Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Εμενα δε μου είχε μιλήσει για αυτές τις 2 επιλογές που αναφέρεις. Πρέπει βέβαια να μου το έβαλε με κάποια βελόνα γιατί μου είπε ότι θα νιώσω ένα τσιμπήματακι (δεν κατάλαβα κάτι σπουδαίο), έμεινα λίγη ώρα ξαπλωμένη γιατί αυτό πήζει και μετά σπιτάκι μου! Αν το ενδομήτριο σου δεν παχαίνει ικανοποιητικα να το κάνεις γιατί το κόστος μιας εμβρυομεταφορας και η αποτυχία της είναι πολύ περισσότερα από 400 ευρώ. Θα το σκεφτόμουν μόνο αν έκανε κάποιο κακό σε κάτι. Στη χειρότερη να μην κάνει τίποτα. Που όμως το prp ενδομητρίου έχει αποτέλεσμα, δεν είναι σαν το prp ωοθηκών που σε κάποιες μπορεί να έχει και σε κάποιες όχι. 

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση γιατί ειλικρινά δεν γνωρίζω τίποτα, θα σ ακούσω και θα του πω εγώ να το κάνουμε. Το Νοέμβριο έκανα εμβρυομεταφορα πέτυχε απλά δεν προχώρησε, και μ είπε οσως το ενδομητριο δεν μπόρεσε να το κρατήσει ίσως το έμβρυο δεν ήταν καλό και έπεσε, και για ν αποκλείσουμε το ενδομητριο σκέφτηκε το prp 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Lena1984 είπε:

Δεν ξερω ποσο αξιοπιστα ειναι αυτα ...μια φιλη μου ηταν εγκυος κ το τεστ εδειξε αρνητικο

Δεν συμβαίνει παντα. Στα 10 τα 8 λένε το σωστό. Τότε αφού δεν θες περιμενε την Δευτέρα να κανείς χοριακη. Ξέρεις ποιες ειναι οι γονιμες μέρες του κύκλου σου εννοώ ξέρεις ποτε κανείς ωορηξια? 

Just now, Lena1984 είπε:

Αυτα τα πονακθα στη μεση κ μπροστα χανηλα τα εχω κι εγω ..αλκα ειναι επισης σημαδια περιοδου....

Ισχύει συμπτώματα περιόδου και εγκυμοσύνης μοιαζουν

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Lena1984 είπε:

Ναι ξερω κ προσπαθω αυτες τις μερες....κοριτσια δυσκολη η αναμονη....πολυ αγχος....νονιζω θα το ριξω λιγο εξω να ξεανχωθω....

Καλα θα κανεις.Χαλαρωσε κι αφησε να λειτουργησει η φυση,ευχομαι θετικα για σενα.Δε χρειαζεται αγχος.καλη επιτυχια.

Ναι ξερω κ προσπαθω αυτες τις μερες....κοριτσια δυσκολη η αναμονη....πολυ αγχος....νονιζω θα το ριξω λιγο εξω να ξεανχωθω....

Βρε παιδί θα μ πεις αν ξέρεις ποτε εχεις ωορηξια; ξέρεις? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Ναι ξερω ποτε εχω....14η μερα

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Βρε παιδί θα μ πεις αν ξέρεις ποτε εχεις ωορηξια; ξέρεις? 

Καλε τωρα καταλαβα πως απανταμε στο μηνυμα....14η μερα εχω 

πρίν από 3 λεπτά , zina7777 είπε:

Καλα θα κανεις.Χαλαρωσε κι αφησε να λειτουργησει η φυση,ευχομαι θετικα για σενα.Δε χρειαζεται αγχος.καλη επιτυχια.

Ευχαριστω πολυ κοριτσι μου...μακαρι να πανε καλα για ολα τα κοριτσια!

• Ευχαριστώ 1

Ναι ξερω ποτε εχω....14η μερα

Καλε τωρα καταλαβα πως απανταμε στο μηνυμα....14η μερα εχω 

Οκ η εμφυτευση του ωαρίου απο όσο ξέρω θέλει 7-12 μέρες δηλαδή 14+12=26. Αν το αιματακι σου Λοιπον ειναι εμφυτευσης τοτε κανείς αργότερα ωορηξια απο την 14η μερα. Οποτε κοριτσι μου για καλό και για κακό μην εχεις έντονες δραστηριότητες. Εγώ ειχα αίμα εμφυτευσης 5 μέρες περίπου μετα την σύλληψη ηταν ροζ με πολλα υγρα και ενοιωσα τρελό πονο. Να Θυμασαι όμως η καθεμία μας είναι διαφορετική. 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Οκ η εμφυτευση του ωαρίου απο όσο ξέρω θέλει 7-12 μέρες δηλαδή 14+12=26. Αν το αιματακι σου Λοιπον ειναι εμφυτευσης τοτε κανείς αργότερα ωορηξια απο την 14η μερα. Οποτε κοριτσι μου για καλό και για κακό μην εχεις έντονες δραστηριότητες. Εγώ ειχα αίμα εμφυτευσης 5 μέρες περίπου μετα την σύλληψη ηταν ροζ με πολλα υγρα και ενοιωσα τρελό πονο. Να Θυμασαι όμως η καθεμία μας είναι διαφορετική. 

Ευχαριστω πολυ κοριτσι μου...μου εδωσες λιγες ελπιδες ακομα.Μπορει να ακουστω χαζη αλλα αυτη τη φορα το ενιωσα οτι κατι εγινε.Σας ευχαριστω ολες κ ευχομαι τα καλυτερα σε καθε μια ξεχωριστα!

