Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Στην Ψαρρά έκανα και έδωσα 130 μαζί με pappA. Τα αποτελέσματα της αυχενικής την ίδια μέρα και τα υπόλοιπα την επόμενη το πρωί.Καλη επιτυχία❤️

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Dimitr@17 είπε:

Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε?εγω μολις σχολασα κ ενω το πρωι ημουν μια χαρα τωρα με ποναει ο λαιμος μου ...μαλλον θα αρρωστησω...οσο για τις επαφες μου οτι καλυτερο μπορεσα να κανω μεχρι τωρα εκανα...θα δειξει...

Αυτο ακριβως νιωθω και εγω πονο σαν να ειναι να αδιαθετησω αλλα νομιζω και εγω οτι ειναι ρο εντερο

Βρε μπας και θα μας τη φέρεις κι εσύ;

πρίν από 5 λεπτά , ada32 είπε:

Ναι ζαλίζομαι λιγάκι.. Αν πιω λεμόνι πειραζει;

Έχεις ζαλάδες από τώρα ε;

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλησπερα σας απ τα βροχερα γιαννενα.Αν συνεχισει ετσι θα βγαινουμε με βαρκες στους δρομους.

Παραλιγο να μου παρει μια θειτσα το σταρι στην εκκλησια σημερα,μπερδεψε τα μπωλακια η καημενη.χαχαχα.

Εχω την ανηψια του αντρα μου στο νοσοκομειο με ουρολοιμωξη οξια.Στην παθολογικη η οποια ειναι και τιγκα σαν πτερυγα.. Σκεφτομαι να παω επισκεψη ή θα κολλησω τιποτα και θα κλαιω με μαυρο δακρυ?!

Κορίτσια μου τι κάνετε??? Εγώ από χθες έχω πολύ υπνηλία πήρα τώρα τον γιατρό μου είπε είναι της εγκυμοσύνης να μην φοβάμαι...... Την Δευτέρα θα πάω να κάνω την δεύτερη χοριακή και εύχομαι να είναι καλή και την Πέμπτη θα με δει ο γιατρός μου.... Κοριτσια μου ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα..... 

5 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Καλημερα κοριτσιααα καλο σκ να περάσετε ομορφαααα!!! Έχω μια ερώτηση προς τις πρόσφατες εγκυουλες εχουμε πει για συμπτώματα αλλα καμια δεν ειπε αν νιώθατε σα να σας έχετε περιοδο πονακια κράμπες και τετοια?????

Εγώ πόνους έντονους δεν ένιωσα στη διάρκεια τις καθυστερήσεις είχα τρααβιγματακια αριστερά και δεξιά κατά την διάρκεια της μέρας... Μια μέρα πριν κάνω το τεστ το βράδυ ξύπνησα και έσκαγα από την ζέστη (το σπίτι μου είναι ψυγείο) ορμόνες κάνουν ότι θες τώρα.. 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 27 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Βρε μπας και θα μας τη φέρεις κι εσύ;

Έχεις ζαλάδες από τώρα ε;

Δεν ξερω...εχει πρηστει λιγο το στηθος μου..εχω μερες ακομα εγω ...προς το παρον εχω τα εντερικα μου..

πρίν από 9 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε??? Εγώ από χθες έχω πολύ υπνηλία πήρα τώρα τον γιατρό μου είπε είναι της εγκυμοσύνης να μην φοβάμαι...... Την Δευτέρα θα πάω να κάνω την δεύτερη χοριακή και εύχομαι να είναι καλή και την Πέμπτη θα με δει ο γιατρός μου.... Κοριτσια μου ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα..... 

Είναι κατανοητό, αλλά όλα καλά θα πάνε!  Πίστεψε το! Εγώ μόλις έκανα τεστ οωρρηξιας αρνητικό. Απλά είχα υγρά διάφανα και είπα μπας και κάνω πιο νωρίς! Τις επαφές θα τις έχω ούτως ή άλλως! 

