Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

και εγώ το ίδιο είχα πάρει, πραγματικά απαίσιο. 
      Ναι με φαρμακευτική αγωγή ρυθμίζεται.

Καλά αποτελέσματα!! 🤞🏻

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Ναι εννοείται.. έχω αγωνία ενώ στην κόρη μου που δεν είχα ιδέα μια χαρά στην κοσμαρα μου ήμουν!

Κρητικια είσαι;

Κοίτα, κακό δεν κάνει σίγουρα! Οπότε θα παίρνω ένα χαπακι ακόμη μαζί με τα άλλα που θα μου πει σίγουρα να ξεκινήσω σίδηρο ασβέστιο κλπ κι αυτοί μη νομίζεις για ναναι καλυμμένοι το κάνουν!

Συμφωνώ!Εγώ με 248 και με είδε σε 7 μέρες! 

Εγώ βρε παιδί μου κουράζομαι εύκολα!και στήθος πολύ πρησμένο! Τώρα ήμασταν σε πάρτυ και σκεφτόμουνα πότε θα φύγω να ξαπλώσω!Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολύ τρέξιμο οι νέοι γονείς!

Εύχομαι να είσαι!!!

Είχατε ακούσει και καρδούλα κιόλας;

Δεν το συζητάμε!

Στην πρωτη παλινδρομη ναι...ειχαμε μολις ακουσει..αλλα ηταν αδυναμη δυστυχως και μετα απο μια βδομαδα σταματησε..ο καρυοτυπος του εμβρυου εδειξε οτι επασχε απο τρισωμια 16...τωρα την δευτερη φορα ηταν κενος σακος..δεν ειδαμε καν εμβρυακι!!!

πρίν από 22 λεπτά , MelinaFo είπε:

Βεβαια του ειπα! Η πρωτη του αντιδραση ηταν τι να την κανει την μακα ο πυραυλος μωρο μ χαχαχαχαχα μετα χαζεψε στο δικτυο κ ειπε θα την συμπεριλαβει στην διατροφη του!

@ntemiiiiii δεν ειμαι κρητικια αλλα ειναι μια συνταγη που μ αρεσει κ ειναι πολυ ευκολη! 

@Κελυ 32 εδω θα συναντησεις πολλες κοπελες που βιωσαν αυτη την ασχημη εμπειρια! Σου ευχομαι να εισαι εγκυος για τους υπολοιπους 9μηνες!

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια!! Πραγματικα ευχομαι σε ολες υγιη μωρακια!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 6 λεπτά , Smile89 είπε:

Χαχαχα Χαχαχα τον τρελό!!! 

Ολο τετοιες μλκιες λεμε και γελαμε μεταξυ μας! Ευχαριστουμε κ ελπιζουμε στην ανταλλαγη πληροφοριων!

@Dimitr@17 τα λευκα υγρα ειναι μαλλον στην 2η φαση που παχαινει το ενδομητριο! Εγω εχω πολλα μια ή δυο μερες μετα την ωορρηξια! Παρε βρε παιδι μ τεστακια να σου λυθει η απορια! Μην αγχωνεσαι με τοσο σεξ ειχες αποθεμα!

tpnxp3.png

On 9/2/2018 at 5:09 ΜΜ, Ungry girl είπε:

Να με και εγωωωωωωωω!!!! Ρε τι έχετε κανει ειστε καλα τοσες σελιδες χαχαχαχχα!!! Γύρισα πριν κανα μισάωρο αλλα μέχρι να φαω να διαβασω και 20 σελίδες τωρα τελείωσα!!! Λοιπών!! @Smile89 έλεγες ποτε θα φτασουμε τις 2000 σελιδες και μεσα σε 2 μερες παμε για τις 3000 τι λογοδιαρια ειναι αυτη!!!! @Μάντη κοριτσακι μου γλυκό μια υπεροχη εγκυμοσύνη να εχεις οχι άγχη ολα καλα θα πανε μια χαρα η χοριακουλα σου και μη ξεχναμε εισαι η μονη αν δεν κανω λαθος που με 5 μερες πριν την καθυστέρηση ειχες τοσο εντονο τεστακι!! Αλλα τι να το κανουμε το τεστακι τωρα εχουμε θετικοτατη χοριακη πιστικε ο αντρουλης σου!??? @marillia και @zina7777 όντως συμφωνώ με τη μαριλια το Ψυχοσάββατο ειναι για αυτους που εχουν φυγει οχι για τους ζώντες!!!! @MelinaFo δεν εχω λαικ 10 θα εκανα ακου λιγουρευεται τα κολιβα να τωρα με τοσες εγκυουλες θα φοβόμαστε να μηλαμε για φαγητα χαχαχαχα!!! @andrianni ποτε εισαι για τεστ η για χοριακη??? @soth_26 ακομα τα αποτελέσματα???

