Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, zina7777 είπε:

@ada32 καλημερα κι απο μενα επισης πρωινη.Αϋπνιες... Σκετη ομως χωρις αναγουλες.Σε ποια βδομαδα εισαι?Εγω ειναι φυσιολογικο που δεν εχω? Τρωω οσο ετρωγα,αργω πολυ να χωνεψω.......

Καλημέρα. Μια χαρά σε βρίσκω!! Δεν χρειάζεται να έχεις... Εγώ αυτό Πόυ περιγράφω το έχω ανέκαθεν άπλα τώρα το νιώθω πάλι Γτ δεν τρώω. Είδες το έφαγα χθες.. Κ γενικά εκοψα το ψωμι!! Εσύ έχεις το άλλο ότι δεν χωνευεις πθυ είναι της εγκυμοσύνης. Καουρες εχεις;;

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημέρα. Μια χαρά σε βρίσκω!! Δεν χρειάζεται να έχεις... Εγώ αυτό Πόυ περιγράφω το έχω ανέκαθεν άπλα τώρα το νιώθω πάλι Γτ δεν τρώω. Είδες το έφαγα χθες.. Κ γενικά εκοψα το ψωμι!! Εσύ έχεις το άλλο ότι δεν χωνευεις πθυ είναι της εγκυμοσύνης. Καουρες εχεις;;

Πολλεςςς..και σκεφτομαι αν τρωω πολυ..παρατηρω οτι τρωω οτι και πριν..ο οργανισμος δεν καει τωρα? Τι γινεται?

@alina80 καλημερα.πολλες οι γκαστρουλες..και αϋπνη συγκεκριμενα εγω 3-7 ο υπνος μ..

Just now, Μάντη είπε:

Καλημερααααα!!! Εμένα με πιάνουν οι αναγουλες μόλις σηκωθώ απ' το κρεβάτι μου! Εγώ χθες έφαγα το πρωί δύο κριτσινια με φυσικό χυμό το μεσημέρι μακαρόνια με κιμά και μετά 2 παξιμάδακια γτ ήμουν χάλια μέχρι και το νερό το αναγουλιαζα... Σήμερα θα δείξει!!!! Ακόμα είμαι στο κρεβάτι οπότε είμαι καλά!!!!

Οο Καλημέρα !!θα έχω παρέα δηλαδή πρωινή!!!χαίρομαι!!! Κ εσύ δεν έφαγες πολύ... Αλλά εσύ έχεις όντως Αναγουλες πολυ νωρις.. Υπομονή κοριτσια μου. Εγω από την άλλη Μπορεί να πίνω κ 3 Λιτρα νερο.οπότε Που να πεινασω μετά Αφού γεμιζει το στομάχι.. 

Δοκίμασε ριζες τζιντζερ σαν τσαι. Μηπως σε ανακουφισουν . είναι για έγκυους.

Καλά εγώ χθες πηρα ψαρια κ καθαρισα η χαζη.. Μετα σκεφτηκα για εμετους.. Αλλα ολα οκ..

@zina7777 είμαι 4 βδ +4 .είναι νωρίς ακόμα

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Κάλημερα όμορφες! Πόσο ωραία που γίνανε οι γκαστρούλες πολλές! 

@Smile89 Χαμογελάκι μού, που είσαι; Κοιμάσαι;

Καλημέρα !!κ εσύ σύντομα θα είσαι. Είμαι σίγουρη!!

• Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

9 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Ναι εννοείται.. έχω αγωνία ενώ στην κόρη μου που δεν είχα ιδέα μια χαρά στην κοσμαρα μου ήμουν!

Κρητικια είσαι;

Κοίτα, κακό δεν κάνει σίγουρα! Οπότε θα παίρνω ένα χαπακι ακόμη μαζί με τα άλλα που θα μου πει σίγουρα να ξεκινήσω σίδηρο ασβέστιο κλπ κι αυτοί μη νομίζεις για ναναι καλυμμένοι το κάνουν!

Συμφωνώ!Εγώ με 248 και με είδε σε 7 μέρες! 

