Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Μακαρόνια με κιμά κοριτσάκι μου.... 

4 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Έφτιαξε η μαμά μου μουσακά!

4 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Κόκκορα με λαζανια η πεθερα αλλα κατορθωσα να φαω 3 φρυγανιές. 

4 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Εγώ σουτζουκακια σμυρνεικα με κόκκινη σάλτσα και ρυζακι με λαχανικά. Είναι από τα αγαπημένα μου :wub:

3 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Εεελαάααα τρεεεεεχααααααα

Κι εγώ ντεκαφεινε πήρα προχτές που βγήκα με μια φίλη αλλά χαζομάρα καλύτερα ναπαιρνα κανονικό αφού μου ήρθε για καφέ!

Χαχαχα κάτι έχουμε κι εμείς....

Τέλεια! Αγριογούρουνο με πατάτες στην πεθερά!

Αχχχχχ μουσακάς... τέλειος!!!

Τέλειο!!!

Θεϊκό!

Χαχαχαχ ναι ναι έτσι λέω κι εγώ για μένα αλλά μπα... προσπαθώ να προσέχω..

Πολύ ωραίο!

Κορίτσια μου τελειαααα τα φαγητακια σας!!! Εγω ημουν στα πεθερικα και ο σύζυγος τους το ανακοίνωσε... Δεν ηθελα γτ ειναι πολυ νωρις ακομα αλλα δεν μπόρεσε να κρατηθεί...

• Μου αρέσει 3

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα...ναι αυτο τον μηνα ειπε αλλα την εχω ικανη να λεει καθε μηνα μεχρι να πεσει μεσα...αν κ μου ειπε οτι αν δεν ειμαι αυτον τον μηνα μετα θα αργησω...κατα τον σεπτεμβρη..τι να πιστεψω?φεν ξερω?

Κ εγω επισης εκανα πισω αλλα κ εγω εμεινα παγωτο..μου ειπε ειμαι κουρασμενος κ γυρισε πλευρο κ κοιμηιηκε

Εσύ τον έχεις ξεζουμισει αγάπη μου...κάνε κι ένα διάλειμμα!Χαχα

Just now, Μάντη είπε:

Κορίτσια μου τελειαααα τα φαγητακια σας!!! Εγω ημουν στα πεθερικα και ο σύζυγος τους το ανακοίνωσε... Δεν ηθελα γτ ειναι πολυ νωρις ακομα αλλα δεν μπόρεσε να κρατηθεί...

Καλά σε γονείς κι εμείς το έχουμε πει καλέ!

EvgLp2.png

2 minutes ago, Nati85 said:

Ένα μεγάλο νούμερο εύχομαι!!! Πιστεύω είναι φυσιολογικό οι πόνοι περιόδου ειδικά στην αρχή της εγκυμοσύνης!!μην ανησυχεισ!!!

ευχαριστω!! ελπιζω να ειναι για καλο..

3 minutes ago, ntemiiiiii said:

Πώς δηλαδή; Μήπως να αφήσετε λέω εγώ το τέκνο να πάτε κάπου τα δύο σας έστω για ένα διήμερο;Να χαλαρώσετε;

Ναι καλέ και δεν έρχεται μετά μένεις στους πόνους!Χαχα

Εύχομαι μεγάλη χοριακη!!

ευχαριστω!!!! ειναι δυνατος ο πονος.. καο ωρες ωρες εχω και πονο στο στομαχι .. ετυχε σε καμια ;

Just now, ntemiiiiii είπε:

Χαχαχαχα @Dimitr@17 όντως κουραστηκε το παιδί!!!

εμείςκανουμε πάρτυ μετα όταν κάνουμε σεξ 

• Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Καλά σε γονείς κι εμείς το έχουμε πει καλέ!

Ντεμι μου ακομα δεν εχω ουτε καθυστέρηση... Και ο λογος που δεν ηθελα να το πουμε ειναι για να μην στεναχωρηθούν και αυτοι αν κατι δεν παει καλα.. Αλλα ο αντρας μ θελει να κανουμε μονο θετικες σκεψεις οτι ολα θα πανε καλα... Και εχει απόλυτο δικιο.. Ετσι πρεπει να σκεφτόμαστε! 

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα...ναι αυτο τον μηνα ειπε αλλα την εχω ικανη να λεει καθε μηνα μεχρι να πεσει μεσα...αν κ μου ειπε οτι αν δεν ειμαι αυτον τον μηνα μετα θα αργησω...κατα τον σεπτεμβρη..τι να πιστεψω?φεν ξερω?

Κ εγω επισης εκανα πισω αλλα κ εγω εμεινα παγωτο..μου ειπε ειμαι κουρασμενος κ γυρισε πλευρο κ κοιμηιηκε

Τίποτα να έχεις πίστη και να λες όταν εσύ θες Παναγία μου να μου στείλεις ένα γερό μωράκι και αυτή όταν το κρίνει σωστό θα στο στείλει..!!! 