κ εγώ εδώ διαβάζω γιατί έχω μείνει πίσω. Να κάνω αύριο πρωί ένα τεστ; ή να το αφήσω για Δευτέρα; Πέμπτη έχω αναμονή...

πρίν από 4 λεπτά , andrianni είπε:

κ εγώ εδώ διαβάζω γιατί έχω μείνει πίσω. Να κάνω αύριο πρωί ένα τεστ; ή να το αφήσω για Δευτέρα; Πέμπτη έχω αναμονή...

Εχω πολυ καλο προαισθημα για σενα!!!!! Κανε μωρε και αυριο αν δεν αντεχεις!!!

tpnxp3.png

πρίν από 12 λεπτά , MelinaFo είπε:

Εχω πολυ καλο προαισθημα για σενα!!!!! Κανε μωρε και αυριο αν δεν αντεχεις!!!

σε ευχαριστώ! μακάρι να βγεις αληθινή! Αν δεν κρατηθώ θα κάνω!  θα σας πω αύριο! όνειρα γλυκά!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, andrianni είπε:

Κορίτσι αύριο θα ξέρεις; Έκανα και εγώ προγεστερόνη 7 μέρες μετά την ωορρηξία και βγήκε 51! Πρώτη φορά έκανα κ έτσι δεν ξέρω αν είναι πάντα έτσι. Εγώ θα ξέρω 15/2. Είμαι μετά από σένα. Οπότε πες μου τι θα γίνει. Διάβασα πολλά στο ίντερνετ κ κατέληξα στο ότι δεν δείχνει εγκυμοσύνη αλλά ότι έγινε ωορ. κ μάλιστα καλή κ η τιμή αυτή βοηθά και στην εμφύτευση...

χαχαχα! εμένα θα μου λυθεί πρώτα! περιμένω νέα σου!

Καλή επιτυχία σου εύχομαι με ενα θετικο τεστ!!!!!!Εμένα μου ρθαν σήμερα :-( δυστυχώς..

• Λυπημένη/-ος 2

2 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Εγώ του είπα θα πάω Δευτέρα να κάνω άλλη μια και αυτός μου είπε οκ την Πέμπτη θα σε δω.... 

αφου τα συμφωνησατε μια χαρα!!!καλα αποτελεσματα σου εύχομαι!!εννοειται πως θα μας ενημερωσεις!!

1 hour ago, andrianni είπε:

εισαι αρκετες μερες πριν κ μπορει να δειξει ψευδως αρνητικο κ να απογοητευτεις χωρις λογο...εγω 3 μερες πριν ειχα αρνητικο αν θυμασαι...αν δεν αντέχεις κανε απλα να εχεις κατα νου ότι αν βγει αρνητικο μπορει να μην ισχύει!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Καλημεραααααα!!! Καλη κυριακη!!!! Ρεποοοοοοο σημερα μετα απο εναμισι μηνααααα!!! @andrianni περιμενε μεχρι την Τρίτη κανετο δηλαδή τριτη!!!!αν κρατηθεις!!περιμένουμε!!,, 

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!! Πιστεύω θα είμαι η πρώτη που θα σας λέει Καλημέρα από Εγώ κ πέρα..χαχαχα ξυπνάω από τις 7.30 Από Αναγουλες τέλικα .ευτυχώς έχω το καλό ότι αν πάω τουαλέτα ,μου φεύγει η αναγούλα..

@Μαρθα Κ σίγουρα θα δεις σάκο. Φαίνεται από 1500  κ εμβρυικα Στοιχεία θύρα δεις..!! Να ξέρεις ότι μετά τα 1200 η χοριακη δεν διπλασιάζεται ανά 48 ωρες αλλά παραπάνω.εγω πάω βιοϊατρική κ είναι πάντα απόγευμα έτοιμα με μειλ.

@Μάντη έχεις νωρίς αναγουλες. Δοκίμασε τα κρακερς αλλά εγώ θα πάρω κ ριζα τζιντζερ . σαν τσαι πινεται κ σε βοηθαει..αν κ εγω ,έχω αναγουλες Γτ δεν τρώω πολύ όλη μέρα. Πχ χθες έφαγα 1καλτσονε,μιση τυροπιτα, μιση παστα κ το βραδυ 5 γοπες κ σαλατα μαρουλι ροκα..κ κοιμήθηκα 12!!οπότε το βρίσκω λογικο να έχω αναγούλα αλλά δεν πεινάω .τρώω λίγο με το ζόρι πλέον.αυτά έχω προς το ν παρόν.

8 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Καλημέρα .Κάνε ένα  να δούμε.. Η προγεστερόνη είναι καλη που είναι ανεβασμένη σε περίπτωση β εγκυμοσύνης!!θα εμφυτευτει καλα το έμβρυο..