Εγώ βρε παιδί μου κουράζομαι εύκολα!και στήθος πολύ πρησμένο! Τώρα ήμασταν σε πάρτυ και σκεφτόμουνα πότε θα φύγω να ξαπλώσω!Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολύ τρέξιμο οι νέοι γονείς!

Εύχομαι να είσαι!!!

Είχατε ακούσει και καρδούλα κιόλας;

Δεν το συζητάμε!

Και εγώ το μόνο που σκέφτομαι είναι πότε θα κοιμηθώ! Χθες με πήρε ο ύπνος στον καναπέ κατά τις 7 και ξύπνησα απ' το κινητό μου στις 7 και 30 και μετά στις 10 ήθελα μανταλάκια για τα μάτια μου! 

• Χαχα 2

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Πολλεςςς..και σκεφτομαι αν τρωω πολυ..παρατηρω οτι τρωω οτι και πριν..ο οργανισμος δεν καει τωρα? Τι γινεται?

@alina80 καλημερα.πολλες οι γκαστρουλες..και αϋπνη συγκεκριμενα εγω 3-7 ο υπνος μ..

Ναι προσπάθησε λιγάκι να τρως λιγοτερα . να ξερεις ο οργανισμός παθαίνει σοκ κ ο μεταβολισμός . κ δεν καίει τιποτα. Α κ εσύ το έχεις με τον ύπνο... Καλά εγώ 7.30 ωρες κοιμήθηκα οπότε να μην παραπονιέμαι.άπλα τώρα κάνω ησυχία Μην ξυπνησω τον άντρα μου που κοιμήθηκε 3!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Οο Καλημέρα !!θα έχω παρέα δηλαδή πρωινή!!!χαίρομαι!!! Κ εσύ δεν έφαγες πολύ... Αλλά εσύ έχεις όντως Αναγουλες πολυ νωρις.. Υπομονή κοριτσια μου. Εγω από την άλλη Μπορεί να πίνω κ 3 Λιτρα νερο.οπότε Που να πεινασω μετά Αφού γεμιζει το στομάχι.. 

Δοκίμασε ριζες τζιντζερ σαν τσαι. Μηπως σε ανακουφισουν . είναι για έγκυους.

Καλά εγώ χθες πηρα ψαρια κ καθαρισα η χαζη.. Μετα σκεφτηκα για εμετους.. Αλλα ολα οκ..

@zina7777 είμαι 4 βδ +4 .είναι νωρίς ακόμα

Καλημέρα !!κ εσύ σύντομα θα είσαι. Είμαι σίγουρη!!

Κοιμήθηκα απ' τις 10 οπότε ξύπνησα νωρίς νωρίς!!!! Θα πάρω να δοκιμάσω τζίντζερ!!!! Γτ έκοψα  το καφέ και το τσάι διάβασα ότι δεν κάνουν καλό και δεν ξέρω τι να πίνω!!!!! Και στην αδερφή μου οι αναγουλες ξεκίνησαν πολύ νωρίς και δεν σταμάτησαν μέχρι και την ώρα που γέννησε!

jgJqp3.png

Πρωινη πρωινη  θα βαλω σιδερο γτ τι να κανω.. Θα δω ολα την σειρα της μπαρμπιε επισης.. Ετσι μου φαινεται..

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Κοιμήθηκα απ' τις 10 οπότε ξύπνησα νωρίς νωρίς!!!! Θα πάρω να δοκιμάσω τζίντζερ!!!! Γτ έκοψα  το καφέ και το τσάι διάβασα ότι δεν κάνουν καλό και δεν ξέρω τι να πίνω!!!!! Και στην αδερφή μου οι αναγουλες ξεκίνησαν πολύ νωρίς και δεν σταμάτησαν μέχρι και την ώρα που γέννησε!

Ωχ... Καταπληκτικά... Λέγε μου τέτοια..εγώ να σου πω πήρα Ελληνικό ντεκαφεινε κ θα πινω . κ στην δουλειά βάζω μίση κουπα γαλλικό κ την  γεμίζω με νερό την υπόλοιπη. Κατι πρεπει να πινω το πρωί.

