Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, ada32 είπε:

Έχω έχω αλλά Αυτά τα έχω κ όταν μου πέφτει ο σίδηρος. Κ Αναγουλες έχω..πονακια στην κοιλιά έχεις; εγώ νιώθω Όλο και κάτι μες την μερα..

οκ Ναι μάλλον δεν κάνει να πιω Γτ θα μου κατέβασα ι την πίεση.

Εγώ να ξέρεις ότι ένιωσα κατι πονακια Γενικά..μετά την ωορρηξία..όποτε Πότε δεν ξέρεις...

Ναι έχω κάτι τραβηγματακια λογικά επειδή μεγαλώνει η μήτρα! έχω αγωνία τώρα μέχρι να ακούσουμε καρδούλα.Δευτερα απόγευμα έχουμε ραντεβού!

1 ώρα πρίν, Dimitr@17 είπε:

Μακαρί γτ εχω βαρεθει ξα κραταω ημερολογιο ποτε ειχα επαφες...

Καλα θα δειξει σε 12μερες απο σημερα τι καναμε αυτον τον μηνα...παντως χθες ενιωθα κατι πονακια το βραδυ

Έχετε πολλές επαφές οπότε και να μη σημειώνεις δεν έγινε τίποτα!

1 hour ago, alina80 είπε:

Γεια σας κοριτσάκια. Τι κάνετε; 

Γειαααα καλααααα ετοιμάζομαστε για αποκριάτικο πάρτυ!!

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , Lena1984 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!πρωτη φορα γραφω....προσπαθουμε πανω απο 2 χρονια για ενα παιδακι,ολες οι εξετασεις μας ειναι φυσιολογικες κ ειναι θεμα αγχους μας λενε.με κυκλο 28-30 ημερων πηγα στον γυναικολογο αυτο τον μηνα να μου πει σε ποια μερα ωορρηξιας ειμαι κ να συζητησουμε.Λοιπον μην λεω πολλα μεχρι χθες ημουν 95% σιγουρη οτι επιασε αυτη τη φορα.ειχα ολα τα συμπτωματα εκτος απο καθυστερηση...ανεβασμενη θερμοκρασια...υπνηλια...κουραση...ταση για εμετο...ανεβασμενους παλμους...πονοκεφαλους...πονους περιοδου κ στη μεση πολλες μερες πριν την περιοδο κ διαφορετικα υγρα.Εχθες μετα απο περπατημα γυρισα σπιτι κ ειχα λιγο αιματακι σκουρο.Σημερα το πρωι μονο στο σκουπισμα λιγο αχνο ροζ κ πριν λιγο παλι στο σκουπισμα μια αχνη γραμμη ροζ ...Θα περιμενω να δω πως θα παει μεχρι τη Δευτερα.Συγνωμη για το μακροσκελες κειμενο...αν καποια απο εσας γνωριζει κατι ή εχεις καποια εμπειρια παρακαλω διαφωτιστε κ μενα...ευχαριστω!

Απλα σε ποια μέρα του κύκλου είσαι πες μας ποτε περιμένεις περίοδο!! 

Καλώς όρισες!! 

nlmNp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Lena1984 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!πρωτη φορα γραφω....προσπαθουμε πανω απο 2 χρονια για ενα παιδακι,ολες οι εξετασεις μας ειναι φυσιολογικες κ ειναι θεμα αγχους μας λενε.με κυκλο 28-30 ημερων πηγα στον γυναικολογο αυτο τον μηνα να μου πει σε ποια μερα ωορρηξιας ειμαι κ να συζητησουμε.Λοιπον μην λεω πολλα μεχρι χθες ημουν 95% σιγουρη οτι επιασε αυτη τη φορα.ειχα ολα τα συμπτωματα εκτος απο καθυστερηση...ανεβασμενη θερμοκρασια...υπνηλια...κουραση...ταση για εμετο...ανεβασμενους παλμους...πονοκεφαλους...πονους περιοδου κ στη μεση πολλες μερες πριν την περιοδο κ διαφορετικα υγρα.Εχθες μετα απο περπατημα γυρισα σπιτι κ ειχα λιγο αιματακι σκουρο.Σημερα το πρωι 29η μερα μονο στο σκουπισμα λιγο αχνο ροζ κ πριν λιγο παλι στο σκουπισμα μια αχνη γραμμη ροζ ...Θα περιμενω να δω πως θα παει μεχρι τη Δευτερα.Συγνωμη για το μακροσκελες κειμενο...αν καποια απο εσας γνωριζει κατι ή εχεις καποια εμπειρια παρακαλω διαφωτιστε κ μενα...ευχαριστω!