πρίν από 11 λεπτά , Vila είπε:

@Μαρθα Κ φυσα λίγη μπεμπεδοσκονη προς τα εδώ! Είσαι το είδωλο μας!! Χαχαχαχα 

Εγώ πάντως το αποφάσισα, 2 μήνες Φεβρουάριος και Μάρτιος παρακολούθηση ωορρηξίας. Αν δεν τα καταφέρουμε Απρίλιο θα κάνω πρόκληση. Σε μια βδομάδα θα πάω να ξεκινήσω τους υπερήχους και να δω τι θα μου πει και για σαλπιγγογραφια

Αχ κορίτσια μου να σας στείλω όση θέλετε... Θετική ενέργεια ηρεμία και πίστη και θα έρθει και σε σας σύντομα το μωράκι!!!! 

πρίν από 13 λεπτά , Nati85 είπε:

@Τονι@ τι κάνεις?η μικρούλα σου σε απολαμβάνει το σ.κ φαντάζομαι!!

@Smile89 πως είσαι κοριτσάκι?

Καλά είμαι κορίτσι μου.. Ναι με απολαμβάνει αλλά τις τελευταίες μέρες δεν κοιμάται καλά . Με έχει στο τρέξιμο 24 ώρες.  Τα έχω παίξει και με αυτή την κλεισούρα τα νεύρα μου έχουν σπάσει και δεν έχω πολύ κέφι  .  Και δεν θέλω να γίνεται αυτό γιατί δεν φταίει το μωράκι. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 11 λεπτά , ellilaw είπε:

ευχαριστω!! ελπιζω να ειναι για καλο..

ευχαριστω!!!! ειναι δυνατος ο πονος.. καο ωρες ωρες εχω και πονο στο στομαχι .. ετυχε σε καμια ;

Έντονος πόνος περιόδου; Μήπως είναι το έντερο;Το είπες στο γιατρό;

πρίν από 8 λεπτά , Μάντη είπε:

Ντεμι μου ακομα δεν εχω ουτε καθυστέρηση... Και ο λογος που δεν ηθελα να το πουμε ειναι για να μην στεναχωρηθούν και αυτοι αν κατι δεν παει καλα.. Αλλα ο αντρας μ θελει να κανουμε μονο θετικες σκεψεις οτι ολα θα πανε καλα... Και εχει απόλυτο δικιο.. Ετσι πρεπει να σκεφτόμαστε! 

Ναι έχεις δίκιο κι εσύ έχει δίκιο κι ι άντρας σου! Πρέπει να κάνουμε θετικές σκέψεις!Κι εγώ τώρα στη δεύτερη εγκυμοσύνη που ξέρω τα στάδια έχω περισσότερο άγχος αλλά πρέπει να το συμμαζέψω...

πρίν από 2 λεπτά , Τονι@ είπε:

Καλά είμαι κορίτσι μου.. Ναι με απολαμβάνει αλλά τις τελευταίες μέρες δεν κοιμάται καλά . Με έχει στο τρέξιμο 24 ώρες.  Τα έχω παίξει και με αυτή την κλεισούρα τα νεύρα μου έχουν σπάσει και δεν έχω πολύ κέφι  .  Και δεν θέλω να γίνεται αυτό γιατί δεν φταίει το μωράκι. 

Μήπως περνάει άλμα ανάπτυξης; ή επειδή άλλαξε η καθημερινότητα σας που φεύγεις... όπως και ναχει θα περάσει...να κοιμάσαι όποτε μπορείς να ξεκουραζεσαι

EvgLp2.png

πρίν από 25 λεπτά , Nati85 είπε:

@ntemiiiiii Ε φόρεσα τα σέξι μου και κάπως με κορόιδεψε και ξενέρωσα ρε συ Ντέμι μουρ και πάλι όμως λέω άστο ας γίνει η δουλίτσα για το παιδί μου όλα!χαχχαχαχα αλλά δεν έκανα κίνηση λέω κάνε δουλίτσα εσύ αλλά δεν μπόρεσε να κάνει.ε μπορεί να έχει βαρεθεί κιόλας δεν είμαι και κορμάρα δεν ξέρω τι να πω είναι κάπως τον τελευταίο καιρό

@Dimitr@17 ναι αλήθεια έτοιμη ήμουν να τσακωθω μου την βαρεσε εκείνη την στιγμή αλλά πρώτον θα ξυπνούσαμε τον γιο μου και δεύτερον δεν θα κάναμε τίποτα και έκανα πίσω που γενικά δεν το κάνω αυτό αλλά είπαμε ιερός σκοπός!τελικά τίποτα δεν έγινε όπως λέει και η @Ungry girl έμεινα με το πουλί στο χέρι!!χαχαχχα χαχα

Ναι τι να πω αυτό ελπίζω και εγώ και η @Μαρθα Κ με άστατο κύκλο το πέτυχε το σπορακι!!!μας δίνει δύναμη!