8 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Καλημερα κοριτσιααα καλο σκ να περάσετε ομορφαααα!!! Έχω μια ερώτηση προς τις πρόσφατες εγκυουλες εχουμε πει για συμπτώματα αλλα καμια δεν ειπε αν νιώθατε σα να σας έχετε περιοδο πονακια κράμπες και τετοια?????

Καλησπέρα!!!!! Πονακια εγώ έχω λίγα μέσα στη μέρα και είναι σχεδόν ίδια με τις περιόδου! Ελπίζω να πάνε όλα καλά γτ με φοβίζουν τα πονακια!

8 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

καλημερα!!!τοτε μαλλον συμφωνεί με αυτον που σου ξεκιναει την αγωγη!

Εγώ πάντως ξεκίνησα την αγωγή γτ φοβάμαι! 

7 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Τι είναι αυτό;

Άντε μακάρι!!!

Τι είναι αυτή η συνταγή;

Εμένα μου έδωσε αμέσως το 50ρι eythyrox ίδιο με το Τ4 αλλά γερμανικό και θα ελέγχουμε 

Λες;που το ξέρεις καλέ; αγόρι δλδ!χαχα

Ναι ένιωθα ότι θα έρθει καμιά βδομάδα νωρίτερα μετά τίποτα μετά πάλι το ίδιο κοντά στην αναμενόμενη πιο έντονα αλλά..δεν..

Τι νιώθεις;

Όλα καλά θα πάνε...

Μήπως είναι συσπάσεις;βρε δεν παίρνεις και το γιατρό;

Και εγώ ξεκίνησα το 50 αρι!

6 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

@Μάντη στον γιο μου και εμένα ήταν γύρω στο 4 ο θυρεοειδής αλλά δεν έδωσε κανένας σημασία και ούτε νομίζω ξαναέκανα TSH οπότε μην αγχώνεσαι.εχω ρωτήσει 2 ενδοκρινολόγους τώρα για αυτό το θέμα τότε και μου είπαν και 10 να φτάσει και ακόμα παραπάνω δεν παθαίνει κάτι το παιδί εσύ βέβαια θα το ρυθμίσεις είναι το σωστο και αν έχεις άγχος πηγαινε σε άλλο ενδοκρινολόγο να σου αυξήσει την δόση από τώρα.

Καλημέρα κορίτσααααα..μάτσα μουτσα...

Εγώ είμαι γενικά έχω πολύ άγχος και γι αυτό προτίμησα να ξεκινήσω το 50 αρι... Προφανώς ο άλλος ενδοκρινολόγος θέλει να δει αν θα προχωρήσει η εγκυμοσύνη και να δώσει μετά.. αλλά εγώ φοβάμαι!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

@ntemiiiiii μήπως πρέπει να το φτάσεις κάτω από 3?ρώτησε τον ενδοκρινολόγο από βδομάδα για να είσαι σίγουρη. εντάξει πια μας έχουν ζαλίσει και με αυτό όλες χάπια για το θυρεοειδή θα παίρνουμε όταν μένουμε έγκυες.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Lena1984 είπε:

Ευχαριστω πολυ κοριτσι μου...μου εδωσες λιγες ελπιδες ακομα.Μπορει να ακουστω χαζη αλλα αυτη τη φορα το ενιωσα οτι κατι εγινε.Σας ευχαριστω ολες κ ευχομαι τα καλυτερα σε καθε μια ξεχωριστα!

Οκ να σαι καλα και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα Απλα πρόσεχε μέχρι Δευτέρα οχι έντονες δραστηριότητες!!! Το αιματακι μπορεί να είναι κατι αλλο, οχι επικίνδυνο. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλησπέρα!!!!! Πονακια εγώ έχω λίγα μέσα στη μέρα και είναι σχεδόν ίδια με τις περιόδου! Ελπίζω να πάνε όλα καλά γτ με φοβίζουν τα πονακια!

Εγώ πάντως ξεκίνησα την αγωγή γτ φοβάμαι! 

Και εγώ ξεκίνησα το 50 αρι!

Εγώ είμαι γενικά έχω πολύ άγχος και γι αυτό προτίμησα να ξεκινήσω το 50 αρι... Προφανώς ο άλλος ενδοκρινολόγος θέλει να δει αν θα προχωρήσει η εγκυμοσύνη και να δώσει μετά.. αλλά εγώ φοβάμαι!

Παίρνεις ήδη χάπι και είναι κάτω από 4 αλλά και πάλι σου λέω αν νομίζεις ότι κάτι πρέπει να κάνεις για να ηρεμήσεις ξαναπάρε τηλ η πήγαινε σε έναν άλλο.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Nati85 είπε:

Παίρνεις ήδη χάπι και είναι κάτω από 4 αλλά και πάλι σου λέω αν νομίζεις ότι κάτι πρέπει να κάνεις για να ηρεμήσεις ξαναπάρε τηλ η πήγαινε σε έναν άλλο.

Ναι παιρνω αλλα φοβήθηκα με ολα αυτα που ακουω για αποβολες που μπορει να ευθύνεται η tsh... 

jgJqp3.png

πρίν από 57 λεπτά , Smile89 είπε:

Αλιναααα μου!!!! 

Χαμογελάκι μου!

πρίν από 15 λεπτά , Smile89 είπε:

@alina80??? Θέλω καποια στιγμή να μου πεις πως σου ήρθε αυτο το ψευδώνυμο!!! Αν θες... έχω μια φιλη που την φωναζω έτσι.... τυχαίο?δεν νομίζω. 

Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Μου αρέσει σαν όνομα, με λίγη φαντασία θα μπορούσε να βγαίνει και από το κανονικό μου- εντάξει, με πολλή φαντασία

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...