Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , ada32 είπε:

Έχω έχω αλλά Αυτά τα έχω κ όταν μου πέφτει ο σίδηρος. Κ Αναγουλες έχω..πονακια στην κοιλιά έχεις; εγώ νιώθω Όλο και κάτι μες την μερα..

οκ Ναι μάλλον δεν κάνει να πιω Γτ θα μου κατέβασα ι την πίεση.

Εγώ να ξέρεις ότι ένιωσα κατι πονακια Γενικά..μετά την ωορρηξία..όποτε Πότε δεν ξέρεις...

Καλα θα δειξει σε 12μερες απο σημερα τι καναμε αυτον τον μηνα...παντως χθες ενιωθα κατι πονακια το βραδυ

πρίν από 5 λεπτά , zina7777 είπε:

Παιρνεις φυλλικο?

Ναι παιρνω καιρο τωρα..αν κ καμια φορα μπορει να ξεχασω να το παρω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , Νορα Σ. είπε:

Να εισαι καλα σε ευχαριστω ειμαι 9 μερες πριν την περιοδο αρα ειναι πολυ νωρις

Μην ευχαριστεις,εδω βοηθαμε οσο ξερουμε.Αν ο κυκλο σου ειναι 28-30 ειναι νωρις νομιζω..τι νιωθεις?δεν εχεις υπομονη να περιμενεις λιγο περισσοτερο?

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Καλα θα δειξει σε 12μερες απο σημερα τι καναμε αυτον τον μηνα...παντως χθες ενιωθα κατι πονακια το βραδυ

Ναι παιρνω καιρο τωρα..αν κ καμια φορα μπορει να ξεχασω να το παρω..

Καλα κανεις..νομιζω εμενα με βοηθησε πολυ.

Εμένα πάντως κορίτσια με βοήθησε πολύ ότι ηρέμησα έφυγε το ανχος και είπα κάποια στιγμή θα έρθει και τσουπ ήρθε... Τώρα για να βοηθήσω εγώ είχα δύο επαφές και αν θυμάμαι καλά η μία ήταν μια μέρα που είχα δει πολλά υγρά σαν ασπράδι αυγού και η άλλη ήταν μια μέρα μετά.... Αν θυμάστε είχα πει ότι είχα το νου μου στην δίαιτα που έκανα και αυτό με βοήθησε πολύ και ξεχάστηκα... Τώρα από συμπτώματα πριν κάνω το τεστ.... 1 είχα πονακια _τρααβιγματακια δεξιά και αριστερά.... 2 το στήθος μου είχε βγάλει έντονες μωβ φλέβες αυτό ήταν για μένα το ποιο τρανταχτό σύμπτωμα.... 3 είχα πολλές εξάψεις.... Θυμάμαι ότι σε μια επαφή που είχαμε την άλλη μέρα το πρωί ξύπνησα και πονούσα έντονα αριστερά.... Ότι άλλο θυμάμαι θα σας το λέω... 

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε??? Εγώ από χθες έχω πολύ υπνηλία πήρα τώρα τον γιατρό μου είπε είναι της εγκυμοσύνης να μην φοβάμαι...... Την Δευτέρα θα πάω να κάνω την δεύτερη χοριακή και εύχομαι να είναι καλή και την Πέμπτη θα με δει ο γιατρός μου.... Κοριτσια μου ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα..... 

Εγώ πόνους έντονους δεν ένιωσα στη διάρκεια τις καθυστερήσεις είχα τρααβιγματακια αριστερά και δεξιά κατά την διάρκεια της μέρας... Μια μέρα πριν κάνω το τεστ το βράδυ ξύπνησα και έσκαγα από την ζέστη (το σπίτι μου είναι ψυγείο) ορμόνες κάνουν ότι θες τώρα.. 

Να το πιστέψεις Μαρτουλα γιατί δεν είσαι απλά έγκυος με τέτοια χοριακη - είσαι πολύ έγκυος! Όλα καλά θα σου πάνε 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Νορα Σ. είπε:

@zina7777 ναι μωρε βλακεια μου το ξερω πολυ νωριτερα ειναι απλα εχει πρηστει πολυ η κοιλια μου 

Το πρηξιμο ειναι ενα καλο σημαδι.Θα σου προτεινα να σημειωνεις σε εφαρμογη ισως στο κινητο ή σε χαρτι,καθημερινα αν νιωθεις και τι νιωθεις..Απο ψυχολογικα,μεχρι συμτωματα πονους,υγρα.. Νομιζω οτι ολες ξερουμε τον οργανισμο μας.Κι αυτο οχι για να αγχωνεσαι περισσοτερο.Απλα για να θυμασαι ποσα συμπτωματα ποτε και τι ενιωθες σ αυτο τον κυκλο.

