Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Vila είπε:

@ellilaw μην ανησυχείς κοπέλα μου όλα καλά θα πάνε!! Περιμένουμε νέα αύριο.

@Μάντη κι εγώ νομίζω στους γονείς καλά κάνατε και το είπατε! Μεγάλη χαρά τους δώσατε! Θετική σκέψη και όλα καλά θα πάνε!

@Nati85 υπομονή με τον αντρουλη σου.. κι εγώ εκνευρίζομαι όταν γίνονται τέτοια χαζά σκηνικά

@Τονι@ μήπως να την έβγαζες καμία βολτιτσα έστω στη γειτονιά να χαλαρώσετε λιγάκι?

Την πήγα σήμερα στο μαγαζί του άντρα μου.  Κάτσαμε αρκετές ώρες.  Έχει πάρα πολύ αέρα για περίπατο δυστυχώς. Να δω τι θα γίνει απόψε. ..Εγώ κορίτσια δεν αντέχω άλλο την κλεισούρα.  Πάντα ήμουν σπιτογατα. Αλλά τώρα θέλω να περπατάω έξω και να αναπνέω αέρα.  Όταν έχει καλό καιρό που βγαίνουμε με το καρότσι μπορώ να περπατάω χιλιόμετρα χωρίς να κουραστώ. Το περιμένω πως και πως! !!

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

3 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Κρίμα! Άρα δεν ισχύει αυτό που νομίζαμε. Μόνο οτι είναι καλή η ωορ. Ρώτησες τον γιατρό; Πώς κ έκανες την εξέταση; Πόσο καιρό προσπαθείτε; 

Έχεις δίκιο. Αφού είδα οτι αδιαθέτησε και η @Bela Μου κόπηκαν τα φτερά. Δεν έκανα τελικά. Θα περιμένω. Εν τω μεταξύ κανένα σύμπτωμα απολύτως. Ούτε εγκυμοσύνης, ούτε περιόδου! 

Φιλιά σε όλες!

Τώρα έκατσα να δω τα φρέσκα νέα γιατί λείπαμε συνεχώς και φευγαλέα είδα τις ειδοποιήσεις!

Ναι Andrianni μου δυστυχώς.. Εύχομαι να είσαι εσύ τυχερή και να μην σου έρθουν!!!!! Με τον γιατρό μου θα μιλήσω αύριο. 4 χρόνια προσπάθεια..

@Nati85 νομιζω ολες εχουμε περάσει κατι ανάλογο!  Και εμενα περασε απ το μυαλο μ αρκετές φορες οτι μπορει να μην με γουσταρη τοσο πολυ! Και ας είμαστε λιγα χρόνια μαζι.. Αλλα τελικα πιστευω οτι οι περισσότεροι δεν λειτουργούν κατω απο πιεση και αγχος! Παρτου καμια βιταμινουλα για τόνωση! 

jgJqp3.png

πρίν από 28 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Εσύ τον έχεις ξεζουμισει αγάπη μου...κάνε κι ένα διάλειμμα!Χαχα

Καλά σε γονείς κι εμείς το έχουμε πει καλέ!

Σιγα που το εχω ξεζουμισει αυτον τον μηνα μερα παρα μερα το πηγαμε ηταν ντεφορμε μηνας...καλα παλια π δεν μεναμε μαζι το καναμε 5 φορες την βδομαδα

2 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Μα τίποτα; συνήθως τέτοιες μέρες εχω πονάκια περιόδου. Αν κάνω θα κάνω τεστακι την Τετάρτη για να είμαι προετοιμασμένη.Αφου έχω τα one step. Αν κάνω χοριακή κάθε μήνα άστο! Μεχρι τότε θα δω πώς θα πάει κ με τα συμπτώματα.πάλι υπομονηηηηη! Σ ευχαριστώ! Μακάρι να γίνει όπως με σενα! Αυτό ονειρεύομαι!!!

υπομονη λοιπον μεχρι την τεταρτη!!!!καλα αποτελεσματα!!!να δεις που θα τα καταφερετε!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

@Bela :-( 

πρίν από 43 λεπτά , Μάντη είπε:

Κορίτσια μου τελειαααα τα φαγητακια σας!!! Εγω ημουν στα πεθερικα και ο σύζυγος τους το ανακοίνωσε... Δεν ηθελα γτ ειναι πολυ νωρις ακομα αλλα δεν μπόρεσε να κρατηθεί...

Ουτε εμεις το εχουμε πει.Βιαστηκαμε την περασμενη φορα και μετα μας ρωτουσαν(για τη βιοχημικη) και μας χαλουσε.Λεω ν αφησω το επικινδυνο διαστημα να περασει..

