Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα! Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ που σε καθαρίζει τότε οκ, κάνε το όπως νιώθεις εσύ καλύτερα. 
      Α και by the way, Μαρία με λένε 😂

Καλημέρα κορίτσι μου !! Μην με παρεξηγείς μόλις ξύπνησα και νόμιζα απανταγα στο μήνυμα της @Katiamaxiking!!! Χίλια συγνώμη αλήθεια τώρα το είδα ότι μου είχες γράψει εσύ 🫠 

λοιπόν Μαρία μου και εγώ εκεί θα την κάνω αλλά εφόσον πονάει τόσο πολύ και εκείνη την ώρα και την επόμενη μισή ώρα γιατί δεν μας ναρκώνουν ρε γαμωτο και πρέπει να το ζητήσουμε εμείς ;;; Εμένα μου είπε λόγω του κόστους αλλά προτείμω να δώσω λίγα παραπάνω και να κοιμηθώ ήσυχη χαχα !!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, Nati85 είπε:

ΝΑΙ βγήκα έξω στον ήλιο και έφυγε το καταραμένο χα χα!

Και εγω εκατσα στον ηλιο καμια ωριτσα σιγουρα σημερα μπορει κ.παραπανω..το ευχαριστηθηκα..

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου σας χαιρετώ!!!Ο άντρας μου κοιμάται και μπήκα να διαβάσω τα νεάκια σας!!Την Τετάρτη που θα πάω στον γιατρό θα τον ρωτήσω για την ωχρινική μας φάση!!!Αν μπορεί να αλλάζει κάθε μήνα!!!Οποιά κοπέλα θέλει να ρωτήσω κάτι στείλτε μου!!!!Εχω τόσες απορίεςςς!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

1 hour ago, Nati85 είπε:

Τώρα κοιμήθηκε και ο μικρός πεδίο ελεύθερο!!αλλά αντε τώρα να ξυριστω και έχω βουλιάξει στον καναπέ!!τι να κάνω μάνα μου μπορεί να γίνει με την τρίχα η δουλειά δεν ξέρω!χαχαχαχαχχαχα

Εεελαάααα τρεεεεεχααααααα

1 hour ago, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια Ξέχασα να σας πω ότι από την Πέμπτη που έμαθα ότι είμαι εγκυος πέταξα το τσιγάρο μαχαίρι που ήμουν κάργα καπνίστρια.... Μπορεί καμία φορά να το σκέφτομαι αλλά δεν έχω στέρηση πολύ παράξενο μου φαίνεται... Τώρα είμαι δουλειά και είχα να πιω κάθε δύο μέρες και λέω δεν φτιάχνω ένα ντεκαφεινε καπουτσίνο και ναι το απολαμβάνω μια χαρά και χωρίς τσιγάρο... 

Κι εγώ ντεκαφεινε πήρα προχτές που βγήκα με μια φίλη αλλά χαζομάρα καλύτερα ναπαιρνα κανονικό αφού μου ήρθε για καφέ!

1 hour ago, alina80 είπε:

Έχεις κι εσύ το κληρονομικό χάρισμα; @Nati85 η Ντεμί Μουρ θα σου φάει τη δουλειά!

Χαχαχα κάτι έχουμε κι εμείς....

1 hour ago, Μάντη είπε:

Κορίτσια μου τι φαγακια φτιάξατε;;; Εμείς μπριζόλες στα κάρβουνα!!!

Τέλεια! Αγριογούρουνο με πατάτες στην πεθερά!

1 hour ago, alina80 είπε:

Έφτιαξε η μαμά μου μουσακά!

Αχχχχχ μουσακάς... τέλειος!!!

πρίν από 57 λεπτά , Smile89 είπε:

Κόκκορα με λαζανια η πεθερα αλλα κατορθωσα να φαω 3 φρυγανιές. 

Τέλειο!!!

πρίν από 43 λεπτά , zina7777 είπε:

Κοτοπουλο γιουβετσι...συνοδεια με καουρα..

Θεϊκό!

πρίν από 40 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια εγώ ακόμα καούρες δεν έχω και καλό θα μου κάναν να μην πάρω αλλά κιλά.... Χα χα χα χα χα

Χαχαχαχ ναι ναι έτσι λέω κι εγώ για μένα αλλά μπα... προσπαθώ να προσέχω..

πρίν από 40 λεπτά , BettySt είπε:

Εγώ σουτζουκακια σμυρνεικα με κόκκινη σάλτσα και ρυζακι με λαχανικά. Είναι από τα αγαπημένα μου :wub:

Πολύ ωραίο!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , marillia είπε:

Κορίτσια μου σας χαιρετώ!!!Ο άντρας μου κοιμάται και μπήκα να διαβάσω τα νεάκια σας!!Την Τετάρτη που θα πάω στον γιατρό θα τον ρωτήσω για την ωχρινική μας φάση!!!Αν μπορεί να αλλάζει κάθε μήνα!!!Οποιά κοπέλα θέλει να ρωτήσω κάτι στείλτε μου!!!!Εχω τόσες απορίεςςς!!!

