Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Στην Ψαρρά έκανα και έδωσα 130 μαζί με pappA. Τα αποτελέσματα της αυχενικής την ίδια μέρα και τα υπόλοιπα την επόμενη το πρωί.Καλη επιτυχία❤️

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 14 λεπτά , Smile89 είπε:

Αιμα, αναγουλες, ζαλαδα, πίεση, πονοκέφαλος.... 

Όλα για το πιτσιρικι!!! 

Σε λίγο καιρό δε θα τα θυμάσαι όλα αυτά! Λίγη υπομονή και ψυχραιμία!

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

πρίν από 15 λεπτά , marillia είπε:

Εμεις είχα πριν πολλή βροχή και τώρα συννεφια και μούχλα!!!!Τι τρώτε σήμερα?Εμεις σνίτσελ!!!

Έλα ντε δεν θέλω να φαω τίποτα εκτός απο σαλατα... 

πρίν από 12 λεπτά , Τονι@ είπε:

Εδώ δεν βρέχει αλλά από το πρωί είναι έτοιμος για βροχή.  Είχε βρεξει και τη νύχτα και έχει νερά έξω οπότε σήμερα είμαστε έγκλειστες! ! :-P

Εδώ ο κακός χαμός... 

nlmNp2.png

3 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Καλημέρα . σε καλύπτει πλήρως!! Εγώ κατάλαβα ότι μετράνε οι επαφες πριν παρά πολύ. Μην ανησυχείς..

Καλημέρα κορίτσια μου! Εγώ Από τότε που έμαθα ότι είμαι έγκυος ξυπναω αποο τις 7.3!!κ σήμερα σαν να μου ξεκίνησαν οι αναγουλες.,.αν κ στα φυσιολογικά μου έχω το πρωί πάντα όταν δεν τρώω την προηγουμενη μερα.. Άσε που νόμιζω ότι έχει κλείσει νο λαιμός μου κ δεν μπορώ να φάω.. Με ποναει. Δεν έχω όρεξη καθόλου.

Θέλω συμβουλή τι θα μπορούσα να φάω για αναγουλες Γτ το κοβω να ξεμενω με ε Ενα γιαούρτι κ 1 μπανάνα όλη μέρα

Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε?εγω μολις σχολασα κ ενω το πρωι ημουν μια χαρα τωρα με ποναει ο λαιμος μου ...μαλλον θα αρρωστησω...οσο για τις επαφες μου οτι καλυτερο μπορεσα να κανω μεχρι τωρα εκανα...θα δειξει...

2 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Μα εκεί που δεν ειχα καθόλου? Και έχω και πόνους λες και θα αδιαθετησω αλλα δεν ξέρω αν είναι απο το έντερο. 

Αυτο ακριβως νιωθω και εγω πονο σαν να ειναι να αδιαθετησω αλλα νομιζω και εγω οτι ειναι ρο εντερο

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , marillia είπε:

Εμεις είχα πριν πολλή βροχή και τώρα συννεφια και μούχλα!!!!Τι τρώτε σήμερα?Εμεις σνίτσελ!!!

Καλημέρα κορίτσι!! Εμείς τρώμε σολομό ψητό με σαλάτα μαρούλι ρόκα σπανάκι γτ δεν αντέχω άλλο κρέας!!! 

Κ εμάς έκοψε η βροχή αλλά θα ξαναρχίσει στάνταρ, φυσάει κ παρά πολύ! Έπρεπε να το ξέρω όποτε βάζω πλυντήριο βρέχει!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , noni90 είπε:

Καλημέρα κορίτσι!! Εμείς τρώμε σολομό ψητό με σαλάτα μαρούλι ρόκα σπανάκι γτ δεν αντέχω άλλο κρέας!!! 

Κ εμάς έκοψε η βροχή αλλά θα ξαναρχίσει στάνταρ, φυσάει κ παρά πολύ! Έπρεπε να το ξέρω όποτε βάζω πλυντήριο βρέχει!

Και εδω βρεχει αρκετα...και εχω απλωσει ρουχα αλλα εχω απλωστρα λ δεν τα επηρεαζει..εγω εκανα κοτοπουλο με χυλοπιτες

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Και εδω βρεχει αρκετα...και εχω απλωσει ρουχα αλλα εχω απλωστρα λ δεν τα επηρεαζει..εγω εκανα κοτοπουλο με χυλοπιτες

Εγώ δεν έχω κλειστά μπαλκόνια κ βρέχονται  αλλά το καλό το παλικάρι ξέρει κ άλλο μονοπάτι!!! Τα έβαλα μέσα κ έβαλα αφυγραντηρα! 

πρίν από 21 λεπτά , noni90 είπε:

Εγώ δεν έχω κλειστά μπαλκόνια κ βρέχονται  αλλά το καλό το παλικάρι ξέρει κ άλλο μονοπάτι!!! Τα έβαλα μέσα κ έβαλα αφυγραντηρα! 

Ωωω καλη μαγκια...εγω ειμαι σε ρετιρε κ εχω μεγαλο μπαλκονι

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Smile89 είπε:

Ψηφιακό οχυρό του Dan Brown

@Smile89 το έχω διαβάσει ωραιο μ αγωνία όπως όλα αυτού του συγγραφέα! Κορίτσια μου είμαι 11η μέρα λέω να κάνω το πρώτο τεστ Ορρηξιας για αυτό το μήνα. Έχω 2 ώρες από το καφεδάκι μου καλά δεν είναι; Να το κάνω 3 η ώρα;

5 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. @ada32 κρακερς η φρυγανιές κ αν τυχόν ζαλιζεσαι να μυριζεις λεμόνι βοηθαει 

Ναι ζαλίζομαι λιγάκι.. Αν πιω λεμόνι πειραζει;

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Ναι ζαλίζομαι λιγάκι.. Αν πιω λεμόνι πειραζει;

Δεν νομίζω αλλα να μυρίζεις σίγουρα βοηθαει 

πρίν από 11 λεπτά , kido είπε:

@Smile89 το έχω διαβάσει ωραιο μ αγωνία όπως όλα αυτού του συγγραφέα! Κορίτσια μου είμαι 11η μέρα λέω να κάνω το πρώτο τεστ Ορρηξιας για αυτό το μήνα. Έχω 2 ώρες από το καφεδάκι μου καλά δεν είναι; Να το κάνω 3 η ώρα;

Αχου δεν τα ξέρω αυτα να βοηθήσω.... 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...