Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 hour ago, ada32 είπε:

Με συγχωρεις!!!!σε μπερδεωα με τη  νανσυ 29!!!σε αυτή πήγαινε για το σαλοσπιρ.. Γράφεις ότι έχεις θέμα με την ανατομία της μήτρας σου; αν επιτρέπεται πως είναι το σχήμα της;

Ειναι οπισθια κλιση..δεν ειναι προβλημα γενικα..απλα στις αποξεσεις με δυσκολεψε γιατι δεν εφευγε ευκολα το αιμα μετα την αποξεση..αυτο μονο..κατα τα αλλα δεν δημιουργει προβλημα καπου αλλου..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 ώρα πρίν, ntemiiiiii είπε:

Αχχχχχ ωραίος ο μουσακάς! τηγανητά τα λαχανικά ή φούρνου;

Με ψητά το κάνω έχω και τριγλυκερίδια φουλ αλλά μας αρέσει έτσι!

@Vila εμένα δεν ήταν στρογγυλό ήταν σαν να προεξέχει μια πλευρά.αφου σου είπε έτσι ο γιατρός θα ισχύει.και εκείνη την φορα είχα 32 ημερών κύκλο δηλαδή όταν κάνω άνω των 35 ημερών άστα να πάνε.όσο μαθαίνω πράγματα μεγαλύτερη απελπισία με πιανει.

Ούτε επαφή καταφέραμε τελικα και είμαι συννεφιασμένη Κυριακή!όχι τίποτα άλλο ετοιμαστηκα φόρεσα τα ωραία μου και μου είπε κάτι και ξενέρωσα πλήρως!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Nati85 είπε:

@Vila εμένα δεν ήταν στρογγυλό ήταν σαν να προεξέχει μια πλευρά.αφου σου είπε έτσι ο γιατρός θα ισχύει.και εκείνη την φορα είχα 32 ημερών κύκλο δηλαδή όταν κάνω άνω των 35 ημερών άστα να πάνε.όσο μαθαίνω πράγματα μεγαλύτερη απελπισία με πιανει.

Ούτε επαφή καταφέραμε τελικα και είμαι συννεφιασμένη Κυριακή!όχι τίποτα άλλο ετοιμαστηκα φόρεσα τα ωραία μου και μου είπε κάτι και ξενέρωσα πλήρως!!

Τι σουπε το γαϊδούρι;χαχαχα

1 ώρα πρίν, Sia@@@ είπε:

Κοριτσια καλησπερα εχω καθυστερηση 2 μερες πονους περιοδου που πανε κ ερχονται . Υπνηλια κ κοπωση πολυ. 36.8-37 θερμοκρασια.... λετε??? Τεστ δ κανω γιατι φοβαμαι

Πότε δεν περιμένεις;

1 hour ago, ada32 είπε:

Ευχαριστώ για την συμβουλή. Ναι το είδα τωρα για τον καφέ. Το κακό είναι ότι δεν θέλω να καταλάβουν στην δουλειά τίποτα γιατί είναι νωρίς ακόμα... Κ κάνουμε μόνο γαλλικό..κ πίνω μίση αλλά θα βάζω αν ειναι 1/3καφέ κ το υπόλοιπο νερό κ θα το έχω Στο γραφείο..πήρα κ ντεκαφεινε  Ελληνικό για το σπίτι τρομάρα μου

Αυτό πάλι να μην το καταλάβουν στη δουλειά μεγάλο θέμα!Εγώ τι είπα στο διευθυντή μου για να ξέρει σε περίπτωση που χρειαστω κάτι και στο συνάδελφο που έχουμε μαζί το τμήμα!

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

πρίν από 59 λεπτά , andrianni είπε:

Σε ευχαριστώ! Αλλά για αλλη μια φορά αναμένουμε!καλή εγκυμοσύνη να έχεις! Συνεχίζεις τη διατροφή; 

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου.... Από Δευτέρα ξανά μπαίνω σε πρόγραμμα γιατί αλλιώς την πάτησα... 

πρίν από 19 λεπτά , Nati85 είπε:

Κορίτσια ο δικός μου ο κύκλος είναι άστα να πάνε από 37 μέρες έως 45 έφτανα τώρα τελευταία ήμουν 38 με 40 μερες.... 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 22 λεπτά , Nati85 είπε:

Αυτο ειναι ξενερα να ετοιμαζεσαι ν ξερεις οτι πρεπει ν γινει δουλιτσα κ ο αλλοςνα σου σπαει τα νευρα..τσ ιδια μου εκανε προχθες...

