Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Δεν δίνουν βάση καθόλου στο σπερμα δυστυχώς. Οσο περνάει ο καιρός το βλέπω και περισσότερο. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Πιστεύω θα είμαι η πρώτη που θα σας λέει Καλημέρα από Εγώ κ πέρα..χαχαχα ξυπνάω από τις 7.30 Από Αναγουλες τέλικα .ευτυχώς έχω το καλό ότι αν πάω τουαλέτα ,μου φεύγει η αναγούλα..

@Μαρθα Κ σίγουρα θα δεις σάκο. Φαίνεται από 1500  κ εμβρυικα Στοιχεία θύρα δεις..!! Να ξέρεις ότι μετά τα 1200 η χοριακη δεν διπλασιάζεται ανά 48 ωρες αλλά παραπάνω.εγω πάω βιοϊατρική κ είναι πάντα απόγευμα έτοιμα με μειλ.

@Μάντη έχεις νωρίς αναγουλες. Δοκίμασε τα κρακερς αλλά εγώ θα πάρω κ ριζα τζιντζερ . σαν τσαι πινεται κ σε βοηθαει..αν κ εγω ,έχω αναγουλες Γτ δεν τρώω πολύ όλη μέρα. Πχ χθες έφαγα 1καλτσονε,μιση τυροπιτα, μιση παστα κ το βραδυ 5 γοπες κ σαλατα μαρουλι ροκα..κ κοιμήθηκα 12!!οπότε το βρίσκω λογικο να έχω αναγούλα αλλά δεν πεινάω .τρώω λίγο με το ζόρι πλέον.αυτά έχω προς το ν παρόν.

Καλημέρα .Κάνε ένα  να δούμε.. Η προγεστερόνη είναι καλη που είναι ανεβασμένη σε περίπτωση β εγκυμοσύνης!!θα εμφυτευτει καλα το έμβρυο..

Καλως ηρθες!!Μπορεί να είναι αλλά είναι λίγο νωρίς για τεστ.

Κάπου αλλού είχες γράφει για αντισώματα φωσφολιπιδικα. Να ξέρεις ότι αυτά σου προκαλούν θρομβοφιλια επικτιτη. Δλδ δεν την έχεις σαν γονίδιο αλλά ενεργοποιούνται από τον οργανισμό μας. Σου έχουν δώσει σαλοσπιρ προληπτικά;; για τις αποβολες; Στο λέω Γτ έκανα κ εγώ τα βασικά για θρομβους ,αντι φωσφολιπιδα κ καρδιολιπινης κ έγγραφε αρνητικά. Αλλά επειδή  η είχα μια βιοχημική ,μου είπε ο γυναικολόγος Μου να πάρω μισο σαλοσπιρ.ευτυχως ο παθολόγος μου έγραψε Μια έξεταση ακόμα  κ τελικά δεν κάνει να πάρω Γτ έχω Μάλλον διάθεσή να αιμμοραγω αν το πάρω.την Δευτέρα θα πάω στον γιατρό. Θα το ν ρωτήσω για αυτά που έγραψες Γτ είναι περίεργη κ θα σου πω. Γενικά κ εγώ απο οσα εχω διαβασει που γίνονται. ,προσπαθω να μαθαίνω περισσότερα..

Καλημερα!!! Και τις δυο προηγουμενες φορες ειχα παρει σαλοσπιρ..οποτε δεν θεωρω οτι το προβλημα εγκειται εκει..αλλα ναι και παλι θα παρω..τηβ πρωτη φορα ειχαμε βρει οτι το μωρακι επασχε απο τρισωμια 16..δλδ τυχαιο γεγονος..στον κενο σακο δεν καταφεραμρ να κανουμε βιοψια αφου δεν υπηρχε εμβρυακι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 37 λεπτά , alina80 είπε:

Σίγουρα κοριτσάκι μου θα δεις. Μέχρι την Πέμπτη θα είσαι 6 βδομάδων! 

Τώρα περιμένω την στιγμή που θα μπω εδώ μέσα και θα μας πεις εσύ τα ευχάριστα!!!!!!!! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Τώρα περιμένω την στιγμή που θα μπω εδώ μέσα και θα μας πεις εσύ τα ευχάριστα!!!!!!!! 

Αν μείνω εγώ έγκυος θα ακούσετε τις φωνές μου - μη σου πω θα βγει έκτακτο δελτίο ειδήσεων!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 4

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε?εγω ειμαι λιγο αρρωστη..εχω τον λαιμο.μου και πονοκεφαλο αλλα δεν πτοουμαι..θα παω για καφεδακι με το αμορε κ τους κουμπαρους μας

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε?εγω ειμαι λιγο αρρωστη..εχω τον λαιμο.μου και πονοκεφαλο αλλα δεν πτοουμαι..θα παω για καφεδακι με το αμορε κ τους κουμπαρους μας

Περαστικά κορίτσι μου! !! Έτσι βγείτε όσο προλαβαίνετε γιατί μετά θα κάνετε λίγο καιρό. .

• Χαχα 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Αντέ καλά να περάσετε κοριτσάκι μου και περαστικά!!! 

