Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , andrianni είπε:

Σε εμένα τα λες! Κ εγώ την ωορηξία κυνηγάω...όσο για τις επαφές άστο! Μέχρι κ μεσημέρι μας είχε πει ο γιαυρός κάποιες φορές...κ άντε να το κανονίσεις με τη δουλειά.εσένα όμως τώρα άρχισε να δουλεύει η θεραπεια.από εδώ κ πέρα να κοιτάς.γι αυτό σου λέω να πας στο γιατρο.ούτως ή άλλως τις επαφές θα τις έχεις.αλλά να σιγουρέψεις ότι έγινε για να ηρεμήσεις.να πας κ μετά αν δεν έχει σπάσει.από Δευτέρα.θα σου πει κ ο γιατρος.πες του οτι το έχεις ανάγκη να το παρακολουθήσεις.πήγαινε κ τον επόμενο μήνα.εγώ πήγαινα για 6 μήνες.ατελείωτοι υπέρηχοι.κάποιες φορές μου είχε πει να πάω κ μετα την ωορηξια για να δουμε αν εσκασε αλλά δεν άντεχα.τώρα που το σκέφτομαι κάνε το πρόγραμμα Τρίτη κ Πέμπτη κ πήγαινε Παρασκευή πρωί.κάποιες φορές φτάνει κ 22 να σπάσει.κάνε κ κανα τεστάκι.αλλά τώρα μπορεί κ να το καταλάβεις όταν γίνει...

την προηγουμενη φορα το μετρησαμε 23 και μπορει να μεγαλωσε κ αλλο γτ εσπασε την επομενη μερα...τριτη πεμπτη λες καλυτερα επαφες ε?στο γιατρο να παω πεμπτη η Παρασκευή?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 58 λεπτά , elenakii22 είπε:

@andrianni εγω ανησυχώ μηπως δεν κανω ωορρηξια...με εχει πιασει αυτο...νομίζω πως δεν κανω συχνα...βεβαια τους δυο προηγούμενους μηνες εκανα αλλα αν γενικα τους περισσοτερους δεν κανω?εμενα το αγχος μου αυτο ειναι...οχι αν πιασω η οχι αλλα αν κανω ωορρηξια...λεω να παω παρασκευη πρωι..δεν νομιζω να εχει σπασει...η καλυτερα Πέμπτη?μου την δινει λιγο αλλα εχω προγραμμα επαφών...δε γινεται αλλιως...οταν ξεκινας ναι λες χαλαρα οσο περναει ο καιρος ομως και πρεπει να αποφασισεις πως θα κινηθείς πρεπει να εχει συγκεκριμένες επαφες αναγκαστηκα...οποτε και εγω λεω τεταρτη παρασκευη σαββατο για αρχη...τωρα που στο λεω καλυτερα να παω στο γιατρο πεμπτη...σε περιπτωση που εχει σπασει να μην χασω την μερα...βεβαοα σκεφτομαι οτι ειναι και μικρο το ωοθηλακιο...εχω παλαβωσει...αν εχει καποια κοπελα να προτεινει κατι ας μου πει!τι θα κανατε στη θεση μου!

εγω θα επαιρνα και τεστ.σε μια μερα θα ειναι στην πορτα σου.και δεν θα χρειαστεις και πολλα αυτον το μηνα..κανονικα μεχρι παρασκευη σαββατο θα σπασει.και απο αυριο θα μετρουσα και θερμοκρασια απο το στομα για να βρω την μικροτερη σε συνδιασμο με τα τεστ και καταγραφη υγρων.αν θες να πας στο γιατρο να πας πεμπτη που αναμενεται να ειναι 19χιλ.και μην σκεφτεσαι αρνητικα. θα δεις θα γινει ωορρηξια.απλα μαλλον αργεις να κανεις.

6penp2.png

πρίν από 13 λεπτά , elenakii22 είπε:

την προηγουμενη φορα το μετρησαμε 23 και μπορει να μεγαλωσε κ αλλο γτ εσπασε την επομενη μερα...τριτη πεμπτη λες καλυτερα επαφες ε?στο γιατρο να παω πεμπτη η Παρασκευή?

