Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

14-16 Φεβρουαρίου περιμένω. 

Λέτε; Να καθυστερήσω λίγο τις αιματολογικές μπας και χρειαστεί καμία χοριακή; Χαχαχα!

αντε κοντεβεις!!! δεν νιωθεις τιποτα!??? εγω δυστυχος και αναμενομενο εχουν αρησει ελαφρια πονακια και κραμπες ερχεται η ρουφιανα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Λέτε; Να καθυστερήσω λίγο τις αιματολογικές μπας και χρειαστεί καμία χοριακή; Χαχαχα!

Χαχαχα Χαχαχα. Νοιώθω χαλια σήμερα αστα... 

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

αντε κοντεβεις!!! δεν νιωθεις τιποτα!??? εγω δυστυχος και αναμενομενο εχουν αρησει ελαφρια πονακια και κραμπες ερχεται η ρουφιανα!

Πότε περιμένεις? 

nlmNp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Smile89 είπε:

Πότε περιμένεις? 

Ακριβώς δεν ξερω ειμαι 22η μερα και ο μεγαλύτερος κυκλος μου ειναι 29αρις κατα τις 20 του μηνα με υπολογίζω

πρίν από 39 λεπτά , Smile89 είπε:

Πότε περιμένεις? 

Αχ ταλαιπωρείσαι. Λίγο η ακινησία, λίγο τα φάρμακα, λίγο η εγκυμοσύνη. Δίκιο έχεις. Υπομονή, σύντομα θα περιφέρεις την κοιλουμπα που λέει και η @MelinaFo. - η οποία που είναι; Μαρή άσε τον Μελίνο να πάρει και καμία ανασα

πρίν από 30 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ακριβώς δεν ξερω ειμαι 22η μερα και ο μεγαλύτερος κυκλος μου ειναι 29αρις κατα τις 20 του μηνα με υπολογίζω

Εσείς κυρία μου μεταξεταστεα στην αριθμητική. 22η μέρα σήμερα, με τον μεγαλύτερο σου κύκλο, το αργότερο 17/2 περιμένεις. Το 20 από πού το έβγαλες;

• Χαχα 2

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Αχ ταλαιπωρείσαι. Λίγο η ακινησία, λίγο τα φάρμακα, λίγο η εγκυμοσύνη. Δίκιο έχεις. Υπομονή, σύντομα θα περιφέρεις την κοιλουμπα που λέει και η @MelinaFo. - η οποία που είναι; Μαρή άσε τον Μελίνο να πάρει και καμία ανασα

Εσείς μεταξεταστεα στην αριθμητική. 22η μέρα σήμερα, με τον μεγαλύτερο σου κύκλο, το αργότερο 17/2 περιμένεις. Το 20 από πού το έβγαλες;

Χαχαχαχαχαχα όντως???? Εεε καλα ποιος ξερει πως το εβγαλα δηλαδή το αργότερο στις 17 εεε

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Ungry girl είπε:

Χαχαχαχαχαχα όντως???? Εεε καλα ποιος ξερει πως το εβγαλα δηλαδή το αργότερο στις 17 εεε

Μα παραλίγο να με τρελάνεις. Εκεί είσαι, 17-18 το αργότερο. Μαζί είμαστε σχεδόν. 

Καλό μεσημέρι κοριτσάκια!! Εμείς πήγαμε κούνιες και καφεδάκι δίπλα στην καφετέρια έπαιξαν τα παιδιά μαζέψαμε ήλιο γυρίσαμε φάγαμε και θα την πέσουμε για ύπνο σε λίγο!!

Εντωμεταξυ ξεχάστηκα αυτές τις μέρες ούτε τεστακια δεν έκανα και έχω πονακια και υγρά έκανα ένα τώρα το μεσημέρι είναι αρκετά έντονο αύριο μεθαυριο λογικά θα γίνει θετικό.

• Μου αρέσει 4

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Μα παραλίγο να με τρελάνεις. Εκεί είσαι, 17-18 το αργότερο. Μαζί είμαστε σχεδόν. 

Εσείς οι δύο μαζί θα μείνετε εγκυουλες!!! Μέντιουμ νατι.....

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Εσείς οι δύο μαζί θα μείνετε εγκυουλες!!! Μέντιουμ νατι.....

Έφυγε το σύννεφο από μπροστά σου; Ωραία βολτουλα κάνατε. Μπράβο!

πρίν από 4 λεπτά , Smile89 είπε:

Κορίτσια εδώ ακόμη βρέχει και φυσαει....!!! 

Για εσένα καλύτερα. Να σκέφτεσαι ότι δεν βγαίνεις γιατί έχει χάλια καιρό!

1 hour ago, alina80 είπε:

Έτσι λέω...

πρίν από 16 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλό μεσημέρι κοριτσάκια!! Εμείς πήγαμε κούνιες και καφεδάκι δίπλα στην καφετέρια έπαιξαν τα παιδιά μαζέψαμε ήλιο γυρίσαμε φάγαμε και θα την πέσουμε για ύπνο σε λίγο!!

Εντωμεταξυ ξεχάστηκα αυτές τις μέρες ούτε τεστακια δεν έκανα και έχω πονακια και υγρά έκανα ένα τώρα το μεσημέρι είναι αρκετά έντονο αύριο μεθαυριο λογικά θα γίνει θετικό.

Οπότε βουρ τώρα χαχαχα

EvgLp2.png

πρίν από 5 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Έτσι λέω...

Οπότε βουρ τώρα χαχαχα

Τώρα κοιμήθηκε και ο μικρός πεδίο ελεύθερο!!αλλά αντε τώρα να ξυριστω και έχω βουλιάξει στον καναπέ!!τι να κάνω μάνα μου μπορεί να γίνει με την τρίχα η δουλειά δεν ξέρω!χαχαχαχαχχαχα

• Χαχα 3

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...