Χαχαχαχαχα κανονικά θελουν να πληρώσουν με το ιδιο νόμισμα αλλα ασοψετε που ειναι για ιερο σκοποοο και εγω τωρα περιμενω να αδιαθετησω και με πιανουν τα νευρα μου!!!!

1 hour ago, ntemiiiiii είπε:

Ναι έχεις δίκιο κι εσύ έχει δίκιο κι ι άντρας σου! Πρέπει να κάνουμε θετικές σκέψεις!Κι εγώ τώρα στη δεύτερη εγκυμοσύνη που ξέρω τα στάδια έχω περισσότερο άγχος αλλά πρέπει να το συμμαζέψω...

Αυτο προσπαθω! Να ζήσουμε καθε φαση οπως λεει και ο αντρας μου.. Γτ τωρα σκεφτομαι ανεβαίνει καλα η χοριακη;;; μετα θα σκεφτομαι τον υπέρηχο θα δουμε σακο; θα δουμε σπορακι;; και παει λέγοντας! Πρεπει να το αποβάλουμε λιγο το αγχος και να κανουμε θετικες σκέψεις! 

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Εγώ λέω αλλά περίμενε λίγο ακόμα να δέσει ότι είναι... Αχ στο εύχομαι κοριτσάκι μου!! 

Μπα κοριτσια μου θα αδιαθετησω οσο περναει η ωρα οι πονοι περιοδου αυξανονται

@ellilaw μην ανησυχείς κοπέλα μου όλα καλά θα πάνε!! Περιμένουμε νέα αύριο.

@Μάντη κι εγώ νομίζω στους γονείς καλά κάνατε και το είπατε! Μεγάλη χαρά τους δώσατε! Θετική σκέψη και όλα καλά θα πάνε!

@Nati85 υπομονή με τον αντρουλη σου.. κι εγώ εκνευρίζομαι όταν γίνονται τέτοια χαζά σκηνικά

@Τονι@ μήπως να την έβγαζες καμία βολτιτσα έστω στη γειτονιά να χαλαρώσετε λιγάκι?

• Μου αρέσει 2

XDXPp2.png

πρίν από 11 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Τίποτα να έχεις πίστη και να λες όταν εσύ θες Παναγία μου να μου στείλεις ένα γερό μωράκι και αυτή όταν το κρίνει σωστό θα στο στείλει..!!! 

Αχ κορίτσια μου να σας στείλω όση θέλετε... Θετική ενέργεια ηρεμία και πίστη και θα έρθει και σε σας σύντομα το μωράκι!!!! 

Οτι θα ερθει θα ερθει απλα δεν ξερουμε ποιο μηνα καταλαβες?

πρίν από 5 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Μήπως περνάει άλμα ανάπτυξης; ή επειδή άλλαξε η καθημερινότητα σας που φεύγεις... όπως και ναχει θα περάσει...να κοιμάσαι όποτε μπορείς να ξεκουραζεσαι

Η καθημερινοτητα μας είναι ίδια από όταν ήταν 2 μηνών.  Μπορεί να περνάει άλμα.  Επίσης τώρα με την κρέμα δεν ενεργειται όσο πριν και το βράδυ η κοιλιά της είναι γεμάτη.  Κοιμάμαι μόνο βράδυ όσο με αφήσει διότι τη μέρα κοιμάται πολύ λίγο κι αυτό μόνο αγκαλιά. Αν πολύ σπάνια καταφέρω να την αφήσω κάτω να κοιμηθεί αυτό θα είναι για πολύ λίγο.  Άρα ό,τι προλαβαίνω το βράδυ. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Just now, Vila είπε:

@ellilaw μην ανησυχείς κοπέλα μου όλα καλά θα πάνε!! Περιμένουμε νέα αύριο.

@Μάντη κι εγώ νομίζω στους γονείς καλά κάνατε και το είπατε! Μεγάλη χαρά τους δώσατε! Θετική σκέψη και όλα καλά θα πάνε!

@Nati85 υπομονή με τον αντρουλη σου.. κι εγώ εκνευρίζομαι όταν γίνονται τέτοια χαζά σκηνικά

@Τονι@ μήπως να την έβγαζες καμία βολτιτσα έστω στη γειτονιά να χαλαρώσετε λιγάκι?

Η αλήθεια ειναι οτι εβαλαν τα κλάματα.... Το θελουν πολυ ειναι και μεγαλος ο πεθερος μου και ενα παραπάνω! 

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...