πρίν από 4 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου.... Από Δευτέρα ξανά μπαίνω σε πρόγραμμα γιατί αλλιώς την πάτησα... 

Μπραβο μαρθουλα...καλη εγκυμοσυνη να εχεις κ καλη προσπαθεια κ υπομονη με τηβ διατροφη..το πρωτο παιδακι σ ειναι?

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Αυτο ειναι ξενερα να ετοιμαζεσαι ν ξερεις οτι πρεπει ν γινει δουλιτσα κ ο αλλοςνα σου σπαει τα νευρα..τσ ιδια μου εκανε προχθες...

Μπραβο μαρθουλα...καλη εγκυμοσυνη να εχεις κ καλη προσπαθεια κ υπομονη με τηβ διατροφη..το πρωτο παιδακι σ ειναι?

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου... Ναι το πρώτο είναι... Εύχομαι σύντομα να μας πεις και εσύ ευχάριστα... Η γιαγιά αυτό τον μήνα δεν σου είπε?? 

πρίν από 33 λεπτά , Nati85 είπε:

Κι εγώ απελπίστηκα όταν μου το είπε γιατί ήμουν στις γόνιμες μέρες και λέω πάει και αυτός ο κύκλος! Και εκτός από αυτό είδε και το ενδομήτριο κάπως λεπτό... και μου είπε λόγω του μεγάλου κύκλου ίσως δε συγχρονίζεται ενδομήτριο με ωορρηξία..   Ήταν κι εμένα κάπως σαν στραπατσαρισμενο στην πάνω πλευρά. Γι αυτό μου έδωσε τα γκλουκοφαζ μήπως και γίνει μικρότερος ο κύκλος να δούμε αν θα είναι καλύτερο το ωάριο. Από την άλλη σκέφτομαι ότι η Μάρθα τα κατάφερε με παρόμοιο κύκλο και παίρνω τα πάνω μου! Ο θεός να βάλει το χέρι του!! 

Τι έγινε με τον nato?? 

XDXPp2.png

@ntemiiiiii Ε φόρεσα τα σέξι μου και κάπως με κορόιδεψε και ξενέρωσα ρε συ Ντέμι μουρ και πάλι όμως λέω άστο ας γίνει η δουλίτσα για το παιδί μου όλα!χαχχαχαχα αλλά δεν έκανα κίνηση λέω κάνε δουλίτσα εσύ αλλά δεν μπόρεσε να κάνει.ε μπορεί να έχει βαρεθεί κιόλας δεν είμαι και κορμάρα δεν ξέρω τι να πω είναι κάπως τον τελευταίο καιρό

@Dimitr@17 ναι αλήθεια έτοιμη ήμουν να τσακωθω μου την βαρεσε εκείνη την στιγμή αλλά πρώτον θα ξυπνούσαμε τον γιο μου και δεύτερον δεν θα κάναμε τίποτα και έκανα πίσω που γενικά δεν το κάνω αυτό αλλά είπαμε ιερός σκοπός!τελικά τίποτα δεν έγινε όπως λέει και η @Ungry girl έμεινα με το πουλί στο χέρι!!χαχαχχα χαχα

πρίν από 3 λεπτά , Vila είπε:

Κι εγώ απελπίστηκα όταν μου το είπε γιατί ήμουν στις γόνιμες μέρες και λέω πάει και αυτός ο κύκλος! Και εκτός από αυτό είδε και το ενδομήτριο κάπως λεπτό... και μου είπε λόγω του μεγάλου κύκλου ίσως δε συγχρονίζεται ενδομήτριο με ωορρηξία..   Ήταν κι εμένα κάπως σαν στραπατσαρισμενο στην πάνω πλευρά. Γι αυτό μου έδωσε τα γκλουκοφαζ μήπως και γίνει μικρότερος ο κύκλος να δούμε αν θα είναι καλύτερο το ωάριο. Από την άλλη σκέφτομαι ότι η Μάρθα τα κατάφερε με παρόμοιο κύκλο και παίρνω τα πάνω μου! Ο θεός να βάλει το χέρι του!! 