9 ώρες πρίν, Κελυ 32 είπε:

Στην πρωτη παλινδρομη ναι...ειχαμε μολις ακουσει..αλλα ηταν αδυναμη δυστυχως και μετα απο μια βδομαδα σταματησε..ο καρυοτυπος του εμβρυου εδειξε οτι επασχε απο τρισωμια 16...τωρα την δευτερη φορα ηταν κενος σακος..δεν ειδαμε καν εμβρυακι!!!

Καλως ηρθες!!Μπορεί να είναι αλλά είναι λίγο νωρίς για τεστ.

Κάπου αλλού είχες γράφει για αντισώματα φωσφολιπιδικα. Να ξέρεις ότι αυτά σου προκαλούν θρομβοφιλια επικτιτη. Δλδ δεν την έχεις σαν γονίδιο αλλά ενεργοποιούνται από τον οργανισμό μας. Σου έχουν δώσει σαλοσπιρ προληπτικά;; για τις αποβολες; Στο λέω Γτ έκανα κ εγώ τα βασικά για θρομβους ,αντι φωσφολιπιδα κ καρδιολιπινης κ έγγραφε αρνητικά. Αλλά επειδή  η είχα μια βιοχημική ,μου είπε ο γυναικολόγος Μου να πάρω μισο σαλοσπιρ.ευτυχως ο παθολόγος μου έγραψε Μια έξεταση ακόμα  κ τελικά δεν κάνει να πάρω Γτ έχω Μάλλον διάθεσή να αιμμοραγω αν το πάρω.την Δευτέρα θα πάω στον γιατρό. Θα το ν ρωτήσω για αυτά που έγραψες Γτ είναι περίεργη κ θα σου πω. Γενικά κ εγώ απο οσα εχω διαβασει που γίνονται. ,προσπαθω να μαθαίνω περισσότερα..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

@ada32 καλημερα κι απο μενα επισης πρωινη.Αϋπνιες... Σκετη ομως χωρις αναγουλες.Σε ποια βδομαδα εισαι?Εγω ειναι φυσιολογικο που δεν εχω? Τρωω οσο ετρωγα,αργω πολυ να χωνεψω.......

9 ώρες πρίν, Κελυ 32 είπε:

Καλημέρα!ελπίζω να  το λιωσατε το κρεβατι ,ετσι;

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 9 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Πιστεύω θα είμαι η πρώτη που θα σας λέει Καλημέρα από Εγώ κ πέρα..χαχαχα ξυπνάω από τις 7.30 Από Αναγουλες τέλικα .ευτυχώς έχω το καλό ότι αν πάω τουαλέτα ,μου φεύγει η αναγούλα..

@Μαρθα Κ σίγουρα θα δεις σάκο. Φαίνεται από 1500  κ εμβρυικα Στοιχεία θύρα δεις..!! Να ξέρεις ότι μετά τα 1200 η χοριακη δεν διπλασιάζεται ανά 48 ωρες αλλά παραπάνω.εγω πάω βιοϊατρική κ είναι πάντα απόγευμα έτοιμα με μειλ.

@Μάντη έχεις νωρίς αναγουλες. Δοκίμασε τα κρακερς αλλά εγώ θα πάρω κ ριζα τζιντζερ . σαν τσαι πινεται κ σε βοηθαει..αν κ εγω ,έχω αναγουλες Γτ δεν τρώω πολύ όλη μέρα. Πχ χθες έφαγα 1καλτσονε,μιση τυροπιτα, μιση παστα κ το βραδυ 5 γοπες κ σαλατα μαρουλι ροκα..κ κοιμήθηκα 12!!οπότε το βρίσκω λογικο να έχω αναγούλα αλλά δεν πεινάω .τρώω λίγο με το ζόρι πλέον.αυτά έχω προς το ν παρόν.

Καλημέρα .Κάνε ένα  να δούμε.. Η προγεστερόνη είναι καλη που είναι ανεβασμένη σε περίπτωση β εγκυμοσύνης!!θα εμφυτευτει καλα το έμβρυο..

Καλημερααααα!!! Εμένα με πιάνουν οι αναγουλες μόλις σηκωθώ απ' το κρεβάτι μου! Εγώ χθες έφαγα το πρωί δύο κριτσινια με φυσικό χυμό το μεσημέρι μακαρόνια με κιμά και μετά 2 παξιμάδακια γτ ήμουν χάλια μέχρι και το νερό το αναγουλιαζα... Σήμερα θα δείξει!!!! Ακόμα είμαι στο κρεβάτι οπότε είμαι καλά!!!!

jgJqp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου! !! Το ξενύχτι πάει σύννεφο! ! 4 φορές σηκώθηκα απόψε. Δηλαδή από τις 12 μέχρι τις 8..κουράγιο σε όλες τις μανούλες και σε όσες προσπαθούν να γίνουν μανούλες. . Ο ύπνος πάει περίπατο για αρκετό καιρό. .:)

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...