2 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Ευχαριστώ για την συμβουλή. Ναι το είδα τωρα για τον καφέ. Το κακό είναι ότι δεν θέλω να καταλάβουν στην δουλειά τίποτα γιατί είναι νωρίς ακόμα... Κ κάνουμε μόνο γαλλικό..κ πίνω μίση αλλά θα βάζω αν ειναι 1/3καφέ κ το υπόλοιπο νερό κ θα το έχω Στο γραφείο..πήρα κ ντεκαφεινε  Ελληνικό για το σπίτι τρομάρα μου

Δεν πιστεύω αν το κάνεις πάρα πολύ ελαφρύ να σε πειράξει και μετά από λίγο καιρό που θα μάθουν στη δουλειά σού για την εγκυμοσύνη θα το κόψεις το γαλλικό. Και κάποιες φορές μπορείς να βρίσκεις καμία δικαιολογία να μην πίνεις  

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 30 λεπτά , zina7777 είπε:

@Bela :-( 

Ουτε εμεις το εχουμε πει.Βιαστηκαμε την περασμενη φορα και μετα μας ρωτουσαν(για τη βιοχημικη) και μας χαλουσε.Λεω ν αφησω το επικινδυνο διαστημα να περασει..

Κοίτα ότι και να γίνει οι γονείς μας θα το μάθουν! Ακόμα και να μην τους λέγαμε για την εγκυμοσύνη αν συνέβαινε κάτι πάλι θα το λέγαμε! Αισιοδοξία λοιπόν και όλα θα πάνε καλά!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

1 hour ago, Τονι@ είπε:

Καλά είμαι κορίτσι μου.. Ναι με απολαμβάνει αλλά τις τελευταίες μέρες δεν κοιμάται καλά . Με έχει στο τρέξιμο 24 ώρες.  Τα έχω παίξει και με αυτή την κλεισούρα τα νεύρα μου έχουν σπάσει και δεν έχω πολύ κέφι  .  Και δεν θέλω να γίνεται αυτό γιατί δεν φταίει το μωράκι. 

Είναι και χειμώνας και δεν μπορείς να βγαίνεις συχνά μωρε! Μπορεί να περνάει φάση τώρα και γκρινιάζει μπορεί που άλλαξε και η διατροφή της.κουραγιο κοριτσάκι μου!! 

1 hour ago, Ungry girl είπε:

Χαχαχαχαχα κανονικά θελουν να πληρώσουν με το ιδιο νόμισμα αλλα ασοψετε που ειναι για ιερο σκοποοο και εγω τωρα περιμενω να αδιαθετησω και με πιανουν τα νευρα μου!!!!

Κάτσε να δούμε αν θα αδιαθετησεις!!!

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 58 λεπτά , Μάντη είπε:

Η αλήθεια ειναι οτι εβαλαν τα κλάματα.... Το θελουν πολυ ειναι και μεγαλος ο πεθερος μου και ενα παραπάνω! 

Πολύ όμορφη στιγμή! Εγώ τραβάω μεγάλο ζόρι από την πεθερά.. κάθε φορά που με βλέπει με κοιτάει στην  κοιλιά!!  Και όποτε τρώμε όλοι μαζί πετάει μπιχτες.. νιώθω πολύ άσχημα αλλά ποτέ δεν απαντάω.

πρίν από 56 λεπτά , Τονι@ είπε:

Την πήγα σήμερα στο μαγαζί του άντρα μου.  Κάτσαμε αρκετές ώρες.  Έχει πάρα πολύ αέρα για περίπατο δυστυχώς. Να δω τι θα γίνει απόψε. ..Εγώ κορίτσια δεν αντέχω άλλο την κλεισούρα.  Πάντα ήμουν σπιτογατα. Αλλά τώρα θέλω να περπατάω έξω και να αναπνέω αέρα.  Όταν έχει καλό καιρό που βγαίνουμε με το καρότσι μπορώ να περπατάω χιλιόμετρα χωρίς να κουραστώ. Το περιμένω πως και πως! !!

Σε ένα μήνα θα έχει ανοίξει ο καιρός! Μετά όλο βολτιτσες θα είστε!

πρίν από 56 λεπτά , Bela είπε:

Ναι Andrianni μου δυστυχώς.. Εύχομαι να είσαι εσύ τυχερή και να μην σου έρθουν!!!!! Με τον γιατρό μου θα μιλήσω αύριο. 4 χρόνια προσπάθεια..

Κορίτσι μου έχετε κάποιο θέμα? Συγνώμη αν το έχεις πει και δεν το θυμάμαι αλλά είμαστε πολλές!

• Μου αρέσει 2

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Nati85 είπε:

@Τονι@ τι κάνεις?η μικρούλα σου σε απολαμβάνει το σ.κ φαντάζομαι!!

@Smile89 πως είσαι κοριτσάκι?

Καλα ματια μου!! 

1 hour ago, Μάντη είπε:

Κορίτσια μου τελειαααα τα φαγητακια σας!!! Εγω ημουν στα πεθερικα και ο σύζυγος τους το ανακοίνωσε... Δεν ηθελα γτ ειναι πολυ νωρις ακομα αλλα δεν μπόρεσε να κρατηθεί...

