Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , MelinaFo είπε:

Τι νομιζες κιουρια μ παντως ασχετο οι παλιες μαμαδες λενε συνεχεια για την πιεση κ το ζαχαρο!

Θα μ πεις τι ξεραν τοτε βιταμινες d  και nk cells χαχαχ

Ελα αφου εισαι ενταξει αυτο εχει σημασια

Ναι αλλα οταν κουναω τις κόρες των ματιών μου ποναωωω

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Γεια σας κοριτσια!! Λοιπον...θα σας πω γρηγορα την ιστορια μου...Περυσι τετοιο καιρο ειχα μεινει εγκυος..Στην 7η βδομαδα ομως παλινδρομησε..επειτα εμεινα ξανα εγκυος τον οκτωβρη αλλα δυστυχως οταν πηγαμε να κανουμε τον υπερηχο ειδαμε κενο σακο...οποτε παλι μπηκα για αποξεση..Πλεον αυτο το μηνα αφου πηρα το οκ του γιατρου μου...θεωρητικα μπορω να κανω νεες προσπαθειες..ομως φοβαμαι οσο να ναι..Ειχα μονο μια ελευθερη επαφη σε γονιμη μερα απο οτι καταλαβα...Τωρα ειμαι μια βδομαδα πριν την περιοδο και εχω πολυ εντονα συμπτωματα περιοδου..θυμαμαι βεβαια και τις προηγουμενες φορες που ημουν εγκυος τα συμπτωματα περιοδου και εγκυμοσυνης μοιαζουν πολυ...Σημερα ειδικα εχω πολυ συχνοουρια και ποναει πολυ χαμηλα η κοιλια μου...τι λετε εσεις?

Just now, MelinaFo είπε:

Πονοκεφαλος?

Ναι στο κεφαλι ποναω οταν κουναω τα ματια μου 

πρίν από 5 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Γεια σας κοριτσια!! Λοιπον...θα σας πω γρηγορα την ιστορια μου...Περυσι τετοιο καιρο ειχα μεινει εγκυος..Στην 7η βδομαδα ομως παλινδρομησε..επειτα εμεινα ξανα εγκυος τον οκτωβρη αλλα δυστυχως οταν πηγαμε να κανουμε τον υπερηχο ειδαμε κενο σακο...οποτε παλι μπηκα για αποξεση..Πλεον αυτο το μηνα αφου πηρα το οκ του γιατρου μου...θεωρητικα μπορω να κανω νεες προσπαθειες..ομως φοβαμαι οσο να ναι..Ειχα μονο μια ελευθερη επαφη σε γονιμη μερα απο οτι καταλαβα...Τωρα ειμαι μια βδομαδα πριν την περιοδο και εχω πολυ εντονα συμπτωματα περιοδου..θυμαμαι βεβαια και τις προηγουμενες φορες που ημουν εγκυος τα συμπτωματα περιοδου και εγκυμοσυνης μοιαζουν πολυ...Σημερα ειδικα εχω πολυ συχνοουρια και ποναει πολυ χαμηλα η κοιλια μου...τι λετε εσεις?

Καλησπέρα κορίτσι και καλώς όρισες, ειναι απόλυτα λογικό να Φοβασαι να Θυμασαι όμως πως η καθε εγκυμοσύνη ειναι διαφορετική. Οταν έχουμε έστω και μια επαφή στις γονιμες μέρες παντα υπαρχει ελπιδα... 

nlmNp2.png

Σε ευχαριστω πολυ!!! Ναι ποτε δεν ξερεις..συμφωνω..μακαρι να πανε καλα ολα την επομενη φορα..και να μην βιωνει ποτε καμια κοπελα τον εφιαλτη της παλινδρομης!!

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Smile89 είπε:

Ναι στο κεφαλι ποναω οταν κουναω τα ματια μου 

Καλησπέρα κορίτσι και καλώς όρισες, ειναι απόλυτα λογικό να Φοβασαι να Θυμασαι όμως πως η καθε εγκυμοσύνη ειναι διαφορετική. Οταν έχουμε έστω και μια επαφή στις γονιμες μέρες παντα υπαρχει ελπιδα... 