Μήπως είναι εμφύτευση;Πότε είχες τελευταία επαφή;

EvgLp2.png

Ειμαι στην 29η μερα σημερα κ ειχα επαφες την 14 η μερα ..16η μερα κ 18η μερα

Την σκεφτηκα κι εγω την εμφυτευση αλλα φοβαμαι μη γινομαι παρανοικη επειδη το θελω πολυ...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Lena1984 είπε:

Μεσα στις γονιμες δλδ αν δεν κανω λαθος..τι λετε εσεις κοριτσια??περιμενε κ αυριο να δεις ...κ αν δεν ερθει κανε ενα τεστακι την δευτερα...

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Lena1984 είπε:

Την σκεφτηκα κι εγω την εμφυτευση αλλα φοβαμαι μη γινομαι παρανοικη επειδη το θελω πολυ...

Περίοδο ποτε περιμένεις? 

nlmNp2.png

Just now, Dimitr@17 είπε:

Μεσα στις γονιμες δλδ αν δεν κανω λαθος..τι λετε εσεις κοριτσια??περιμενε κ αυριο να δεις ...κ αν δεν ερθει κανε ενα τεστακι την δευτερα...

Συμφωνω..

πρίν από 4 λεπτά , Lena1984 είπε:

Σορρυ τώρα είδα το πολύ αύριο περιμένεις. Γιατί δεν παίρνεις ένα τεστακι? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Lena1984 είπε:

Αυτο σκεφτομαι κι εγω...αλλα μεχρι τη δευτερα ειναι αλλη μια μερα αγωνιας

Παρε ένα clear blue που είναι για 4 μέρες πριν την περίοδο αρα ευαίσθητο... 

nlmNp2.png

Just now, Lena1984 είπε:

Αυτο σκεφτομαι κι εγω...αλλα μεχρι τη δευτερα ειναι αλλη μια μερα αγωνιας

Αν δεν αντεχεις..ενα τεστ απο φαρμακειο γι αυριο αλλα πρεπει να χεις χοριακη πανω απο 50 να δειξει(χονδρικα).Εμενα νωριτερα ειχε βγει αρνητικο και μετα απο δυο μερες χοριακη θετικη..δε θα σ το προτεινα ειναι χασιμο χρηματων.

Just now, Lena1984 είπε:

Υπαρχουν καποια συμπτωματα εμφυτευσης αλλα εκτος απο το αιμα?

Πόνος έντονος στη μέση ή μπροστα χαμηλα

Just now, zina7777 είπε:

Αν δεν αντεχεις..ενα τεστ απο φαρμακειο γι αυριο αλλα πρεπει να χεις χοριακη πανω απο 50 να δειξει(χονδρικα).Εμενα νωριτερα ειχε βγει αρνητικο και μετα απο δυο μερες χοριακη θετικη..δε θα σ το προτεινα ειναι χασιμο χρηματων.

Δεν ισχύει εμένα έδειξε με χοριακη κατω του 50 το τεστ. 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Πόνος έντονος στη μέση ή μπροστα χαμηλα

Δεν ισχύει εμένα έδειξε με χοριακη κατω του 50 το τεστ. 

Ας δοκιμασει τοτε να δουμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...