Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 20 λεπτά , Nati85 είπε:

@ntemiiiiii μήπως πρέπει να το φτάσεις κάτω από 3?ρώτησε τον ενδοκρινολόγο από βδομάδα για να είσαι σίγουρη. εντάξει πια μας έχουν ζαλίσει και με αυτό όλες χάπια για το θυρεοειδή θα παίρνουμε όταν μένουμε έγκυες.

Ναι θα το παρακολουθούμε!

Μα πες μου κι εσύ τώρα! Υπάρχουν λέει κάποιες έρευνες που ενοχοποιούν την TSH και αυτοί φοβούνται!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Εμένα πάντως κορίτσια με βοήθησε πολύ ότι ηρέμησα έφυγε το ανχος και είπα κάποια στιγμή θα έρθει και τσουπ ήρθε... Τώρα για να βοηθήσω εγώ είχα δύο επαφές και αν θυμάμαι καλά η μία ήταν μια μέρα που είχα δει πολλά υγρά σαν ασπράδι αυγού και η άλλη ήταν μια μέρα μετά.... Αν θυμάστε είχα πει ότι είχα το νου μου στην δίαιτα που έκανα και αυτό με βοήθησε πολύ και ξεχάστηκα... Τώρα από συμπτώματα πριν κάνω το τεστ.... 1 είχα πονακια _τρααβιγματακια δεξιά και αριστερά.... 2 το στήθος μου είχε βγάλει έντονες μωβ φλέβες αυτό ήταν για μένα το ποιο τρανταχτό σύμπτωμα.... 3 είχα πολλές εξάψεις.... Θυμάμαι ότι σε μια επαφή που είχαμε την άλλη μέρα το πρωί ξύπνησα και πονούσα έντονα αριστερά.... Ότι άλλο θυμάμαι θα σας το λέω... 

Αυτές οι εξαψεις αλλο πράγμα βρε παιδί μου!! Εγώ Ακόμα τις έχω

5 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Ψηφιακό οχυρό του Dan Brown

Πολυ ωραιο βιβλίο. Έχω Διάβασε ι κ Αλλά του συγγραφέα. Είναι πολύ καλός !θα περασουν όλα μικρούλα. Λίγο υπομονή.κ εμένα κατι με έπιασε το πρώι .. Τι να κάνουμε.. Θα τα πετάσουμε κ Αυτά..

4 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε??? Εγώ από χθες έχω πολύ υπνηλία πήρα τώρα τον γιατρό μου είπε είναι της εγκυμοσύνης να μην φοβάμαι...... Την Δευτέρα θα πάω να κάνω την δεύτερη χοριακή και εύχομαι να είναι καλή και την Πέμπτη θα με δει ο γιατρός μου.... Κοριτσια μου ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα..... 

Εγώ πόνους έντονους δεν ένιωσα στη διάρκεια τις καθυστερήσεις είχα τρααβιγματακια αριστερά και δεξιά κατά την διάρκεια της μέρας... Μια μέρα πριν κάνω το τεστ το βράδυ ξύπνησα και έσκαγα από την ζέστη (το σπίτι μου είναι ψυγείο) ορμόνες κάνουν ότι θες τώρα.. 

Μαρθα κ εγώ από την ζέστη έκανα το τεστ!!! Σε ποια μέρα έκανες την πρώτη χοριακη σου;

3 ώρες πρίν, kido είπε:

Είναι κατανοητό, αλλά όλα καλά θα πάνε!  Πίστεψε το! Εγώ μόλις έκανα τεστ οωρρηξιας αρνητικό. Απλά είχα υγρά διάφανα και είπα μπας και κάνω πιο νωρίς! Τις επαφές θα τις έχω ούτως ή άλλως! 

Εγώ πάντως μετά από 1-2μέρες Απο αυτά τα υγρά  εχω θετικο τεστ. Συνεχίσε τα . τι κύκλο έχεις Πέριπου; 26-27?

3 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

@Dimitr@17 το προβλημα ειναι οτι δεν το ξερουν ακομα...γι αυτι στανταρτ θα παρεξηγηθω.