Έναν Ελληνικό η μία κούπα γαλλικό τον επιτρέπουν οι γιατροι να ξερεις.

πρίν από 6 λεπτά , Μάντη είπε:

Βρε εσύ κοιμήθηκες πολλές ώρες.!#

Κοριτσια μου σας αφηνω.. Παω να σιδερωσω κ να κανω μπανιο γτ εχω μνημοσυνο σημερα .  νσ εχετε μια ωραια κυριακη σημερα!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 33 λεπτά , ada32 είπε:

Πρωινη πρωινη  θα βαλω σιδερο γτ τι να κανω.. Θα δω ολα την σειρα της μπαρμπιε επισης.. Ετσι μου φαινεται..

Ωχ... Καταπληκτικά... Λέγε μου τέτοια..εγώ να σου πω πήρα Ελληνικό ντεκαφεινε κ θα πινω . κ στην δουλειά βάζω μίση κουπα γαλλικό κ την  γεμίζω με νερό την υπόλοιπη. Κατι πρεπει να πινω το πρωί.

Έναν Ελληνικό η μία κούπα γαλλικό τον επιτρέπουν οι γιατροι να ξερεις.

Βρε εσύ κοιμήθηκες πολλές ώρες.!#

Κοριτσια μου σας αφηνω.. Παω να σιδερωσω κ να κανω μπανιο γτ εχω μνημοσυνο σημερα .  νσ εχετε μια ωραια κυριακη σημερα!

Δεν είμαι πολύ μεγάλη λάτρεις του καφέ οπότε το παλεύω!!!! Και εγώ πρέπει να σηκωθώ έχω ρούχα για μάζεμα!!! Φιλάκιααα!!!!

jgJqp3.png

πρίν από 57 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλημερα σου.κι εγω διαβασα για χαμομηλι οτι κανει συσπασεις...

Θελω κι εγω να μαθω για το τζιντερ αν σε βοηθησε...

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, ada32 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Πιστεύω θα είμαι η πρώτη που θα σας λέει Καλημέρα από Εγώ κ πέρα..χαχαχα ξυπνάω από τις 7.30 Από Αναγουλες τέλικα .ευτυχώς έχω το καλό ότι αν πάω τουαλέτα ,μου φεύγει η αναγούλα..

@Μαρθα Κ σίγουρα θα δεις σάκο. Φαίνεται από 1500  κ εμβρυικα Στοιχεία θύρα δεις..!! Να ξέρεις ότι μετά τα 1200 η χοριακη δεν διπλασιάζεται ανά 48 ωρες αλλά παραπάνω.εγω πάω βιοϊατρική κ είναι πάντα απόγευμα έτοιμα με μειλ.

@Μάντη έχεις νωρίς αναγουλες. Δοκίμασε τα κρακερς αλλά εγώ θα πάρω κ ριζα τζιντζερ . σαν τσαι πινεται κ σε βοηθαει..αν κ εγω ,έχω αναγουλες Γτ δεν τρώω πολύ όλη μέρα. Πχ χθες έφαγα 1καλτσονε,μιση τυροπιτα, μιση παστα κ το βραδυ 5 γοπες κ σαλατα μαρουλι ροκα..κ κοιμήθηκα 12!!οπότε το βρίσκω λογικο να έχω αναγούλα αλλά δεν πεινάω .τρώω λίγο με το ζόρι πλέον.αυτά έχω προς το ν παρόν.

Καλημέρα .Κάνε ένα  να δούμε.. Η προγεστερόνη είναι καλη που είναι ανεβασμένη σε περίπτωση β εγκυμοσύνης!!θα εμφυτευτει καλα το έμβρυο..

Καλως ηρθες!!Μπορεί να είναι αλλά είναι λίγο νωρίς για τεστ.

