Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Κορίτσι μου επειδή το πέρασα πρόσφατα και πήγε άπατο, είχα πολλά συμπτώματα και τελικά πήρα αρνητική χοριακη. Από την άλλη , έχω διαβάσει ιστορίες από πολλές κοπέλες που δεν είχαν τίποτα και τελικά ήταν έγκυες. Σε καταλαβαίνω πάρα πολύ. Απλά τίποτα δεν ειναι απόλυτο, σε κάθε κοπέλα είναι αλλιώς.  Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

13 ώρες πρίν, MelinaFo είπε:

Ολο τετοιες μλκιες λεμε και γελαμε μεταξυ μας! Ευχαριστουμε κ ελπιζουμε στην ανταλλαγη πληροφοριων!

@Dimitr@17 τα λευκα υγρα ειναι μαλλον στην 2η φαση που παχαινει το ενδομητριο! Εγω εχω πολλα μια ή δυο μερες μετα την ωορρηξια! Παρε βρε παιδι μ τεστακια να σου λυθει η απορια! Μην αγχωνεσαι με τοσο σεξ ειχες αποθεμα!

Καλημέρα!!! Καλα κανετε έτσι πρέπει!!! 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, alina80 είπε:

Αν μείνω εγώ έγκυος θα ακούσετε τις φωνές μου - μη σου πω θα βγει έκτακτο δελτίο ειδήσεων!

ΧαχαχΧ το βλέπω έρχεται!!!Θα τρελλαθουμε!

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε?εγω ειμαι λιγο αρρωστη..εχω τον λαιμο.μου και πονοκεφαλο αλλα δεν πτοουμαι..θα παω για καφεδακι με το αμορε κ τους κουμπαρους μας

Άριστα!!

1 hour ago, alina80 είπε:

Πάντως δεν το βλέπω για τώρα κοντά. Δεν έχω καθόλου συμπτώματα

Ε καλά δεν υπάρχουν πάντα συμπτώματα!

πρίν από 24 λεπτά , Μάντη είπε:

Χωρις καφεΐνη επιτρέπετε ή παλι κανει κακο;;;

Είδος καφέ ανα μερίδα

Περιεκτικότητα σε καφείνη

Καφές φίλτρου (~200ml) 115-175mg
Στιγμιαίος καφές (~200ml) 65-100mg
Ντεκαφεινέ στιγμιαίος (~200ml) 2-3mg
Ελληνικός καφές (50 ml) 40mg
Ντεκαφεινέ ελληνικός καφές (50 ml) 0-1mg
Εσπρέσο (30 ml) 30-40mg
Μαύρο τσάι (240ml) 48mg
Πράσινο τσάι(240ml) 57mg
Σοκολάτα υγείας (100g) 69mg
Σοκολάτα γάλακτος (100g) 24mg
Ρόφημα κακάο (200ml) 8mg
Αναψυκτικό τύπου cola (500ml) 35mg

Το ρόφημα σοκολάτας;

EvgLp2.png

4 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Κάλημερα όμορφες! Πόσο ωραία που γίνανε οι γκαστρούλες πολλές! 

@Smile89 Χαμογελάκι μού, που είσαι; Κοιμάσαι;

Καλημέραααααα!!! Πριν λίγο ξύπνησα. Πεταχτηκα στις 06:30 κ κοιμήθηκα παλι στις 07:30. 

nlmNp2.png

@Smile89 πως πας κοριτσι μου απο αιματακι;;;

Just now, ntemiiiiii είπε:

ΧαχαχΧ το βλέπω έρχεται!!!Θα τρελλαθουμε!

Άριστα!!

Ε καλά δεν υπάρχουν πάντα συμπτώματα!

Το ρόφημα σοκολάτας;

Λογιακα και αυτο θα εχει σαν τη σοκολατα! Δεν εγραφε κατι αλλο!!!

• Ευχαριστώ 1

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

@Smile89 πως πας κοριτσι μου απο αιματακι;;;

Λογιακα και αυτο θα εχει σαν τη σοκολατα! Δεν εγραφε κατι αλλο!!!

Καλημέρα, τώρα που ξύπνησα δεν ειχα, θα δούμε την υπόλοιπη μέρα. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Καλημέρα, τώρα που ξύπνησα δεν ειχα, θα δούμε την υπόλοιπη μέρα. 

Μακαρι να μην εχεις τιποτααααα!!!! Θυμάσαι ποσο ηταν η πρωτη σου χοριακουλα;;; και μετα ποσο έγινε ;;; 

jgJqp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Μάντη είπε:

Μακαρι να μην εχεις τιποτααααα!!!! Θυμάσαι ποσο ηταν η πρωτη σου χοριακουλα;;; και μετα ποσο έγινε ;;; 

Ναι, δυο μέρες πριν την καθυστέρηση 49, 85 και δυο μέρες μετα 96, 25. 