@Ungry girl κανονικους πονους περιοδου-ωορηξιας-πρηξιμο οσπριων στην κοιλια... Χαχα και τσιμπηματα και κραμπες.τι νιωθεις?/σε ποια μερα εισαι να κοιταξω το "ημερολογιο μου"

Να μην πας!!πες οτι αρρωστησες...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 7 λεπτά , ada32 είπε:

Αυτές οι εξαψεις αλλο πράγμα βρε παιδί μου!! Εγώ Ακόμα τις έχω

Πολυ ωραιο βιβλίο. Έχω Διάβασε ι κ Αλλά του συγγραφέα. Είναι πολύ καλός !θα περασουν όλα μικρούλα. Λίγο υπομονή.κ εμένα κατι με έπιασε το πρώι .. Τι να κάνουμε.. Θα τα πετάσουμε κ Αυτά..

Μαρθα κ εγώ από την ζέστη έκανα το τεστ!!! Σε ποια μέρα έκανες την πρώτη χοριακη σου;

Εγώ πάντως μετά από 1-2μέρες Απο αυτά τα υγρά  εχω θετικο τεστ. Συνεχίσε τα . τι κύκλο έχεις Πέριπου; 26-27?

@ada32 28αρη έχω. Ήταν πολύ έντονα όχι μόνο στο χαρτί, κρέμονταν... σορρυ κιόλας. Θα ξανακάνω αύριο!

3 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Άσε στην αρχή φοβήθηκα πολύ αλλά τώρα είμαι οκ.. 

Εγώ σήμερα κοιμήθηκα στο αμάξι Ενώ πηγαίναμε λαϊκή...χαχαχα

2 ώρες πρίν, Νορα Σ. είπε:

Να εισαι καλα σε ευχαριστω ειμαι 9 μερες πριν την περιοδο αρα ειναι πολυ νωρις

Είναι νωρίς για χοριακη . Μια κοπέλα εδώ έκανε 4 Πριν κ έδειξε 20 . περίμενε 5 μέρες ακόμα..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 27 λεπτά , alina80 είπε:

Χαμογελάκι μου!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Μου αρέσει σαν όνομα, με λίγη φαντασία θα μπορούσε να βγαίνει και από το κανονικό μου- εντάξει, με πολλή φαντασία

Χαχαχα Χαχαχα Εβελίνα?? Παυλινα?? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, ntemiiiiii είπε:

Ναι έχω κάτι τραβηγματακια λογικά επειδή μεγαλώνει η μήτρα! έχω αγωνία τώρα μέχρι να ακούσουμε καρδούλα.Δευτερα απόγευμα έχουμε ραντεβού!

Έχετε πολλές επαφές οπότε και να μη σημειώνεις δεν έγινε τίποτα!

Γειαααα καλααααα ετοιμάζομαστε για αποκριάτικο πάρτυ!!

Τι καλά!! Να μας πεις τα νέα από τον γιατρο ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 6 λεπτά , ada32 είπε:

Είναι νωρίς για χοριακη . Μια κοπέλα εδώ έκανε 4 Πριν κ έδειξε 20 . περίμενε 5 μέρες ακόμα..

Χαχαχα Χαχαχα εγώ κοιμομουν κ κοιμαμαι παντου. 

Εξαψεις φουλ δε

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

1 hour ago, Lena1984 είπε:

Αυτα τα πονακθα στη μεση κ μπροστα χανηλα τα εχω κι εγω ..αλκα ειναι επισης σημαδια περιοδου....

Καλησπερα . εφόσον έχεις πονακια,λίγο αιμα κ είσαι 29η μερα εγώ θα σουβ πρότεινα να κάνεις ένα τεστ γτ στην περίπτωση που είσαι Εγκυος ,μπορεί να χρειαστείς προγεστερονη.

πρίν από 14 λεπτά , kido είπε:

@ada32 28αρη έχω. Ήταν πολύ έντονα όχι μόνο στο χαρτί, κρέμονταν... σορρυ κιόλας. Θα ξανακάνω αύριο!

Ε τότε θα έχεις θετικό Αύριο η μεθαυριο..

πρίν από 6 λεπτά , Smile89 είπε:

Χαχαχα Χαχαχα εγώ κοιμομουν κ κοιμαμαι παντου. 

