Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Κορίτσια Ξέχασα να σας πω ότι από την Πέμπτη που έμαθα ότι είμαι εγκυος πέταξα το τσιγάρο μαχαίρι που ήμουν κάργα καπνίστρια.... Μπορεί καμία φορά να το σκέφτομαι αλλά δεν έχω στέρηση πολύ παράξενο μου φαίνεται... Τώρα είμαι δουλειά και είχα να πιω κάθε δύο μέρες και λέω δεν φτιάχνω ένα ντεκαφεινε καπουτσίνο και ναι το απολαμβάνω μια χαρά και χωρίς τσιγάρο... 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 26 λεπτά , alina80 είπε:

Έφυγε το σύννεφο από μπροστά σου; Ωραία βολτουλα κάνατε. Μπράβο!

Για εσένα καλύτερα. Να σκέφτεσαι ότι δεν βγαίνεις γιατί έχει χάλια καιρό!

Χαχαχα Χαχαχα τρελη!!! 

nlmNp2.png

πρίν από 8 λεπτά , Nati85 είπε:

Τώρα κοιμήθηκε και ο μικρός πεδίο ελεύθερο!!αλλά αντε τώρα να ξυριστω και έχω βουλιάξει στον καναπέ!!τι να κάνω μάνα μου μπορεί να γίνει με την τρίχα η δουλειά δεν ξέρω!χαχαχαχαχχαχα

Καλέ μία χαρά μπορεί να γίνει. Γρήγορα στον άντρα σου και άσε τα ξυραφάκια!

πρίν από 9 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια Ξέχασα να σας πω ότι από την Πέμπτη που έμαθα ότι είμαι εγκυος πέταξα το τσιγάρο μαχαίρι που ήμουν κάργα καπνίστρια.... Μπορεί καμία φορά να το σκέφτομαι αλλά δεν έχω στέρηση πολύ παράξενο μου φαίνεται... Τώρα είμαι δουλειά και είχα να πιω κάθε δύο μέρες και λέω δεν φτιάχνω ένα ντεκαφεινε καπουτσίνο και ναι το απολαμβάνω μια χαρά και χωρίς τσιγάρο... 

Εγώ το σιχαθηκα πριν την καθυστέρηση. 

πρίν από 8 λεπτά , Nati85 είπε:

@Smile89 ωραία είναι η βροχή ειδικά όταν ξερεις ότι δεν μπορείς να βγεις εξω ενώ ο καλός καιρός σε αναστατώνει!!!

Δίκιο εχεις.... 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Μάντη είπε:

Κορίτσια μου τι φαγακια φτιάξατε;;; Εμείς μπριζόλες στα κάρβουνα!!!

Κόκκορα με λαζανια η πεθερα αλλα κατορθωσα να φαω 3 φρυγανιές. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Μάντη είπε:

Κορίτσια μου τι φαγακια φτιάξατε;;; Εμείς μπριζόλες στα κάρβουνα!!!

Εγώ σουτζουκακια σμυρνεικα με κόκκινη σάλτσα και ρυζακι με λαχανικά. Είναι από τα αγαπημένα μου :wub:

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Just now, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια εγώ ακόμα καούρες δεν έχω και καλό θα μου κάναν να μην πάρω αλλά κιλά.... Χα χα χα χα χα

Πηρα ηδη δυο..απο καυακρατηση ισως.Κι εγω δεν θελω να παχυνω,δεν εχω περιθωρια...

Ειδωμεν..

πρίν από 6 λεπτά , zina7777 είπε:

Πηρα ηδη δυο..απο καυακρατηση ισως.Κι εγω δεν θελω να παχυνω,δεν εχω περιθωρια...

Ειδωμεν..

Ουτε εγώ εχω περιθώρια καθόλου όμως.... 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...