Χαχαχα, τι σύμπτωση και ο δικός μου κοιμάται και σας διαβάζω. 

Τι κάνεις εσύ κορίτσι;

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 4 λεπτά , BettySt είπε:

Ε μα δεν σε αφήνει να χαλαρωσεις! Ζωηρό θα σου βγει το σποράκι. 

Χαχαχα Χαχαχα σα τη μαμα του. Τώρα εφαγα με το ζόρι τρείς πιρουνιες λαζανια κ 3 μπουκιές κρέας... 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Smile89 είπε:

Χαχαχα Χαχαχα σα τη μαμα του. Τώρα εφαγα με το ζόρι τρείς πιρουνιες λαζανια κ 3 μπουκιές κρέας... 

:D Να τρως καλά μικρή μου γιατι και εσύ και το σποράκι σου χρειάζεστε τις βιταμινες από το φαγητό ♡

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Εμείς φάγαμε μουσακά είχα φτιάξει από εχθές για να μην μαγειρεύω σήμερα.

@ntemiiiiii μη μου φας την δουλειά ρε Ντέμι Μουρ!!αν είναι δυνατον!!:P

@Smile89 το μωράκι ήρθε και θα μείνει γερά με τσαμπουκα!! 

@marillia αν δεν είναι στρογγυλό το ωάριο πάει να πει ότι είναι κακής ποιότητας?καλά θα μου πεις κουλη ερώτηση αλλά το είχα απορία γιατί μια φορά ήταν κάπως όταν το είχαμε δει αλλά δεν μου είπε κάτι ο γιατρός πιστεύω για να μην με απιγοητευσει για εκείνο τον μηνα έτσι μου φάνηκε.με ενδιαφέρει και εμενα η ωχρονικη φάση παλιά ερχόταν στις 14 μέρες από το θετικό τεστ τώρα στις 16μερες

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 15 λεπτά , BettySt είπε:

:D Να τρως καλά μικρή μου γιατι και εσύ και το σποράκι σου χρειάζεστε τις βιταμινες από το φαγητό ♡

Γιαυτό ζοριστηκα να φαω!! 

πρίν από 12 λεπτά , Nati85 είπε:

Εμείς φάγαμε μουσακά είχα φτιάξει από εχθές για να μην μαγειρεύω σήμερα.

@ntemiiiiii μη μου φας την δουλειά ρε Ντέμι Μουρ!!αν είναι δυνατον!!:P

@Smile89 το μωράκι ήρθε και θα μείνει γερά με τσαμπουκα!! 

@marillia αν δεν είναι στρογγυλό το ωάριο πάει να πει ότι είναι κακής ποιότητας?καλά θα μου πεις κουλη ερώτηση αλλά το είχα απορία γιατί μια φορά ήταν κάπως όταν το είχαμε δει αλλά δεν μου είπε κάτι ο γιατρός πιστεύω για να μην με απιγοητευσει για εκείνο τον μηνα έτσι μου φάνηκε.με ενδιαφέρει και εμενα η ωχρονικη φάση παλιά ερχόταν στις 14 μέρες από το θετικό τεστ τώρα στις 16μερες

Να σαι καλα!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

17 ώρες πρίν, Bela είπε:

Καλή επιτυχία σου εύχομαι με ενα θετικο τεστ!!!!!!Εμένα μου ρθαν σήμερα :-( δυστυχώς..

Κρίμα! Άρα δεν ισχύει αυτό που νομίζαμε. Μόνο οτι είναι καλή η ωορ. Ρώτησες τον γιατρό; Πώς κ έκανες την εξέταση; Πόσο καιρό προσπαθείτε; 

16 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

αφου τα συμφωνησατε μια χαρα!!!καλα αποτελεσματα σου εύχομαι!!εννοειται πως θα μας ενημερωσεις!!

εισαι αρκετες μερες πριν κ μπορει να δειξει ψευδως αρνητικο κ να απογοητευτεις χωρις λογο...εγω 3 μερες πριν ειχα αρνητικο αν θυμασαι...αν δεν αντέχεις κανε απλα να εχεις κατα νου ότι αν βγει αρνητικο μπορει να μην ισχύει!

Έχεις δίκιο. Αφού είδα οτι αδιαθέτησε και η @Bela Μου κόπηκαν τα φτερά. Δεν έκανα τελικά. Θα περιμένω. Εν τω μεταξύ κανένα σύμπτωμα απολύτως. Ούτε εγκυμοσύνης, ούτε περιόδου! 

Φιλιά σε όλες!

Τώρα έκατσα να δω τα φρέσκα νέα γιατί λείπαμε συνεχώς και φευγαλέα είδα τις ειδοποιήσεις!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...