Λέω Παρασκευή.αφού μάλλον θα αργήσει.αλλά κ Πέμπτη βα γίνει αφού θα έχετε επαφή θα είσαι οκ.! 

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

εγω θα επαιρνα και τεστ.σε μια μερα θα ειναι στην πορτα σου.και δεν θα χρειαστεις και πολλα αυτον το μηνα..κανονικα μεχρι παρασκευη σαββατο θα σπασει.και απο αυριο θα μετρουσα και θερμοκρασια απο το στομα για να βρω την μικροτερη σε συνδιασμο με τα τεστ και καταγραφη υγρων.αν θες να πας στο γιατρο να πας πεμπτη που αναμενεται να ειναι 19χιλ.και μην σκεφτεσαι αρνητικα. θα δεις θα γινει ωορρηξια.απλα μαλλον αργεις να κανεις.

αφου ο γιατρος θα δει αν εσπασε και μετα την ωορρηξια γτ ααγχωνεσαι για τη μερα που θα πας.κανε τις επαφες κανονικα 

6penp2.png

@orianna @andrianni θερμοκρασια εχω ηδη ξεκινησει να μετραω απλα ξυπναω πολλες φορες οποτε δεν ξερω αν μετα γινεται σωστη μετρηση.... πεμπτη λεω να παω!παρασκευη ταξιδευω οποτε μην τρεχω να προλαβω..αν κρινω βεβαια απο την προηγουμενη φορα δευτερα ηταν 18 και εσπασε παρασκευη αλλα καθε φορα ειναι διαφορετικα!ελπιζω να σπασει βρε κοριτσια....να μημ γινει κυστη...

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

@orianna @andrianni θερμοκρασια εχω ηδη ξεκινησει να μετραω απλα ξυπναω πολλες φορες οποτε δεν ξερω αν μετα γινεται σωστη μετρηση.... πεμπτη λεω να παω!παρασκευη ταξιδευω οποτε μην τρεχω να προλαβω..αν κρινω βεβαια απο την προηγουμενη φορα δευτερα ηταν 18 και εσπασε παρασκευη αλλα καθε φορα ειναι διαφορετικα!ελπιζω να σπασει βρε κοριτσια....να μημ γινει κυστη...

ακου ταξιδια...?επαφες θα μπορεσεις να κανεις?

6penp2.png

πρίν από 23 λεπτά , elenakii22 είπε:

ναι βρε!!με τον ανδρα μου παμε!!!

τι αλλο θες βρε...κοιτα να χαλαρωσεις και να περασεις καλα.να πιεις κανα ποτακι,κανα κρασακι καμια βολτουλα μην το σκεφτεσαι.θα κανεις ωορρηξια.και την πεμπτη βλεπεις ποσο θα ειναι το αυγουλακι μηπως κανεις καθε μερα επαφη μετα.σκεψου να παραγγειλεις τεστ παντως.γτ στο γιατρο καθε μερα δεν γινεται να πηγαινεις.

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

πρίν από 12 λεπτά , orianna είπε:

τι αλλο θες βρε...κοιτα να χαλαρωσεις και να περασεις καλα.να πιεις κανα ποτακι,κανα κρασακι καμια βολτουλα μην το σκεφτεσαι.θα κανεις ωορρηξια.και την πεμπτη βλεπεις ποσο θα ειναι το αυγουλακι μηπως κανεις καθε μερα επαφη μετα.σκεψου να παραγγειλεις τεστ παντως.γτ στο γιατρο καθε μερα δεν γινεται να πηγαινεις.

θα παραγγείλω το εχω σκοπο...απλα ελεγα τον αλλο μηνα..βλακεια...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

θα παραγγείλω το εχω σκοπο...απλα ελεγα τον αλλο μηνα..βλακεια...