@alina80 μείνε συ έγκυος 10 σαμπανιες, τις ακριβές, θα σου ανοιξω εγω. Όσον αφορά τα συμπτώματα δεν είναι να έχεις. Καλα κανεις κ είσαι συγκρατημένη αλλα μην είσαι κ αρνητικα πεποισμενη 

• Μου αρέσει 2

nlmNp2.png

Φίλη @Bela που εισαι να μας πεις.

Καθαρο το μετωπο?αν δεν κανω λαθος σημερα (δεν) περιμενεις περιοδο ή εχω χασει επεισοδια?

Κι εσυ @Lena1984 εισαι στην 30η σωστα?

πρίν από 23 λεπτά , Smile89 είπε:

Ναι, δυο μέρες πριν την καθυστέρηση 49, 85 και δυο μέρες μετα 96, 25. 

@alina80 μείνε συ έγκυος 10 σαμπανιες, τις ακριβές, θα σου ανοιξω εγω. Όσον αφορά τα συμπτώματα δεν είναι να έχεις. Καλα κανεις κ είσαι συγκρατημένη αλλα μην είσαι κ αρνητικα πεποισμενη 

Τι να πω βρε χαμογελακι μου! Να έτυχε αυτό το μήνα που πήγα σε καινούργιο γιατρό; Και είχαμε και τις λιγότερες επαφές από τότε που ξεκινήσαμε; Δύσκολο.

πρίν από 55 λεπτά , Μάντη είπε:

Εγω λεω να μεινω στο φυσικο χυμο! Και μια φορα την εβδομαδα να πινω ενα ελληνικό! !!!

μακαρι να μη σε πειραζει κ να συνεχίσεις ν πινεις φυσικο!εγω ηπια 2 φορες στο πρωτο τριμηνο,τραυματικη εμπειρα ..μετα ξεκιβησα να πινω στον 7ο νομιζω η στον 6ο δε θυμάμαι για 5-6 μερες κ την τελευταια φορα ειχα καουρες κ τον σταματησα...καουρες σε ολη την εγκυμοσυνη(μεχρι στιγμης )ειχα 2 φορες..η πιο έντονη ηταν τοτε με τον χυμο...δε με θελει ο φυσικος στην εγκυμοσυνη τι να κανουμε!βεβαια κ καφε δε πινω ιδιαιτερα..στην αρχη δε μ εκανε ορεξη,μετα τον ξεκινησα λιγακι κ τωρα τον ξαναμειωσα...παραγγελνω μονο καπουτσινο κ δε πινω ουτε το μισο οποτε το σταματησα..

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , alina80 είπε:

Τι να πω βρε χαμογελακι μου! Να έτυχε αυτό το μήνα που πήγα σε καινούργιο γιατρό; Και είχαμε και τις λιγότερες επαφές από τότε που ξεκινήσαμε; Δύσκολο.

Μη το λες αλινα ποτέ δεν ξέρεις μια μόνο επαφή χρειάζεται !! Δύσκολο σύμφωνοι αλλά όχι απίθανο 

πρίν από 22 λεπτά , alina80 είπε:

πρίν από 23 λεπτά , alina80 είπε:

Για ποτε εισαι εσυ πουλάκι μου????

πρίν από 7 λεπτά , elenakii22 είπε:

μακαρι να μη σε πειραζει κ να συνεχίσεις ν πινεις φυσικο!εγω ηπια 2 φορες στο πρωτο τριμηνο,τραυματικη εμπειρα ..μετα ξεκιβησα να πινω στον 7ο νομιζω η στον 6ο δε θυμάμαι για 5-6 μερες κ την τελευταια φορα ειχα καουρες κ τον σταματησα...καουρες σε ολη την εγκυμοσυνη(μεχρι στιγμης )ειχα 2 φορες..η πιο έντονη ηταν τοτε με τον χυμο...δε με θελει ο φυσικος στην εγκυμοσυνη τι να κανουμε!βεβαια κ καφε δε πινω ιδιαιτερα..στην αρχη δε μ εκανε ορεξη,μετα τον ξεκινησα λιγακι κ τωρα τον ξαναμειωσα...παραγγελνω μονο καπουτσινο κ δε πινω ουτε το μισο οποτε το σταματησα..

Μακάρι να καταφέρω να πίνω χυμό γτ έχω χαμηλό αιματοκρίτη! Βασικά ας πάνε όλα καλά και ας πίνω μόνο νερό!!!!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

πρίν από 28 λεπτά , alina80 είπε:

Ναι, αλλα θα δείξει. 

nlmNp2.png

πρίν από 8 λεπτά , Ungry girl είπε:

Για ποτε εισαι εσυ πουλάκι μου????

14-16 Φεβρουαρίου περιμένω. 

πρίν από 4 λεπτά , Smile89 είπε:

Ναι, αλλα θα δείξει. 

Λέτε; Να καθυστερήσω λίγο τις αιματολογικές μπας και χρειαστεί καμία χοριακή; Χαχαχα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...