Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Eternity είπε:

Εγω έκανα prp ενδομητριου πριν την εμβρυομεταφορα. Είχαμε ακυρώσει 3 φορες την εμβρυομεταφορα γιατί έφτανε το ενδομήτριο το πολύ μέχρι 6,9 και μετά έπεφτε. Κι ο γιατρός μου μου έλεγε στην αρχή να μην το κάνω και να προχωρήσω με ενδομητριο 6,8 επειδή ήταν τριζωνικο όμως όταν λες στην αρχή το ενδομήτριο να είναι τουλάχιστον 7,5 πώς μου λες μετά να προχωρήσω με κάτω από 7?Του είπα όχι και του ξεκαθάρισα ότι χωρίς prp ενδομητριου δεν πρόκειται να προχωρήσω σε εμβρυομεταφορά. Έτσι και μου το έκανε. Είχα κάτι να χάσω? Θα έκανε κάποιο κακό? Μόνο 300 ευρώ θα έχανα αν δεν πετύχαινε και θα εμένα και με το "αν". 

Άρα κοριτσαρα προτείνεις να το κάνω??? Εμένα μου είπε 200ε το απλό δηλαδή απλά να το εισχωρήσει μέσα και 400 με βελόνα ειδική που το τοποθετεί σε όλο το ενδομητριο στα σημεία που θέλεις και κρίνει σωστά αυτός, βέβαια ακόμα περιμένω την απάντηση του αν θα το κάνουμε ή όχι 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Σε ποια μέρα βρήκες το θετικό; Εγώ 11η από 28αρη κύκλο κ δεν βρηκα θετικό σήμερα αλλά είναι νωρίς. Επαφή είχα. 

13η μερα σε 25αρι κυκλο! Εχω ωορρηξια παντα 13 με 14 μερα! Η δευτερη φαση μ η ωχρινικη ειναι μικρη

• Ευχαριστώ 1

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Εγω πηρα γνωστη μου σήμερα που δουλευει στο μικροβιολογικό μου ειπε δε γράφει τιμη, μονο αρνητικό.. Τώρα περιμενω Δευτέρα κανονικά... Βεβαια και χτες και σήμερα συνεχίζω να εχω πονακια στο κεντρο της κοιλιάς σα σουβλιες, τα οποια δε τα εχω ξανα νοιώσει ποτέ γενικά, όπως και το στήθος ειναι πρησμένο..!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , soth_26 είπε:

Εγω πηρα γνωστη μου σήμερα που δουλευει στο μικροβιολογικό μου ειπε δε γράφει τιμη, μονο αρνητικό.. Τώρα περιμενω Δευτέρα κανονικά... Βεβαια και χτες και σήμερα συνεχίζω να εχω πονακια στο κεντρο της κοιλιάς σα σουβλιες, τα οποια δε τα εχω ξανα νοιώσει ποτέ γενικά, όπως και το στήθος ειναι πρησμένο..!! 

Οσο δεν εχεις περιοδο υπαρχει ελπιδα!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Ναι θα το παρακολουθούμε!

Μα πες μου κι εσύ τώρα! Υπάρχουν λέει κάποιες έρευνες που ενοχοποιούν την TSH και αυτοί φοβούνται!

Δεν ξέρω ρε παιδί μου μας έχουν τρελάνει!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

@Μαρθα Κ με 2500 χοριακη δε κανεις αλλη..πας στο γιατρο κ βλεπει την πορεια σου στον υπέρηχο...εγω φαντασου εκανα κ ειχα 370 κ μετα απο 4 μερες πηγα στο γιατρο κ ειδαμε τον σακο..δεν μ ανεφερε ποτε να κανω αλλη χοριακη γτ εχει εικονα..μονο αν εβλεπε οτι δεν συμβαδίζει ο υπερηχος με την βδομαδα σου σε βαζει να κάνεις κ αλλη!ενταξει δεν ειναι κακο να κανεις απλα θεωρω οτι ειναι περιττο αφου μπορει να εχει εικονα!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Καλησπέρα... σε ψαχνω απο το πρωί κυρία μου!!!! Δεν είδες το σχόλιο? 

Σε παρακολουθω χρυσο μ περασες δυσκολη μερα! Δεν θελω να σου ανεβαζω την πιεση μ αυτα που λεω χαχαχα

Μετρηθηκες?

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , MelinaFo είπε:

Σε παρακολουθω χρυσο μ περασες δυσκολη μερα! Δεν θελω να σου ανεβαζω την πιεση μ αυτα που λεω χαχαχα

Μετρηθηκες?

Ναι Κομπλε ειμαι. Θα μετριέμαι δυο ώρες αφού ξυπνησω και πριν το γευμα. Ποναει αυτή η βλακεία που φουσκωνει... 

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Κορίτσια μου υποφέρω απ' αναγουλες! Δεν κάνω παράπονα όμως γτ πετάω στα σύννεφα απ' τη χαρά μου!!!!! 

Ποιες περιμένουν τώρα;;;; 

Κρακερακιααααααα!!! Αναγουλες τόσο νωρίς πολυ γερό παιδί λενε οι παλιοι, οτι δένει αμεσως. 

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Ναι Κομπλε ειμαι. Θα μετριέμαι δυο ώρες αφού ξυπνησω και πριν το γευμα. Ποναει αυτή η βλακεία που φουσκωνει... 

Αχχαχαχα τρομπα! Υπομονη σε λιγο θα σουλατσαρεις με την κοιλουμπα!!!! Και γω θελω!!!!

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Κρακερακιααααααα!!! Αναγουλες τόσο νωρίς πολυ γερό παιδί λενε οι παλιοι, οτι δένει αμεσως. 

Ναι τρώω κρακερακια και παξιμάδια νομίζω μου κάνουν καλό... πραγματικά είναι πολύ νωρίς αφού αναρωτιέμαι μήπως είναι της φαντασίας μου.. αλλά τόσο πολύ... Μακάρι χαμογελάκι να είναι έτσι και να είναι για καλο!!! 

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Just now, Smile89 είπε:

Χαχαχα ρε συ μου μουδιασε το χερι!!! 

Τι νομιζες κιουρια μ παντως ασχετο οι παλιες μαμαδες λενε συνεχεια για την πιεση κ το ζαχαρο!

Θα μ πεις τι ξεραν τοτε βιταμινες d  και nk cells χαχαχ

Ελα αφου εισαι ενταξει αυτο εχει σημασια

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...