Εξαψεις φουλ δε

Χαχαχαχα εσύ παίρνεις κ προγεστερονη. Εγώ που δεν παίρνω;;; τι να πω

@Μαρθα Κ οι υπνηλιες σου είναι κ από το utrogestan.σου φέρνουν πολύ ύπνο.  Να σε ρωτήσω ; γτ παιρνεις ; είχε ς καφέ;

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 6 λεπτά , ada32 είπε:

Καλησπερα . εφόσον έχεις πονακια,λίγο αιμα κ είσαι 29η μερα εγώ θα σουβ πρότεινα να κάνεις ένα τεστ γτ στην περίπτωση που είσαι Εγκυος ,μπορεί να χρειαστείς προγεστερονη.

Ε τότε θα έχεις θετικό Αύριο η μεθαυριο..

Χαχαχαχα εσύ παίρνεις κ προγεστερονη. Εγώ που δεν παίρνω;;; τι να πω

@Μαρθα Κ οι υπνηλιες σου είναι κ από το utrogestan.σου φέρνουν πολύ ύπνο.  Να σε ρωτήσω ; γτ παιρνεις ; είχε ς καφέ;

Αγαπη μου τα έδωσε ο γιατρός γιατί δουλεύω στο νοσοκομείο με πολλά μικρόβια και πολύ ορθοστασία.... Πριν που με ρώτησες για την χοριακη μου είχα 13 μέρες καθυστέρηση όταν την έκανα και ήταν σχεδόν 2500 και τώρα την Δευτέρα θα πάω για την δεύτερη να δούμε πως πάει άλλο ανχος ως την Δευτέρα. 

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

Αγαπη μου τα έδωσε ο γιατρός γιατί δουλεύω στο νοσοκομείο με πολλά μικρόβια και πολύ ορθοστασία.... Πριν που με ρώτησες για την χοριακη μου είχα 13 μέρες καθυστέρηση όταν την έκανα και ήταν σχεδόν 2500 και τώρα την Δευτέρα θα πάω για την δεύτερη να δούμε πως πάει άλλο ανχος ως την Δευτέρα. 

Α οκ κατάλαβα..ναι να τα παιρνεις τοτε Γτ βοηθάνε. Είδατε σάκο; με πόσες μέρες διαφορά θα κάνεις την δευτερη χοριακη σου; 

Εγώ την Τρίτη έκανα Την πρώτη κ σήμερα την δεύτερη κ Αποτελέσματα δεύτερα απόγευμα. Κ εγώ έχω άγχος για το αποτέλεσμα,αλλά μετά λέω ότι είναι να γίνει θα γίνει..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Α οκ κατάλαβα..ναι να τα παιρνεις τοτε Γτ βοηθάνε. Είδατε σάκο; με πόσες μέρες διαφορά θα κάνεις την δευτερη χοριακη σου; 

Εγώ την Τρίτη έκανα Την πρώτη κ σήμερα την δεύτερη κ Αποτελέσματα δεύτερα απόγευμα. Κ εγώ έχω άγχος για το αποτέλεσμα,αλλά μετά λέω ότι είναι να γίνει θα γίνει..

Ακόμα γιατρό δεν έχω πάει στο τηλέφωνο μου τα είπε αυτά λοιπόν την Τσικνοπέμπτη έκανα το απόγευμα χοριακή και την Δευτέρα θα πάω για την δεύτερη να δούμε..... Ο γιατρός είπε ότι Πέμπτη θα με δει ελπίζω να δω σακο και την κουκίδα μέσα.... Καλά αποτελέσματα να έχεις κοριτσάκι μου να με ενημερώσεις για το αποτέλεσμα.... Εγώ στον μικροβιολογικο που πάω σε μια ώρα την έχει έτοιμη..... 

1 hour ago, ada32 said:

Το 20 σημαινει εγκυμοσυνη σωστα ;

Θα κανω μια πορτοκαλοπιτα χανιωτικη! 

Ας πω κ κατι σχετικο σημερα ειχα το πρωτο θετικο τεστ ωορρηξιας ειχα και την επαφη μ! Λιγο στριμωγμα ακομα αυριο κ μεθαυριο και μετα αναμονη!

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Θα κανω μια πορτοκαλοπιτα χανιωτικη! 

Ας πω κ κατι σχετικο σημερα ειχα το πρωτο θετικο τεστ ωορρηξιας ειχα και την επαφη μ! Λιγο στριμωγμα ακομα αυριο κ μεθαυριο και μετα αναμονη!

Σε ποια μέρα βρήκες το θετικό; Εγώ 11η από 28αρη κύκλο κ δεν βρηκα θετικό σήμερα αλλά είναι νωρίς. Επαφή είχα. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...