Έλα μωρέ δεν πειραζει!! 

1 ώρα πρίν, ellilaw είπε:

κκοριτσια μου σας χαιρετω.. περιμενω αυριο να παω στο γιατρο να κανω χοριακη ...!!  τωρα με επιασαν πονοι περιοδου .. ειναι φυσιολογικο;;

Εγώ ειχα κοριτσι μου!!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 59 λεπτά , Μάντη είπε:

@Nati85 νομιζω ολες εχουμε περάσει κατι ανάλογο!  Και εμενα περασε απ το μυαλο μ αρκετές φορες οτι μπορει να μην με γουσταρη τοσο πολυ! Και ας είμαστε λιγα χρόνια μαζι.. Αλλα τελικα πιστευω οτι οι περισσότεροι δεν λειτουργούν κατω απο πιεση και αγχος! Παρτου καμια βιταμινουλα για τόνωση! 

Μου είπαν εδώ τα κορίτσια ρίζα μάκα και πηραμε!!παίρνει και βιταμίνες! είμαστε 11 χρόνια μαζί και περναμε φάση μπλοκαρισματος τώρα ίσως φταίει το πρέπει στις γόνιμες να κάνουμε σεξ

πρίν από 13 λεπτά , Smile89 είπε:

Καλα ματια μου!! 

Έλα μωρέ δεν πειραζει!! 

Εγώ ειχα κοριτσι μου!!! 

Ωραία!!!:-D

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 14 λεπτά , Vila είπε:

Πολύ όμορφη στιγμή! Εγώ τραβάω μεγάλο ζόρι από την πεθερά.. κάθε φορά που με βλέπει με κοιτάει στην  κοιλιά!!  Και όποτε τρώμε όλοι μαζί πετάει μπιχτες.. νιώθω πολύ άσχημα αλλά ποτέ δεν απαντάω.

Σε ένα μήνα θα έχει ανοίξει ο καιρός! Μετά όλο βολτιτσες θα είστε!

Κορίτσι μου έχετε κάποιο θέμα? Συγνώμη αν το έχεις πει και δεν το θυμάμαι αλλά είμαστε πολλές!

Τους έχετε μιλήσει ανοιχτά;;; 

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Μου είπαν εδώ τα κορίτσια ρίζα μάκα και πηραμε!!παίρνει και βιταμίνες! είμαστε 11 χρόνια μαζί και περναμε φάση μπλοκαρισματος τώρα ίσως φταίει το πρέπει στις γόνιμες να κάνουμε σεξ

Και εμείς που είμαστε 5 χρόνια περάσαμε τέτοια φάση και πάντα στις γόνιμες! Θα περάσει σύντομα! Και σκέψου ότι τότε που γνωριστήκαμε ήμουν 15 κιλά ποιο αδύνατη! Οπότε πολλά πέρασαν απ' το μυαλό μου κατά καιρούς αλλά όπως σου είπα πιτσευω ότι είναι από την πίεση!

jgJqp3.png

1 hour ago, Τονι@ είπε:

Η καθημερινοτητα μας είναι ίδια από όταν ήταν 2 μηνών.  Μπορεί να περνάει άλμα.  Επίσης τώρα με την κρέμα δεν ενεργειται όσο πριν και το βράδυ η κοιλιά της είναι γεμάτη.  Κοιμάμαι μόνο βράδυ όσο με αφήσει διότι τη μέρα κοιμάται πολύ λίγο κι αυτό μόνο αγκαλιά. Αν πολύ σπάνια καταφέρω να την αφήσω κάτω να κοιμηθεί αυτό θα είναι για πολύ λίγο.  Άρα ό,τι προλαβαίνω το βράδυ. 

Ναι αυτή η κρέμα είχε δημιουργήσει και στην κόρη μου δυσκοιλιότητα!Θα την αλλάξει σε λίγο καιρό με σιτηρά οπότε θαναι καλύτερα πιστεύω!

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

Σιγα που το εχω ξεζουμισει αυτον τον μηνα μερα παρα μερα το πηγαμε ηταν ντεφορμε μηνας...καλα παλια π δεν μεναμε μαζι το καναμε 5 φορες την βδομαδα

Μπορεί να φταίει το άγχος τότε ότι πρέπει να γίνει ντε και σονι στις γόνιμες!

EvgLp2.png

Καλησπερα μαναρακια μ

@Nati85 ποιος σου αντιστεκεται? Ειναι δυνατον?

@alina80 στραγγιζω τον μελινο τον στελνω για δουλεια και παω βολτες!

@Smile89 πως πανε οι ζαλουρες?

Εμεις φαγαμε bbq κοτοπουλακι και αγριο ρυζι! Πριν λιγο μαζευτηκα σπιτι! Ειχαμε καλες επαφες το σκ για να δουμε καναμε τπτ?

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...