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , zina7777 είπε:

Καλησπερα σας απ τα βροχερα γιαννενα.Αν συνεχισει ετσι θα βγαινουμε με βαρκες στους δρομους.

Παραλιγο να μου παρει μια θειτσα το σταρι στην εκκλησια σημερα,μπερδεψε τα μπωλακια η καημενη.χαχαχα.

Εχω την ανηψια του αντρα μου στο νοσοκομειο με ουρολοιμωξη οξια.Στην παθολογικη η οποια ειναι και τιγκα σαν πτερυγα.. Σκεφτομαι να παω επισκεψη ή θα κολλησω τιποτα και θα κλαιω με μαυρο δακρυ?!

Φυσικα και να μην πας...θες να κολλησεις τπτ κ να μην μπορεις να παρεις κανενα φαρμακο και να ταλαιπωρηθεις?δεν θα σε παρεξηγησουν..εισαι εγκυος

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Είναι κατανοητό, αλλά όλα καλά θα πάνε!  Πίστεψε το! Εγώ μόλις έκανα τεστ οωρρηξιας αρνητικό. Απλά είχα υγρά διάφανα και είπα μπας και κάνω πιο νωρίς! Τις επαφές θα τις έχω ούτως ή άλλως! 

Εγω σημερα ειδα ασπρα υγρα οποτε μαλλον εκανα ωορηξια... :-(

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Φυσικα και να μην πας...θες να κολλησεις τπτ κ να μην μπορεις να παρεις κανενα φαρμακο και να ταλαιπωρηθεις?δεν θα σε παρεξηγησουν..εισαι εγκυος

Εγω σημερα ειδα ασπρα υγρα οποτε μαλλον εκανα ωορηξια... :-(

Τον τίμησες πάντως τον μήνα :)

@Dimitr@17 το προβλημα ειναι οτι δεν το ξερουν ακομα...γι αυτι στανταρτ θα παρεξηγηθω.

@Ungry girl κανονικους πονους περιοδου-ωορηξιας-πρηξιμο οσπριων στην κοιλια... Χαχα και τσιμπηματα και κραμπες.τι νιωθεις?/σε ποια μερα εισαι να κοιταξω το "ημερολογιο μου"

@ada32 Καλυτερα να μυρίσεις λεμόνι εφόσον λενε βοηθάει οχι να πιεις... Μια φορα που ειχα λίγο ανεβασμένη πίεση μου ειχε πει γιατρός να πιω λεμόνι γιατι τη ρίχνει οποτε ισως καλυτερα οχι. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 7 λεπτά , kido είπε:

Κοριτσάκι μου εγώ τεστ δεν έκανα εγώ με δύο επαφές εμείνα.... Πίστη και προσευχή να έχεις και θα έρθει σύντομα το μωράκι!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Εγώ πόνους έντονους δεν ένιωσα στη διάρκεια τις καθυστερήσεις είχα τρααβιγματακια αριστερά και δεξιά κατά την διάρκεια της μέρας... Μια μέρα πριν κάνω το τεστ το βράδυ ξύπνησα και έσκαγα από την ζέστη (το σπίτι μου είναι ψυγείο) ορμόνες κάνουν ότι θες τώρα.. 

Κορίτσι μου φυσικά να μην φοβάσαι. .. Η υπνηλία θα γίνει φίλη σου τώρα. .χαχαχα

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Τονι@ είπε:

Κοριτσια εγω πινω μαγνησιο για την κοπωση-ηπνηλια..Δεν εχσι δρασει ακομα ομως...χαχα..δε βλεπω βελτιωση.. Απο Δευτερα πινω...

@Μαρθα Κ

πρίν από 4 λεπτά , Τονι@ είπε:

Άσε στην αρχή φοβήθηκα πολύ αλλά τώρα είμαι οκ.. 

πρίν από 15 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Δεν ξερω...εχει πρηστει λιγο το στηθος μου..εχω μερες ακομα εγω ...προς το παρον εχω τα εντερικα μου..

Έτσι εντερικά δεν είχα κι εγώ;χαχαχα

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...