Τι έγινε με τον nato?? 

Ναι τι να πω αυτό ελπίζω και εγώ και η @Μαρθα Κ με άστατο κύκλο το πέτυχε το σπορακι!!!μας δίνει δύναμη!

• Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Nati85 είπε:

@ntemiiiiii Ε φόρεσα τα σέξι μου και κάπως με κορόιδεψε και ξενέρωσα ρε συ Ντέμι μουρ και πάλι όμως λέω άστο ας γίνει η δουλίτσα για το παιδί μου όλα!χαχχαχαχα αλλά δεν έκανα κίνηση λέω κάνε δουλίτσα εσύ αλλά δεν μπόρεσε να κάνει.ε μπορεί να έχει βαρεθεί κιόλας δεν είμαι και κορμάρα δεν ξέρω τι να πω είναι κάπως τον τελευταίο καιρό

@Dimitr@17 ναι αλήθεια έτοιμη ήμουν να τσακωθω μου την βαρεσε εκείνη την στιγμή αλλά πρώτον θα ξυπνούσαμε τον γιο μου και δεύτερον δεν θα κάναμε τίποτα και έκανα πίσω που γενικά δεν το κάνω αυτό αλλά είπαμε ιερός σκοπός!τελικά τίποτα δεν έγινε όπως λέει και η @Ungry girl έμεινα με το πουλί στο χέρι!!χαχαχχα χαχα

Ναι τι να πω αυτό ελπίζω και εγώ και η @Μαρθα Κ με άστατο κύκλο το πέτυχε το σπορακι!!!μας δίνει δύναμη!

Ποιο ανώμαλο κύκλο από μένα δεν γίνεται κορίτσια μου όποτε μη σας παίρνει από κάτω όλες θα γίνουμε μανούλες!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου... Ναι το πρώτο είναι... Εύχομαι σύντομα να μας πεις και εσύ ευχάριστα... Η γιαγιά αυτό τον μήνα δεν σου είπε?? 

Σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα...ναι αυτο τον μηνα ειπε αλλα την εχω ικανη να λεει καθε μηνα μεχρι να πεσει μεσα...αν κ μου ειπε οτι αν δεν ειμαι αυτον τον μηνα μετα θα αργησω...κατα τον σεπτεμβρη..τι να πιστεψω?φεν ξερω?

πρίν από 9 λεπτά , Nati85 είπε:

Κ εγω επισης εκανα πισω αλλα κ εγω εμεινα παγωτο..μου ειπε ειμαι κουρασμενος κ γυρισε πλευρο κ κοιμηιηκε

@Μαρθα Κ φυσα λίγη μπεμπεδοσκονη προς τα εδώ! Είσαι το είδωλο μας!! Χαχαχαχα 

Εγώ πάντως το αποφάσισα, 2 μήνες Φεβρουάριος και Μάρτιος παρακολούθηση ωορρηξίας. Αν δεν τα καταφέρουμε Απρίλιο θα κάνω πρόκληση. Σε μια βδομάδα θα πάω να ξεκινήσω τους υπερήχους και να δω τι θα μου πει και για σαλπιγγογραφια

• Μου αρέσει 3

XDXPp2.png

πρίν από 17 λεπτά , ellilaw είπε:

κκοριτσια μου σας χαιρετω.. περιμενω αυριο να παω στο γιατρο να κανω χοριακη ...!!  τωρα με επιασαν πονοι περιοδου .. ειναι φυσιολογικο;;

Ένα μεγάλο νούμερο εύχομαι!!! Πιστεύω είναι φυσιολογικό οι πόνοι περιόδου ειδικά στην αρχή της εγκυμοσύνης!!μην ανησυχεισ!!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Nati85 είπε:

Πώς δηλαδή; Μήπως να αφήσετε λέω εγώ το τέκνο να πάτε κάπου τα δύο σας έστω για ένα διήμερο;Να χαλαρώσετε;

πρίν από 17 λεπτά , ellilaw είπε:

κκοριτσια μου σας χαιρετω.. περιμενω αυριο να παω στο γιατρο να κανω χοριακη ...!!  τωρα με επιασαν πονοι περιοδου .. ειναι φυσιολογικο;;

Ναι καλέ και δεν έρχεται μετά μένεις στους πόνους!Χαχα

Εύχομαι μεγάλη χοριακη!!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...