Κομπρεσα εβαλες σημερα?

tpnxp3.png

πρίν από 48 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Μαρθα Κ με 2500 χοριακη δε κανεις αλλη..πας στο γιατρο κ βλεπει την πορεια σου στον υπέρηχο...εγω φαντασου εκανα κ ειχα 370 κ μετα απο 4 μερες πηγα στο γιατρο κ ειδαμε τον σακο..δεν μ ανεφερε ποτε να κανω αλλη χοριακη γτ εχει εικονα..μονο αν εβλεπε οτι δεν συμβαδίζει ο υπερηχος με την βδομαδα σου σε βαζει να κάνεις κ αλλη!ενταξει δεν ειναι κακο να κανεις απλα θεωρω οτι ειναι περιττο αφου μπορει να εχει εικονα!!

Εγώ του είπα θα πάω Δευτέρα να κάνω άλλη μια και αυτός μου είπε οκ την Πέμπτη θα σε δω.... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , MelinaFo είπε:

Κομπρεσα εβαλες σημερα?

Οχι δεν έκανε κ πολλά 

πρίν από 22 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ!!! Ναι ποτε δεν ξερεις..συμφωνω..μακαρι να πανε καλα ολα την επομενη φορα..και να μην βιωνει ποτε καμια κοπελα τον εφιαλτη της παλινδρομης!!

Εδώ θα είμαστε αν θέλεις θα τα λέμε 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 4 λεπτά , MelinaFo είπε:

Κανω γλυκο γι αυτο σου μιλαω με καθυστερηση

Μου έφερε η κουμπαρα μου τυραμισου που κανε με τα χερακια της και δεν μπορώ να φαωωωωωω!!!!!!!! 

Ααααάαααα @MelinaFo του πες για την μακα του fit Μελινου? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Τι καλά!! Να μας πεις τα νέα από τον γιατρο ..

Ναι εννοείται.. έχω αγωνία ενώ στην κόρη μου που δεν είχα ιδέα μια χαρά στην κοσμαρα μου ήμουν!

2 ώρες πρίν, MelinaFo είπε:

Θα κανω μια πορτοκαλοπιτα χανιωτικη! 

Ας πω κ κατι σχετικο σημερα ειχα το πρωτο θετικο τεστ ωορρηξιας ειχα και την επαφη μ! Λιγο στριμωγμα ακομα αυριο κ μεθαυριο και μετα αναμονη!

Κρητικια είσαι;

1 hour ago, Nati85 είπε:

Δεν ξέρω ρε παιδί μου μας έχουν τρελάνει!!

Κοίτα, κακό δεν κάνει σίγουρα! Οπότε θα παίρνω ένα χαπακι ακόμη μαζί με τα άλλα που θα μου πει σίγουρα να ξεκινήσω σίδηρο ασβέστιο κλπ κι αυτοί μη νομίζεις για ναναι καλυμμένοι το κάνουν!

1 hour ago, elenakii22 είπε:

@Μαρθα Κ με 2500 χοριακη δε κανεις αλλη..πας στο γιατρο κ βλεπει την πορεια σου στον υπέρηχο...εγω φαντασου εκανα κ ειχα 370 κ μετα απο 4 μερες πηγα στο γιατρο κ ειδαμε τον σακο..δεν μ ανεφερε ποτε να κανω αλλη χοριακη γτ εχει εικονα..μονο αν εβλεπε οτι δεν συμβαδίζει ο υπερηχος με την βδομαδα σου σε βαζει να κάνεις κ αλλη!ενταξει δεν ειναι κακο να κανεις απλα θεωρω οτι ειναι περιττο αφου μπορει να εχει εικονα!!

Συμφωνώ!Εγώ με 248 και με είδε σε 7 μέρες! 

1 hour ago, Μάντη είπε:

Κορίτσια μου υποφέρω απ' αναγουλες! Δεν κάνω παράπονα όμως γτ πετάω στα σύννεφα απ' τη χαρά μου!!!!! 

