λίγο έστω! Έτσι για την εμπειρία του τεστ ρε παιδί μου... Αλλά όχι απλώς είναι συνεπής αλλά τον προηγούμενο μήνα ήρθε και πιο νωρίς - που νόμιζα ότι είχα και συμπτώματα, τρομάρα  μου. Μη χάσει και αυτή και ζημειωθούν λιγάκι οι εταιρείες που φτιάχνουν σερβιετες! Θα μπω στην εμμηνόπαυση μου φαίνεται και δεν θα έχω κάνει ούτε τεστ εγκυμοσύνης, έστω αρνητικό. 

Καλά αποτελέσματα σε όλες, ότι και αν περιμένετε... 

πρίν από 1 λεπτό , Papaki@ είπε:

Ο Γιατρος μου είπε να κάνω ένεση κάθε μέρα prolutex προγεστερονη 

τι να πω κορίτσια... γολγοθά θα περάσω μέχρι να δω τι θα γίνει 

Ενισχυει το μωράκι κ σταματάει το αιματάκι πετυχες εμφυτευση ολα θα πάνε καλά!!Πολλές την εχουν πατήσει γι αυτό στο είπα απλα δεν ειμαι γιατρος για να σου πω κανε ενεση θα δεις ολα θα γίνουν όπως πρέπει!!

• Μου αρέσει 1

@Olivia3 αχ βρε κοριτσι πως σε νιωθω....μην τα βαζεις κατω ομως...ο γιατρος μου ειπε οτι πολλες γυναικες που κανουν εξωσωματική δεν εχουν προβλημα...το άγχος της οδηγει...πρεπει να χαλαρωσουμε λιγακι...και εγω τον προηγουμενο μηνα με υπερυχο βρηκαμε την ωορρηξια...και?μια τρυπα στο νερο!

@Papaki@ κοριτσι η αρχη θα σε παιδεύσει λιγο!ολα καλα θα πανε ομως!!υπομονη!

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Papaki@ είπε:

Ο Γιατρος μου είπε να κάνω ένεση κάθε μέρα prolutex προγεστερονη 

τι να πω κορίτσια... γολγοθά θα περάσω μέχρι να δω τι θα γίνει 

Υπομονή και κουράγιο. Ευτυχώς η επιστήμη έχει λύσεις που βοηθούν. Αυτό να σκεφτεσαι. Είναι δύσκολο αλλά τα φάρμακα και οι ενέσεις θα βοηθήσουν για το αίσιο αποτέλεσμα. 

21 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Κάραμελ εγώ τη γλυκόζη την αγοράζω απ το φαρμακείο.ρώτα στο εργαστήριο.στη συνταγή θα γράφει πόσα γραμμάρια...εγώ που είμαι πολύ γλυκατζού πάντως δεν τα έχω καταφέρει πάντα να το πιώ.την τελευταία φορά πήρα χάπι κ υπόθετο για τη ναυτία για να τα καταφέρω.αλλές το πίνουν στο λεπτό βέβαια...

Καλημερα κοριτσακια μου εγω ακομα δεν εχω αδιαθετησει, αλλα εχω κατι ενοχλησεις ανα διαστηματα :?, λες να ζοριστω δηλαδη? θα εχω μαζι και ενα λεμονι που μου ειπε η γιατρος, εχει καποια περιεργη γευση?

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

3. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

5. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

6. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!!

8. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

9. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

10. Papaki@  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   146!!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. KarMar84 10-11/6/2017!!!

2. Nati85 16/6/2017!!!

3. caramel_83  20-24/6/2017!!!

4. Vila 21/6/2017!!!

5. ath_gal1  27/6/2017!!!

6. Olivia3 28/6/2017!!!

7. marillia 30/6/2017!!!

8. andrianni 30/6/2017!!!

9. linaa  8/7/2017!!!

10. Μαρθα Κ 10/7/2017!!!

11. giota@ 10/7/2017!!!

12. Ani ani 13/7/2017!!!

13. elenaki22 15/7/2017!!!

14. λουπιτα 26/7/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

@Papaki@ ολα καλα θα πανε κοπελα μου θα δεις :wub:

@λουπιτα μου, καλη μου μην στεναχωριεσαι, οπως ειπες κι εσυ, καλυτερα τωρα παρα σε πιο προχωρημενη εγκυμοσυνη:mellow:

• Μου αρέσει 2

Kαλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!!Πάει κι αυτός ο μήνας.

@Papaki@μου πιστεύω όλα θα πάνε καλά.Να σου πω σε μένα που δεν είχαν πάει καλά τα πράγματα δεν είδα ποτέ αίμα.Δεν είναι πάντα κακό σημάδι.Σε φιλώ.

@caramel_83Γλυκιά μου είδα σήμερα λίγο καφέ.Αρα βγάλε με από το πινακάκι.kissesss

Just now, marillia είπε:

Kαλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!!Πάει κι αυτός ο μήνας.

@Papaki@μου πιστεύω όλα θα πάνε καλά.Να σου πω σε μένα που δεν είχαν πάει καλά τα πράγματα δεν είδα ποτέ αίμα.Δεν είναι πάντα κακό σημάδι.Σε φιλώ.

@caramel_83Γλυκιά μου είδα σήμερα λίγο καφέ.Αρα βγάλε με από το πινακάκι.kissesss

αγαπη μου δεν σε βγαζω, δωσε νεα ημερομηνια να σε αλλαξω ;) 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...