Κάπου αλλού είχες γράφει για αντισώματα φωσφολιπιδικα. Να ξέρεις ότι αυτά σου προκαλούν θρομβοφιλια επικτιτη. Δλδ δεν την έχεις σαν γονίδιο αλλά ενεργοποιούνται από τον οργανισμό μας. Σου έχουν δώσει σαλοσπιρ προληπτικά;; για τις αποβολες; Στο λέω Γτ έκανα κ εγώ τα βασικά για θρομβους ,αντι φωσφολιπιδα κ καρδιολιπινης κ έγγραφε αρνητικά. Αλλά επειδή  η είχα μια βιοχημική ,μου είπε ο γυναικολόγος Μου να πάρω μισο σαλοσπιρ.ευτυχως ο παθολόγος μου έγραψε Μια έξεταση ακόμα  κ τελικά δεν κάνει να πάρω Γτ έχω Μάλλον διάθεσή να αιμμοραγω αν το πάρω.την Δευτέρα θα πάω στον γιατρό. Θα το ν ρωτήσω για αυτά που έγραψες Γτ είναι περίεργη κ θα σου πω. Γενικά κ εγώ απο οσα εχω διαβασει που γίνονται. ,προσπαθω να μαθαίνω περισσότερα..

Τέλεια περιμένω πως και πως να έρθει η πέμπτη να δω το σακο και ελπίζω να δω και καμιά κουκίδα μικρούλα μέσα!!!! 

Καλημέρα κορίτσια μου.... Κοιμάμαι ξυπνάω πιάνω την κοιλιά μου να δω τι γίνετε μετά ξανά κοιμάμαι...... Ποια κορίτσια περιμένουμε τώρα??? 

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, Κελυ 32 είπε:

Στην πρωτη παλινδρομη ναι...ειχαμε μολις ακουσει..αλλα ηταν αδυναμη δυστυχως και μετα απο μια βδομαδα σταματησε..ο καρυοτυπος του εμβρυου εδειξε οτι επασχε απο τρισωμια 16...τωρα την δευτερη φορα ηταν κενος σακος..δεν ειδαμε καν εμβρυακι!!!

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια!! Πραγματικα ευχομαι σε ολες υγιη μωρακια!!

Κατάλαβα.. τελικά η φύση ξέρει τι κάνει αλλά απτην άλλη βρε παιδί μου πώς γεννιούνται τόσα παιδιά με προβλήματα; Εύχομαι η επόμενη να είναι η ιδανική!

1 ώρα πρίν, Τονι@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! !! Το ξενύχτι πάει σύννεφο! ! 4 φορές σηκώθηκα απόψε. Δηλαδή από τις 12 μέχρι τις 8..κουράγιο σε όλες τις μανούλες και σε όσες προσπαθούν να γίνουν μανούλες. . Ο ύπνος πάει περίπατο για αρκετό καιρό. .:)

Έτσι είναι...κι εγώ τώρα όσο το σκέφτομαι!Χαχα

Καλημέρα σε όλες! Καλή ξεκούραση! Καλές βόλτες!Ο.τι κάνετε να σας χαροποιει!

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

πρίν από 44 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Τέλεια περιμένω πως και πως να έρθει η πέμπτη να δω το σακο και ελπίζω να δω και καμιά κουκίδα μικρούλα μέσα!!!! 

Καλημέρα κορίτσια μου.... Κοιμάμαι ξυπνάω πιάνω την κοιλιά μου να δω τι γίνετε μετά ξανά κοιμάμαι...... Ποια κορίτσια περιμένουμε τώρα??? 

Σίγουρα κοριτσάκι μου θα δεις. Μέχρι την Πέμπτη θα είσαι 6 βδομάδων! 

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, zina7777 είπε:

Καλημερα σου.κι εγω διαβασα για χαμομηλι οτι κανει συσπασεις...

Θελω κι εγω να μαθω για το τζιντερ αν σε βοηθησε...

Δεν το εχω παρει ακόμη! !!!!

jgJqp3.png

Καλημέρα κορίτσια, μια όμορφη Κυριακή να έχουμε! 

@ada32 επειδή η δουλειά μου ήταν με καφέ το γαλλικό κατά την γνώμη μου δεν είναι κατάλληλο για εγκυμοσύνη γιατί περιέχει πιό πολύ καφεΐνη από όλους τους υπόλοιπους καφέδες. Το καλύτερο είναι το ελληνικό 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...