Ποιες περιμένουν τώρα;;;; 

Εγώ βρε παιδί μου κουράζομαι εύκολα!και στήθος πολύ πρησμένο! Τώρα ήμασταν σε πάρτυ και σκεφτόμουνα πότε θα φύγω να ξαπλώσω!Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολύ τρέξιμο οι νέοι γονείς!

πρίν από 49 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Εύχομαι να είσαι!!!

Είχατε ακούσει και καρδούλα κιόλας;

πρίν από 37 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Δεν το συζητάμε!

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

πρίν από 8 λεπτά , Smile89 είπε:

Μου έφερε η κουμπαρα μου τυραμισου που κανε με τα χερακια της και δεν μπορώ να φαωωωωωω!!!!!!!! 

Ααααάαααα @MelinaFo του πες για την μακα του fit Μελινου? 

Βεβαια του ειπα! Η πρωτη του αντιδραση ηταν τι να την κανει την μακα ο πυραυλος μωρο μ χαχαχαχαχα μετα χαζεψε στο δικτυο κ ειπε θα την συμπεριλαβει στην διατροφη του!

@ntemiiiiii δεν ειμαι κρητικια αλλα ειναι μια συνταγη που μ αρεσει κ ειναι πολυ ευκολη! 

@Κελυ 32 εδω θα συναντησεις πολλες κοπελες που βιωσαν αυτη την ασχημη εμπειρια! Σου ευχομαι να εισαι εγκυος για τους υπολοιπους 9μηνες!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

On 9/2/2018 at 12:31 ΜΜ, Bela είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ zina μου και σου εύχομαι ολόψυχα να χαρείς την εγκυμοσύνη σου♡♡♡♡♡ Η αλήθεια είναι ότι με προβληματίζει που δεν υπάρχουν απαντήσεις σε θέμα προγεστερόνης που είναι ουσιαστικής σημασίας.. τελοσπαντων εγώ μιας και μιλάμε τρώγομαι λίγο γιατί έκανα προγεστ. 19η μέρα και με όριο 23,90 μου βγήκε 44,50. Περιμένω 11/02 και γω να δούμε....

Κορίτσι αύριο θα ξέρεις; Έκανα και εγώ προγεστερόνη 7 μέρες μετά την ωορρηξία και βγήκε 51! Πρώτη φορά έκανα κ έτσι δεν ξέρω αν είναι πάντα έτσι. Εγώ θα ξέρω 15/2. Είμαι μετά από σένα. Οπότε πες μου τι θα γίνει. Διάβασα πολλά στο ίντερνετ κ κατέληξα στο ότι δεν δείχνει εγκυμοσύνη αλλά ότι έγινε ωορ. κ μάλιστα καλή κ η τιμή αυτή βοηθά και στην εμφύτευση...

On 9/2/2018 at 12:43 ΜΜ, Bela είπε:

Τιιιιιιιιιιιι;;;; ♡♡♡♡♡ αχ δεν το πιστεύω άντε @andrianni μου καλά αποτελέσματα!!!!!!!!!!! Άντε να μου λυθεί η απορία Και μένα που τα χω παιξει!!!!!

χαχαχα! εμένα θα μου λυθεί πρώτα! περιμένω νέα σου!

πρίν από 18 λεπτά , MelinaFo είπε:

Βεβαια του ειπα! Η πρωτη του αντιδραση ηταν τι να την κανει την μακα ο πυραυλος μωρο μ χαχαχαχαχα μετα χαζεψε στο δικτυο κ ειπε θα την συμπεριλαβει στην διατροφη του!

@ntemiiiiii δεν ειμαι κρητικια αλλα ειναι μια συνταγη που μ αρεσει κ ειναι πολυ ευκολη! 

@Κελυ 32 εδω θα συναντησεις πολλες κοπελες που βιωσαν αυτη την ασχημη εμπειρια! Σου ευχομαι να εισαι εγκυος για τους υπολοιπους 9μηνες!

Χαχαχα Χαχαχα τον τρελό!!! 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...