πρίν από 8 λεπτά , BettySt είπε:

Να το πιστέψεις Μαρτουλα γιατί δεν είσαι απλά έγκυος με τέτοια χοριακη - είσαι πολύ έγκυος! Όλα καλά θα σου πάνε 

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου να είσαι καλά και ότι επιθυμείς και εσύ στο εύχομαι ολόψυχα!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα!πρωτη φορα γραφω....προσπαθουμε πανω απο 2 χρονια για ενα παιδακι,ολες οι εξετασεις μας ειναι φυσιολογικες κ ειναι θεμα αγχους μας λενε.με κυκλο 28-30 ημερων πηγα στον γυναικολογο αυτο τον μηνα να μου πει σε ποια μερα ωορρηξιας ειμαι κ να συζητησουμε.Λοιπον μην λεω πολλα μεχρι χθες ημουν 95% σιγουρη οτι επιασε αυτη τη φορα.ειχα ολα τα συμπτωματα εκτος απο καθυστερηση...ανεβασμενη θερμοκρασια...υπνηλια...κουραση...ταση για εμετο...ανεβασμενους παλμους...πονοκεφαλους...πονους περιοδου κ στη μεση πολλες μερες πριν την περιοδο κ διαφορετικα υγρα.Εχθες μετα απο περπατημα γυρισα σπιτι κ ειχα λιγο αιματακι σκουρο.Σημερα το πρωι 29η μερα μονο στο σκουπισμα λιγο αχνο ροζ κ πριν λιγο παλι στο σκουπισμα μια αχνη γραμμη ροζ ...Θα περιμενω να δω πως θα παει μεχρι τη Δευτερα.Συγνωμη για το μακροσκελες κειμενο...αν καποια απο εσας γνωριζει κατι ή εχεις καποια εμπειρια παρακαλω διαφωτιστε κ μενα...ευχαριστω!

16 minutes ago, zina7777 said:

Το πρηξιμο ειναι ενα καλο σημαδι.Θα σου προτεινα να σημειωνεις σε εφαρμογη ισως στο κινητο ή σε χαρτι,καθημερινα αν νιωθεις και τι νιωθεις..Απο ψυχολογικα,μεχρι συμτωματα πονους,υγρα.. Νομιζω οτι ολες ξερουμε τον οργανισμο μας.Κι αυτο οχι για να αγχωνεσαι περισσοτερο.Απλα για να θυμασαι ποσα συμπτωματα ποτε και τι ενιωθες σ αυτο τον κυκλο.

Εχεις δικιο δεν ειμαι σε αυτα οργανωμενη ακομα

πρίν από 1 λεπτό , Lena1984 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!πρωτη φορα γραφω....προσπαθουμε πανω απο 2 χρονια για ενα παιδακι,ολες οι εξετασεις μας ειναι φυσιολογικες κ ειναι θεμα αγχους μας λενε.με κυκλο 28-30 ημερων πηγα στον γυναικολογο αυτο τον μηνα να μου πει σε ποια μερα ωορρηξιας ειμαι κ να συζητησουμε.Λοιπον μην λεω πολλα μεχρι χθες ημουν 95% σιγουρη οτι επιασε αυτη τη φορα.ειχα ολα τα συμπτωματα εκτος απο καθυστερηση...ανεβασμενη θερμοκρασια...υπνηλια...κουραση...ταση για εμετο...ανεβασμενους παλμους...πονοκεφαλους...πονους περιοδου κ στη μεση πολλες μερες πριν την περιοδο κ διαφορετικα υγρα.Εχθες μετα απο περπατημα γυρισα σπιτι κ ειχα λιγο αιματακι σκουρο.Σημερα το πρωι μονο στο σκουπισμα λιγο αχνο ροζ κ πριν λιγο παλι στο σκουπισμα μια αχνη γραμμη ροζ ...Θα περιμενω να δω πως θα παει μεχρι τη Δευτερα.Συγνωμη για το μακροσκελες κειμενο...αν καποια απο εσας γνωριζει κατι ή εχεις καποια εμπειρια παρακαλω διαφωτιστε κ μενα...ευχαριστω!

Καλη επιτυχια στις προσπαθειες σου.Σε ποια μερα κυκλου εισαι?ποτε ειχες επαφες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...