παρε τα 20 με κανα 20 ε με μεταφορικα.δεν θα φτασουν λες?κανε τεταρτη και την πεμπτη μην κανεις αφου θα πας γιατρο 

6penp2.png

Διαφημίσεις

Kalispera koritsiaaaa. Papaki m sigxaritiria kali na min agxonese ola tha pane kala na xekourazese. Ego ime kala mpika sto eudomo avrio tha ime sti 28 eudomada. Poli zesti omos kai den xero pos tha perasoun etsi zesti i mines mexri to septemvrio. Tetarti pao sto giatro na do ti zouzouna m anipomono poli. Zoiroula ine klotsai poli.  Sas stelno mpoliki mpempedoskoni na akousoume kiala euxarista. Min agxoneste kai min sas perni apo kato tora ine kalokerari kai kante pole poles trelitse me to kalo xarite tis meta tha to pethimisete poli. Xxxxxxx

Xrisa auto to pinakaki tha se voithisi na xeri akrivos poso mino ise kali m .

1ος μήνας: 1η, 2η, 3η, 4η εβδομάδα
2ος μήνας: 5η, 6η, 7η, 8η εβδομάδα
3ος μήνας: 9η, 10η, 11η, 12η, 13η εβδομάδα (εδώ υπολογίζετε μία παραπάνω)
4ος μήνας: 14η, 15η, 16η, 17η βδομάδα
5ος μήνας: 18η, 19η, 20η, 21η βδομάδα
6ος μήνας: 22η, 23η, 24η, 25η, 26η βδομάδα (υπολογίζετε μία παραπάνω)
7ος μήνας: 27η, 28η, 29η, 30η βδομάδα
8ος μήνας: 31η, 32η, 33η, 34η, 35η βδομάδα (υπολογίζετε μία παραπάνω)
9ος μήνας: 36η, 37η, 38η, 39η, 40η βδομάδα (υπολογίζετε μία παραπάνω)

• Μου αρέσει 4

7 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

κορίτσια Χοριακή 146

ο γιατρός μου είπε ότι ειναι καλή αλλά θα ξανακάνω την Παρασκευή και αν ειναι η τιμή που θέλουμε θα ξανακάνω και την άλλη παρασκευή που θα με δει κ από κοντα!

βρε τι αγχος έχω να τραβίξω ακόμη! αλλες 4 & 11 ήμερες αναμονής

σε ποια μερα του κυκλου σου βγηκε το 71???με καθυστερηση εκανες την πρωτη χοριακη???για εξηγησε μου λιγο αν θες...κ το 140 στις ποσες μερες επαναληψη?

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

@Papaki@ πολυ χαρηκα με τα νεα σου ! Ολα καλα θα πανε... @λουπιτα μη στεναχωριεσαι...ηταν κριμα σε καταλαβαινουμε αλλα γι αυτο ειμαστε εδω για να δινει κουραγιο η μια στην αλλη. Δεν ειναι ευκολη υποθεση τλκ ... 

Ειμαι και εγω κοριτσια μου πολυ στεναχωρημενη. Δεν αντεξα εκανα χοριακη και βγηκε αρνητικη. Ημουν και τυχερη αυτο το μηνα που ηξερα την ωορρυξια μου...και πηγε τοσο αδικα ολο αυτο. Με εφαγε το αγχος...:-(

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Olivia3 είπε:

@Papaki@ πολυ χαρηκα με τα νεα σου ! Ολα καλα θα πανε... @λουπιτα μη στεναχωριεσαι...ηταν κριμα σε καταλαβαινουμε αλλα γι αυτο ειμαστε εδω για να δινει κουραγιο η μια στην αλλη. Δεν ειναι ευκολη υποθεση τλκ ... 

Ειμαι και εγω κοριτσια μου πολυ στεναχωρημενη. Δεν αντεξα εκανα χοριακη και βγηκε αρνητικη. Ημουν και τυχερη αυτο το μηνα που ηξερα την ωορρυξια μου...και πηγε τοσο αδικα ολο αυτο. Με εφαγε το αγχος...:-(

σε καταλαβαίνω αγάπη .θέλει υπομονή όμως.Εγώ πάω για τον 6 μήνα!!!! Για να δούμε!!!! θα πέσουν ξεζουμισματα παλι.θα δοκιμάσω άλλη τεχνική αυτή τη φορά.θα τον αφήσω 3 μερες πριν την οωρηξια χωρίς σεξ.κ μετά βουρ.χεχε 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...