πρίν από 11 λεπτά , alina80 είπε:

Πάντως δεν το βλέπω για τώρα κοντά. Δεν έχω καθόλου συμπτώματα

Ούτε εγώ είχα έντονα συμπτώματα μετά την καθυστέρηση άρχισαν τα όργανα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 40 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια . @caramel_83 βάλε με για 12 Μαρτίου .Μου ήρθε περίοδος σήμερα με δύο ημέρες καθυστέρηση !! 

Κριμα μωρέ @kouzouni15 αλλά δεν πειράζει μια επόμενη φορά θα ειναι η τυχερή σου! Μην σε πάρει από κατω! Εγώ είμαι στις γονιμες και δίνω πονο χθες και σημερα αλλά αγχωνομαι με τα τεστ οωρρηξιας που κάνω στον κύκλο αυτό. Ακόμα είμαι πριν την οωρρηξια αλλά έχω τις επαφές μου. Υπολογιζω να βρω οωρρηξια ως τις 14.

πρίν από 41 λεπτά , alina80 είπε:

Αν μείνω εγώ έγκυος θα ακούσετε τις φωνές μου - μη σου πω θα βγει έκτακτο δελτίο ειδήσεων!

Χα χα τι πλάκα έχεις!! @alina80

1 hour ago, BettySt είπε:

Καλημέρα κορίτσια, μια όμορφη Κυριακή να έχουμε! 

@ada32 επειδή η δουλειά μου ήταν με καφέ το γαλλικό κατά την γνώμη μου δεν είναι κατάλληλο για εγκυμοσύνη γιατί περιέχει πιό πολύ καφεΐνη από όλους τους υπόλοιπους καφέδες. Το καλύτερο είναι το ελληνικό 

Αλήθεια @BettySt? Κι εγώ που τον έχω για ελαφρύ! Γαλλικο πίνω αλλά τον κάνω καπως νερωμένο. 

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλες! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , kido είπε:

Κριμα μωρέ @kouzouni15 αλλά δεν πειράζει μια επόμενη φορά θα ειναι η τυχερή σου! Μην σε πάρει από κατω! Εγώ είμαι στις γονιμες και δίνω πονο χθες και σημερα αλλά αγχωνομαι με τα τεστ οωρρηξιας που κάνω στον κύκλο αυτό. Ακόμα είμαι πριν την οωρρηξια αλλά έχω τις επαφές μου. Υπολογιζω να βρω οωρρηξια ως τις 14.

Αλήθεια @BettySt? Κι εγώ που τον έχω για ελαφρύ! Γαλλικο πίνω αλλά τον κάνω καπως νερωμένο. 

Ευχαριστώ @kido μου και όλα τα κορίτσια.Δεν το πήρα πολύ κατάκαρδα είχα φάει την μεγάλη κατάθλιψη την τρίτη ξέσπασα και τώρα ήμουν σχετικά ήρεμα.Γελασα και με τον άντρα μου που όταν του το είπα ότι μου ήρθε μου λέει όχι ρε γμτ κρατά την λίγο ακόμη ... Χαχαχαχαχαχαχα τι είναι αγάπη μου η περίοδος χαρταετός ;;

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , kido είπε:

Χωρις καφεΐνη επιτρέπετε ή παλι κανει κακο;;;

Είδος καφέ ανα μερίδα

Περιεκτικότητα σε καφείνη

Καφές φίλτρου (~200ml) 115-175mg
Στιγμιαίος καφές (~200ml) 65-100mg
Ντεκαφεινέ στιγμιαίος (~200ml) 2-3mg
Ελληνικός καφές (50 ml) 40mg
Ντεκαφεινέ ελληνικός καφές (50 ml) 0-1mg
Εσπρέσο (30 ml) 30-40mg
Μαύρο τσάι (240ml) 48mg
Πράσινο τσάι(240ml) 57mg
Σοκολάτα υγείας (100g) 69mg
Σοκολάτα γάλακτος (100g) 24mg
Ρόφημα κακάο (200ml) 8mg
Αναψυκτικό τύπου cola (500ml) 35mg
  • Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

πρίν από 13 λεπτά , kido είπε:

Και εγώ έτσι ακριβώς,  στη γεύση μου φαινόταν ελαφρύ και μετά στα σεμινάρια έμαθα αυτά που ειπα πιό πάνω. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Μάντη είπε:

Χωρις καφεΐνη επιτρέπετε ή παλι κανει κακο;;;

Καλύτερα να πίνεις κανονικό ελληνικό αλλά ελαφρύ. Το καφέ χωρίς καφεΐνη τον επεξεργασουν επιπλέον και δεν νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 8 λεπτά , BettySt είπε:

Καλύτερα να πίνεις κανονικό ελληνικό αλλά ελαφρύ. Το καφέ χωρίς καφεΐνη τον επεξεργασουν επιπλέον και δεν νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο 

Εγω λεω να μεινω στο φυσικο χυμο! Και μια φορα την εβδομαδα να πινω ενα ελληνικό! !!!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...